PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
[HUN]Kami*, kiskami*
Pár hónapja sikerült vennem egy ps2-t és minden rendbe volt vele amíg nem akartam, régi psx-es játékokkal játszani.
Az a probléma, hogy nem indulnak el. 😞
Pontos hiba jelenség:
- psx írott cd be,
- ps2 elindul
- elkezdi olvasni a cd-t majd hirtelen újraindítja magát.
- újraindulás után bejön a bios képernyõ, majd átvált a piros "please insert a ps or ps2 disc" szöveg"
Nem tudom mi lehet a baja. 😞 A cd-k psx emuval pc-n teljesen jól mûködnek, próbáltam több nyers anyagra írni(tdk, verbatim, philips) 4szeres sebességgel, illetve gyorsabban is, de egyiket se veszi be. 😞
Amugy az audio cd-ket lejátsza és a ps2 cds gameket is.
A gép a multiformatban lett chippeltetve.(ha jól tudom ott modbot raknak bele)
Ha valakinek bármi ötlete van, akkor azt szivesen venném! Bár félek, hogy szervíz lesz belõle. 😞
találtam már egy üzletet (konzone), de ott egyelõre nem kapható...
minimum kíválló minõségû dvd-re írd ki a gammákat😊 ha lehet akkor 1* max2* sebességgel😄 és amia legfontosabb hogy tisztíttasd mega fejet és állíttasd be . elõtte kérdezd meg mikor volt utoljára eza kis procedúra lezongorázva( jah igen ezt nem otthon kell megcsinélni hanem sezrvízbe)
Lenne egy kérdésem.
A PS2-s karhoz van olyan csatlakozó amivel hozzá lehet csaitlakoztatni a PC-hez???<#help>#help><#help>#help>(Mármint dugóra vagy ilyesmire gondolok)
[HUN]Kami*, kiskami*
valamilyen konzolos bolt, vagy áruház?(mert keresgéltem, de nem nagyon láttam)
[HUN]Kami*, kiskami*
Az mitõl van hogy van olyan DVD film amit lazán lejátszik és van amit nem hang van de kép nincs ??
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én bizony láttam már elolvadt szalagkábelt😊 Mókás látvány volt^^
Viszont ami ölni tudja a fejet még az a kosz és az így keletkezett extra hõ, úgy túlhevíti a kis fejet hogy csúnyán elhalálozhat rövid idõ alatt😞
szal pormentes helyen érdemes tárolnia gépet. Meg az is elég gáz hogy gyengébb minõségû dvd-k eltolják a fejet és az meg erõlködik de hiába😞 fejbeállítás ami 5-6 rugó manapság ha jól tudom
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
-az imgburn a legjobb és legegyszerûbb mind íráshoz,mind másoláshoz.
-Én mindent TDK-ra írok (a sötétkékre)minden ment eddig és imgburn-nel 4x-esen!!!
-a lentebb említett konzolfórum meg tökéletes darabolt PS2-es játékok letöltéséhez!
Ennyi!
Ide regelj be. Szarásig van ps2-es játékkal. Torrent.
Ha torrent nem jó,akkor regelj ide:
http://konzolforum.extra.hu
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
A KS az a konzolstúdiónak a rövidítése?
A héten viszem chippeltetni a PS2-met és lenne pár kérdésem, tudom hogy pár párszor le lett írva de én még kezdõ vok ebben
1.: Úgy tudom hogy a TitanSX és a Modbo chippek a jók, vélemény?
2.: Az ImgBurn a jó progi az íráshoz?
3.: Milyen DVD-re írjam a játékokat és hogyan?
4.: Tudtok nekem ajánlani vmi jó kis helyet ahonnan tudnék tölteni játékot? Olyan kellene ami nem egyben szedi a játékot hanem darabokban
Elõre is kösz!
ui.: Ha csak chip-el megy akkor tud vki egy jó BP-i helyet ahol gyorsan és megbízhatóan chip-elnek?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Mitöl melegedne játék közben jobban????? Ne viccelj már.
Ha betölt egy pályát sávon tart a fej de nem dolgozik.
Film közben állandóan olvas ezért jobban is melegszik!!!
Mind1 nemvitázok egy amatörrel, valószinü nemérted a mûködési elvét,kurzust pedig nemszeretnék tartani erröl.
Ajánlom mennybe egy szervízbe és érdeklõdj utánna..
Azpedig hogy maroknyi, hozzánemértõ ismerõseid min nevettek ez a ti dolgotok.
Én már régen befejeztem papóka! 😄
Ahol elmondtam a teóriádat, ott nagyon röhögtek.
Ezzel én be is fejeztem.
Papesz
Én többszáz gépet javitottam már,valószinü több gépet bontottam szét és több emberrel beszéltem ezügyben mint te. Több konzolszervízzel vagyok kapcsolatba! dehát biztos igazadvan 😊))
Elhiszem hogy a maroknyi ismerõseidnek megymég a gépük a házimozizástol, de nálunk azt erre alkotott dvd lejátszón szokták nézni .
Bocsi de a fellengzõsködés odaátvan!
kicsirobi Igen a slimbe olcsóbb a fej emiatt gazdaságosabb az üzemeltetés. A szervizes igazat mondott!!!
Vagy nálunk voltál a Metropolba???? 😊)))
Én nem tudom mit csinálnak vele azok, akiknek elromlik, de hogy az nem rendeltetésszerû használat, arra a nyakamat tenném.
Persze van, aki a telefonját is 3 havonta cseréli hasonló okokból, az enyém viszont 6 éves és semmi baja. Nyilván aki valamire nem tud vigyázni, annál elõbb-utóbb tönkremegy minden mûszaki cikk.
Papesz
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Ha nekedis lenne 50 rossz fej a fiókban máshogy vélekednél!
Heti 3-4 gépet hoznak be javítani,tudom mitöl döglenek be,hiddel.
Továbbra is kétlem, hogy ha valaki filmeket néz a PS2-n, akkor tönkremegy a lejátszófej. Ott valami más lehet a dolog mögött.
Papesz
Huuuuuuu A játék az alapfunkció,a dvd lejátszás csak másodlagos dolog.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Seth ráadásul itt írja valahol alattam, hogy a free roam játékoknál mindent csinál, csak nem "betölt és megáll". Sportjátékoknál dettó. Éppen ezért nem értem, hogy miért menne tönkre pont a filmektõl. A PS2-t anno DVD lejátszónak is szánták, akárcsak most a PS3-at a Blu-Ray-el. Furcsa lenne, hogyha pont az egyik alapfunkciójától romlana el.
Papesz