PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Aha értem, köszi, én mindenképpen 100Hz-es TV-t vezsek majd mert azért TV nézésre és DVD-zésre is használom majd és ugye a 100 azért jobb a szemnek mint az 50

öregharcsa
nem az a probléma vele, hanem hogy elcsúszik a kép valamelyik oldalra(nekem a jobb oldalt volt)egy picit(ha jól emlékszem a baldurs gate játéknál volt) ill ha fénypisztolyos játékokkal akarsz nyomulni az nem fog összejönni vele..
ez nem jellemzõ minden játékra...a fene sem tudja miért, de majd jön egy hozzáértõ és elmagyarázza.
mindenesetre ezek tapasztalhatóak...ha viszont olyan a tv ahol lehet állítani a mhz-et akkor csak visszaállítod 50-60mhz-re és faca minden..

http://pspfilez.extra.hu/

Ioles
Bocs, hogy 2 hsz-ben megy

Valahol azt olvastam hogy 100Hz-en homályosabb a kép, vagy elmosódik, nemtom már hogy volt írva.

Ioles
Sziasztok!

Az igaz, hogy az 50Hz-es TV jobb a PS2-nek mint a 100Hz-es?

Kösz, hogy ma is kioktattál bennünk mester! (remélem ebben nincs helyesírási hiba) Tényleg, nagyon köszönjük! <#eljen><#eljen><#eljen>
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

vége az elõadásnak? máris? 😊

"Ha mondjuk rendelsz írott lemezt,mint azt régebben tette az emberfia mert nem volt még netje?Hm?Akkor hogy állapítsak meg bármit is azon kívül,hogy egyáltalán megy-e a játék?"

már írtam, de a kedvedért még 1x: DVD Identifier-rel 😊

vagy neked úgy szállítják a lemezt hogy belerakják a PS2-be és lelakatolják nehogy kivedd és megnézd mielõtt elrontasz vele 4 PS2-t? (tényleg hogy raktad át egyikbõl a másikba? szervíz? tudsz jót ajánalni?)

ha nincs neted: a legtöbb munkahelyen azért van net, de egy egészen új találmány kezd hódítani a világban, úgy hívják: internet kávézó. általában táblával jelölik, ún. kukac (gyk: @) is sokszor van ráírva 😊

tudom, hogy szánalmasan hülye vagyok, viszont azt is, hogy te humorista csak álnéven és azért jöttél hogy szórakoztass... én az a szánalmas vagyok aki a közönség soraiból integet hogy "ÉÉÉN ÉN ÉN ÉÉÉN!" és bevonsz a mûsorba! Fantasztikus!

Na jó mára bezárt a bazár!
Jóóóócccakááát!<#integet2>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

ENNYIRE nem megy a helyesírás?Már csak képekben üzensz?Hasonló jókat neked is!
Ez csak téged minõsít....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

LOOOooooooooool!!!!!(Röhögve elfut!)
Ehh,de mégsem bírok magammal erre még válaszolok,istenúccse,mert engem is mulattat,hogy ezek szerint el sem olvassátok amit írok!
Ha mondjuk rendelsz írott lemezt,mint azt régebben tette az emberfia mert nem volt még netje?Hm?Akkor hogy állapítsak meg bármit is azon kívül,hogy egyáltalán megy-e a játék?
4db ps2 átlag egy év élettartammal?Na ez meg miért is fáj nektek?Mert látom ez visszatérõ téma!Ez van bakker én sem örültem neki.Haverom rosszabbul járt,pedig õ antiwarezos,és mégis volt olyan gépe ami 2 hónapot bírt,és fejhibás lett.És akkor mi van?De talán ezért nem is rohantam eddig X360 venni! :-)
A szánalmas az a stílusod.
De igazad van,van egy mondás:okos enged....

nem tudlak megfejteni.

ha meg tudod állapítani a lemez eredetét, akkor miért írsz ilyeneket:

"a chip-eléssel szorosan összefügg az írott lemezek használata,az pedig hogy melyik a minõségi lemez,már az isten sem tudja,mert már hamisítanak mindent"

"nemrég írta úgy az online,mint az írott sajtó,hogy hamisítják a legkelendõbb lemezeket,pl.:Verbatim,Traxdata,TDK,Fuji."

ha jól emlékszem nem én vágtam tönkre 4 (!) PS2-t... mindegy tõlem elfogyaszthatsz évente még 4-et is akár... 😊

a többi amit írsz, blabla, magyarázkodás. szánalmas.

de folytasd még, hadd nevessünk!

