PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Na ha már vagytok olyan inkorrektek, hogy nyílvánosan beleszóltok az üzletemben. Ad 1. Irányár, ami bõven-bõven alkuképes. Ad 2. Nem fogok fillérekért eladni, ha rajtam marad megtartom. Nálam ez így megy, hiszen van eszmei értéke is a dolognak.

Jaszy, neked meg pont nem pofázik tovább megy van 😊 Mert az, hogy felvásárolsz néhány dolgot egy-két topikból és aztán eladod a háromszorosáért eléggé tiszteségtelen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Seth
szerintem is drága ^^

PSN ID.: Beegabor

jaszy
😊

Csabesz6
0.o

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Ez rekord!

Kaplan
Eladó egy SCPH-39004 Playstation 2 játékkonzol. Megkímélt állapotban, eredeti SONY kontrollerel (rezgõ funkciója elromlott) és egy Snakebyte utángyártott kontrollerel. Hozzátartozik még 8 MB-es SONY memória kártya, egy Fanatec Speedster 2 kormány váltóval és pedálokkal (közel új). A pakk még 13 játékkal is megtoldható akár darabonként is megvehetõ. A játékok : Tom Clancy’s Rainbow Six : Lockdown (eredeti tok, borító, kiskönyv nincs.) Resident Evil 4, Gran Turismo 4 (kiskönyv nélküli), 24 The Game, The Matrix : Path of Neo, Black (platinum), Resident Evil Outbreak File #2 (kiskönyv nincs), The Getaway : Black Monday, MGS 2: Sons Of Liberty + extra DVD, MGS 3 (promo – újságírói változat nyomtatott borítóval), Killzone Collectors Editon, UEFA Championship 2004-2005, Full Spectrum Warrior (kiskönyv nincs).

Irányárak / Játékok nélkül : 35.000 Ft ; Játékokkal : 60.000 Ft

( A játékok külön-külön megvásárolhatóak ) | Kérésre képet is mellékelek!

Budapesten személyesen átvehetõ és ki is próbálható!

Érd.: [email protected] , vagy itt PÜ

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csabesz6
bármelyik konzolboltban van
nekem azt irtak hogy erösitöre ra lehet kötni. ebböl kifolyolag HANG profitod lesz😄 gondolom én mint laikus

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Helló!Hát senki nem ért ehhez a network adapteres izéhez???? 10365-ös hozzászólásom!
Csabesz6 optikai kábel kapcsolatosan hol mennyiért láttál hogy mûködik van értelme?Komponenses kábel miaz?
Köszika
Bármilyen független szerviz megjavítja elmletileg. Sony szervizbe ne vidd 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nem tud valaki szabolcsban vagy ahoz kizel olyanüzletet ahol meg javítják a chippelt ps2- is
Nem tudna nekem valaki mondani valami nagyon jó játékot,mondjuk valami mászkálós,lövöldözõs játékot,amit ha nagyon akarok akkor tudok osztott képernyõben is játszani? 😊 Elõre is köszi a segítséget
Jah, mindenféle dekóderes optikai bemenetes erõsítõkre.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Csabesz6
kiraly,köszi😊

Prince of Máté
Erõsítõre.

Csabesz6
nah gugliba megnéztem, szal lehet kapni/rendelni optikai kábelt
namármost, ezt mihez lehet csatlakoztatni?házimozikhoz?vagy a régebbi cuccok is tudják ezt kezelni?(faternak van fasza régi kazettás hifije, erösitövel😄

Csabesz6
napot
mire jó azaz optikai kimenet a konzolocskám hátulján?😄

Sziasztok!

Ps2-t szeretnék kichippeltetni szegeden.
Ha vki tud segíteni, ajánlani vkit, megköszönném.

Elõre is köszi!
Vagy esetleg probáld megformázni az MCformater-rel!

jaszy
Kártyahiba lehet! Nézdmeg a kártyát másik gépben! Sok hibás van eredeti sony kártyában is!

Sziasztok

Szeretném a tanácsotokat kérni abban hogy mi lehet a baj akkor ha nem ismeri fel a memóriakártyát a gép annak ellenére hogy benne van. A kártya és a gép 1 hetes új, és a kártya nem utángyártott hanem eredeti Sony.
Segitségeteket elõre is köszönöm.
jaszy
Most ha meggebedek sem talállom a cikket! De olvastam a neten hogy a sony nyilatkozta ezt! A ps3 gépek kevés eladása miatt! Vagy valami eféle! 😊
Egyébként szerintem lennemég 2-3 év a Ps2 ben bõven!

Seth
de 2012 az szerinted is abszurd ugye? Nem hiszem hogy akkor még megjelenne rá valami - bár ps1-re még tavaly is jött ki japánéknál 1-2 blõd game, szóval elõfordulhat 😄

mi alapján dönthetjük el, hogy élvezetesebb-e az egyik mint a másik?

jaszy
Pontosítok 2012 ig jönnek ki játékok ps2 re!!!
Nemrég olvastam a neten hogy meghosszabították !

