PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
hi!

Rég jártam erre.
Ki milyen játékot tol online? Játszhatnánk mert kevés az ember 😄

nekem van online-ok közül: Brothers in Arms:Earned in Blood
Burnout 3: Takedown
KillZone
Star Wars: Battlefront
Battlefield2: Modern Combat

ennyi 😞 nincs valaki akinek ezek közül megvan valamelyik?

Hello most a Konzol Studioban olcso 32990 és hejben meg is chippelik kb 10000 e ft-ért A másik boltot nézd meg a www.consolecorner.hu A harmadik tippem www.konzoljáték2.fw.hu itt általában használt gépek vannak viszont játékokokat 3000eért vehetsz elég nagy a kinálat Remélem tudtam segiteni helo nagy681120
sziasztok most szeretnék venni egy ps2-öt tudtok nekem mondani egy helyet ahol olcson tudok venni?

Köszönöm szépen😊
Seth
Fatal Frame trilógia, Haunting Ground, Siren 1-2, Suffering 1-2, Obscure

kb ezeket ismerem és játszottam végig ps2-n, de van még sok, de nem akarok olyat mondani amit nem próbáltam még

PSN ID.: Beegabor

Üdvölet mindenkinek Reménykedem a tudásotokban. Játékot keresek méghozzá olyat ami hasonló a resident evil hez vagy a silent hill 2-3 hoz szóval horror Vagy esetleg ha valaki ismer olyan oldalt amin jól vannak rendszerezve a játékok azt is megköszönném😊
Örülök ha megtalálták a kiskapukat, hogyan zabolázzák meg erre a gépre 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nálam se akadt még soha semilyen avi és mióta rájötem hogy hálózatból lehet nyomni a filmeket nagyon sokat nézek divx-et ,xvid-et ps2-ön!

PoisonChihuahua
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én az SMS Player legújabb verzióját használom és SOHA semmilyen gondom nem volt a DivX avi-k lejátszásával.
"az avi-k nagy részével akadozik, nem bírja a modernebb codec-eket"
Õszinte leszek, soha nem figyeltem milyen codec van a videón de én azt hiszem láttam már annyi letöltött filmet (újakat, régieket), hogy azt mondhassam semmilyen DivX-el nem akad a PS2!
Szerintem nagyon jó az SMS Player, mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele!
Nem bír annyit. Nyers erõben az xbox1 a duplája a ps2-nek, és több lehetõség van emiatt.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Amugy PS2-re miért nem csinálnak egy külön operácios rendszert. Mint XBOX 1-re az XMBC?

A ps2-höz, bár vannak divx avi-képes mediaplayer programok, ez a típusú filmlejátszás nem igazán a gép erõssége. Külön betöltendõ a progi (pl. lemezrõl), de az avi-k nagy részével akadozik, nem bírja a modernebb codec-eket. El kell fogadni, hogy ilyen szempontból gyengébb versenyzõ, mint az XBOX1.

csocso14
Hello, ps2-vel lelehet játszani avi videokat valahogy, mert már próbálkoztam vele, kiírtam dvd-re, de nem indult el sajna, pedig ismerõsnek xbox-on megy a dolog, segítséget elõre is köszi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Chip típusa is kellene, illetve hát a hibarepertoár széles....vezetékleválástól a chip részleges haláláig bármi lehetséges.

Idézem magamagat:
"Hello! Létszi segitsen nekem valaki nagy fontos lenne! Mult héten egyik naprol a másikrol nem olvassa be a játékokat a PS2. a Filmeket beolvassa. Meg a CD-re kiirt másolt játékokat (Ne kérdezzétek hogy fértek ki azok CD-re csak ugy kaptam öket) is beolvassa. De abbol kevés van. Az eredeti játékokat és a DVD-re kiirt másol játékokat nem olvassa be. állandoan az a szar piros képernyõ jön be. Valaki help me."

Emiatt

Seth
minek akarsz te firmwaret frissíteni??
Amúgy nem,nem lehet ps2-t frissíteni, max egyes modchipeket

CD-rõl fellehet pakolni Firmware frissitést?

