PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
akkor te vastagon szereted, ééérteeem ^^

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno Jedi
Nemélekslimmel köszönöm! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jaszy
A játéknál betölt és megáll. A filmnél egyfolytába megy és melegszik.
A hõ ölimeg nem azhogy megy😊 Láttálmár elovadt szalagkábelt 1 éves gépen?
Volt egypárhoz szerencsém....
Nemkell elhinni ha nemakarod!
Párdb fejet már bedobtam a kukába!

Seth
jó is lenne az nékem is, de slimhez van rendes hdd-s cucc? Úgy tudom csak usb-s ami lassú illetve nem is megy minden, meg ilyen átalakítós, gépszátbaszós változat van

Sir Quno Jedi
HDD-t nekije! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Seth
szerintem meg filmeknél kevesebb az igénybevétel, elvégre ott beáll egy sávba és lassan kifelé haladva olvas. Míg egy két freeroam játéknál (gta például , bully, de akár a god of war-t is említhetném),ahol aztán úgy ugrál szerencsétlen ide oda, hogy sokszor rossz hallgatni. Persze az olyan gameknél ahol egybe betölt egy kis pályarészt utána semmit,az oké

Izé, akkor az enyémnek, meg az összes haveroménak (sokan vannak) miért nincs baja a filmnézéstõl?

Meg egyáltalán: miért más az olvasófej mozgása filmeknél, mint játékoknál? Szerintem tök ugyanaz.

Papesz

Afe
nem tudom mi bajod a ps2 hanngjával, mert sztem a többi konzolhoz képest teljesen rendben van.
halgass meg egy DC-t vagy egy X360-at, na azok tényleg zörögnek.

btw ha winyót rak bele, akkor még a dvd driver is csak addig szól amíg a hdloader be nem tölt. ha a venti nincs lestrapálva, akkor szinte hangtalan.

jaszy
Onnan hogy ezeket szervizelem 8 éve!

Jaszy, ezt honnan veszed? 6 éve nézek filmeket a gépemen, semmi baja nincs.

Papesz

Okok, de ettõl még nem lesz halkabb a gép. 😊

Ui: Lejátszót ha vennék, nem azt az árkategóriát venném, amit te ajánlasz. 😊 Itt a környezetemben ezek a "t*sco gazdaságos" lejátszók is "elfogynak", továbbá nem másolt (átkódolt), hanem eredeti vásárolt dvd filmek nézésérõl beszéltem.

[HUN]Kami*, kiskami*

jaszy
Filmet nenézz Ps2 õn mert az megeszi a fejet! Filmnézésre lehet kapni 6-7 ezerért már DVD lejátszót. A fej a Ps2 be 2X annyiba kerül.

Mondjuk nekem a nagyobbik méretével nem lenne gondom, de sokkal hangosabb üzem közben, mint a slim, és az számomra igen zavaró volt filmnézés, de játék közben is.

[HUN]Kami*, kiskami*

Köszi az infót még egyszer örök hála.
Afe
ha winyóban gondolkozol, akkor inkább a vastag gépet ajánlom, mert a slim gépekhez csak külsõ usb-n keresztûl tudod hozzárakni, ami nagyban korlátozza a HD-ról futattható gamek számát.
igaz, hogy a vastag géphez kell egy Network Adapter is, de kis keresgéléssel akár a neten is találsz használtan pár ezerért.
vastag gépbõl 50000-es szériánál régebbit nem érdemes már venni.

itt van neki topityk.

Köszi az infót. Még az lenne a kérdésem hogy a winchester hogy kell csatlakoztatni a slim ps2-höz, és mi kell hozzá? progi, alkatrész stb.
DarkSector
Vastag:
-néhány régebbi verzió szerintem nehezebben kezeli a duplarétegûeket....
-lemezberakásnál egy gombal egy tálcát aktíválhatsz, ami teljessen auto-san nyit/zár.....
-beépített tápegysége van és kurva nehéz
-a hátsó kis reteszbe egy szendvics is belefér, ha kirándulni mész vele....

Vékony:
-tökéletessen visz minden lemezt
-lemezberakás fellülrõl történik, mint a ps1-nél....
-külsõ tápegysége van, kurva könnyû
-nagyon kicsi, úgyhogy kaját egy szatyorba vidd majd ha túrázni mész.....

