PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik Yamakasis (Parkour) játék PS2-re v PC-re v Xboxra?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nekem egy haverom azt mondta, hogy õ tud helyett ahol chippelnek 10.000 FT-ért. Ez kb mien chipp lehet?
Elõre is kössz!
PS3 ID: SDani456
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Melyik a legjobb PS2 (Slim) chipp? Amin elindul minden játék. Most fogom majd chippeltetni ezért kérdezem.
u.i.: Verziószám: SCPH-77004
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ja és benzinnel ne tisztítsd a lencsét mert nemolcsó a fej! 😊
A legjobb az alcohol,de én speciel clin ablaktisztítót használok!
PSN ID.: Beegabor
Lehet elkopott a mûanyag és elugrál a csigán és ezért kattog! (remélem érted). Állithatsz a fej dölészögén a picike csillaginbusz csavarral, hogy feszesebb legyen. De csak saját felelöségre, mert nekem valaki azt mondta (már nem tudom kicsoda<#vigyor0>#vigyor0>) hogy ne piszkáljuk az a csavart!
valaki tudna nekem segíteni??Vettem egy PS2-t vastag,chippelt!Berakom a másolt DVD-t minden jó,de amikor elkezdek játszani játék közbe hangosan kattog,ugyanúgy mintha töltene!Valaki meg tudná mondani mi lehet a baj?
köszi
http://pspfilez.extra.hu/
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Tudok egy tuti dolgot! van egy oldal, ott kell regizni és ha te
ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok lét kap!
és cserébe kapsz egy telót,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t
ilyeneket,tök ingyen!!!
hallod ez tuti, haverom már multhéten kapta meg az x-boxot!!! mutatta is!!! én is regiztem!!!
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
AE
De ha mondjuk néróval, clonedvd-vel egy az egyben lemez másolását választod úgy is jónak kell lennie
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
kb ennyi röviden...
http://pspfilez.extra.hu/