PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Ér annyit???? 17.000 ft!

Prypiat
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Fejcserére szorulna a ps2-m. Még a régebbi "vastag" szériából az utolsó darabok egyike. Tud valaki budapesten egy olyan szervízt ahol jó áron és normálisan megcsinálják?

Köszönöm a segítségeteket elõre is!

Üdv: Pripyat

PoisonChihuahua
Videókonvertáláshoz sajnos nem értek, de nézd meg az SMS weboldalán milyen kodekeket szeret. Mert ha a totalcar és a francia nagydíj is .avi, akkor a kodekekben térnek el.
PoisonChihuahua
Mit értessz azalatt, hogy nem indul el ? Piros képernyõ, disc read error, vagy a lemez elindul csak rajta a program nem ?
PoisonChihuahua
Ha RGB kábelt használsz élesebb lesz a kép telítettebbek a színek, és az NTSC játékok is színesben jelennek meg (már csak a szebb kép miatt is érdemes ilyen kábelt beszerezni), de DVD lejátszásnál a kép zöld tónusú lesz. Ez egyfajta másolásvédelmi technológia ami a PS2-be lett beépítve, ennek a neve macrovision. A DVD RegionX , mint azt a neve is mutatja más régiókból származó DVD-k lejátszását teszi lehetõvé a PS2-n, de azt már kevesen tudják, hogy kiszûri a zöld képet és DVD-ink is RGB minõségben pompáznak. Igazából magát a macrovision védelmet nem kapcsolja ki csak a zöld képet, de ezt most hagyjuk... A chip úgy jön ide, hogy a profibbak ezt automatikusan kiszûrik és nem kell a DVD RegionX-szel szórakozni (igazából nem nagy gond 30 másodperces lemezcsere az egész).
Csabesz6
hát én ezt nem értem. video converterrel átnyomtam a Totalcar adásokat .WAW-ból .AVI-ba, és igy se ismeri fel se az SMS player, se a reality media player-.-
bezzeg a francia nagydíj.AVI ott virít,és lajátszható...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Letöltöttem a Hd Utility discet(1.0 verziót) és nem indul el!Ugy írtam ki mint a jatékokat,de nem indul el!Help!!!Thx!!!Cd-re és dvd-re is kiírtam egyikkel se megy!!
Csabesz6
miaza macrovision védelem?😄
jah énis sms playert+realitiy media playert hasznalom.bár én leszette,egy 3gigás dvdt torrentröl, kiirtam van rajta csomo minden, (azis ami nem kéne), de legalabb indul az ulauncher.(eddig vagy 10 cdt elb@sztam rá, de ps2-m nem szereti)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

PoisonChihuahua
Akkor úgy látszik egy cipõben járunk. Én is néha kivagyok, hogy bootlemezzel szórakozzak, de engem igazából egyáltalán nem zavar (én az SMS Playerhez-hez használom). Ja, és nekem is Titan SX chippem van, nekem se volt soha gondom vele, bár két dolgot hiányolok belõle. Az egyik az említett autoboot, a másik meg a macrovision védelem kikapcsolása, de az elõbbire ott a ULaunchElf, az utóbbira, meg a DVD RegionX.
Csabesz6
ja van ulauncherem, tök jó is, csak már néha uncsi mindig betenni a boot dvdt filmek elött.nah mindegy akkor marad ez.amugy titan sx chippen van-.- ugy hallottam ezek elég trék.bár eddig nem volt vele bajom(kopppkoppkopp)

PoisonChihuahua
Ha úgy érted, hogy automatikusan induljon az .elf fájl a memkariról indításkor, akkor ahhoz olyan chip kell ami tud memóriakártyáról bootolni. Ha viszont nem fontos az automatikus indítás akkor ott a ULaunchElf ami, mint a neve is mutatja kifejezetten .elf fájlok indítására jó. Meg van benne még képnézegetõ, filekezelõ, szövegszerkesztõ (itt ilyen jegyzettömb szerûre kell gondolni), stb.
Csabesz6
jolvan már sikerült😄
amugy van olyan "progi" aminek a segitségével el tudjuk inditani a .ELF fájlokat memcardrol?

Csabesz6
nekem azabajom hogy beslus...az underground2 mentése, de ha énis beslus...teszek, akkor más(fehér kockában vmi madár vagy nemtom) a kis 3d-s ikonja a mentésnek,mint az eredetinek(kör alaku ug2 felirat).de ha besles(pal-os) a mentés, akkor rendes az ikon nfsu2-feliratos.érdekes.
ilyenkor nem baj ha beslus helyett esetleg besles-t nyomok be neki? gondolom baj....igy viszont más az ikon.

