17159

WAREZ = azonnali BAN!

• vegytek
    hol és mennyiért veszel kábelt?
  • Akey
    A komponens kábellel betonstabil képet fogsz kapni, a villódzás a múlté. A TV képjavító mechanizmusa is segíthet valamit, mert ahány TV-n próbáltam eddig, annyi eredményt kaptam.
  • Seth
    Nem sajnos
  • gabesz752
    Keregéléseim során felmerült egy kérdés. Palos gépen lehet futtatni NTSC-s játékot? Gyári ps2-ről van szó. SCPH77004
  • gabesz752
    Holnap ha eltudok jönni melóból megyek kábelt venni. Kiváncsi vagyok a különbségre.
    Szeretném megvenni egyúttal a GT4et is, DE jó lenne ntsc-u verzióba, mert az tud 1080i-t. A pal-os "csak " 480p-t. Magyarországon egyáltalán kapható ntsc-be?

Akey: be lehet ezt valahonnan szerezni? A hivatalos oldalán már nincs.
  • Akey
    Próbáltam pár játéknál, de bugzik a dolog.
  • Rip
    Komponenssel mindenképp szebb lesz valamennyivel, élesebb (persze csodát ne várj). Megéri azt a kis plusz kiadást.
    WRC-ből csak a 4 van meg, de ha gondolod, holnap megnézem, van-e nálam ez a jelenség.
    Nekem az sem volt mindegy, hogy melyik euroscart csatlakozót használtam a TV-n - az egyik láthatóan szebb képet adott.
  • gabesz752
    Ki mit tud erről?
    Blase's Xploder HDTV Game Player
  • gabesz752
    Köszönöm a válaszokat.
    Így belegondolva tényleg sokat vártam. Amikor bejött a PS2 nekem csak egy 33mhz-es 486-os volt. Akkor mondták a pénzesebb haverok, hogy milyen jó a grafikája. Na ez 10éve volt :D
    Visszatérve a kérdésemre. Ha pl a WRC03-ban megállok, ugyebár minden mozdulatlan ELVILEG. Olyan a kép, mint a régi tvken, amikor szellemképes. A textúrák villognak, az élek balra-jobbra ugrálnak. Ez írható a silány AV kábel rovására? Komponens kábellel ez megszűnik?
    Egyébként már kezdi "megszokni" a szemem a látványt. Kicsit állítgattam a tv-t is, levettem az élességből, így annyira nem látszanak a recék...
  • mistergta
    hy all
    bocsi a hülye kérdést de lehet ps2öt az oldalára fordítva jáccani? kösz
  • rumkola
    sokkal szebbet semmiképpen....
  • tibere
    Sziasztok!
    Egy csippelt PlayStation 2-m van, amihez kaptam egy PlayStation 1-es játékot. Mikor szeretnék a játékban menteni (természetesen PS1-es memokártyára), akkor érzékeli, hogy benne is van, de viszont kiírja hogy nem tudta elmenteni a játékot, és hogy próbáljam újra. Többszöri próbálkozás után sem sikerült menteni, esetleg nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
    És, ha esetleg az a gond, hogy a memokártya meg van telve, akkor arról hogy tudok törölni? Mert a PS menüjéből csak a PS2-es memóriakártyát tudom elérni. A válaszokat előre is köszönöm!
  • Akey
    FIFA játékoknál nem kell semmi az online játékhoz, de lehet azóta változtattak a dolgon. Sok játék csak a Network Access Disc-el indult. Ha magával a csatlakozással van a gond, akkor a Gameconon találsz egy jó kis leírást. A Network Adaptoros rész rád nem vonatkozik.
  • Akey
    Sajnos a PS2-t még nem LCD TV-re tervezték, de játéka és kábele válogatja, hogy elérhető-e szalonképes látvány az egy évtizedes technikával. A komponens kábel már csak azért is ajánlott, mert 480p-s felbontást (progressive scan) kizárólag ezzel a csatlakozóval érhetünk el. A támogatott játékok listáját a Wikipédián is számon tartják. Annál a játéknál, ahol csak az NTSC (bal oszlop) van feltüntetve, a PAL verziónál nem lehet menüben átváltani 480p-s felbontásra, hanem a gép indítása közben kell a "háromszög" és "x" gombokat nyomva tartani. Én Gran Turismo 4-el, Tomb Raider Underworld-el és Shadow of the Colossuss-al próbáltam és szemmel látható a javulás az 576i-hez képest.
