PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Mit értesz azalatt, hogy "levenni" ?
Hogy tudok memóriakártyáról levenni fájlokat?
testerlnx
Vki használ dance mat-et (tánc szõnyeg),milyen game-ekkel nyomjátok vele, a gyarmekeimnek szerezném be, és szertnék vmi egyszerû számokat hozzá amiken könnyen bele tudnának jönni, lassú számok-extra könnyített fokozat meg ilyesmi, a dancing stage-esek pl jók erre?
Elõre is köszi a válaszokat!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Prince of Máté
Az jó mert nekem 1 éves a Slimem és már szarakodik ^^

DarkSector
Szerintem félre olvashattál valamit...
Bocs, de kicsit fura a válaszod...
Mert az elsõ sor pont az ellenkezõjét jelenti, mint amit szerintem gondolhattál, mikor olvastad......<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
Ez nemgond!!! Örûlj hogy megymég!!!

tarti19
Srácok van itt egy kis gond😊
nekem SCPH 30003-as a kis konzolom😄😄😄😄😄:
Szóval nem mai darab de még most is mûködik 4 éve chippelve van, volt hogy éjjel-nappal zúztuk, nyúztuk és eközben 4-szer volt fejbeállításon😄

tarti19
hihi , ma visszakaptam a kölcsönadott ps2-m 6 hónap után😄
vizsont itt olyanokat írtok amik nekem " kínai", pl.: minefélét lejátszó põs2-n futó progi hmm ez jól hangzik ha kivitelezhetõ, meg ehhez hasonló kisebb-nagyobb mókák:d lesz mit visszaolvasnom úgy érzem^^

Prince of Máté
Lehet, hogy karcos a lemez, vagy koszos az olvasófej, vagy csak egyszerûen elcseszõdött az olvasófejed:/

Miért van az, hogy a játékokban a töltõképernyõknél 3-ból 1 szer kifagy a ps2-õm, mintha menet közben kivenném a lemezt? Vajon a lemez vagy a gép hibája?

Ha kétrétegû lemezt akarok írni pl Imgburn ben akkor cska simán kell írni vagy valami plusz beállítást is kel csinálni?

PoisonChihuahua
Ha jól tudom, akkor a Modbo tud a memóriakártyáról progikat indatani. Felrakod az SMS Player legújabb verzióját a memórikártyádra vagy ha nem tud a chip memkariról bootolni akkor kiírod lemezre. Az SMS Player ismeri az mp3, ogg fájlokat, továbbá DivX-et is lejátszik. Felismeri a legtöbb pendrive-ot, PSP-t, vastag PS2-nél HDD-t. Azt nem tudom, hogy olyan DVD-t amin csak mp3-ak vannak lekezeli-e de szerintem nem mert a PS2 "invalid disc"-ként fogja érzékelni. Úgy viszont logikusan mûködni fog, ha kiírod mellé ezt a progit. Egyébként magyarítottam is, úgyhogy ha érdekel átküldöm neked.
Tombi
Valaki tudna segiteni?
Ps2 slim-em van modbo chippel és szeretném ha az mp3-as dvdt is lejatszana..elõre is thx

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Egy csomó progim van Hd Advance 2.0,3.0,loader,free hd loader,egyikkel se mükszik
Valaki nem tudja hogy lehet masolt jatekot feltenni a vastag Ps2-ö vinyójára?
Helo
nekem 12ezerért csinálták 2hónapja...

szaisztok .Mennyiér lehet becsipelni a ps2-õt?
Csabesz6
azé még nem járunk;D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6 te normális gyerek vagy!😊

DarkSector
Jah ez így megy....kop kop kop

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csabesz6
többek között

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
segitek mer civices vagy😄
lehet neroval,alcohollal,imgburn-nel

tarti19
sziasztok sztetek mit fog érni egy egy õsrégi ps2 amiben elsõ szériás chippelés van jelen?😄😄
és ami a legdurvább hogy eza készülék 6 éves lesz idén^^ és elõbb elállítódik a fej mint hogy behalna a chipp😊
évente 1 max 2-sezr belátogatoka szrvízbe ahol fejpucolást, fejbeállítást végeznek el a masinámon és ezt teljesen ingyen😄 Noha elõtte jópárszor siekrült kormosra színeznem a fejemet😊 deh soha nem égett le😄😄😄
Nagy szerencsém van amit le is kopogok kop kop kop

jaszy
Olvasd el a megfelelõ topik ot!

