PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha csippele van nem kell hozzá but lemez meg ilyenek?
jaszy
Ps2 re Final Fantasy XII gyönyörûszép karcmentes állapotban eladó.
Árajánlatokat privátban kérek!

Seth
lejátsza az írott játékokat, csak ennyi ^^

PSN ID.: Beegabor

az mit jelent hogy bevan csippelve?mivel lesz jobb?
Swap Magic-et? Van, aki szereti végülis...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaws30
hiszen én most akkarok venni!

Persze, a Swap Magic szettel....Csak az eléggé nem elegáns, nem 100 %-os, és drágább mint egy chip, és nem is kapható mindig.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Vinsanity15
csõ ,valahogy megoldható ps2n elinditani égetett gamet ugy h közben nincs benne chip ?fontos lenne

Vinsanity is back!!

jaszy
Nem. De azis 4000 ft körül szokott lenni. Boltba 8000Ft egy új memó!!!

jaws30
használtat nem tudsz?

jaszy
5500 ért újat,gyásri 8mb os sony

jaws30
sziasztok nem tudtok ps2 memoria kártyákat olcson??

Csabesz6
hát én már próbáltam avikba konertálni a következö codecekkel: mpeg4,fddshow video codec de b@aszik lejáccani. próbáltam dvd formatumba nyomni mpeg1 és mpeg2 vel, azt se látja-.-

Win AVi video convertert használok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

érdekes nekem az eredeti gta3-nál csinálja ezt kb fél óra játék után, és csak annál a játéknál...😛 bár kicsit karcos a lemez😊

jaszy
Olvasási hiba. Fejre gyanakszom. Viszont ha mást visz rendesen akkor azírással is lehet gond.

KÖszi. Az mitöl lehet hogy játék közben kiírja hogy Error reading disc. Kétszer írtam ki a játékot és mindig ezt írja ki.
aricsi
Nem rosszak.Nem csak iso-ba kaphatsz képfájlt,van pl:nrg,bin-cue,meg eza mdf-mds...stb.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

TrIp
szevasztok!
mi kell ahhoz hogy egy chippetl ps2-re vinyót kössek? (arról fussanak a játékok.. )
kell hozzá vmi extra kiegészítõ vagy csak simán egy kábel!?

Seth
ez is képfájl, nyugodtan kiírhatod

Kicsomagolás után egy mdf és egy mds fájlt kaptam. Nincs sehol iso. Elképzelhetõ hogy rosszak a fájlok?
Banyapapa
winrar letölt,és kicsomagolod valahova

Köszi de nekem csomó r01, r02,stb fájlt töltöttle becsomagolva. Erre tudsz segítséget írni? Csomagoljam ki?
Banyapapa
Hello! Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet kiírni a letöltött játékokat PS2-re?
Köszi! IV.Béla vagy---> (király)
rápróbálkozom...! 😄
Jövök egy sörrel...!

Az élet a legjobb méreg...

ezt nézd meg:

/5115. hozzászólás/

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1007117947&order=reverse&index=1

Rajta vagyok, már vagy 7-8 bolt-al is beszéltem vagy maileztem,de mindenhol azt mondják: "már nem lehet vagy nehéz szerezni"...
A gépem nagyon rendben van (5 éve semmi baja,pedig nyomom keményen), azt nem akarom elcserélni adapterrel rendelkezõre.
Azért ha vki tud valamit jelezzen pls,itt vagy akár mailben is.
THX!

(külföldön nem néztem,mert 0 nyelvtudásom van :S )

Szia!Nézz körbe itt a fórumon,szoktak kínálgatni,ilyesmit,vagy kérdezd meg a "boltosokat" 😊
Hali!
Régi típusú (vastag) Ps2.-es játékgépem van,szeretnék vásárolni hozzá Network Adaptert , de nem találok sehol.
/kipróbálnám végre az online játékot/
A neten webshop-okban már nézelõdtem,de sehol-semmi...

Valaki tudna ajánlani egy helyet ahol lelek egyet?

Elõre is köszi...

Igen látod, amit meséltem, a belsõ és rejtett szennyezõdések, satöbbi... Meg a beszabályozás, kopás kompenzálása a korszerûtlenebb nagyobb tömegû fejeknél. Felcsavarás javíthat ideiglenesen de nem az a válasz. Jah és a szakszerûtlen szerelés, hamis vacak chipek, és persze hogy alig bootol a vas.

Seth
én szerencsére jó helyzetben vagyok, mert szervizben dolgozom, bár sony cuccokat nem javítunk, de alkatrésznagykertõl elég olcsón, nettó 2,5k -ért tudok ps2 fejet (PVR802W -est, enyémbe pont az kell). Szóval én nem sajnálom annyira ^^

Van ilyen legenda hogy az LG írókkal csak gond van,de szerintem ez túlzás,nem hibásodnak meg többször mint egyéb írók..A fejcserérõl annyit hogy nagyon oda kell figyelni,futottam,pár kört én is /aztán kiderült,nem is kell,köszi Turho 😊/Volt olyan bolt aki úgy nem is vállalta ha viszek , újat,és legtöbbször,csak "felcsavarják",megy egy darabig,aztán végleg elszál..
Igen, ha vastagba kell, akkor 18 a legalja, és még úgy is kétesélyes sajnos. Egyik ismerõsömet lehúzták hogy fejcsere, és csak tisztítottak, menegetett még 1 hónapot (22 k-t fizetett, nem kapta meg a régi fejet, nem az orra elõtt csinálták stb).
Egy másiknak tettek be fejet, ment 1 hetet, nem kapott garit mert "erre nem jár".
Fejbeszerzést sok ok miatt 1 éve nem vállalok vastag gépbe. Minden más ok, de majdnem egy új gép ára lenne a garantáltan eredeti Sony fej (vagyhát Sanyo HD7 ha v9-v10).

jaszy
Ja.. felujított vagy utángyártott fej annyi. Azt inkább kerüld!