Seth
Ps2-re még 2008 Q1-ben is jön 1-2 cím, bár már nem nagyok, de lesz közte biztos jó cucc ^^,plussz visszamenõleg annyi anyag van rá,amivel elleszel 1-2 évig, tehát ha otthonra akarod akkor inkább ps2

Hát igazából inkább otthon csak ps2 re már nem jönnek ki újabb játékok szal lehet inkább psp t kéne. Meg hát melyiken élvezetesebb jáccani?

Helló Zsenik!Lenne egy kérdésem felétek!Ha két PS2 -est szeretnék összekötni hogy 4-en is lehessen játszanui egymás ellen pl autós gáme, ez kivitelezhetõ?Ha igen akkor hogy és kb mennyi plusz költség!Segítséget elõre is köszi!PS2 4ever!
a második fele is csak félig ugyanis a psp slim-en lesz tv out

Seth
mondatod elsõ fele nem egészen igaz, megközelíti de azért nem szebb a graf, kevesebbet tud mint a ps2 grafikailag

ha chippelt a gép, akkor mind az ntsc és pal játékokat is lejátsza mert a chip kiüti a régiókódot is

psp többet tud, és szebb a grafikája, valamint bárhol tudsz vele játszani, viszont a ps2 nagy elõnye, hogy a tv-n nagyobb képen élvezheted a játékot!
Attól függ hol és mire használnád igazán...

Ha chippelt a gép, akkor vmi módon le lehet játszani az ntsc-s játékokat?

Seth
szerinted otthon vagy bárhol akarsz játszani?? ^^

Szerintetek ps2 õt vagy psp -t vegyek?

gercse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mininova.org, konzolstudio.extra.hu, isohunt.com, torrentspy.com, esetleg moobs.hu, meg persze dc, ezeket szoktam használni

Tud vki jó ps2 torrent oldalakat mondani? Vagy nekem jók a warez oldalak is, csak az a lényeg, hogy legyen sok játék ott.

Hello!

Nem rudtok magyar Harry potter 3 végigjátszásról ??
Ha kipróbálsz olyanokat, ogy hosszannyomva indítod (1-2 mp-ig a power gombon a kezed) illetve rendesen, és nem indít el sem ps1 sem ps2 backupot, akkor: szar a chip vagy nincs benne. Írott dvd filmet ha visz stabilan, akkor viszont a fej jó és érzékeny, a fejpálya ill. emelõmechanizmus is jól van belõve. Privizz majd, segítek.

Azoktól jobbat nem találsz.

Papesz

Utánna néztem egy kicsit. Sztem amit felinstallálsz azt a vinyóra rakja fel, szóval kell hozzá egy olyan chip ami tudja a dev modot. Elösször egy ulauch elf-et kell inditani és ezzel tudod indítani azt a megapack-ot Itt egy youtube video róla: http://www.youtube.com/watch?v=cjgKD68OBRw

Ez a hdd mega pack engem is érdekel! Mire is jó ez?

Helo!Csak azért írok,mert letöltöttem a Hdd mega packot ps2-re,kiírtam dvd-re és mükszik is.DE,elindul és ugye fel kell instalálni,ahoz x-et kell nyomni,ok eddig rendbe felrakta,majd azt írja ki hogy reseteljem le a ps2-õt,pedig azt nem lehet hiszen a Network adapter átvariálja a reset gombot, ha egyszer megnyomom kikapcsol a gép!Ha újra elindítom megint felakarja lakni a progit!!!Help!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Kérlek aki tud segítsen nekem!
Az van hogy vettem egy vastag ps2-t. Akitõl vettem állítja, hogy chippelt, de nem viszi a másolt dolgokat. Mondjuk az eredetit meg mint az álom😄. Szóval elképzelhetõ, hogy a régi chip nem kapcsol be a géppel együtt? Ha igen akkor hogy tudom elérni hogy menjen? köszi
Sziasztok!

Tudna nekem valaki ajánlani egy jó boxolós játékot PS2-re ?
A Fight Nightokat kivéve.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

öregharcsa
azt amelyiket a géped kevésbé szereti...elsõ tippem a fuji...

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy milyen típusú lemezt,lehet használni?
És melyik az amelyiket nem ajánlatos.
Eddig Verbatimra,kék TDK-ra,és Fujira írtam.
Melyik az amelyiket inkább hanyagoljam.
Köszi elõre is a választ

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Kérdés slim vagy vastag, illetve milyen típusú fej va benne a 6-7 fajta közül....

jaszy
Eltört? Hogyan? Az nemtörik csak úgy el!

Hello!
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet ps2-höz olvasót beszerezni mert nekem (valószínü) eltört?
Választ köszi