PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
de mér nem ismeri ffel a memo az options filet...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
azt szeretném kérdezni, hogy milyen formátumuak a ps2 mentések?pro evo 6nak a peccselt options file-jét szeretném femásolni,de állandoan corrupted datát ír:S van itt .npo , .max, .xps kiterjesztés is. egyiket se ismeri fel a memo ,miután rámásoltam az mp4 lejaccorol ulauncher segitségével.
pls help
nekem is ilyen volt az elsõ gépem..
http://pspfilez.extra.hu/
egyébként DVD-re is ki lehet írni uLaunchelf-et, csak szólok
vastag ps2-bõl az 50004 a legutolsó széria... ezé kell figyelni mit adnak a média márktba meg a tecsóba akciósan 😊
nagyon régi? lol😄 aszittem az uccsok között van, kb 2 éve vettem
csippelt-e a gép?
azt szeretném kérdzeni emellett, hogy mé van az hogy kiirtam a uLaunchelfet már 1000 féleképpen cdre(mer arra kell) ,de cssak addig jutok hogy playstation és scee felirat.utána semmi.ötlet,
?
a hátoldalán van a verziószám egyébként.
kis segítség
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Néha random el-el tûnik a no signal felirat, de akkor is csak üres fekete kép van. A kábel nem sérült, nem törött
Mit lehet ezzel kezdeni? samu lcd tv..
esetleg nem tudná a tv a komponens fogadását? akkor minek rakják rá?
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
egyébként anno én is azzal kezdtem, hogy a pc-n tárolt cd-s játékokat toltam is át Ps2-re winhiip-el. szegény gép már nem bírta elindítani a noname cd-krõl.(kuka)
van a csomiba 1 cd,és 1 dvd ,amik csak arra kellenek asszem ha a ps2be rakva (csak origi lemezt) fel lehet másolni vinyora.
de ugyi ez blödség,ha van pc,mer ugy pcx-be rakva pikkpakk,vagy crosskábelel pc összekötve ps2 nem annyira pikkpakk felmásolhato a játék ISOja
létezik eredeti HDL is, de az újabb játékokhoz a legújabb pachelt HDL kell.
van olyan megoldás is, hogy rászerválod a HDL-t a memokártyádra, és onnan bootolsz. ez is csak egy chippelt ps2-vel oldható meg, de ha jól vettem ki a leírásból, akkor azután a memokard müködni fog a te gépedben is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
legegyszerûbben az imgburn programmal tudod ezt, de bármelyik program alkalmas.
nero-ban pedig "Egy CD/DVD kép lemezre írása" opcióval csináld és akkor jó lesz😉
Talán nem írtam egyértelmûen. Létezik olyan manõver, hogy több ps2 CD-s játékot 1 dvd lemezre tenni, persze kell hozzá több progi is. Ennek leírása van a ps2info oldalon. De az nem elég egyértelmû. Szóval mûködõ dolog ez, persze annak, akinek sikerült már.... Na az nem én vagyok. De szeretnék lenni. Nos, csinált már ilyet VALAKI?
én nagy pc gamer voltam amég meg nem vettem a ps2-m.
egyszerûen nem tudtam elképzelni hogy lehet egy joyyal annyiféle játékot játszani az fps-tõl kezdve...
aztán annyira megtetszett egyszerûen teljesen más, mondhatni megtértem😄
mostmár csak és kizárólag ps2-n játszok, pc-t csak netre használom😛
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Van jónéhány CD-s PS2-es játékom, amit jó lenne egy dvd-re kiirni. Sajna ezzel a leirással: http://www.ps2info.extra.hu/multi.html nem megy nekem, néhány lépés elég elnagyolt, hiányos benne. Tudtok valahol a neten egy ettõl részletesebb, mûködõ leírást Multi-game dvd készítéséhez? Esetleg csinált már valamelyõtök ilyet? Köszi skacok! 😊
Ár 33000ft
tel:202539792
Szfvár