PoisonChihuahua
Ezt nem lehet beállítani, van olyan játék ami mindkettõ slotot nézi van amelyik csakaz 1-est, ennyi. HDD-re úgy lehet(ett) menteni, hogy ha eredeti SONY Ps2-es merevlemezed van akkor ahoz járt egy lemez amivel updatelni lehetett a ps2 rendszerét és így a fõmenüben (Browser) megjelenik a HDD ikonja és ott lehet az állásokat a memórikártyáról a HDD-re pakolni vagy forítva. A játékokból közvetlenül a HDD-re viszont nem lehet menteni. Errõl az update lemezrõl (HDD Utility Disc egyébként) még csak annyit, hogy ez csak a hivatalos PS2 merevlemezzel mûködik, ha azt érzékeli, hogy nem hivatalos HDD van benne akkor nem updatel, viszont bizonyos profi chipek "át tudják verni" és így használható más merevlemezzel is. Ha ennyire helyhiányod van egyébként a memóriakártyán akkor inkább töltsd le a netrõl a ULaunchElf nevû progit, ez az .elf kiterjesztésû fájlok indítására szolgál, de van benne egy komplett fájlkezelõ, text editor, meg képnézegetõ is ami felismeri a merevlemezt, meg a pendrive-ot (Pl. PSP-t) is.
PoisonChihuahua
Ezt nem lehet beállítani, van olyan játék ami mindkettõ slotot nézi van amelyik csakaz 1-est, ennyi. HDD-re úgy lehet(ett) menteni, hogy ha eredeti SONY Ps2-es merevlemezed van akkor ahoz járt egy lemez amivel updatelni lehetett a ps2 rendszerét és így a fõmenüben (Browser) megjelenik a HDD ikonja és ott lehet az állásokat a memórikártyáról a HDD-re pakolni vagy forítva. A játékokból közvetlenül a HDD-re viszont nem lehet menteni. Errõl az update lemezrõl (HDD Utility Disc egyébként) még csak annyit, hogy ez csak a hivatalos PS2 merevlemezzel mûködik, ha azt érzékeli, hogy nem hivatalos HDD van benne akkor nem updatel, viszont bizonyos profi chipek "át tudják verni" és így használható más merevlemezzel is. Ha ennyire helyhiányod van egyébként a memóriakártyán akkor inkább töltsd le a netrõl a ULaunchElf nevû progit, ez az .elf kiterjesztésû fájlok indítására szolgál, de van benne egy komplett fájlkezelõ, text editor, meg képnézegetõ is ami felismeri a merevlemezt, meg a pendrive-ot (Pl. PSP-t) is.
Helo!Nem tudjatok veletlenul,hogy hogy lehet azt beállitani a jatekoknal,hogy ne csak a slot 1-es a memoria kartyat nezze a ps2?Mert nekem 2 memokartyam van és hogyha jatszok belép el kezdi nezni,akkor mindig csak az egyes memokartyat nezni,pedig lehet hogy azon nincs is a jatek elmentese,és maris uj profilt akar letrehozni!allandoan cserelgetnem kell!!Van ps2-hoz hdd-ém,arra nem lehet a jatekokat elmenteni,csak a memokartyara?Marmint vinyora akarok menteni,nem memokartyara.Az tesz vmi kart a ps2-be hogy ha nem vinyorol jatszok hanem lemezrol,és akkor is benne hagyom a ps2-be a vinyot?Thx!!!!Help!!
Nem tudjátok a test drive unlimited-et h kell kiirni ps2-re??

Nincsenek trükök? PL: Ha Háromszöget nyomva tartod a bekapcsolásnál akkor a memokártyára bootol be. Ilyenek vannak amik segithetnének?

hy visszaolvastam de nem találtam semmit h mér nem mehet

Hello! Létszi segitsen nekem valaki nagy fontos lenne! Mult héten egyik naprol a másikrol nem olvassa be a játékokat a PS2. a Filmeket beolvassa. Meg a CD-re kiirt másolt játékokat (Ne kérdezzétek hogy fértek ki azok CD-re csak ugy kaptam öket) is beolvassa. De abbol kevés van. Az eredeti játékokat és a DVD-re kiirt másol játékokat nem olvassa be. állandoan az a szar piros képernyõ jön be. Valaki help me.

