PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
Itt írták le az orrod elött

LOL 😄DD

#10029-->#10030

Seth
csak hülyül

PSN ID.: Beegabor

Itt írták le az orrod elött😄

Seth, nem tudod véletlenül, hogy hogy kell játékot írni PS2-re? <#hehe>

Papesz

Remélem igy sikerül mert eddig azt irta ki a ps2 h Disc error vagy mi

Banyapapa
letöltöd a játék ISO-t (persze csak ha megvan a origi,me "ök" mindent látnak)
letöltöda IMGBURN progit innen

felrakva megnézed hogy a progiban a MODE menüben WRITE legyen belöve (alul a test mode,és verify ne legyen bepipálva).
a "please select file..." melletti ikonra klikk,beadod a ISO-t.
jobbra lennt lehet a irás sebbeséget belönni (write speed)

Persze lemezt is berakni.

És ha minden okés, balra lennt nagy ikonra katt,és ir

gyözelem!!!

Ha mondjuk elviszem a ps2-omet kitisztitatni,fejet beállitatni akkor mi fog javulni?A dvd-éket tokeletesen lejatsza cd kell van gondba de az nem fontos,nem kell,filmeket is viszi.Van vinyom is hozza.Mi az a chipp+fejvedelem?
Azt hogy lehet megnézni hogy a ps2-ombe milyen chipp van?
Afe
seth látom Te otthon vagyol a témában, nem írnád le még részletesebben ezt a dvd írásos dolgot? <#idiota>

ja jól van köszi sikerült csak elõször nem olvasta rendesen de aztán már mindent vitt...
amugy H2O chip van benne. azt mondják az jó...
Vagy h hanyasnál van akkor

na de egyszer irdmár le plss!

Seth
megütlek -_-

Hy lécci irjátok már le pontosan h lehet ps2re játékot irni dvd-re mert nekem sehogy se sikerül elöre is kössz

Seth
Hogyhogy részletesebben, ha már kiírtad egyszer akkor ugyanúgy kell, sebességen kívül semmit nem kell állítani(sõt lehet még azt sem,mert magától be szokta állítani az optimálisra) vagy ilyesmi
tehát felül a source-nál kiválasztod a játék image fájlját (iso)
alatta a destination-nél meg az íródat. Aztán az alsó ikonra, ennyi, szerintem mindenki így csinálja

csõõ!

na megvan a gép.csak az a gond hogy amit én kiírtam játékot azt valamiért nem fogadja el.imgburnnel csináltam mást nem is állítottam rajta.
valaki egy kicsit részletesebben le tudná írni hogy hogy kell kiírni a játékokat??
elõre is köszi!
PoisonChihuahua
CD-t (akár másolt akár eredeti!) be ne rakj a PS2-be mert tönkrebassza a fejet, ráadásul ahogy olvasom a tiéd elég régi az különösen érzékeny az ilyenekre. Nem muszály fejet cserélni benne elég ha kitisztítják és állítanak rajta, de utána ügyelj rá hogy mivel eteted meg a géped.
Swapmagiccel nem lehetne megoldani?
PoisonChihuahua
Az SMS Player nem játsszik le DVD-t csak DivX-et .mp3-at és .ogg-ot.
Viszont ha bemész a VIDEO_TS mappába ott kell lennie ilyen VTS_01_0, VTS_01_1, VTS_01_2, stb fájloknak amik a filmet tartalmazzák, na azokat le tudja játszani viszont mivel több részletben vannak (VTS_01_0/1/2/3...) ezért szakaszosan fogja lejátszani azaz ha pl. a VTS_01_0-et lejátszotta visszatér a menübe és neked kell elindítani a soron következõt (VTS_01_1/2/3...) Szerintem jobban jársz ha a PS2 beépített DVD Playerét használod DVD nézéshez.
Helo!Regen lett chippelve a ps2-om,5 eve pontosan,a dvd-éket tok jol lejatsza,de a cd-ket mar nagyon nehezen,tobbszori inditasra esetleg.Van valami otletetek hogy mit lehetne vele csinalni?Fejcsere?Ja es mi az a chipp+fejvedelem?!koszi!
nem tudja valaki, hogy az sms playerrel hogyan lehetne elindítani a dvd filmeket?, mert csak odáig jut, hogy AUDIO_TS és VIDEO_TS mappa.

