PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
hát olyat nemtok,de vannak más,nem magyar,de jo oldalak meglesni játékokat,köbö milyenekis

ez
vagy ez

Ioles
Aha értem, hát akkor még egy kicsit nézelõdök, nem tudsz/tudtok véletlenül olyan magyar oldalt ahol PS2 játékokat teszteltek? (régebbieket,újakat)

öregharcsa
minden van, és bõven...még az is amik nem jönnek be neked...

tessék néhány név:

CRASH BANDICOOT WRATH OF THE CORTEX
SOCOM US NAVY SEALS
TEKKEN TAG TOURNAMENT
SOUL CALIBUR 2 - 3
RAYMAN M
BURNOUT 3...stb
WARHAMMER FIRE WARRIOR
TIME CRISIS 3
SPLASHDOWN 2
GRAN TURISMO 3 - 4
R-TYPE FINAL
KILL SWITCH
TOM CLANCYS SPLINTER CELL 1 - 2 - 3
PRINCE OF PERSIA - 1 - 2 - 3
MEDAL OF HONOR RISING SUN
CONFLICT DESERT STORM 2
MAX PAYNE 2
BALDURS GATE DARK ALLIANCE 1 - 2
FALLOUT BROTHERHOOD OF STEEL
ONIMUSHA 3 DEMON SIEGE
...............

és most csak épp hogy belekezdtem a felsorolásba (bocs a nagybetûkért de nem volt kedvem átírni õket kicsire)

http://pspfilez.extra.hu/

Ioles
Nyugtassatok meg hogy a konzol nincs tele ilyen Kingdom Hearts féle hülyeségekkel(nekem az ilyenek nagyon nem jönnek be), inkább akció, mászkálós pl. GOW, Crash, na ilyeneket tudnátok mondani?😊

öregharcsa
van rá vagy 2000 játék, ebbõl úgy 300 ami nagyon jó , 400-500 jó a többi közepes vagy éppen katasztrófális...
sokkal jobb átlagot kapsz mint bármely konzol esetében...
az hogy melyik játék milyen mindenki a saját meglátása szerint értékeli..

http://pspfilez.extra.hu/

Ha nem érdekel az újgenerációs graf,nyugodtan tartsd meg.Játékokat meg teszteltek az évek során rengeteget,olvass utána!Szerintem ha nem találsz hozzá játékot eleget amivel játszani tudnál,akkor benned van a hiba! <#wink>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Ioles
Nézegettem hogy hogy adtak el ennyi PS2-t világszerte, ennyire jó jázékok lennének rá?<#nemtudom>

Ioles
Sziasztok!

Gondolokodtam hogy bekellene csippelni a PS2-met, de mindig ott jukadok ki hogy mégsem és inkább elkellene adni. Megéri sztetek?-ezt arra értem hogy sok olyan játék van rá amivel jókat lehet szórakozni?, mert ahogy nézegettem warez oldalakon, nem voltak vmi jó játékok. A GOW az tetszik, esetleg a GOW2 meg a SotC miatt érdekelne a csip de most ha ezt a 2 játékot végigtolom utána mit csináljak vele?.... Ha lennének ilyen vagy hasonló jó játékok, légyszi írjátok már le. Köszi!

jaszy
Mert többet mozog a fej! Igazábol nemis a fejet hanem a servo IC-t teszi taccsra.

sztomy69
Elmagyarázná vki, a CD miért b*ssza jobban szét a gépet, mint a DVD?

lckrz.try.hu

sziasztok elakadtam az RTX red rock játékban és sehol nem találok magyar játék leirás tud valaki segiteni elöre is kösz
Sziasztok!

Eladó egy chippelt Ps2 + 1db kontroller + 1db 8mb-os memóriakártya + 35db játék!
30000Ft. Az ár mértékkel alkuképes!

Érdeklõdni csak mailben: [email protected]
[/img]

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Bontatlan sony ps2 8mb memkarik nálam 3K-ért csak az SG-seknek!<#vigyor2>

jaszy
Ok!
Remélem sikerül venned féláron egy új gépet!
Nemis adnék el neked a kötekedõket nemszeretem!

TrIp
ok.
1. te kezdted a pmezést.
2. csak 1 slimet akarok venni használtan elfogadható árban
3. ezért írtam a fórumba, nem azért hogy boltokkal kötekedjek
4. gyanítom hogy nem fogok tõled ps2-t venni..

jaszy
1. én nem mondtam hogy 15 Ft a chippelés (baromi viccesvagy) 2. nem 7-8 pont hanem 20 ! 3. Én abszolut nem chippelek!!!! Ezt honnan vetted? A környékönkön 10-12 körül teszik bele. Én ahogy veszem úgy adom! Nem bonyolódom ebbe!

Nemértem miért kötekedsz? Talán jólesik?