Ok, nekem is volt 3 féle, de
1: lehet hogy nem rippelte le jól
2: nem mindegyik LG egyformán faxa, meg fw-tõl lemeztõl is függ
3: ennél egyszerûbb módja, mint másik íróval is kiírni, nemigen van egy iso-tesztnek
4: szal nem bántottam az LG-t, volt 4040b-m, 4081b-m, 4120-asom, meg még valami, nekem is azzal van írva a régi stuff. Csak, azóta vannak jobb vasak is. 😊

Seth
bullshit, kb 100 játékot írtam meg LG íróval(lassan 3 éves lesz), tökéletesen mûködnek, sosem hibázott, nincs azzal az íróval semmi gond

Prypiat
Nagyon köszönöm a tippet,akkor mindkét helyen megkérdezem,hogyé' vállalnák a fejcserét!

Üdv: Pripyat

Megesik sajna hogy nem. A sérülés jellege is olyan lehet, hogy nem tuti a pithelyes rekonstrukció....

"1: a karcolások miatt olyan maradandó hiba lett, hogy rippeléskor, bár baxott sokáig tartott, mégis téves hibajavítás vagy interpolálás lépett fel, ezt visszaírva nem stimmel a lemezkép."

elsõre nem fogtam fel, de másodikra már megy :-)
tehát a rippelés sem jó eleve.. aham
szerintem egyébként ezért halt meg a fej is, ezért is cserélték ki.
a többi nem karcolt játék így már jól megy(korábban azok sem mentek).
Szóval szerintem ez volt a baj.
most már csak azt szeretném, hogy valhogy kiírni újra a játékot...

gondoltam, hogy a az LG smilet fog kapni :-D
de azért megkérdeztem .-)
tehát ajánlott egy másik íróval is próbálkozni...
Elképzelek 2 dolgot:
1: a karcolások miatt olyan maradandó hiba lett, hogy rippeléskor, bár baxott sokáig tartott, mégis téves hibajavítás vagy interpolálás lépett fel, ezt visszaírva nem stimmel a lemezkép.
2: LG 😊

Nem hogy lezúznád valahonnan, minthogy órákig brümmögteted az olvasódat. Szerintem.

Majd nem úgy van hogy elin dul pont mielõtt azt kéne kiírnia hogy playstation2 akkor jön be helyette a piros képernyõ!!10139-nek írtam!!!
Több konzolbolt "munkáját" élvezhettem már az utóbbi években. De igen, legtöbbször KS matricát kellett levakarni a csavarfedélrõl 😊

egy kérdésem lenne hozzátok:

a fifa 07 dvd-m elég csúnyán összekarcolódott ebbõl következõen a játékot a gép qva lassan töltés és néha szakadozik is...
szerettem volna lemásolni a játékot egy másik dvd-re.
MagicIsoval be is rippeltem(másfél nap volt mire bement a egész!!!!Nero nem is csinálta meg elõtte), kiírtam ImgBurnel a játékot, de nem megy.
Bejön addig, hogy ps2 és hogy Fifa 07, de nem lép tovább....
mi lehet a gond?
Lg íróm van és kiirtam 2szeressel és 4szeressel is...
szia!

én ismerem az árpád hídnál levõ ps2 szervízt, nem rossz az sem csak kicsit drága.
nekem ami bejött az a Rutynos nevezetõ sony szervíz az egressy utca sarkán.
most volt fejcserém 14e Ft-t és kb 2 óra alatt megvolt és korrekt volt a gyerek
Prypiat
17.000 Huf? A legtöbb helyen nekem 10-13e-t mondtak. Csak mivel rengeteg helyen csinálnak fejcserét gondoltam megkérdezem a szakavatottakat. De ezek szerint a konzol stúdiót kerüljem messzire.

A gömb utcában lévõ Game Cityröl és az árpád hídnál lévõ Konzol Világról hallott már valaki?

Üdv: Pripyat

öregharcsa
nem konzol stúdiós véletlenül?? ott szoktak így taknyolni...

http://pspfilez.extra.hu/

KG21
Sziasztok!

Nemrégen érkeztem haza a tengerentúlról, ahol vettem egy ps2-t és most szeretnék bele modchippet rakatni. Tudtok esetleg Szegeden egy helyet ahol lehet ilyesmit?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Tegnap kaptam ismét egy tagunktól egy csodálatosan "elkészített" pstwo konzolt. Ocsmány forrasztások, az alaplap 1-2 helyen picit "megsütve", egy titan sx2 klón!! figyelt benne, persze 70004-es azaz v12 a javából. Fejvédelem gyanánt egy 7 lassú mûködésû és egyébként sem megbízható diódából álló "vonat" felhegesztve az smd szervoellenállásokra, az egyik ellenállás értéke is elmenve a túlzott hõ miatt. Eredmény: a gép minden tizedikre bootol egy backupot, de néha eredetit sem, olvasás közben is meghülyül stb.
Le kéne vágni a kezét annak aki ezt megtaknyolta... V12 ráadásul ezzel a chippel nem igazán házasítható, akkor sem ha nem hamis.

Vannak beragadva az alábbi dolgaim ps2:höz:

-Action Replay 2 szett
-X-PORT szett
-MAX DRIVE (2 lemez, usb flash drive, ennek a gyári doboza sajna nincs meg)
Egyben pár k-ért túladnék rajtuk, csak a port fogják, ha érdekel valakit jutányosan, egy összegajánlattal PÜ. Lehet pofátlan is 😊

Banyapapa
tudja valaki hogy a rogue galaxy mikor lesz kaphato EU-ban?