PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
igen az sms nevü progival pl

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Amúgy a ps2 divx filmeket is lejátszik? 😛

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Csabesz6
amugy tökjo ezaz utiliti dvd van rajta ulaunch,sms( filmlejacco) stb... 3gigás
de mér nem ismeri ffel a memo az options filet...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
helóz
azt szeretném kérdezni, hogy milyen formátumuak a ps2 mentések?pro evo 6nak a peccselt options file-jét szeretném femásolni,de állandoan corrupted datát ír:S van itt .npo , .max, .xps kiterjesztés is. egyiket se ismeri fel a memo ,miután rámásoltam az mp4 lejaccorol ulauncher segitségével.
pls help

egyébként hogy lehet megoldani, hogy pendrive-ra mentsen a memóriakártya helyett?

A chippelt ps2-õk inkább a DVD+R vagy inkább a DVD-R es lemezeket viszik jobban?

öregharcsa
legelsõ széria amit itthon lehetett kapni....van még 1 de az csak eun belül lehetett kapni (30003)
nekem is ilyen volt az elsõ gépem..

http://pspfilez.extra.hu/

Csabesz6
már észrevettem😄 már el is indult bár ez valami 3 gigás ps2utiliti valami😄( torrentröl huztAM)de menni fog már...köszönöm a segitséget

igen az kell a vinyóhoz...

Seth
õõõ, meg egy network adapter ha jóltom..

PSN ID.: Beegabor

adam first
Ok köszi szépen a segítséget, akkor csak a vinyó+hdadvance DVD kell, és utána mehet a másolgatás ezerrel, még egyszer kösz mindenkinek.

ok.
egyébként DVD-re is ki lehet írni uLaunchelf-et, csak szólok

Csabesz6
köszi,most mással probalkozok.a nero épp elbaszott nekem egy dvdt, mer az imgburn bedöglött:@ tököktelevan

próbálkozz DVD-vel a CD-ktõl lehet hamar behal az olvasófej!

vastag ps2-bõl az 50004 a legutolsó széria... ezé kell figyelni mit adnak a média márktba meg a tecsóba akciósan 😊

Csabesz6
azz csippelt
nagyon régi? lol😄 aszittem az uccsok között van, kb 2 éve vettem

Csabesz6
azz

nagyon régi.
csippelt-e a gép?

Csabesz6
SCPH-30004...ez melyik korosztályba tartozik?😛
azt szeretném kérdzeni emellett, hogy mé van az hogy kiirtam a uLaunchelfet már 1000 féleképpen cdre(mer arra kell) ,de cssak addig jutok hogy playstation és scee felirat.utána semmi.ötlet,
?

(bútoron van kilincs helyett és nem az enyém) <#idiota>

Afe
felszegelted a falra?<#idiota>

olyan sony féle. jól kiégetted direkt a képen de láccik! 😊

a hátoldalán van a verziószám egyébként.

kis segítség

Ez mien típusú ps2?

Tombi
lemaradt, hogy komponens kábel

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi
A TV szerint nincs jel, amikor ezzel van rákötve.
Néha random el-el tûnik a no signal felirat, de akkor is csak üres fekete kép van. A kábel nem sérült, nem törött
Mit lehet ezzel kezdeni? samu lcd tv..
esetleg nem tudná a tv a komponens fogadását? akkor minek rakják rá?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Banyapapa
ujakat nem láttam,cuccom kölcsönbe van adva,dehát proba szerencse hátha megy

Afe
na az szép, de gondolom itt is az van mint az eredeti HDL-nél, hogy az ujabb gamek nem indulnak vele.

egyébként anno én is azzal kezdtem, hogy a pc-n tárolt cd-s játékokat toltam is át Ps2-re winhiip-el. szegény gép már nem bírta elindítani a noname cd-krõl.(kuka)

Banyapapa
ja még a egyik kérdésre, 30004 gépen is megy a dolog,pl: 80 gb-s samsung vinyoval,ezt tom.

Banyapapa
el.
van a csomiba 1 cd,és 1 dvd ,amik csak arra kellenek asszem ha a ps2be rakva (csak origi lemezt) fel lehet másolni vinyora.
de ugyi ez blödség,ha van pc,mer ugy pcx-be rakva pikkpakk,vagy crosskábelel pc összekötve ps2 nem annyira pikkpakk felmásolhato a játék ISOja

Afe
eredeti HDadvence elindítja a warez játékokat?
ezt nem is tudtam😊

Afe
az a probléma, hogy a winyón lévõ játékok futattásához is kell egy lemez(HDloader), amit csak a chipelt gép tud elindítani.
létezik eredeti HDL is, de az újabb játékokhoz a legújabb pachelt HDL kell.

van olyan megoldás is, hogy rászerválod a HDL-t a memokártyádra, és onnan bootolsz. ez is csak egy chippelt ps2-vel oldható meg, de ha jól vettem ki a leírásból, akkor azután a memokard müködni fog a te gépedben is.

