PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen érdemes, én is most vettem egyet nemrég
god of warok, silent hillek stb

jóez még simán, mondom ezt úgy, hogy egy bõven felsõkategóriás pc mellé vettem...

fotográfik kolomp edisön :D

Most adogatják ki az olyan kollekciókat PS3-ra, mint a God of War, Ico & Shadow of the Colossus, Sly Cooper, Prince of Persia, Splinter Cell, Beyond Good & Evil. Ha csak ezeket megszerzed PS2-re, már megérte az árát. Ráadásnak meg ott van a Metal Gear Solid, Devil May Cry, Grand Theft Auto, Jak & Daxter, Ratchet & Clank, TimeSplitters, Okami na meg a Gran Turismo. Ez összesen cirka 40 rész lehet, jó sok játékidõ. De mondd, hogy milyen játékstílus érdekel és ajánlunk vmit. Szóval megéri a dolog. De csak akkor, ha 2010-ben nem zavar a Nintendo Wii szintû grafika, mert legfeljebb annyit tud a PS2.
Szerbiában kb annyi. Ha pedig magyarból hozatnék, sztem akkor is kb annyiban jönnék ki.

Seth
Milyen 400 € ? 250-260 € inkább

PSN ID.: Beegabor

Nos emberek egy kérdés. Érdemes ps2-t venni? Mert kb most érte el az ára azt a szintet, hogy megvásárolható legyen számomra. PS3 elfelejtve, mert túl sok az a 400€

TidusX
:)))

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

bertino
ennek aztan kurva sok koze van a ps2hoz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a kinect mûködik windowson, ráadsul legáliasan lehet programozni "open source"(nyílt forráskódú) hivatalosan a mirosoft is megerõsítette, már sok játékkal lehet is használni pc-n. kli989
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani

http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
rajkonnen92
Hali! ha valakit esetleg érdekelne egy eladó ps2: slim, chippelt, 2 sony karral, 8mb-os memokártyával, játékokkal, esteleg kormánnyal írjon privit!

Glory Man United Go Kimi Go

TidusX
Na akkor ha veszek egy chippelt PS2- t vagy Free McBoot- tal használok egy memkártyán, és kiírok egy NTSC játékot viszi? Mert nem találom a PAL- os verzióját a játékoknak amit leakarok tölteni...

TidusX
TidusX , nem kell komolyan venni.. -> Ki vesz itt bárkit is komolyan? :D

TidusX , nem kell komolyan venni..

Tidus:

http://elektronika.vatera.hu/televizio/kepcsoves_hagyomanyos/sharp_szines_tv_37_cm_hasznat_1_ft_rol_186647801.html

(szerintem 5-6ér simán viheted, scart van rajt)

http://elektronika.vatera.hu/televizio/kepcsoves_hagyomanyos/samsung_ck_3312_z_37cm_tv_1_ft_rol_nma_186119743.html

(6k villámáron, scart van rajt)

http://elektronika.vatera.hu/televizio/kepcsoves_hagyomanyos/thomson_82cm_es_16_9_sikkepcsoves_tv_186877759.html

(5 ezer villámáron és 80 centis)

Ezeket nézd meg......:D

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

TidusX
Nagyon vicces... Ha tehetném ingyen szereznék, de nem ad senki. Egy használt kistévé is megtenné kb. 6000Ft- ért...

Smithie
Csak HD Ready... <#vigyor5>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jaszy
Gondolom Full HD <#hamm>

persze hogy van....:D

Van rajta HDMI? <#idiota>
Neki?Biztos :D TidusX én ingyen adok neked feketefehéret :D

jaszy
Mér ingyen kellene? :)

TidusX
Kösz, de nem találtam belõle nekem megfelelõt, és az árak se tetszenek...

shenmuedc
Válogass!Tv
jaszy
A boltok polcai roskadoznak a TV-k tõl.

TidusX
Elég szar idõ van. Nem is... Most jó. Csak rossz kedvem van mostanában. Meg venni akartam egy TV- t már kinéztem magamnak erre ez a majom aki eladná levette Vateráról és baszott nekem szólni. Most honnan vegyek?.. :(

:)

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Te amúgy minek jársz ide? Jó érzés trollkodni? Ha most megkérdezem, hogy milyen idõ van kint, akkor abba is belekötsz?
TidusX
Pokémon... :S Értelmetlen hülyeség szerintem. Legalább aranyos létezõ állatkák lennének, de így hogy csak hasonlítanak hozzájuk, meg van hogy ki se lehet belõle venni, hogy minek is akar látszani inkább hagyom. Akkor már inkább a Yu-GiOh! abban legalább jó szörnyek vannak...

Valaki játszott már a pkemon adventurral ps2-n?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

TidusX
Nem hiszem... :)

bertino
igy van, hatha athajt rajtad majd 2 autos egymas utan.

na errol ennyit.

