PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem jellemzõ minden játékra...a fene sem tudja miért, de majd jön egy hozzáértõ és elmagyarázza.
mindenesetre ezek tapasztalhatóak...ha viszont olyan a tv ahol lehet állítani a mhz-et akkor csak visszaállítod 50-60mhz-re és faca minden..
http://pspfilez.extra.hu/
Valahol azt olvastam hogy 100Hz-en homályosabb a kép, vagy elmosódik, nemtom már hogy volt írva.
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
már írtam, de a kedvedért még 1x: DVD Identifier-rel 😊
vagy neked úgy szállítják a lemezt hogy belerakják a PS2-be és lelakatolják nehogy kivedd és megnézd mielõtt elrontasz vele 4 PS2-t? (tényleg hogy raktad át egyikbõl a másikba? szervíz? tudsz jót ajánalni?)
ha nincs neted: a legtöbb munkahelyen azért van net, de egy egészen új találmány kezd hódítani a világban, úgy hívják: internet kávézó. általában táblával jelölik, ún. kukac (gyk: @) is sokszor van ráírva 😊
tudom, hogy szánalmasan hülye vagyok, viszont azt is, hogy te humorista csak álnéven és azért jöttél hogy szórakoztass... én az a szánalmas vagyok aki a közönség soraiból integet hogy "ÉÉÉN ÉN ÉN ÉÉÉN!" és bevonsz a mûsorba! Fantasztikus!
Jóóóócccakááát!<#integet2>#integet2>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ez csak téged minõsít....
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ehh,de mégsem bírok magammal erre még válaszolok,istenúccse,mert engem is mulattat,hogy ezek szerint el sem olvassátok amit írok!
Ha mondjuk rendelsz írott lemezt,mint azt régebben tette az emberfia mert nem volt még netje?Hm?Akkor hogy állapítsak meg bármit is azon kívül,hogy egyáltalán megy-e a játék?
4db ps2 átlag egy év élettartammal?Na ez meg miért is fáj nektek?Mert látom ez visszatérõ téma!Ez van bakker én sem örültem neki.Haverom rosszabbul járt,pedig õ antiwarezos,és mégis volt olyan gépe ami 2 hónapot bírt,és fejhibás lett.És akkor mi van?De talán ezért nem is rohantam eddig X360 venni! :-)
A szánalmas az a stílusod.
De igazad van,van egy mondás:okos enged....
ha meg tudod állapítani a lemez eredetét, akkor miért írsz ilyeneket:
"a chip-eléssel szorosan összefügg az írott lemezek használata,az pedig hogy melyik a minõségi lemez,már az isten sem tudja,mert már hamisítanak mindent"
"nemrég írta úgy az online,mint az írott sajtó,hogy hamisítják a legkelendõbb lemezeket,pl.:Verbatim,Traxdata,TDK,Fuji."
ha jól emlékszem nem én vágtam tönkre 4 (!) PS2-t... mindegy tõlem elfogyaszthatsz évente még 4-et is akár... 😊
a többi amit írsz, blabla, magyarázkodás. szánalmas.
de folytasd még, hadd nevessünk!
De megtudom állapítani,azt megint csak TE állítod hogy esetleg nem,ill.nem errõl volt szó-eddig!
Az építõ jelleget azt hiszem kultúrált módon meg is köszöntem,ennél többet mit tegyek?Ha félreértetted az a te dolgod.Mint írtam nem én állítottam hogy nem jók a lemezeim,mint ahogy az elõbb is írtam nem én állítottam hogy nem tudom megnézni a lemezek típusát.
Légyszíves szorítkozz a tényekre,amit én írtam,olvass vissza,SEHOL nem írtam olyat hogy ne tudnám a lemezek eredetét megállapítani,MIUTÁN MEGVETTEM.De elõtte?
Na az újreg-ségnek ahoz meg mi köze,hogy nem kellene személyeskedni?