Arról mesélj:a kódot megtudod bárhol ahol veszed a lemezt csak úgy tipp-hopp nézni?
De megtudom állapítani,azt megint csak TE állítod hogy esetleg nem,ill.nem errõl volt szó-eddig!
Az építõ jelleget azt hiszem kultúrált módon meg is köszöntem,ennél többet mit tegyek?Ha félreértetted az a te dolgod.Mint írtam nem én állítottam hogy nem jók a lemezeim,mint ahogy az elõbb is írtam nem én állítottam hogy nem tudom megnézni a lemezek típusát.
Légyszíves szorítkozz a tényekre,amit én írtam,olvass vissza,SEHOL nem írtam olyat hogy ne tudnám a lemezek eredetét megállapítani,MIUTÁN MEGVETTEM.De elõtte?
Na az újreg-ségnek ahoz meg mi köze,hogy nem kellene személyeskedni?
Szerintem te is gondolkodj el mert eleve egy teljesen más témáról volt szó.
Mindíg is szerettem az értelmetlenül beszólogató embereket:akinek nem inge...

<#buck><#violent>

arról mesélj, hogy a gyártóazonosítókat is hamisították azokon a lemezeken?

a stílusról annyit, hogy építõ jelleggel megemlítettem a DVD Identifiert, mire benyögöd, hogy ja kösz, neked megvan, mégse tudod megállapítani a lemezek eredetét?!? tudod egyáltalán mirõl beszélsz?

Javaslom, szedd össze a gondolataidat, és ha ellentmondásba keveredsz önmagaddal, ne másokra próbáld rákenni, fõleg újregként ne.

re lustaság, hanyagság: akinek nem inge...

Nem bonyolódnék most veled egy másik meddõ vitába,de nemrég írta úgy az online,mint az írott sajtó,hogy hamisítják a legkelendõbb lemezeket,pl.:Verbatim,Traxdata,TDK,Fuji.Ezek után még annyit szertnék mondani ahhoz amit írtál,neked ill.az elõtted hasonló stílusban hozzászólónak is,hogy ismeretlenül nem kellene minõsítgetni a másikat,mert ha ismernél tudnád hogy a hanyagság és a lustaság stb. áll legtávolabb tõlem.Valamint azt is elárulom hogy megvan még egy pár régi konzolom,kitûnõ állapotban,de az újabb gépek közül CSAK a ps-2-immel volt ennyi gondom,pedig ezekre is ugyanúgy vigyáztam mint az összes többire.

akkor mitõl mentek tönkre a gépeid? <#nemtudom>
ezt állítottad:

"az pedig hogy melyik a minõségi lemez,már az isten sem tudja,mert már hamisítanak mindent."

ez pedig nem igaz.

a gagyi lemezek által tönkrevágott gépek nagy részben hanyagság, lustaság stb eredménye.

Nah mindegy,ahogy szokták mondani azért a remény hal meg utoljára,ezért ha mégis megválnál attól az elsõ számtól,keress meg nyugodtan!Végülis csak egy újság a sok közül!<#papakacsint><#nevetes1>

A programot ismerem,sõt fórumokat is olvasgattam ilyen ügyben,de itt nem arról volt szó,hogy nem ismerném a lemezeket és nem is én állítottam hogy rosszak lennének a lemezeim,de azért köszi!<#smile>

Ioles
Ok, akkor megnyugodtam, köszi

öregharcsa
ez nekem is így van meg...a 2. évfolyam februártól indult...

a chip téma engem nem érdekel, viszont ha bizonytalan vagy a lemezeid minõségét, eredetét illetõen, akkor hasznos tool

sok fórumon lehet találni tapasztalatokat, teszteket az egyes lemezeket illetõen - könnyen beazonosítható, mely lemezeket érdemes használni!

Káááár!<#sir>
Egyébként csak azért kérdeztem,hogy a legeslegelsõ szám megvan-e,mert ott volt egy kis gixer eleinte a számozásokkal:kijött az 1.évfolyam 1-2. szám,azután pedig úgy folytatták hogy 1998 február.Ezért firtattam a dolgot,mert amin egy vörös fickó van ökölbe szorított kézzel az megvan nekem is,az elõtte lévõ hiányzik a gyûjteményembõl.De ha tárgytalan.....
Vígasztalhatatlan vagyok..... <#rinya><#wink>

jaszy
Abba nemkell! válasz Igen!