És a vékonynak még az az elõnye, hogy csak a slim gépet lehet újjonnan venni!!
A vastag régit meg max szerintem használtan....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vááááááááááá!!!!!<#violent><#violent><#violent>

El tudná nekem valaki mondani hogy milyen különbségek vannak a slim és a vastag ps2 között. itt nem csak felépítés belire gondolok hanem arra hogy miért éri meg az egyik és miért a másik és ugyan ennek a kérdésnek az inverze😊 Egyszóval a hátrányok. Másik kérdésem az lenne hogy hogyan lehet a vastag ps2-höz Winyót kapcsolni mi kell hozzá, hogy mûködik, és ez kb mennyibe kerül? és ugyan ez a kérdésem slimmel kapcsolatban is.
De üzletben veszem.
Egy konzolboltban.
Hát vagy megszívom vagy nem.
De amúgy olvasgattam,állitólag a lemeztõl függ,hogy meddig bírja a fej,és nem a chiptõl.
Majd kiderül,vagy megszívom,vagy nem.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

fõleg ha nincs bót és visszaütnek 😊

DarkSector
Ez a beszéd....de viszon törvényessen "meg lennél lõve" ebben a helyzetben, mert nem tudnád érvényesíteni az álláspontodat....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szétütném a fejét,meg a boltot.
Nem szórakoznék

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

DarkSector
De azért vágod te is gondolom, hogy ha ez bekövetkezik, és az illetõ azt mondja, hogy átcsesztem a fejed (mert nincs róla papírod), akkor az ember nem fordulhat a Sony-hoz, hogy kicsippeltem a gépet, és az emberke nem akarja kicserélni....
Itt fennál a veszélye annak, hogy egyeltalán semmi garancia nem lesz a gépre....

Magyarán ez olyan, hogy leír neked egy játékot valaki az egyik üzletben, és azt mondja hogy ha nem megy akkor gyere vissza és kicseréli.....
És ha gáz van és letagadja, hogy eladott neked egy warez játékot, akkor kihez mennél panaszkodni.....

Seth
én 3 hó garit kaptam a chipre (mondjuk az ritkán megy tönkre), de ha ugyanott vettem volna a gépet ahol chippeltettem,akkor fél év az egész gépre. Címet nem mondok, mert az reklám ^^

azt ne kérdezd, de néhány chipre van gari, igaz a gép akkor már nem lesz az...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

DarkSector
És melyik üzletben?

a chip is lehet garis...

csippelten?

szerintem fölösleges félni, a garancia nem érvényes még?

Köszi.
Akkor ne féljek komolyabban?

ja, éppen szét is verheti <#idiota>

jaszy
Azért ez nem biztos 😊

Ha 5 hónapos akkor nem fog "beszarni" 😊

Hogy adjam el ha beszarik?Máá bocs a fogalmazásért.

sokat bukni nem fogsz, ha nem tetszik akkor eladod ugyanennyiért^^

Jaa ,és 5 hónapostól fiatalabbról van szó

Sziasztok.
Segítsetek legyetek szivesek.
Most akarok venni PS2-t használtan,de valamelyik chipelten iszonyat olcsó szerintem(22-25e Ft)
Mire figyeljek ha megveszem?Légyszi valaki,ssegítsen mert nem akarok feleslegesen kidobni ennyi pénzt.Köszi

heló
alcohol vagy néró
minõségi lemez. ennyi.

Tombi
komponens kábelen keresztül miért nem ad ki jelet dvd filmnél?
ez nem lehet hiba?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Hello mindenki.Elmagyarázná nekem valaki hogy lehet normálisan kiirni a ps2-es lemezt és hogy mit használjak??
nekem a mínuszos jött be de úgy tudom gép és chipfüggõ (is)

és persze a lemezen nem szabad spórolni (gagyit ne vegyél)

Csabesz6
jo hát probaltam segiteni:C

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

^^ htx

Csabesz6
-.-?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

^^

Csabesz6
jolvan siker .psu a memokártyás mentések formátuma
egy átalakito progi segitett

Csabesz6
http://thepiratebay.org/tor/3634765/PS2_Utility_Disc_by_LAC
ittvan. összvisz 55mega itt, de kicsomagolva 3 gigás iso. kiirod DVDRE, én ugy inditom mint a jatekaim(csippes a ps)bejon egy menü,ott nyomsz egy kört és van egy csomo "adathordozo"...ott majd megtalálod amit szeretnél.rengetegprogi van rajta

Csabesz6
semmit, ez egy cd-n/ nálam dvdn / van beteszed, bootol és teszed be a filmt
bár én egy lentebb emlitett utiliti dvdt huztam le piratebayrol, mingyar megnézem neked fennt van e még.3 gigás és rengeteg dolog van rajta(köztük az sms is)
és müxik;D muter mostnézi az aster&obelixet

és az a memokariból mennyit eszik, mert hdd az nincs 😛