TrIp
nemtom ki okoskodik, de az egy nagy lehúzás ha egy chipet te 15e-ért teszel be egy gépbe... most tényleg... egy nem túl márkás chip körülbelül 4-5e forint... kell rajta forrasztani 7-8 ponton. ez bizony megér 15ezret... köszönöm kedves bolt, a továbbiakban nem vagyok kíváncsi arra hogy mit mennyiért akarsz eladni, meg hogy még ígyis viszik... (pm-et ne küldj.. nem tudsz 😉

jaszy
Kedves Trip úr ( 😊 )! Chhippelt gépröl beszéltünk! Tudtommal az electroworld ben nem árulnak chippeltet. Ne keverd a szezont a fazonnal.
Mint tudod (ha tudod) egy chippelés 10-12 körül van. Persze te biztos fele ennyiért is tudsz 😊)))
Sajnos az okoskodás néha balul üt ki.

Pá!

TrIp
köszönöm mister playstationcenter (te vagy az ember aki egy bolt és pm-et küld nekem... egy bolt pm-et... xDD... milesz ebbõl a világból)
szal leírom ide is. electroworld.hu
ps2 slim feka 29,990 ft...

jaszy
Ha tudsz 34 ért újat chippelve kellene vagy 10 db!

A ps2-t, hogy tudom rákötni házimozira? Az RGB kábelnek mennyire van értelme?

Banyapapa
dehát az kit érdekel,mennyibe volt neki 3 éve?

TrIp
hátigen... 32ért adják használtan, mikor 34ért lehet venni újat chipelve ...😞 ez nem van így jól, aztán ha rákérdezek hogy mennyit enged, meg hogy ez ugyan miért kerül ennyibe, arra az a válasz hogy 3 éve ez neki 80ba volt... xD
na most akkor ki a hülye!? én vagy aki a mediamarktban vásárol?? 😄

jaszy
32.000 Ft ért annyivan amennyit nemszégyelsz. Vagy vadi új 41.000 ért.

TrIp
nincs valakinek eladó chipes slim gépe?! valami értelmes áron nem x360 core árban mint néhány elborult vaterázó... kiadtam<#falbav>

jaszy
Vagy servo ic esetleg loop tekercs!

szerintem forrasztási hiba ha chipes, vagy fejhalál, ha hirtelen feladta a harcot....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Igy fülhallgató vagy valami hangszóró is kéne hozzá.Na olyat még nem találtam semilyen oldalon sem.De elvileg létezik.nem jut eszembe a márka...
Mi a véleményetek a VGA box-ról. Állitólag 1024x768-as felbontást biztosit.Ja 75 hz en.link:PS2vgabox.Szerintetek érdemes megvenni?
Banyapapa
de szerintem azok azért olyan "nagy" méretüek,hogy kinyomtatva jol mutassanak.
ne egy szines paca legyen a papiron

jaws30
Köszi szépen

Seth

PSN ID.: Beegabor

jaws30
ps2 boritó méreteit?NEM TUDJA VALAKI!mert én letöltötem egy csomót és azok mind a méret 1470 x 1000 van!

jaws30
hogy egy XD

jaws30
szevasztok!
nem tudjátok, hogy egy ps2 boritó méreteit?

én amikor rendeltem tõlük 2 cd-t 999 ft volt a szállítási költség. futárral hozták ki elõre egyeztetett napon. nem hinném hogy 2k-nál többe kerülne ps2 esetén...

Seth
2 k körül, 3 napon belül szvsz

Nem tudja vki, hogy mennyi a postaköltség az 576nál egy ps2 vásárlása esetén vagy csak úgy kb? Meg hogy hány nap alatt szállítják ki? Mer az oldalon errõl nem lehet sehol se olvasni.

jaszy
Valszeg igen!

Egyetlen játékot sem játszik le a PS2-esem. A fej lehet a baja?
de csak ha a chip kivan addig kapcsolva, jobb chipekkel meglehet ezt csinálni, de a gagyikkal nemigen.

igen
Ha chip van a gépben attól még tudok eredeti játékkal online játszani?

Seth
1 év alatt elért 600.000 -es eladás világszerte

A játékoknál mit jelent az, hogy platinum?

<#confused>

Papesz

Papesz,azt tudom,h bolti áron mennyi a God of War.Eleve az is változó:
Tesco-ban 6500Ft,Elektriko-ban 4000Ft,CD Galaxis-ban 6000Ft
Azért kérdeztem meg,mert abban a boltban jó áron lesz,nem úgy,mint a felsoroltakban.

Egyik haverom azt mondta h 30-40 %nál biztos lesznek és h fent északabra

sajna nem lehet állítgani a váltót,csak automata van benne:S
Én 38% nál tartok😛

Scooter tuning is not a crime!