PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bontatlan sony ps2 8mb memkarik nálam 3K-ért!
hello!
segítsetek választani ps3, xbox360 és számcsó köszt!
segítsetek választani ps3, xbox360 és számcsó köszt!
Jó a bolt, csak az a gond, hogy nagyon messze vagy. Még körülnézek a környéken, de azért köszi, hogy szóltál.
Töltsük le az internetet!
De hol vettél te ennyiért? Mert én most kicsit körbenéztem, de csak 1 helyen láttam, ott meg 8e volt. Hol lehet ilyet kapni?
Ja, slimhez kell. Csak mert tegnap azt modnták, hogy laptop tápja van és 8e Ft.
teszvesz, vatera, ebay esetleg, meg néha hirdeti 1-2 arc. De már üzletben csak fehér holló módon lehet fellelni sajna....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
csá, nem tudja valaki, hol lehet network adaptert kapni?
Tud valaki egy olyan oldalt ahol magyar végigjátszások vannak ???
Köszi, ez nagyon jól jött. Mnden kérdésemre választ kaptam. Már csak meg kell vennem hozzá a kábeleket, meg csippeltetdni, azt mehet a játék.
Segítek!
http://ps2info.extra.hu/
http://ps2info.extra.hu/
Olvastam én, de nem találtam pontos leírást. De még Google-ben nézelõdök.
Ameddig a készlet tart!<#nyes>#nyes>
Hát ehhez bizon vissza kell olvasni!<#nevetes1>#nevetes1>
De ha nagyobb kártyát veszel vagy 2db 8 ast, akkor kevesebb a macera!
De ha nagyobb kártyát veszel vagy 2db 8 ast, akkor kevesebb a macera!
hali!
Killer esetleg nézz szét az 576-nál vagy a mediamarktban
memkari elég 8mb es mert a kariról pendire le lehet szedni a mentéseket ami nem kell
Killer esetleg nézz szét az 576-nál vagy a mediamarktban
memkari elég 8mb es mert a kariról pendire le lehet szedni a mentéseket ami nem kell
Na végre tényleg szereztem egy PS2t. Elég jól jött ki, mert havernak 2 volt, de ehez nem volt semmi kábel és nekem adta. Most van egy PS2m mindössze 1 db PS1es joyal. Szólva az lenne a kérdés, hogy honnan tudok szerezni hozzá egy átlag tápkábelt? Meg hogy nekem a kezem nagyon ráállt már az XBOXra és az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valami olyan joy PS2höz, amivel minen játék megy és hasonlít az XBOX joyához? Meg hogy mekkora memkártyát vegyek bele. Köszi.
köszi
most is írtam egy jatekot rw-sre és kétszeres sebességgel.
Lehet hogy az a baja?
Lehet hogy az a baja?
na akkor még 1x leírom mert ma jó napom van...
1.: rw-s lemez felejtõs mert nem mindegyik gép komálja
2.: a normális írási sebesség a 4x-es
3.: jó minõségû lemez használata (verbatim,tdk,ritek..és kinek mi jön még be)
4.: én dvd decryptert(vagy imgburn) használok már évek óta és tökéletesen lehet vele kiírni a játékokat(bár már nem is tudom mikor írtam utoljára)
5.: ha nem ezt használod akkor használd azt a programot ami bejön neked de én ezt ajánlom..
6..: lemezrõl - lemezre való másolást nem érdemes erõltetni mert elõbb-utóbb nem fognak menni a megírt játékok..
1.: rw-s lemez felejtõs mert nem mindegyik gép komálja
2.: a normális írási sebesség a 4x-es
3.: jó minõségû lemez használata (verbatim,tdk,ritek..és kinek mi jön még be)
4.: én dvd decryptert(vagy imgburn) használok már évek óta és tökéletesen lehet vele kiírni a játékokat(bár már nem is tudom mikor írtam utoljára)
5.: ha nem ezt használod akkor használd azt a programot ami bejön neked de én ezt ajánlom..
6..: lemezrõl - lemezre való másolást nem érdemes erõltetni mert elõbb-utóbb nem fognak menni a megírt játékok..
http://pspfilez.extra.hu/
Final Fantasy XII-õt keresek ps2-re.Megvételre vagy cserébe tudom adni
-Metal Gear Solid 3 snake eater-
-Final fantasy X, X-2-
-Gran turismo 3,4-
-Resident Evil 4-
+ráfizetek még valamennyit
El is adom a játékokat ha érdekel valamelyik
Érdeklõdni: privátban vagy [email protected]
köszi
-Metal Gear Solid 3 snake eater-
-Final fantasy X, X-2-
-Gran turismo 3,4-
-Resident Evil 4-
+ráfizetek még valamennyit
El is adom a játékokat ha érdekel valamelyik
Érdeklõdni: privátban vagy [email protected]
köszi
Ps 2 re játékok eladók!
