PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pizsti nem tod h hol lehet állítani a váltót automaticról manuálisra?

Olyan 11%nál tartok

jaws30
hello
nem tudjátok hol lehet rendelni Swap Magic-et?(MagyarországonVagy itt nics eldó swap magic?

és hány %-nál tartassz?Audi A3 van benne meg 147-es alfa?mert még nem találkoztam velük

Scooter tuning is not a crime!

én nyomom há van benne minden majdnem ami pc-be csak ugytom h motorok nincsenek meg ferrarik neten meg nem tom <#wink>

HAli!valaki tolja a test drive unlimited-et?mien autok vannak benne?ja és vaalkinek sikerült már neten jáccania? mert nekem nemmegy😞

Scooter tuning is not a crime!

Ne fogadjunk valami egész magas összegben? Gondolom biztos vagy benne. <#wow1>

Papesz

te is olvass vissza a sírás helyett. Párszor leírtuk már értelemessen!

Minek kell kétszer megkérdezni ugyanazt, nem hiába nem válaszolnak rá! Vissza kéne olvasni!<#violent>

Hy! Kezdõ vok a PS2-ben,régóta ismerem,de nem eléggé😊A kérdésem,h eredeti játékokat át lehet-e úgy másolni,h felismerje a nem chippelt ps2? És milyen másolásvédelemmel vannak ellátva az eredeti lemezek? Mert ha csak 1,2 fájllal,azokat át lehetne vhogy másolni/kihagyni.Csak azért kérdezem,mert a PC-s eredeti játékokat némelyik író progival gond nélkül(!!!)át lehet írni,és használhatók is.

hát sztem ipszilonnal van,de mind1.Afe milyen a 2.rész?

Jaszy és a God of War van éppen?Ha igen,mennyiért?

jaszy
Nincs, csak az elsõ rész vanmeg !

Ilyeneken fennakadni... Úúú de ráérõs valaki

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Afe megválaszolta alattam, de azért titkon reménykedem, hogy nem komolyan kérdezted.

Papesz

Afe
helyesen hi-nak írják.

a DMC2 meg egy hulladék fos, messzirõl kerûlendõ.

Papesz ezen mi nem helyes?

#10221 <#integet2>

Papesz

Hy!A miskolci Metropol Üzletház konzolboltjában a Devil May Cry 2 PS2-re van-e?És mennyiért?

A legtöbb normálisat (H2O, DUO3 Gold, Modbo-k stb...)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Melyek azok a chipek, amiket ki lehet kapcsolni?

Bocsesz!!! Vki tud segíteni?
#10218; #10220

Aki nem tud helyesen angolul, az legyen szíves magyar üdvözlési formát használni. <#banplz>

Papesz

Hy. Lenne gy olyan gondom hogy nem tom hogy kell a ps2-õt netre regelni és ezáltal nem tok neten játszani. Vmi cd-t kér de nem kaptam hozzá semilyen cd-t.<#rinya>Vki segítsen pleaseeeeeeeee!!! [email protected]
Ha kikapcsolva indítod a chipet (amelyiket lehet).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hy nem tudtok vmi test drive unlimited-es ps2-es oldalt vagy forumot csak magyar legyen.Elõre is kösz

Csak azért kérdezem,mert a PC-s eredeti játékokat némelyik író progival gond nélkül(!!!)át lehet írni,és használhatók is.

Hy! Kezdõ vok a PS2-ben,régóta ismerem,de nem eléggé😊A kérdésem,h eredeti játékokat át lehet-e úgy másolni,h felismerje a nem chippelt ps2? És milyen másolásvédelemmel vannak ellátva az eredeti lemezek? Mert ha csak 1,2 fájllal,azokat át lehetne vhogy másolni/kihagyni.

Ha chippelt a gép, akkor attól még tudok játszani online eredeti játékkal?

jaws30
de én a gépre akkarom felteni a videokat ,azt hogyan lehet!

jaszy
Bedugod a videó bemenetébe a ps2 õt és felveszed! A tv-t meg a videó kimenetébe dugod!

jaws30
Sziasztok!!
hogyan lehet felvenni videora hogy hogyan játszok ps2-n ,vagy mivel?

Mit kell tudni a ps2-rõl nagyjából? Mer a ps2 témában nem vok jártas. Milyen hibák léphetnek fel? Hol lehet olcsón hozzájutni játékokhoz? Hol lehet egyáltalán olcsón venni a gépest? Meg ugye hogy mennyire lehet másolt játékkal játszani? Netes játék?

Oké, közbe' google is segédkezett. Köszi mégegyszer! 😄
megy

van forumkereso is. szukseged lesz ra.

PS2-n DivX/XVid/DVD lejátszás, esetleg hálózaton keresztül..? Megy? Hogyan..?
Írj privit majd, megbeszéljük. Elsõre indít, természetesen 😊 én többek közt ezel is foglalkozom.

hmm
Hát nekem már vagy 2-3 hete szervízbe van leeht már meghalt akkor lehet hogy érdekelne.
Jó állapotba van? elsõre viszi a játékokat?
Ja és Szegedre ilyen postaköltség mennyi lenne?

DUO3 gold, tegnap reggel tettem bele 😊 szal igen.

chippelve van?

gercse
ha nem lenne én is megvenném...dehát..., ha pont ma bedöglik, akkor megveszem 😄

20 k+posta, csak vigyétek el. Pénzzavar.....

Átragasztom basszus 😄

Seth
Egyeltalán nem, ha nem lenne most vennék ^^
Bár ha ntsc van a gép hátulján a címkére írva pal helyett,akkor már nem is kell <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Drága? 😊

A kis kefécskékkel lesöpri a port a lencsérõl, ennyi. Nem szeretem, mert igen durva behatás egy normális tisztításhoz képest.

bubi07
Nem akarok venni csak mondom megkérdezem mire jó.

jaszy
Ahol tisztítani kell azt nem tisztítja! Amit tisztít azt enélkül is lehet!
Fejnek nemárt!

Eladó egy Playstation Two frissen mûtve Duo 3 Golddal. Szépséghibája: USA házba szerelt V12-es PAL alaplap, mivel az eredeti készülékháza megsérült. Madcatz kisméretû rádiós joy, kábelek, táp a tartozékai.
23 k, posta ok, PÜ avgy [email protected]

Seth
úgyvan

PSN ID.: Beegabor