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni h milyen programmal lehet kiírni játékokat???
Köszi a választ elõre is!

Nekem a slimnél nem volt network access disk a csomagban, viszont küldték postán Angliából, miután regisztráltam.

[HUN]Kami*, kiskami*

az kellket (NA kód = network access kód)
yourgamingname.com oldalon regelhetsz vele
ugyanúgy, ahogy PSP-hez is, egyébként (PSP-nél a manual hátoldalán van, téglaPS2-nél a network adapterhez adják, slimnél is valahol benne kell legyen)

Na hát megoldódott, rakattam bele modbo chipet és szépen visz mindent!!! 😊 Gólemkonzolt tudom ajánlani korrekt gyors munka!!! 😉 Most pedig megyek és kijétszom az MK2-t. 😊 Köszi mindenkinek a segítséget!
Már mindenhogy próbáltam, lehet az olvasófejjel vagy a chippel van a baj. Bár mikor vettem azt modnta a tag 2 hónapja vitte ilyen teljes körû vizsgálatra és nincs semmi baja azt mondták..

Banyapapa
rossz ISO, gyenge dvd iro,vagy esetleg nem tuljo a irás sebbesége.

Anno irták itt jo régen pl: 16* verbatimnak jobb a 8* irás,mint a 2-4-es.

Persze a dvd lemez minöségtesztjét te is letod csekolni a neroban (meg van egy másik progi is rá csak a nevét nemtom)

Miért van az, hogy próbáltam már neroval, Imgburnel, 2xesen, 4xesen vagy 5-6 fajta dvd-t. és van oylan hogy 100 szor próbálom és fél óra után se olvassa be, de volt olyan hogy 2-3. ra beolvasta? persze ez ritkábbik eset 😞

Seth
én nem használok alcoholt, de valszeg ugyanúgy ahogy pc iso-t írsz ki, 4x-esen. De én inkább a dvddecryptert vagy új verzióját az imgburn-t ajánlom

PSN ID.: Beegabor

ColdFire
ez egy alkohol mentes topik :C

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

<#lookaround><#help>
Hogy tudok ps2 játékot kiírni alcohol-lal?
ColdFire
hurrá 😊
de azt irja a conon a leirás hogy kell vmi NA kód vagymi 😄
akkor azt kihagyjam?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seth
lehet, a régihez külön ethernet adaptert kellett venni, de a slim-be bele van építve

PSN ID.: Beegabor

ColdFire
van egy network bemenet ps2mbe, ezzel tuti vagyok?
mert kábelem van, csak a router elég messze van a ps2tol h most odahuzzam

ColdFire
vékony ps2vel lehet netezni? O.o

de

DarkSector
a hdd az nem a wincsi?

Seth jól mondja,az új chipeknek egybõl indítania kellene..Eredeti ps1 játék elindul rajta egyébként?Ha ez vigasztal nálam is ez a helyzet, amiket én írtam ki, az emun tökéletes ,ps2 meg nem tud vele mit kezdeni...Még az is lehet hogy nem is a chip hibája,csak nem jól van kiírva 😊
Lehet, de nem kell fizetni.

Ajánlott olvasmány

Papesz

XuChi
Wincsit?? Hdd-t kell vennem ????

DarkSector
igen a wincsit biztos....

XuChi
Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy ps2-vel lehet neten keresztül multizni?? Ha igen kell valamit fizetni mint xbox-nál a live vagy hogy van ez?

Válaszokat köszönöm.

Közben megnéztem és titan sx3 van benne. Szerintetek hova vigyem ahol van esély arra, hogy ezzel a chippel rendbe rakják és esetleg megspórolhatom az új chip árát? 😊
Vagy hagyjam a francba és vigyem be KS-be és ott raknak bele rendes chipet?
Prince of Máté
Én is a Multiformatban chippeltettem, aztán bírta 2 hónapig a gép, és elkezdett szarakodni az olvasófej, és azóta csak 5-ödszörre indulnak be a játékok.

öregharcsa
még megpróbálhatod a dupla resetgomb nyomást...régen volt ilyen is...hátha

http://pspfilez.extra.hu/