Harry Potter és a Fõnix rendje (magyar) fóliásan 7800 Ft
Fifa 07 magyar fóliásan 7500 Ft
The Sopranos ROAD to RESPECT fóliásan 7500Ft
God Of War II Új Másolt tokos könyv nélküli de a lemez új 7000 Ft
Hapy feet új fólia nélküli 7000 Ft
Medal of honor Vanguard (magyar) 7500Ft
A fólia nélküli sem használt!
Ha más játék érdekel Pm ben lehet kérdezni!
Több darabnél kedvezmény! Posta OK!
Harry Potter és a Fõnix rendje (magyar) fóliásan 7800 Ft
Fifa 07 magyar fóliásan 7500 Ft
The Sopranos ROAD to RESPECT fóliásan 7500Ft
God Of War II Új Másolt tokos könyv nélküli de a lemez új 7000 Ft
Hapy feet új fólia nélküli 7000 Ft
Medal of honor Vanguard (magyar) 7500Ft
A fólia nélküli sem használt!
Ha más játék érdekel Pm ben lehet kérdezni!
Több darabnél kedvezmény! Posta OK!
az mindegy,hogy dvd copyval vagy csak simán írod ki?
és milyen sebességgel?
és milyen sebességgel?
most van nálam egy fujifilm -rw
nem tudom az mennyire jó.
nem tudom az mennyire jó.
de miért nem ugy irod meg a netrõl töltött játkokat is, mint amiket átirtál és sztem ne 2X-esen ird. A 8x Aritát 4x-essen sztem. Amugy honnan szedtél Aritát. Mondjuk én Aritáras se irnám!
2x-n írtam.
Lehet hogy valami az írással nem stimmel.
Azt is olvastam hogy alcohol120-al kell írni.
Lehet hogy valami az írással nem stimmel.
Azt is olvastam hogy alcohol120-al kell írni.
A gép az új és beolvassa azokat a játékokat amit egy másik írott dvd-krõl írtam át és Arita dvd-re ami nem valami jó minõség.
Vagy régi géped van és nagyon válogatos, mert nem tuti benne a fej, vagy gagyi dvd-re irtad. Egy jó gép bármit beolvas, egy darabig<#nyes>#nyes>!
Hello.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan vagy mivel kéne kiírni a netrõl letöltött ps2-es játékokat mert kiírtam az iso file-t neroval,de azt nem olvsta be a gép.
Ha valaki tud segíteni annak megköszönném.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan vagy mivel kéne kiírni a netrõl letöltött ps2-es játékokat mert kiírtam az iso file-t neroval,de azt nem olvsta be a gép.
Ha valaki tud segíteni annak megköszönném.
MSN: [email protected]
Gépem ati X1900 4200
Féléves max. egy hónapot használtam
PS2 Slim 2 orig eredeti PS2 vezetékes kontrollelel memokarival 22000ft
AJÁNDÉK DESTROY ALL HUMANS GÉm AMI ORIGINAL
TEL: 06305431543
EMAIL: [email protected]
PS2 Slim 2 orig eredeti PS2 vezetékes kontrollelel memokarival 22000ft
AJÁNDÉK DESTROY ALL HUMANS GÉm AMI ORIGINAL
TEL: 06305431543
EMAIL: [email protected]
Gépem ati X1900 4200
Csak idõ kérdése volt, hogy mikor próbál meg valaki a Wii sikerébõl táplálkozni, és hogy mikor jelenik meg az elsõ Wiimote-hoz hasonló irányító: az elsõ komolyabb próbálkozó az In2Games, aki PlayStation 2-n kíván sikereket elérni.
A Realplay névre hallgató produktum összesen hat kiszerelésben lesz kapható: Tennis, Pool, Golf, Racing, Bowling és Puzzlesphere kiadásokkal találkozhatunk majd, amelyek a Wii Sports-hoz hasonló egyszerûen kezelhetõ, és többnyire sportjátékok lesznek, és egyenként harminc fontért lehet majd õket megvásárolni. Az egyes játékokhoz egyedi irányítók is járnak majd, amelyek például egy teniszütõt, vagy egy kormányt imitálnak, és a Freedom névre keresztelt mozgásérzékelõs technológiát használják.