PoisonChihuahua
Amiket te mondassz azok tömörített file-ok, a progik tömörítik így kevesebb helyet foglalnak és könnyebb kezelni õket. A ULaunchElf például .psu fájlokat készít a mentésekbõl amikor a memkariról a pendrive-ra teszed (persze ezt lehet állítani, hogy ne nyúljon a file-okhoz és csak úgy mappás formában tegye át õket). Annyi a teendõ csupán, hogy a hozzá tartozó progival "kitömörítjük" a mentést és a "csupasz" mappát amit lentebb írtam átnevezõs módszerrel kezeljük, és így mûködni fog. De abban igazad van, hogy Psx2 valószínüleg ilyen fájlt szedett le.
Seth
A másik dolog hogy ar max-hoz max kiterjesztésû mentést, a code breakerhez cbs kiterjesztésût, sharkporthoz sbs kitejesztésût, x-porthoz xbs kiterjesztésût SHHHATÕÕÕBBI kell szedni, átnevezés nemigazán fog mûködni
Naszóval megfelelõt szedtél le???

PSN ID.: Beegabor

PoisonChihuahua
Úgy látszik nem értjük egymást. Azt írtad, hogy másolt GTA-d van, tehát nincs doboza ahonnan leolvasnád a szériaszámot, de a szériaszám nem csak a dobozon van rajta, hanem a lemezen is. A képen amit mutattál a lemez tartalmát látod és egy SLES_546.22 fájlt, ami gondolom már kitaláltad, a lemez szériaszáma. A játék mentéskor a memóriakártyára menti az állásaidat, amit a PS2-n 3D-s ikonok formájában látsz a Browserben azaz a PS2 böngészõjében. Ha a memóriakártyád tartalmát átmásolnád mondjuk egy Pendrive-ra akkor a számítógépeden mappák formájában látnád a mentéseket. Nade a mentések azaz a mappák nevei nem ilyen formában jellennek meg, mint pl. Killzone, Gran Tourismo, stb. hanem a játékok szériaszámának formájában. Így különbözteti meg õket a gép, mert pl. egy Killzone-nak is lehet több változata, Pal, Ntsc, Platinum verzió, gyûjtõi kiadás, stb. Tehát a te GTA-d a SLES-54622 szériaszámával valószínüleg ilyen mentést készíthet: BESLES-54622, de mint azt a #10125-ös hozzászólásban is ecseteltem ez nem biztos, meg kell nézni milyen mentést készít a te játékod és annak a mintájára átnevezni a netrõl letöltöttet, és így biztos felismeri a játék. A sötétkék kocka a PS2-n korrupt adatot jelent, de nem feltétlenül hibás fájlt valószínüleg rosszul lett átnevezve, vagy nem a fent említett formában van jelen a kártyán. A SwapMagic-et meg nem értem hogy kevered ide.
Ezt most nekem írtad,mert ha igen akkor nem értem!Sles-54622 mi ez?Amugy csinál a memó kártyára egy mentést valamilyen corrupted data,sötét kék négyzet.Mit kell ezzel csinálni?És az mire jo hogyha van egy swap magic dvd-ém csak ki kell írnom?(isoba) van.Mire tudom használni semmi más cuccom nincs hozzá csak a dvd!Thx!!!Help!!!
PoisonChihuahua
Ott van a képen amit mutattál: SLES-54622
Bár ez alapján nem lehet eldönteni milyen mentést készít a játék (pl. a God of War mentésénél is van egy GodOfWar utótag), meg kell nézni, hogy a memóriakártyán pontosan hogy néz ki és olyan formára átnevezni. Egyszerû átnevezéssel mûködni fog, csak vigyázz, mert a játék mentési mappájában van még egy ugyanolyan nevû fájl mint a mappa (a GoW esetében pl. van egy BESCES-53133GodOfWar nevû fájl a mappán belül) amit ugyanúgy át kell nevezni. Tehát megnézed milyen mentést készít a játék és annak a mására átnevezed a netrõl letöltött mentés mappáját és a mappában lévõ ugyanolyan nevû fájlt. Így bizosan menni fog.<#eljen>
Helo!Letöltöttem a ps2-ömhöz a Hdd mega packot,és az a problémám,hogy csak cd-re tudtam kiírni,és az én ps2-öm nem szereti cd-ket,naon nehezen játsza le õket.Gondoltam egy olyat hogy winhiipel felrakom a mega packot,úgy mûködni fog?Ja és ha elindul cd-rõl akkor felinstalálom,utána le kell resetelnem,és mire megint elindul,akkor megint fel kell instalálni!!!Thx!!!Help!!!!!
Seth
nekem mindíg a 4x a legkisebb, szóval nálam az a leglassabb

gercse
én 2x-esen szoktam, de szerintem a dvd-tõl is függ, minél kisebb annál jobb, szerintem

jaszy
A sony chippet gyárt? Ja, csak nem modechippet! Vagy szerinted õk gyártják a chippet amitöl megy az írott lemez? 😊))))))))))))))))))))))))))))))))
Ekkora hülyeséget még nemhallottam! 😊))))))))))