TidusX
Na ezért kell kocsit venni...Inkább a bicikli meg van jó kis lábam is...

bertino
kocce a valaszt.

bertino
van, 2 is.

abbol 1 torott <#banplz>

Kazuma92
Sziasztok!
Valaki tolta a God of War-t? ( hát persze hogy igen :D)
Olvastam, külföldi fórumokon hogy sokaknak nem tudta olvasni a játékot. Elkezdett loadingolni, nem mentette el, vagy nem töltötte be, ezért nem tudtak vele játszani. Most sajnos nálam is ez a gond. Egy adott pontnál nem tölti tovább a pályát, ha a mentésre rámegyek megakad és akár órákat is várhatok. Valakinek volt ilyen baja?
Természetesen a lemez eredeti, és csak hajszálkarcok vannak rajta.
(U.I: Régen is megvolt a GOW, de akkor nem volt vele probléma)

TidusX
Ja és nem tudok értelmes választ adni, mint általában... Most amúgy van mentségem: nem szeretem az autós játékokat még az igazi kocsit se. Puszi

TidusX
Véletlen folytán? Há ammeg milyen má? Vegyél igazi kocsit... :)

Burnout nálam kimaradt, pedig átmenetileg birtokoltam az összeset, ezekrõl nem tudok pozitívan nyilatkozni, de a hiba bennem van. A GT4-et pótold, ha meg hasonlóra vágysz, próbáld ki az Enthusia Professional Racinget. A Midnight Club-ok elég jók állítólag, bár az NFS kategória. A Sony exkluzívokat szívbõl ajánlom, az F1, WRC, Wipeout, ATV, Motorstorm, Twisted Metal nem fog csalódást okozni. Az utóbbi amúgy a Carmageddon elõdje. :D Ha a Juiced 1-et és NFS Hot Pursuit 2-t még nem láttad konzolon, akkor most itt az ideje. Teljesen más élmény. A Stuntman egy kevés ideig porosodott nálam, összességében poén, de elég idegõrlõ.
bertino
hali

egy veletlen folytan ps2 tulaj lettem.

milyen ertelmes autos gamekat erdemes megszerezni hozza ?

stuntman, es burnout takedown mar elvileg meg van rendelve, csak ki kell erkeznie, tovabba lesz meg egy crazy taxi is <#idiota>

nfs meg colin meg hasonlok felejtosek.

burnout sorozatbol erdemes a tobbit beszerezni ?

Nem tudok túl jól angolul, de asszem ezen az oldalon arról beszélnek amit én szeretnék: http://psx-scene.com/forums/f19/porting-visualboyadvance-ps2-57686/

A Visual advence az pc-re van nem? Vagy létezok Ps2-s formába is?

TidusX
Azt hittem tudod és ismersz. Visual Boy Advance nem megy rajta?

Nem voltam a leg érthetõbb... Bocs! Szóval most Ps2-n játszom Game boy és game boy color emulátorral. A Kérdésem pedig az lenne, hogy Ps2-n tudnék-e game boy advence-el játszani. Létezik-e ilyen emulator?

melyik a legjobb konzol számodra? játékélményben gondolom fõleg

Konkrétan ezzel van megcsinálva:

http://neoasic.com/hdcombo.htm
külsõ vicces hozzá, mivel usb 1.1 :DDDD

Nekem anno P III 450-es gépem volt, dual voodoo 2-vel és riva tnt 2 vga-val :) 2000-es gyártású lap volt, jó öreg Compaq...

#16512: Nem, az egy különleges (third party) kiegészítõ volt a slimhez, mivel a 7xxxx szériában még benne volt a hdd-t vezérlõ chip. Ennyi pénzt egyáltalán nem ér meg, speciel nekem van egy eladó network adapterem fat-hez (eredeti sony), ha kell írj pm-ben.
Rip
Ezen mit nem értesz?
PS2-s Gameboy vagy GBA emulátorról ír/kérdez.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

jaszy
Na jó-jó! <#hamm>

TidusX
Láttam a Vaterán 39 990- ért HDD- s slimet. Az most hogy van? Külsõ Hard disk lenne?

Anubys
No azért ez nem pont így van. 10 éve cserétem le a PII-met egy 700 mHz-es PIII-ra, és akkor már igencsak ment a PIII széria (ha jól emlékszem 500 mHz-cel kezdõdött, a 700-as már késõbbi proci volt). :)
De tény, hogy akkoriban még nem igazán volt SATA.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

TidusX
Sajnos nekem nem volt rá pénzem mert nemrég kezdtem el dolgozni, így emulátort használtam. Mindenféle konzol emuláló programot, persze tudom az eredeti az igazi, most kezdek el gyûjtögetni régebbieket. De egy PS2- t biztos szerezni fogok már csak az FFX miatt is. Ja és szerintem a legjobb gép, de ezt már írtam...