PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségeteket szeretném kérni. Fejcserére szorulna a ps2-m. Még a régebbi "vastag" szériából az utolsó darabok egyike. Tud valaki budapesten egy olyan szervízt ahol jó áron és normálisan megcsinálják?
Köszönöm a segítségeteket elõre is!
Üdv: Pripyat
bezzeg a francia nagydíj.AVI ott virít,és lajátszható...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jah énis sms playert+realitiy media playert hasznalom.bár én leszette,egy 3gigás dvdt torrentröl, kiirtam van rajta csomo minden, (azis ami nem kéne), de legalabb indul az ulauncher.(eddig vagy 10 cdt elb@sztam rá, de ps2-m nem szereti)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amugy van olyan "progi" aminek a segitségével el tudjuk inditani a .ELF fájlokat memcardrol?
ilyenkor nem baj ha beslus helyett esetleg besles-t nyomok be neki? gondolom baj....igy viszont más az ikon.
Naszóval megfelelõt szedtél le???
PSN ID.: Beegabor
Bár ez alapján nem lehet eldönteni milyen mentést készít a játék (pl. a God of War mentésénél is van egy GodOfWar utótag), meg kell nézni, hogy a memóriakártyán pontosan hogy néz ki és olyan formára átnevezni. Egyszerû átnevezéssel mûködni fog, csak vigyázz, mert a játék mentési mappájában van még egy ugyanolyan nevû fájl mint a mappa (a GoW esetében pl. van egy BESCES-53133GodOfWar nevû fájl a mappán belül) amit ugyanúgy át kell nevezni. Tehát megnézed milyen mentést készít a játék és annak a mására átnevezed a netrõl letöltött mentés mappáját és a mappában lévõ ugyanolyan nevû fájlt. Így bizosan menni fog.<#eljen>#eljen>
Ekkora hülyeséget még nemhallottam! 😊))))))))))
tegnap írtam ki ps2 játékot elõször,de csak egyet sikerült rendesen kiírni.Alcohol20-al írtam és két game-nél 74%-nál abba hagyta és vmi olyasmit írt ki,h az ISO képfájl betöltése nem sikerült,vmi adathiba.
De sztem a játéknak nincs semmi baja,lehetséges,h rossz volt a beállítás? Vki help pls!
Elõre is kösz!
de ha mindig gyárit vennénk...
húú, emlékszem amikor volt n64-em és apám külfüldrõl(kamionos) hozta a kazikat, hát ott sem volt olcsó, nem is volt csak 10 játékom max😄
aztán ps1, mostmeg ps2, jóval olcsóbban ki lehet jönni, persze jól jönegy pc meg dvd-író hozzá
utana már csak megnézed a letöltött mentés sorozatszámát../átírod, gondolom lehet ugy is/
Viszont itt egy kép a fájljairól:
Tudnál ehhez adni egy 100%os mentést?(annyit tudok, hogy a játék PAL-os)
Meg tudja mondani vki hol találok a neten ps2 játékokat?
Torrent is jó.
Elõre is köszi.
Válasz jöhet pmben is.
Figyu:
Ez például egy God Of War mentés PAL és NTSC változatai:
Ez pedig az én GoW-om dobozának oldalán található szériaszám (ami ugye a fenti képen is látható jobbra):
A lényeg, hogy egyezzen a játék és a mentés szériaszáma!
memoricard felismeri, a game meg rákérdez hogy akarok e uj profilt-.-
lol
én spec,16* verbatimra irok, egy "régi" NEC 3540A-val
Bár nekem nincs csippelve a gép😄,de ismeröseimnek ittott szoktam irogatni ps2,és xbox-ra,és no gond
csak mert visszaolvasva láttam hogy az online játékról kérdezõsködtél...😊
Szal ha kicsippeltetem akkor lehet baja a PS2-nek? :S
Minden érdekel! Értem ezt úgy, hogy mivel írjak ki gamet, milyen dvd-re stb...
Nagyon megköszönném a választ 😄