Prince of Máté
van itt vki aki ért az ACtion Replay Maxhoz?
Mert elmagyarázhatná, hogy a GTA:VCS-hez letöltött mentést, miért nem ismeri fel a játék.
Mind1 h PAL vagy NTSC-s mentést rakok rá, nem ismeri fel a JÁTÉK.
Memóriakártyán ott van, látja.
Eddig csomó játéknál mûködött, csak ennél nem!

Mi az a multi PS2-es DVD?

Papesz

amúgy h lehet multi ps2-es dvd-t létrehozni?lehet hülyeség amit kérdezek😄

kivan chippelve a gépem szal mennie kéne

De, miért ne lehetne. Már kiírtad, nem?

Szerintem egy kicsit olvass utána, hogy hogyan futnak a másolt/írott játékok egy PS2-n. Utána gyere vissza, segítünk.

Papesz

anélkül nem is lehet kiirni?😞

De, tudjuk. Szereltess chip-et a gépedbe.

Papesz

hy kiirtam a test drive unlimitedet ps2re de nem megy pedig isoban irtam ki de mér nem megy?nem tudjátok?

Mindben az van, a nevüket hadd ne keressem meg, a DVD-RAM sajátja a speciális, merevlemez-szerû szeparált adatszerkezet. De nem akarok én szakmai vitát senkivel. 😊 ki ahogy érzi.

hy nem tudjátok ménem megy a játék amit kiirtam ugy ahogy itt irták?

turho, ezzel a szerves réteg dologgal nem értek egyet, az a DVD-RAM sajátja, ha jól tudom, a DVD-R/+R az sima mûanyagdarab egy megadott fényáteresztési tényezõvel.
Seth
ezen az oldalon lett kitárgyalva , olvass kicsit visszafelé

vixo
Hi All!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy chipelt ps2-höz játokot,hogyan lehet írni??? Kell hozzá vmi külön progi vagy elég egyszerûen,ha Neroval kiírom DVD-re a letöltött játékot?

Elõre is Kösz a helpet!

A mai 8x és 16x írható lemezek rendre a legoptimálisabban 4x sebességen viselkdnek, a 16x lemezek jobb példányai a 8x sebességen is remekelnek, de nem mindegy, hogy az alkalmazott leolvasó berendezés milyen. Slim pstwo-k nagyobb biztonsággal olvassák a 8x, esetenként 16x megírt lemezeket, de a teljes fejszervo-t jobban igénybe veheti ez az olvasási mûvelet. Ergo: még mindig a 4x írás a legbölcsebb amit tehetünk, ha a mai lemezekre konzolos anyagot rögzítünk. És nem vesz el annyi idõt senki életébõl.
Továbbá: a rögzített anyag élettartamára is kihatással van az írási sebesség. A megírt lemezeink egy nemlineáris görbe alapján, de már az írást követõ napokban öregszenek. Elõször gyorsabban, majd a folyamat lassul. De a legmárkásabb adathordozóknál is gyengül néhány hónap után a rögzített jelsorozat írásképe. Ez azzal magyarázható, hogy az írás egy fizikai-kémiai, összetett folyamat, mely folyamat bizonyos százalékban megírás után is labilis, hiszen egy szerves vegyületréteg és laser-technológia segítségével történik a rögzítés. A szerves réteg pedig nem 100 %-osan stabil, írás után sem.
Egyes konzolok és egyéb lejátszók érzékenyek a PI-PO adatminõségre is (hírhedten pl. a Gamecube). Ezek a javítható, illetve nem javítható, jitter-és pithiba-jellegû, minden lemezen létezõ (persze írótól is függ és nem mindegy milyen arányban) értékek is romlanak, sõt, frissen írt lemeznél is lehetnek katasztrofálisak. Egy pc-s olvasó hibajavító mechanizmua és érzékenysége nem mérvadó a kommersz olvasók és játékkonzolok olvasási képessége mellett. Ezért, ha sokáig, és megfelelõ stabilitás mellett kívánunk élvezni bármilyen általunk írt optikai adathordozót, cd esetén 8-16x (feltételezve a 32-52x nyersanyagot), dvd esetén 4-6x érték az ajánlatos.

