PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Az nem a lemeztöl van! Túl kint olvas a fej és amiatt kattog!

Azért csak néhány játéknál katog, mert nem minden játék ugyanonan olvassa be a dolgokat a dvd-rõl és sztem csak egy pici részen nem tudja rendessen mozgatni az orso fejet és ott kattog. Tudod mit, vedd le dvd-rom felsõ burkolatát pattinsd ki belöle az a fehér korongot ami lefogja a dvd-ket, szereld ki a tálcát is, rakj be egy lemezt rakd rá simán azt a fehér korongot és meg tudod nézni mûködés közben, hogy mi kattog. Vagy vidd szervizbe ahol sok-sok pénzt elkérnek!<#nyes>

cicai
Sziasztok
Létezik Yamakasis (Parkour) játék PS2-re v PC-re v Xboxra?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

eladó netwrok adapter: link

SD456
Hy!

Nekem egy haverom azt mondta, hogy õ tud helyett ahol chippelnek 10.000 FT-ért. Ez kb mien chipp lehet?

Elõre is kössz!

PS3 ID: SDani456

DUO3 golddal dolgozom, és 100 %os a legfrissebb biosokkal is. A kernelét az a banda fejleszti aki feltörte a ps2-t anno. De van pár ami jó.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kremmer
Playstation Center!Tudod mit vettem észre?Csak néhány játéknál kattog,lehet ki kéne újra írni 4* esen?megpróbálom!

SD456
Hy all!

Melyik a legjobb PS2 (Slim) chipp? Amin elindul minden játék. Most fogom majd chippeltetni ezért kérdezem.

u.i.: Verziószám: SCPH-77004

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

jaszy
Igen! Cserével 16-18 E ft.

Kremmer
a vastagabb PS2 be amúgy lehet még olvasófejet kapni?

Kremmer
megvártam még elpárolog,és utánna letöröltem!

jaszy
Fejköröm hiba! Koszos,tisztítsd meg, és hajtsál rajta,decsak egy kicsit! De szedd ki elétte neúgy hogy bennevan! Aceton? Úristen........ azzzal ne inkább! Az megmarja a mûanyagot, és a lencsét is tönkreteketi.

Kremmer
Holnap irány a konzolbolt!😊

Ja, értem, de amugy igy nehéz megmondani a megoldást, ha nem halja az ember hogy milyen hangot ad!

Kremmer
Azt tudom olvastam is és köszönöm!csak õ is a ti elméletetekre válaszolt!Azt hittem talán van másik ötlete!

szted mi egész eddig mirõl irogattunk? <#duma>

Kremmer
Playstation Center mitõl lehet a kattogás játék közbe?olyan mintha folyton hangosan töltene

Kremmer
Körömlakklemosóval tisztítottam!Acetonnal!az jó?

Na végre egy szakértõ is hozzászólt!

<#worship><#worship><#worship>

jaszy
Hát azt nemigazán úgykell! As fejköröm amiröl beszélsz. A csavar tekerésével elállítod a fej pozicióját,dõlésszögét is ami olvasási hibát okozhat ! Kikell venni a fejet, lekell tisztítani a körmöt ami az orsón csúszkáll! Ha fém (50004 es) kicsit feszíteni lehet rajta,ha mûanyag üngyujtóval mekegítve lehet feszesebbé tenni. Vagy a legegyszerûbb kicserélni. 2-3E ft.
Ja és benzinnel ne tisztítsd a lencsét mert nemolcsó a fej! 😊
A legjobb az alcohol,de én speciel clin ablaktisztítót használok!

<#vigyor2><#taps><#vigyor2>

Seth
egy kedves mûszerész ismerõsöm mondta vala: " Ha csavar,akkor csavarozd!! "<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

de valaki más is szoljon már hozzá!<#help>

én nem a lencsérõl beszéltem, hanem errõl:
Lehet elkopott a mûanyag és elugrál a csigán és ezért kattog! (remélem érted). Állithatsz a fej dölészögén a picike csillaginbusz csavarral, hogy feszesebb legyen. De csak saját felelöségre, mert nekem valaki azt mondta (már nem tudom kicsoda<#vigyor0>) hogy ne piszkáljuk az a csavart!

Kremmer
Amúgy a fifa 07 nél nagyon kattog,szinte a kommentárt elnyomja!

