PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaszy, neked meg pont nem pofázik tovább megy van 😊 Mert az, hogy felvásárolsz néhány dolgot egy-két topikból és aztán eladod a háromszorosáért eléggé tiszteségtelen.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Irányárak / Játékok nélkül : 35.000 Ft ; Játékokkal : 60.000 Ft
( A játékok külön-külön megvásárolhatóak ) | Kérésre képet is mellékelek!
Budapesten személyesen átvehetõ és ki is próbálható!
Érd.: [email protected] , vagy itt PÜ
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nekem azt irtak hogy erösitöre ra lehet kötni. ebböl kifolyolag HANG profitod lesz😄 gondolom én mint laikus
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Csabesz6 optikai kábel kapcsolatosan hol mennyiért láttál hogy mûködik van értelme?Komponenses kábel miaz?
Köszika
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
namármost, ezt mihez lehet csatlakoztatni?házimozikhoz?vagy a régebbi cuccok is tudják ezt kezelni?(faternak van fasza régi kazettás hifije, erösitövel😄
mire jó azaz optikai kimenet a konzolocskám hátulján?😄
Ps2-t szeretnék kichippeltetni szegeden.
Ha vki tud segíteni, ajánlani vkit, megköszönném.
Elõre is köszi!
Szeretném a tanácsotokat kérni abban hogy mi lehet a baj akkor ha nem ismeri fel a memóriakártyát a gép annak ellenére hogy benne van. A kártya és a gép 1 hetes új, és a kártya nem utángyártott hanem eredeti Sony.
Segitségeteket elõre is köszönöm.
Egyébként szerintem lennemég 2-3 év a Ps2 ben bõven!
PSN ID.: Beegabor
Nemrég olvastam a neten hogy meghosszabították !
Attól függ hol és mire használnád igazán...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem rudtok magyar Harry potter 3 végigjátszásról ??
Papesz
Az van hogy vettem egy vastag ps2-t. Akitõl vettem állítja, hogy chippelt, de nem viszi a másolt dolgokat. Mondjuk az eredetit meg mint az álom😄. Szóval elképzelhetõ, hogy a régi chip nem kapcsol be a géppel együtt? Ha igen akkor hogy tudom elérni hogy menjen? köszi
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó boxolós játékot PS2-re ?
A Fight Nightokat kivéve.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy milyen típusú lemezt,lehet használni?
És melyik az amelyiket nem ajánlatos.
Eddig Verbatimra,kék TDK-ra,és Fujira írtam.
Melyik az amelyiket inkább hanyagoljam.
Köszi elõre is a választ
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet ps2-höz olvasót beszerezni mert nekem (valószínü) eltört?
Választ köszi