Más: akciós moddolást vállalok augusztus 1-jéig, postafordultával, minden ps2 modellre, illetve hibajavítások, hibafeltárás, beállítás, karbantartás, régi nagy gépekre is (egyedül fejcserét ne kérjen senki, az gyakorlatilag egy pénztemetõ, becsapni meg nem szándékozok senkit, a felújított, refurbished fejekkel 3x gyûlt meg életemben összesen a bajom, de köszönöm szépen, nem járható út.). Aki érintett, privátban bátran keressen ezután is. Bármilyen konzollal kapcsolatban állok rendelkezésre.

jaszy
A ps2 legoptimálisabban a 4X es sebességgel írt lemezt viszi.

Namost hülyeséget ne.
Sebesség attól függ, hogy mit tud a lemez, meg mit tud a géped.
Ha a lemezre az van írva, hogy 16x Certified, az azt jelenti, hogy 16x-osra hitelesített, tehát annak nagyon nem jó, ha lassan írod.
A 4x az a sebesség, amit általában a mai gépek 100%-os pufferrel tudnak írni, ami a profi íráshoz elengedhetetlen.
Írhatod 16x-osba is, csak akkor drága erõmûved kell legyen, hogy 22MB/s-el tudj folyamatos adatot küldeni az íród felé, hogy ne szakadjon meg az írás, és ebben az esetben ugrig a gagyi Verbatim, meg gyagyi TDK, mert azokat nagyon ne írogasd 16x-osan.
Mivel lassú lemezek már nincsenek a piacon, ezért ha mindenáron lassan akarsz írni, akkor 1-16x-os lemezt írj, de boltit.
uff

Nekem a Modbo Chip símán megeszi a PSX-es CD-ket.
jaszy
Évente egyszer ildomos. 1-2 X essel neírd a lemezt mert az nemigazán jó. A 4 X az optimális.

tarti19
attól függ menynire veszed igénbye a masinát, függ pl.: dvd minõségétõl,környezeti hatásoktól, porosodik-e a géped , és sztem az is fontos hogy karcmentes dvd legyen amit lehetõleg 1x max 2x sebességgel írsz. Amúgy ha elkezdi ezt a mutatványt egy fejbeálíltás esetleg pucolás sokat seígthet😊 sõt 99%-ban ezt szokták alkalmazni:d

Egy 5 éves ps2-õt milyen gyakran kell kitisztításra vinni?Vagy fejcserére?Mert nekem mióta ki chippelték azota nem lett szétszedve.Thx!
Seth
Hát valszeg szét kell szedned, egy 5 éves masinába kitudja már mit pakoltak)
A megapack gondolom hdd-hez szükséges progik, egyéb hasznos dolgok gyûjteménye

Hogy lehet megnézni,hogy milyen chipp van a ps2-õmbe?5 éve lett chippelve!csak ha szétszedem?Mire jo a ps2-hoz letoltheto Hdd mega pack?Thx!
jaszy
Nembaj! 5 éves gépbe nemkellett fejvédelem . Csak a slim 70004 es V 12 es be! A cd része szokott késõbb elromlani. Viszont javítható egy fej kalibrálással!

A ps2-öm 5 éve lett chippelve azota nem lett hozza nyulva csak a cd-ket nagyon nehezen viszi,dvd-éket nagyon jol.Mostanában nagyon ritkán ha nem vinyóról jatszok, leszoktak fagyni a jatekok,(utobbi egy két év)ez a fej miatt van?(Megáll nem lehet semmit csinalni,hang:búgás).Az baj ha nincs a gepembe fejvedelem?kösz!És a tisztítás renbe hozná ezt a fagyás dolgot?Vastag ps2.
A sok átbaszás miatt jól nézd meg hová viszed.
Persze hogy javul ha szakember végzi. De 20 "szervizbõl" 1 helyen fognak neked ténylegesen úgymond munkát végezni. Jelentkezzen az a szervizes a akár fórumról aki úgy tisztít pl. nagy ps2 fejet hogy szétbontja amennyire a fizika megengedi, beállítások és trimmelés elmenése nélkül. Ezzel azt akartam mondani hogy a normális hibafeltárás-javításnak nem egy fültisztító pálca+csavarhúzó a fegyvere.
Chip+fejvédelem: chip szerintem magától értetõdik, nem? Fejvédelem a megfelelõ szériájú alaplapokba beépített hardveres feszültség-és áramkorlát, a fejszervo IC kimeneteire. Nem minden modellbe kell!

Csak vicc volt

Ezt pont TE mondod? <#wilting>

Papesz