Szerintem te is gondolkodj el mert eleve egy teljesen más témáról volt szó.
Mindíg is szerettem az értelmetlenül beszólogató embereket:akinek nem inge...
a stílusról annyit, hogy építõ jelleggel megemlítettem a DVD Identifiert, mire benyögöd, hogy ja kösz, neked megvan, mégse tudod megállapítani a lemezek eredetét?!? tudod egyáltalán mirõl beszélsz?
Javaslom, szedd össze a gondolataidat, és ha ellentmondásba keveredsz önmagaddal, ne másokra próbáld rákenni, fõleg újregként ne.
re lustaság, hanyagság: akinek nem inge...
ezt állítottad:
"az pedig hogy melyik a minõségi lemez,már az isten sem tudja,mert már hamisítanak mindent."
ez pedig nem igaz.
a gagyi lemezek által tönkrevágott gépek nagy részben hanyagság, lustaság stb eredménye.
sok fórumon lehet találni tapasztalatokat, teszteket az egyes lemezeket illetõen - könnyen beazonosítható, mely lemezeket érdemes használni!
Egyébként csak azért kérdeztem,hogy a legeslegelsõ szám megvan-e,mert ott volt egy kis gixer eleinte a számozásokkal:kijött az 1.évfolyam 1-2. szám,azután pedig úgy folytatták hogy 1998 február.Ezért firtattam a dolgot,mert amin egy vörös fickó van ökölbe szorított kézzel az megvan nekem is,az elõtte lévõ hiányzik a gyûjteményembõl.De ha tárgytalan.....
Vígasztalhatatlan vagyok..... <#rinya>#rinya><#wink>#wink>
Hogyan lehetne a legolcsóbban és tûrhetõ képminõségben TFT monitora kikötni a PS2-tõm?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Sz@r,karcos lemez, poros fej, szakszerültenül beszerelt chipp....stb
Persze a sony a hibás mert a chippelt géped [email protected] vicces!
Részemrõl ennyi:további jó kattogást a témán!<#wave>#wave>
tudom hogy nemide de itt lehet hamarabb válaszoltok
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Mindenesetre nagy örömmel venném ha esetleg "felvilágosítanál" miért is hülyeség amit írtam!Mert megindokolni épkézláb évekkel nem tudod,csak kötekszel!Márcsak azért is mert 4 db chip-elt ps2-õm ment tönkre átlag 1 év alatt,míg a mostani slim-em 2 éve bírja.Ebbe már ÁLLÍTÓLAG van fejvédelem ami védi a túlterhelõdéstõl a lézerdiodát.Én ennyit tudok és csak a tapasztalatomat osztottam meg...valaki mással,NEM VELED!Úgyhogy az "igeosztásról"is beszélgethetnénk.De ha ETTÕL szebb lessz a napod,ám legyen:EMBEREK HÜLYESÉGEKET ÍRTAM!!!
Nos így helyreállt a lelki békéd? <#nevetes1>#nevetes1>
Na ezek után esetleg írd meg te a loles-nak az "igazságot",és akkor fõleg nyugodtan térhetsz aludni ma este,azzal a tudattal,hogy ma sem engedtél senkit átverni juhhhéééé!!!
Ííímáádom a vérpistikéket.....
ugy emléxem abban az évben 2 jelent meg (mivel év végén jött ki)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ezek vannak meg:
576 Konzol - 10.000FT (csak egyben az egész)
1998 I.évf/ 1,2
1998 II.évf/ 2,3,4,6-7,8,9,10,11,12
1999 III.évf/ teljes
2000 IV.évf/ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12
2001 V.évf/ teljes
2002 VI.évf/ 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
2003 VII.évf/ 1,2,4,9,10,11,12
2004 VIII.évf/ 1,2,3,4,6,7,8,9,10,11,12
2005 IX.évf/ 1,2,3,4,5,6,9,10,11,12
2006 X.évf/ teljes
http://pspfilez.extra.hu/
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.