öregharcsa
sajna nem, egyben szeretném eladni az egészet...

Tudtommal nem...

Ioles
Na most kicsit összezavart ez a pár üzenet. Szal nekem egy Slim SCPH-77004-es gépem van, akkor ugye ebbe nem kell fejvédelem? Ha jó chip van benne és jó lemezekkel használom akkor nem lesz baja?

SD456
Hy all!

Hogyan lehetne a legolcsóbban és tûrhetõ képminõségben TFT monitora kikötni a PS2-tõm?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

jaszy
Az hogy 4 géped ment tönkre az a szakszerütlen használat miatt lehetett!
Sz@r,karcos lemez, poros fej, szakszerültenül beszerelt chipp....stb
Persze a sony a hibás mert a chippelt géped [email protected] vicces!

Ok!Legyen neked:de halkan megjegyzem-a chip-eléssel szorosan összefügg az írott lemezek használata,az pedig hogy melyik a minõségi lemez,már az isten sem tudja,mert már hamisítanak mindent.Én sem hangoztatom(ismétlem hangoztatom,nem hagoztatom,a helyesírás látom nem az erõsséged <#bee1>),hogy négy gépem ment tönkre az évek alatt,de attól még tény.És azt sem hinném,hogy az én szégyenem lenne,inkább a SONY-é,hogy ilyen hitvány hardvert pakoltak össze,fõleg az elején(az elsõ még chip-elve sem volt!!!).De mint Írtam az elõbb:legyen neked igazad,ilyen meddõ vitába nem bonyolódok bele,mindazonáltal az én tapasztalatom az én tapasztalatom,és nem hiszem hogy NEKED,vagy BÁRKINEK joga lenne egy fórumban beleszólni(vagy inkább beszólni) hogy ki és mit is írhatna.
Részemrõl ennyi:további jó kattogást a témán!<#wave>

GT4 et szeretném kiíírni dvd9 re de + os lehet ebbõl baj, mert volt pár + os sima lemezem ami mind szar volt amikor imgburnnel kiíírtam pls help mert már régóta ki akarom írni és nem akarok 900ft-ot kidobni az ablakon próbával :S

tudom hogy nemide de itt lehet hamarabb válaszoltok

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

jaszy
Igazavan tukkó-nak! A sok félrebeszélõs, innen-onnan hallós dogokbol lessz a pletyka és a hamis okosság! A fejvédelmet nálunk is hangoztatják!Vicces!!! Én olyan gépet 70004 est chippest fejvédelmest megsem vennék!

Szóval akkor: nem a chip rövidíti meg a gép életét hanem a az írott lemezt, de ha minõségi lemezre irsz akkor attól se lesz semmi baj. Hogy 4 gépet tetél galyra (amit én nem hagozatnék), attól még a slimek semmivel sem jobbak. És egy féle slim-es szériába kell fejvédelmet rakni és az is csak a hirtelen elhalálozástól véd. Ezt bárki megmondja! Amugy mert neked a boltba azt mondták attól még lehet nincs úgy!

Aha!Lehet...
Mindenesetre nagy örömmel venném ha esetleg "felvilágosítanál" miért is hülyeség amit írtam!Mert megindokolni épkézláb évekkel nem tudod,csak kötekszel!Márcsak azért is mert 4 db chip-elt ps2-õm ment tönkre átlag 1 év alatt,míg a mostani slim-em 2 éve bírja.Ebbe már ÁLLÍTÓLAG van fejvédelem ami védi a túlterhelõdéstõl a lézerdiodát.Én ennyit tudok és csak a tapasztalatomat osztottam meg...valaki mással,NEM VELED!Úgyhogy az "igeosztásról"is beszélgethetnénk.De ha ETTÕL szebb lessz a napod,ám legyen:EMBEREK HÜLYESÉGEKET ÍRTAM!!!
Nos így helyreállt a lelki békéd? <#nevetes1>
Na ezek után esetleg írd meg te a loles-nak az "igazságot",és akkor fõleg nyugodtan térhetsz aludni ma este,azzal a tudattal,hogy ma sem engedtél senkit átverni juhhhéééé!!!
Ííímáádom a vérpistikéket.....

