PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A hõ ölimeg nem azhogy megy😊 Láttálmár elovadt szalagkábelt 1 éves gépen?
Volt egypárhoz szerencsém....
Nemkell elhinni ha nemakarod!
Párdb fejet már bedobtam a kukába!
PSN ID.: Beegabor
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg egyáltalán: miért más az olvasófej mozgása filmeknél, mint játékoknál? Szerintem tök ugyanaz.
Papesz
halgass meg egy DC-t vagy egy X360-at, na azok tényleg zörögnek.
btw ha winyót rak bele, akkor még a dvd driver is csak addig szól amíg a hdloader be nem tölt. ha a venti nincs lestrapálva, akkor szinte hangtalan.
Papesz
Ui: Lejátszót ha vennék, nem azt az árkategóriát venném, amit te ajánlasz. 😊 Itt a környezetemben ezek a "t*sco gazdaságos" lejátszók is "elfogynak", továbbá nem másolt (átkódolt), hanem eredeti vásárolt dvd filmek nézésérõl beszéltem.
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
igaz, hogy a vastag géphez kell egy Network Adapter is, de kis keresgéléssel akár a neten is találsz használtan pár ezerért.
vastag gépbõl 50000-es szériánál régebbit nem érdemes már venni.
itt van neki topityk.
-néhány régebbi verzió szerintem nehezebben kezeli a duplarétegûeket....
-lemezberakásnál egy gombal egy tálcát aktíválhatsz, ami teljessen auto-san nyit/zár.....
-beépített tápegysége van és kurva nehéz
-a hátsó kis reteszbe egy szendvics is belefér, ha kirándulni mész vele....
Vékony:
-tökéletessen visz minden lemezt
-lemezberakás fellülrõl történik, mint a ps1-nél....
-külsõ tápegysége van, kurva könnyû
-nagyon kicsi, úgyhogy kaját egy szatyorba vidd majd ha túrázni mész.....
És a vékonynak még az az elõnye, hogy csak a slim gépet lehet újjonnan venni!!
A vastag régit meg max szerintem használtan....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy konzolboltban.
Hát vagy megszívom vagy nem.
De amúgy olvasgattam,állitólag a lemeztõl függ,hogy meddig bírja a fej,és nem a chiptõl.
Majd kiderül,vagy megszívom,vagy nem.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem szórakoznék
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Itt fennál a veszélye annak, hogy egyeltalán semmi garancia nem lesz a gépre....
Magyarán ez olyan, hogy leír neked egy játékot valaki az egyik üzletben, és azt mondja hogy ha nem megy akkor gyere vissza és kicseréli.....
És ha gáz van és letagadja, hogy eladott neked egy warez játékot, akkor kihez mennél panaszkodni.....
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Akkor ne féljek komolyabban?
Segítsetek legyetek szivesek.
Most akarok venni PS2-t használtan,de valamelyik chipelten iszonyat olcsó szerintem(22-25e Ft)
Mire figyeljek ha megveszem?Légyszi valaki,ssegítsen mert nem akarok feleslegesen kidobni ennyi pénzt.Köszi
alcohol vagy néró
minõségi lemez. ennyi.
ez nem lehet hiba?
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
és persze a lemezen nem szabad spórolni (gagyit ne vegyél)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
egy átalakito progi segitett
ittvan. összvisz 55mega itt, de kicsomagolva 3 gigás iso. kiirod DVDRE, én ugy inditom mint a jatekaim(csippes a ps)bejon egy menü,ott nyomsz egy kört és van egy csomo "adathordozo"...ott majd megtalálod amit szeretnél.rengetegprogi van rajta
bár én egy lentebb emlitett utiliti dvdt huztam le piratebayrol, mingyar megnézem neked fennt van e még.3 gigás és rengeteg dolog van rajta(köztük az sms is)
és müxik;D muter mostnézi az aster&obelixet