  • szabika85
    Sziasztok!Most vettem ps2 slimet scph-90004 cb.Megvettem hozzá a fifa11-et.Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet online játszani.Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.Válaszotokat előre is köszönöm!
    Üdv
  • gabesz752
    Sziasztok.
    24évesen megvettem az első konzolom. Slim ps2 scph77004-es.
    Nem chippelt. Megvettem hozzá a WRC03-at, hogy próbálgassam(1hét gari van rá). Egy 40"-os Full HD LCD-re van rákötve a gyári rca kábellel. Nyugtassatok meg, hogy ennél sokkal szebb kép minőséget el lehet érni...
    Elsősorban komponens kábelt akarok venni. Van valakinek konkrét tapasztalata előtte és utána?
    Másodsorban gondolom itt is játékfüggő a grafika, mint pc-n!?
  • kazuma89
    ne legyél balfasz :)
  • mistergta
    kössz vettem
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mistergta
    akcio,
    auto
  • bertino
    egy kerdojel lemaradt bazze.
  • Akey
    Van más megoldás: itt utánaolvashatsz. Én most a Metal Gear Solidokat darálnám, ha lenne működő kontrollerem, így helyette PC-n pótolom a Beyond Good & Evilt (pedig PS2-n akartam). Milyen műfaj érdekel?
  • mistergta
    Érdemes becsippeltetni a ps2-öt vagy van más megoldás is van hogy irott játékot lejátszon?
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • mistergta
    Te mivel játszol??????
  • Akey
    NFS-ből csak a Hot Pursuit 2-t tudom ajánlani, a többi ugyan olyan mint PC-n. Sok címet írtam amúgy lentebb. Ezek kb lefedik az igazságot: 16578, 16558, 16524. Ha meg keresgélni akarsz, akkor jó kiindulási pont a GameRankings.
  • Green17
    Sziasztok! Van egy Explorer gitárom Guitar Hero-hoz PC-re (USB-s). Van valami esély arra, hogy rákössem PS2-re? Köszönöm.
  • mistergta
    valami NFS??
  • mistergta
    valami jó játékot tudsz a jánlani ps2-re??
  • mistergta
    kösz a vicew city stories megvan!!
  • Akey
    A GTA4 nem jött ki PS2-re. PSP-re viszont van Chinatown Wars, ami tudtommal ugyan abban a városban zajlik. PS2-n be kell érned a 3 alapjátékkal meg a Sony exkluzív Liberty City Stories-al és Vice City Stories-al.
  • mistergta
    nem tudja valaki hol szerezhetem meg a gta4 et ps2-re
  • mistergta
    nem igazán
  • Kazuma92
    Sziasztok srácok, mik futnak még Online PS2-n?
    Ma próbáltam Battlefield 2-zni, de nem engedte... van még egyáltalán valami működő cucc?
    Kösz
  • Sinyo70
    Van itt olyan akinek sikerült Lan -on keresztül pl Kai vagy XBSlink el online játszani GT4 el?? Így ?? nekem mindkét progi működik XBOX360 al systemes játékokkal , de ps2 vel a GT4 et nagyon szeretném kipróbálni valakivel !! Valaki aki használta már Kai-t vagy az XBS-t és működik nála pls.. nézzük már meg mit lehet kihozni az elmúlt évtized legjobb autós játékából !!

üdv :Benics
  • Seth
    Az idióta spam-melő újregek miatt lett ez kitalálva. Majd szúrhatsz be később
  • Benics
    biztonsági okból nem szúrhatok weblap címet a hozzászólásomhoz ... akkor kapjátok be a faszomat kedves SG.HU !!!!!
  • ricska
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám, mégpedig az hogy a gépem mostanában nem igazán tölt be sok játékot, amiket pedig betölt azokat is lassan. Azt szeretném kérdezni hogy elég neki egy fejcsere vagy az egész mechanikát cseréljem le? SCPH-70004 -es verzió. A válaszokat előre is köszönöm!
  • balov
    Nagyon köszi :)
  • shenmuedc #16642
    Ezek kooperatív játékok. Jó válogatást!

Ps2 co-op
  • balov
    Hello!

Olyan Ps2 játékoknak a címe kellene ahol 2en együtt is lehetnek a játékban és nem csak egymás ellen! Lehetőleg akció fps.

Köszönöm.
  • Seth
    Mindegyik egyforma tudású