PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég jártam erre.
Ki milyen játékot tol online? Játszhatnánk mert kevés az ember 😄
nekem van online-ok közül: Brothers in Arms:Earned in Blood
Burnout 3: Takedown
KillZone
Star Wars: Battlefront
Battlefield2: Modern Combat
ennyi 😞 nincs valaki akinek ezek közül megvan valamelyik?
kb ezeket ismerem és játszottam végig ps2-n, de van még sok, de nem akarok olyat mondani amit nem próbáltam még
PSN ID.: Beegabor
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
"az avi-k nagy részével akadozik, nem bírja a modernebb codec-eket"
Õszinte leszek, soha nem figyeltem milyen codec van a videón de én azt hiszem láttam már annyi letöltött filmet (újakat, régieket), hogy azt mondhassam semmilyen DivX-el nem akad a PS2!
Szerintem nagyon jó az SMS Player, mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
"Hello! Létszi segitsen nekem valaki nagy fontos lenne! Mult héten egyik naprol a másikrol nem olvassa be a játékokat a PS2. a Filmeket beolvassa. Meg a CD-re kiirt másolt játékokat (Ne kérdezzétek hogy fértek ki azok CD-re csak ugy kaptam öket) is beolvassa. De abbol kevés van. Az eredeti játékokat és a DVD-re kiirt másol játékokat nem olvassa be. állandoan az a szar piros képernyõ jön be. Valaki help me."
Emiatt
Amúgy nem,nem lehet ps2-t frissíteni, max egyes modchipeket
Mert elmagyarázhatná, hogy a GTA:VCS-hez letöltött mentést, miért nem ismeri fel a játék.
Mind1 h PAL vagy NTSC-s mentést rakok rá, nem ismeri fel a JÁTÉK.
Memóriakártyán ott van, látja.
Eddig csomó játéknál mûködött, csak ennél nem!
Papesz
Szerintem egy kicsit olvass utána, hogy hogyan futnak a másolt/írott játékok egy PS2-n. Utána gyere vissza, segítünk.
Papesz
Papesz
Lenne egy olyan kérdésem,hogy chipelt ps2-höz játokot,hogyan lehet írni??? Kell hozzá vmi külön progi vagy elég egyszerûen,ha Neroval kiírom DVD-re a letöltött játékot?
Elõre is Kösz a helpet!
Továbbá: a rögzített anyag élettartamára is kihatással van az írási sebesség. A megírt lemezeink egy nemlineáris görbe alapján, de már az írást követõ napokban öregszenek. Elõször gyorsabban, majd a folyamat lassul. De a legmárkásabb adathordozóknál is gyengül néhány hónap után a rögzített jelsorozat írásképe. Ez azzal magyarázható, hogy az írás egy fizikai-kémiai, összetett folyamat, mely folyamat bizonyos százalékban megírás után is labilis, hiszen egy szerves vegyületréteg és laser-technológia segítségével történik a rögzítés. A szerves réteg pedig nem 100 %-osan stabil, írás után sem.
Egyes konzolok és egyéb lejátszók érzékenyek a PI-PO adatminõségre is (hírhedten pl. a Gamecube). Ezek a javítható, illetve nem javítható, jitter-és pithiba-jellegû, minden lemezen létezõ (persze írótól is függ és nem mindegy milyen arányban) értékek is romlanak, sõt, frissen írt lemeznél is lehetnek katasztrofálisak. Egy pc-s olvasó hibajavító mechanizmua és érzékenysége nem mérvadó a kommersz olvasók és játékkonzolok olvasási képessége mellett. Ezért, ha sokáig, és megfelelõ stabilitás mellett kívánunk élvezni bármilyen általunk írt optikai adathordozót, cd esetén 8-16x (feltételezve a 32-52x nyersanyagot), dvd esetén 4-6x érték az ajánlatos.
Más: akciós moddolást vállalok augusztus 1-jéig, postafordultával, minden ps2 modellre, illetve hibajavítások, hibafeltárás, beállítás, karbantartás, régi nagy gépekre is (egyedül fejcserét ne kérjen senki, az gyakorlatilag egy pénztemetõ, becsapni meg nem szándékozok senkit, a felújított, refurbished fejekkel 3x gyûlt meg életemben összesen a bajom, de köszönöm szépen, nem járható út.). Aki érintett, privátban bátran keressen ezután is. Bármilyen konzollal kapcsolatban állok rendelkezésre.
Sebesség attól függ, hogy mit tud a lemez, meg mit tud a géped.
Ha a lemezre az van írva, hogy 16x Certified, az azt jelenti, hogy 16x-osra hitelesített, tehát annak nagyon nem jó, ha lassan írod.
A 4x az a sebesség, amit általában a mai gépek 100%-os pufferrel tudnak írni, ami a profi íráshoz elengedhetetlen.
Írhatod 16x-osba is, csak akkor drága erõmûved kell legyen, hogy 22MB/s-el tudj folyamatos adatot küldeni az íród felé, hogy ne szakadjon meg az írás, és ebben az esetben ugrig a gagyi Verbatim, meg gyagyi TDK, mert azokat nagyon ne írogasd 16x-osan.
Mivel lassú lemezek már nincsenek a piacon, ezért ha mindenáron lassan akarsz írni, akkor 1-16x-os lemezt írj, de boltit.
uff
Nekem a Modbo Chip símán megeszi a PSX-es CD-ket.
A megapack gondolom hdd-hez szükséges progik, egyéb hasznos dolgok gyûjteménye
Persze hogy javul ha szakember végzi. De 20 "szervizbõl" 1 helyen fognak neked ténylegesen úgymond munkát végezni. Jelentkezzen az a szervizes a akár fórumról aki úgy tisztít pl. nagy ps2 fejet hogy szétbontja amennyire a fizika megengedi, beállítások és trimmelés elmenése nélkül. Ezzel azt akartam mondani hogy a normális hibafeltárás-javításnak nem egy fültisztító pálca+csavarhúzó a fegyvere.
Chip+fejvédelem: chip szerintem magától értetõdik, nem? Fejvédelem a megfelelõ szériájú alaplapokba beépített hardveres feszültség-és áramkorlát, a fejszervo IC kimeneteire. Nem minden modellbe kell!
Papesz