Banyapapa
Igen,nem muszály kicsippelni a gépet,de a hdadvance-t akkor meg kell venni EREDETIBEN (nemtom most mennyi talán ugy 7ezer körül árulnak már)hdadvance

adam first
Emberek egy olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek a Ps2-mbe egy vinyót, akkor arra ugye gyakorlatilag játékokat is fel másolhatók+megcsinálhatom azt is (és itt jön a lényeg) hogy bár nincs ki chipelve a gépem, de egy warezost gémet teszem azt rátöltenék a vinyómra és ugyanúgy, visszarakhatom a vinyót a gépembe, és akkor is gond nélkül elindulhatnak a warezos cuccok annak ellenére, hogy nincs ki chipelve a gépem ?? Errõl ki mit tud, légyszí segítsetek.

DarkSector
Ez engem is érdekelne ha mûködik....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vagy alcohol120% én ezt szoktam használni, mert kicsit jobban kézreáll...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bármilyen cd író program jó, az a lényeg hogy az image fájlt ne adat cd-ként írd ki, hanem a fájl tartalmát írd ki rá.
legegyszerûbben az imgburn programmal tudod ezt, de bármelyik program alkalmas.
nero-ban pedig "Egy CD/DVD kép lemezre írása" opcióval csináld és akkor jó lesz😉

jaszy
Arra van megfelelõ topic!!

Fókameister
helló! 1 barátomnak töltöm le az nba 2k7 et . mivel irjam ki hogy jó legyen majd milyen program kell hozzá?

Kösz! Ez igen nagy segítség volt. 😊
Talán nem írtam egyértelmûen. Létezik olyan manõver, hogy több ps2 CD-s játékot 1 dvd lemezre tenni, persze kell hozzá több progi is. Ennek leírása van a ps2info oldalon. De az nem elég egyértelmû. Szóval mûködõ dolog ez, persze annak, akinek sikerült már.... Na az nem én vagyok. De szeretnék lenni. Nos, csinált már ilyet VALAKI?
DarkSector
Ugye hogy nem olyan rossz a konzol! fõleg ha van hozzá god of war játékod...

szuper😊
én nagy pc gamer voltam amég meg nem vettem a ps2-m.
egyszerûen nem tudtam elképzelni hogy lehet egy joyyal annyiféle játékot játszani az fps-tõl kezdve...
aztán annyira megtetszett egyszerûen teljesen más, mondhatni megtértem😄
mostmár csak és kizárólag ps2-n játszok, pc-t csak netre használom😛

Hétvégére én is ps2 tulaj leszek 😊

nono84
Én is most akarok majd venni Ps2-t . Szerintem megéri megvenni mert rengeteg játék van rá amibõl tudok válogatni. Késõbb meg egy "nextgen" konzolba akár be is számíthatják az árát.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Seth
hogyne, feltéve ha nem vagy finnyás a legújabb giccsparádé hiányára ..

PSN ID.: Beegabor

igen, teljes mértékben😊

Amúgy megéri még vennem PS2-t így hogy már "kiadták" a ps3-at? Használtat vennék.

DarkSector
Kiírhatod, de nem fog mûködni....

Hali!

Van jónéhány CD-s PS2-es játékom, amit jó lenne egy dvd-re kiirni. Sajna ezzel a leirással: http://www.ps2info.extra.hu/multi.html nem megy nekem, néhány lépés elég elnagyolt, hiányos benne. Tudtok valahol a neten egy ettõl részletesebb, mûködõ leírást Multi-game dvd készítéséhez? Esetleg csinált már valamelyõtök ilyet? Köszi skacok! 😊
Eladva😊
Eladom Slim (SCPH-75004)Modbo chipes alapgépemet.1joy+8mb memókari+20 játék(pókember3,karib tenger kalózai,burnout dominator stb)
Ár 33000ft
tel:202539792
Szfvár
én csak abból tudok ítélni amit ide írsz, de azért örülök hogy választ kaptál a kérdésedre végülis ez a lényeg! 😊