Kremmer
Mindennel próbáltam!Ma szét is szedtem és benzinnel megtisztítottam a fejet!De semmi!szval nem a fejjel van a baj,mert mindent simán beolvas!

A fejvezetõ szár szokot hangossan katogni, meg kell picit olajozni a csuszkát vagy picit állítani kell rajta, szerintem!

Seth
Játék közben is szokott tölteni. Milyen játékkal próbáltad?

Kremmer
Hy!
valaki tudna nekem segíteni??Vettem egy PS2-t vastag,chippelt!Berakom a másolt DVD-t minden jó,de amikor elkezdek játszani játék közbe hangosan kattog,ugyanúgy mintha töltene!Valaki meg tudná mondani mi lehet a baj?

köszi

öregharcsa
mert ekkora f@szságot tilos reklámozni(meg egyébként is)...nem te lennél az elsõ aki ezért ban-t kap!!!

http://pspfilez.extra.hu/

gercse
mert tilos reklámozni 😉
ilyet meg...fõleg

engem mért tiltanak ki???
KILLER2
Kitiltás.

Töltsük le az internetet!

Mi az a ban?
KILLER2
Igen. Mondjuk lehet, néhányan inkább lelõnének, de mi itt nem teszünk ilyet, mert úriemberek vagyunk, ezért bant.

KILLER2
Késõbb kapsz egy bannt. Ennél nagyobb faszség nincs is. De legalább elolvastad volna, hogy mi kell ahoz, hogy kapj valamit. Regizned kell és sok más embert kell hívnod, de ettõl még nem kapsz semmit, mert nekik vlaami fizetõs szolgáltatást is kell hasztnálniuk és akkor kapsz pontot. Haverod meg csúnyán átvágott vagy mázlista. Ha utóbbi, akkor inkább lottóznia kellett volna, mert aki ilyen mázlista, azzak nem is 5, hanem 10 találatos lett volna. Meg ha ez ilyen simán menne, akkor a fél SG csinálná és minden második hsz az az lenne, hogy kaptam egy .... Amúgy 360at kapott? Mert ha tényleg kapott, akkor még legalább ki is basztak vele xD (enyém 1 éves és 4x ment tönkre, csak azért)

ban-t?
. c o m
Seth
Kérlek ne írd le , senki nem kiváncsi rá, kapsz egy szép ban-t is érte, de ha esetleg mégsem veszi észre valami modi beköplek úgyéljek

x p a n g o
késõbb leírom mit kell csinálni csak szarakodik a gépem!
INGYEN KONZOL!!!!!!!!
Tudok egy tuti dolgot! van egy oldal, ott kell regizni és ha te
ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok lét kap!
és cserébe kapsz egy telót,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t
ilyeneket,tök ingyen!!!
hallod ez tuti, haverom már multhéten kapta meg az x-boxot!!! mutatta is!!! én is regiztem!!!
köszike megpróbálom

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

PS2 kontroller > PC USB átalakítót vennék. Milyet érdemes venni (meg érdekelne, hogy egyáltalán érdemes lenne-e egyáltalán venni)? Nem használnám nagyon, de van egy PC-s játékom (X2: The Threat), amit nem igazán komálok bill+egérrel játszani, és ugye ott a PS kontrollere (PC-hez meg egy ilyen tudású kontroller bõven 5e körül van). Tud valaki segíteni, van valakine tapasztalata a témában?

AE
Seth
pont ezt mondta örgeharcsa, csak nem volt egyértelmû ezekszerint. DVD decryptert(vagy imgburn) átállítod read-re, így csinál egy image fájlt a lemezrõl. Aztán átállítod write módba , kikeresed ezt a fájlt és megírod.
De ha mondjuk néróval, clonedvd-vel egy az egyben lemez másolását választod úgy is jónak kell lennie

De én a kitömörített játékra gondoltam,hanem ami már Ps2-re volt kiírva azt szeretném még1x.Vagy csak elég a sima másolás?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

öregharcsa
dvddecrypter elindít->iso formátum->read...ha ez megvan iso formátum->file megkeres->write...4x-es sebességgel jó minõségû lemezre (verbatim...stb..neked amelyik bejön)

kb ennyi röviden...

http://pspfilez.extra.hu/

Valaki ha tudna segíteni,meg tudnátok mondani,hogy kell a már kiírt lemezeket újra kiírni?Elõre is köszi

Merrefelé laksz?

A szoftveres fejvédelem mire jó? Mennyire hatékony?