Na megcsináltam mindent, kitisttítottam fejet meg ilyenek, meg sikerült visszaraknom rendesen 😊 Csak az a baj, hogy ,másolt játékoknál valamikor elsõre beolvassa valamikor meg 100 adjára se 😞

Na holnapra körbenézek neked..Csak találunk valamit!
aricsi
Platform,hentelés,rpg,akármi.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Barátnõvel. Rpg?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Van pár rpg is,meg persze rengeteg sport játék,mi az ami érdekelne?Barátnõvel játszanál,vagy haverral?
aricsi
ááá azt én is ismerem,tényleg jó,de az pc-n is van, vmi mást nem ismertek?Több nincs? pl. úgy tom a forgotten realms demon stone-t lehet,de érdekelne vmi platformos is,a legjobb az ha nem osztott a képernyõ mint a ratchet and clank-ben,hanem egy kamera "oldja" meg.

A LEGO Star Wars II tökéletes választás, anno írtam is róla egy tesztet, ha érdekel.

Papesz

Pld:Lego Star wars II..Az még a csajoknak is bejön<#wink>..
aricsi
hi,tudtok mondani játékokat amiket végig lehet vinni ketten(co-opban)? De nem úgy mint a lotr:return of the king-ben hogy csak néhány pályát,hanem az elejétõl.

Komplett szervízkönyveket lehet letölteni, de ha nem vagy tisztában a dolgokkal többet árthatsz a gépnek mint gondolnád..Az a pár ezer ft amit egy tisztességes szervíz,vagy szerelõ elkér még mindig olcsóbb mint egy új gép..szerintem<#wink>
jaszy
Nemegyszerû! De egykis próbálkozás után sikerülni fog.
Vigyázz mert elég könnyel elszakad (megtörik) a szalagkábel és nemolcsó!

Nem tudjátok hogy lehet visszarakni amin van a reset meg a kadó gombos cucot? EGy kábellel lóg ki és azon van de így visszarakni nem sikerül. Meg kurvára nem passzol a helye se. YOutube on videóba a csávó csak simán vissza pattintotta de nekem sehogy se sikerül 😞. Vissza ragasztva meg hogynézne már ki :S

Seth
nem,nemjó. Adat cd-ként nem fog mûködni. Képfájl írása van neroban is egyébként. Írás sebessége legyen mondjuk 4x-es

Seth
Egyszerû, arra fordítod amerre nézni akarsz... <#vigyor2>

HÁHÁÁÁÁ a formázós trükk begyött!!

amugy neroval szoktam azon belül meg ilyen adat cd készitése.a PC s játékoknál bejött.nem tudom hogy jó-e a ps nél
Valaki nem vágja hogyan lehet állítani a fejen?

Seth
képfájlként kell kiírni( imgburn-el mondjuk), nemúgy hogy csak fogod a fájlokat aztán ráhúzod a lemezre,az nem fog menni

Seth
lényegtelen mennyi helyed van, a fat32 rendszer egyszerûen nem tud kezelni ekkora méretû fájlt. Akkor elvileg nem azon van a windows-od ugyebár. Akkor ne C-t adj neki, mert az gondolom annak a betûjele ami a gépben van, hanem vmi mást. Még particion magic-kel lehetne megoldani (meg rengeteg másik progi is van ami átkonvertál), de azt most hosszú lenne (ráadásul nem ingyenes progi)
Egy másik pedig, hogy arról a hordozhatóról átmásolod a cuccokat a másik wincsire, aztán leformázod az egészet, ott már egyszerûen be lehet állítani hogy NTFS-re formázza

ja és ha játékot írok ki akkor csak simán az iso vagy a cue fájlt rakjam rá?
pedig nagyon fontos lenne mert csak átettem a másik meghajtómra ami NTFS fájlrendszerbe van.ott minden simán ment,kicsomagoltam, aztán vissza akartam tenni csak az iso fájlt a hordozható winchesterre de már azt sem engedte,(nincs elég lemezterület) ami elég furcsa mert "csak" 213GB szabad hely van...
semmi😞
Seth
kötetnek írd be hogy C mondjuk , vagy ami a betûjele.

TÉK

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

jaja
Seth
az nem baj, ha van rajta valami,és azok a konvertálás után is megmaradnak.
Windows XP-d van egyébként??

az pl nem lehet baj hogy nem üres a meghajtóm?
Sziasztok! Asszem van olyan video, ahol a ps2 õt szétszedik. Esetleg nem tudja valaki belinkelni me nem találom. Köszi

a meghajtóhoz a megadott kötetcímke hibás...bármit próbálok beírni ezt írja ki...nem tudom mi lehet
Seth
hagyd üresen, nem érdekes, ez az lenne,mint amikor nevet adsz a meghajtónak, ha nem írsz be semmit,akkor csak simán "C:" lesz