Seth
legyen mondjuk 4x

vixo
És az írás sebesség az mindegy,h mennyire van állítva?

gercse
fölül a mode-nál iso-write-ot kell beállítani

gercse
írd ki dvd decrypter-rel, nekem azzal mindig sikerült, kivéve ha a fájl volt a hibás, de ha a fájl tökéletes volt akkor tökéletes...

vixo
Hi all!

tegnap írtam ki ps2 játékot elõször,de csak egyet sikerült rendesen kiírni.Alcohol20-al írtam és két game-nél 74%-nál abba hagyta és vmi olyasmit írt ki,h az ISO képfájl betöltése nem sikerült,vmi adathiba.
De sztem a játéknak nincs semmi baja,lehetséges,h rossz volt a beállítás? Vki help pls!
Elõre is kösz!

na de akkor a SONY miért is gyárt chipeket hogy nehogy valami Koreai szar b-sza szét a gépet
torrent oldalakon rakatnyi ps2 játékot találsz, többi rád bízva...😉

na akkor meséld el hogy honnan
gercse
ja és persze internet kapcsolat...😄
de nem offolok meg aztán a warez rossz😄

gercse
az biztos😊
de ha mindig gyárit vennénk...
húú, emlékszem amikor volt n64-em és apám külfüldrõl(kamionos) hozta a kazikat, hát ott sem volt olcsó, nem is volt csak 10 játékom max😄
aztán ps1, mostmeg ps2, jóval olcsóbban ki lehet jönni, persze jól jönegy pc meg dvd-író hozzá

jaszy
Vegyél gyárit. Az egészségesebb ! 😊))))))))))))))

gercse
ja, a za legeccerûbb 😊

Csabesz6
a zinternetrõ'

sziasztok tudja valaki hol lehet PS2 masolt játékokat beszerezni az elözö emberem abbahagyta a boltot kösz
Csabesz6
sztem mentessz egyet, akkor máris láthatod a sorozatszámot.
utana már csak megnézed a letöltött mentés sorozatszámát../átírod, gondolom lehet ugy is/

Csabesz6
köszi

Prince of Máté
Nem.
2007 márciusában kiadott GTA Vice city stories, PSP port.

Seth
ez nem a sima vice city?

Prince of Máté
Az a baj hogy az én GTA VCS-m nem eredeti, így doboza sincs...
Viszont itt egy kép a fájljairól:

Tudnál ehhez adni egy 100%os mentést?(annyit tudok, hogy a játék PAL-os)

Köszi megoldom <#hehe>
Hy all
Meg tudja mondani vki hol találok a neten ps2 játékokat?
Torrent is jó.
Elõre is köszi.
Válasz jöhet pmben is.
PoisonChihuahua
A szériaszámnak egyeznie kell!

Figyu:
Ez például egy God Of War mentés PAL és NTSC változatai:

Ez pedig az én GoW-om dobozának oldalán található szériaszám (ami ugye a fenti képen is látható jobbra):

A lényeg, hogy egyezzen a játék és a mentés szériaszáma!
Csabesz6
nekemis ez a bajom, konkrétan nfsu 2-nél
memoricard felismeri, a game meg rákérdez hogy akarok e uj profilt-.-
lol

Banyapapa
ez a irás téma,ezen az oldalon megtalálhato,leirás meg linkecske (10038 irás).
én spec,16* verbatimra irok, egy "régi" NEC 3540A-val

Bár nekem nincs csippelve a gép😄,de ismeröseimnek ittott szoktam irogatni ps2,és xbox-ra,és no gond

kezdjük ott hogy akkor ugrik az online játék, max ha kikapcsolod a chippet addig, ebbõl adódik hogy másolt játékokkal egyáltalán nem lehet online játszani.
csak mert visszaolvasva láttam hogy az online játékról kérdezõsködtél...😊

22Barna22
Tudom volt már róla szó de én mindig meg lettem kavarva ilyen témában...
Szal ha kicsippeltetem akkor lehet baja a PS2-nek? :S
Minden érdekel! Értem ezt úgy, hogy mivel írjak ki gamet, milyen dvd-re stb...

Nagyon megköszönném a választ 😄

szia köszi<#vigyor3>

22Barna22
jha és tudtok ajánlani valami jó Online játékot amit SOKAAAAAN JÁTSZANAK?