Én drukollok nekik hogy sikerüljön mert ha ez bejön nekik akkor kitarthat a PS2 életciklusa a WII ciklusa végéig. mert hardverileg és a játékok grafikájában nincsenek lemaradva a WII-hez képest és most hogy jön a mozgásérzékelés így irányitásban sincs lemaradva. Eladásilag 12-szer több PS2-t adtak el mint Wii-t vagyis 120 milliot. játékflehozatal: PS2-nél több ezer játékot adtak ki a wii-nél több százat. szoval kb 10-szer annyi játékot adtak ki. PS2-nek oriási az elõne a WII-hez képest és ki is fogja használni ezt a Sony.
A Realplay névre hallgató produktum összesen hat kiszerelésben lesz kapható: Tennis, Pool, Golf, Racing, Bowling és Puzzlesphere kiadásokkal találkozhatunk majd, amelyek a Wii Sports-hoz hasonló egyszerûen kezelhetõ, és többnyire sportjátékok lesznek, és egyenként harminc fontért lehet majd õket megvásárolni. Az egyes játékokhoz egyedi irányítók is járnak majd, amelyek például egy teniszütõt, vagy egy kormányt imitálnak, és a Freedom névre keresztelt mozgásérzékelõs technológiát használják.
Én drukollok nekik hogy sikerüljön mert ha ez bejön nekik akkor kitarthat a PS2 életciklusa a WII ciklusa végéig. mert hardverileg és a játékok grafikájában nincsenek lemaradva a WII-hez képest és most hogy jön a mozgásérzékelés így irányitásban sincs lemaradva. Eladásilag 12-szer több PS2-t adtak el mint Wii-t vagyis 120 milliot. játékflehozatal: PS2-nél több ezer játékot adtak ki a wii-nél több százat. szoval kb 10-szer annyi játékot adtak ki. PS2-nek oriási az elõne a WII-hez képest és ki is fogja használni ezt a Sony.
Még mindig alkuképes ár.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Félre asszociáltak! 😊)))) Nem ebbe a fórumba akartam írni csak..... De egyébként tényleg nem olcsó 😊
Akinek nem inge az ne vegye magára. Akkor kéretik megmagyarázni, ugyanis az utánad lévõ emberek egyértelmûen arra asszociáltak, hogy drágának tartod.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Értem köszi
És nem tudjátok hogy szabolcsabn melyik városban van ilyen független szervíz.Jah és milyen utcca
És nem tudjátok hogy szabolcsabn melyik városban van ilyen független szervíz.Jah és milyen utcca
Szóltam én hozzád? Baromira nemértelek!
Ezt fõleg: "Jaszy, neked meg pont nem pofázik tovább megy van 😊 "
3X osáért eladok valamit? Istenem dejólenne!!!!
Örülök ha 10-20% hasznom van! Bár te arra nemgondolsz hogy egy boltnak 200.000-300.000Ft a havi rezsije minimum!,...... Node mind 1 még mindig nemértem a beszólásod okát! 😞 Én nemszóltam hozzád és nem jellemeztem az üzletedet!
Ha az "Ez rekord!" ra gondolsz azt nemigazán nekedszántam hiszen nemnis nekedvolt címezve. Akinek nem inge....... tudod a mondást remélem 😊
Ezt fõleg: "Jaszy, neked meg pont nem pofázik tovább megy van 😊 "
3X osáért eladok valamit? Istenem dejólenne!!!!
Örülök ha 10-20% hasznom van! Bár te arra nemgondolsz hogy egy boltnak 200.000-300.000Ft a havi rezsije minimum!,...... Node mind 1 még mindig nemértem a beszólásod okát! 😞 Én nemszóltam hozzád és nem jellemeztem az üzletedet!
Ha az "Ez rekord!" ra gondolsz azt nemigazán nekedszántam hiszen nemnis nekedvolt címezve. Akinek nem inge....... tudod a mondást remélem 😊
Az meg a másik, hogy te 20.000-ért adod az alap gépet. Addig én alkuképes 35.000-ért plusz 8 MB-es memória kártyával, plusz kontrollerel, és plusz egy kurva jó kormánnyal. Ennyit errõl innentõl nem tud érdekelni mit mondasz 😉