Pedig ugy tünik mintha szakember volnál<#nyes>, mert ugy osztod itt az igét, csak az a baj hogy ezzel félrevezeted az embereket! Másfél sorba 4 hülyeséget írtál: "megrövidíti a készülék életét a chip-elés" "fõleg a régebbi tipusokét" "slim-ek jobban bírják" "szoktak belerakni "okosítás"-kor fejvédelmet"

Nos,azt az elsõ számot nem boltolhatnánk el valami úton-módon?Ha igen,keress meg egy PÜ-ben lécci!Köszke!<#papakacsint>

Mellé találtál kis Tell Vilmosom!<#crazya>Nem foglalkozok ilyesmivel,csak egy helyet tudok ajánlani,ahol szerintem elég normálisan bánnak az emberrel.De nem számít... <#gunyos1>

öregharcsa
jaja

jaszy
Nem mátol! Már hétfõn is ennyivolt!

Banyapapa
sztm a elsö évfolyam 1 szám lesz a legelsö.
ugy emléxem abban az évben 2 jelent meg (mivel év végén jött ki)

Már megint egy önjelölt "konzoldoktor"<#vigyor2>

A legeslegelsõ Konzol nincs meg véletlen?Nekem csak az hiányzik!<#sir>

Jah!De arra fel kell készülnöd hogy egy kicsit megrövidíti a készülék életét a chip-elés,fõleg a régebbi tipusokét.Az újabb slim-ek jobban bírják ill.szoktak belerakni "okosítás"-kor fejvédelmet.Egyébként a gyári játék vételének a lehetõsége még emellett is fennáll,én is szoktam venni néha egy-egy gyári játékot amit igazán szeretek,a chipelés mondjuk úgy:a próba lehetõsége.Ami nem tetszik,messzirõl elkerülöm,ami tetszik jöhet esetleg egy olcsó használt,de jó minõségû eredetiben!Ha kell cím ahol az okosítást érdemes csináltatni,PÜ-ben küldök!

tomsolo
lejárt az electroworld akciója, mától újra 34 990 a 77000 ps2

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

gamer365.hu

öregharcsa
esetleg ha érdekelnek konzol újságok akkor megveheted tõlem, mert már nekem nem kell..<#vigyor1><#vigyor>

ezek vannak meg:

576 Konzol - 10.000FT (csak egyben az egész)

1998 I.évf/ 1,2
1998 II.évf/ 2,3,4,6-7,8,9,10,11,12
1999 III.évf/ teljes
2000 IV.évf/ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12
2001 V.évf/ teljes
2002 VI.évf/ 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
2003 VII.évf/ 1,2,4,9,10,11,12
2004 VIII.évf/ 1,2,3,4,6,7,8,9,10,11,12
2005 IX.évf/ 1,2,3,4,5,6,9,10,11,12
2006 X.évf/ teljes

megjöttem Angliából, mentek válaszprivik 😊 mindenkinek.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

gercse
szerintem is érdemes kicsippeltetni, még akkor is ha ezek után megfosztjuk a fejlesztõket sok pénztõl, de hiába,ha ennyire magasak a játékárak

Ioles
Az összes ismerõsöm(aki játszik), mindegyik PC-s :S, szal náluk inkább GameStart találok 😊, de találtam egy jó kis oldalt GameCon, rengeteg játékteszt van, olvasgatom õket, és hát egyre jobban húz a szívem a PS2 felé, szal szerintem marad 😊, csak azt nemtom hogy vegyek-e játékot vagy csippeltessem, sajna elég drágák a játékok fõleg így hogy még csak tanulok, mégcsak nem is keresek, de még a szüleimtõl sem kérhetek pénzt mert nem abban az anyagi helyzetben vagyunk(meg amúgy sem szoktam kérni), de csak jobb ha eredeti játékom van, jobban tetszik 😊, tisztelet a fejlesztõknek, tudom hogy lehet venni már 2-3E FT-ért is de nem újakat, ezért sztem sajna marad a chip, legalább így régebbi játékokat is kitudok próbálni amiket ma már nem lehet kapni, amúgy neked csippelve van a gép?

Vagy ha tudsz valakitõl 576 Konzolokat szerezni úgy 2002-tõl,akkor abból végképp ki tudsz igazodni.Én még egy-két személyes kedvencet ajánlanék figyelmedbe:Black,Killzone,Metal Gear Solid 2-3,The Getaway....és még sorolhatnám.Sok szerencsét!<#smile>

Ioles
Köszi szépen az oldalakat(a gametrailerst azt ismerem)és mindenkinek a segítséget!