PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
és utána kiis veheted,ennyi volt (illetve van cd-s verzio is,de ugyanugy elinditja azis játékokat hd-röl)
És nem tudtam hogy õ már vett!
kipróbáltam, és a winhiip pity-puty megformázta. azóta az van a PS2-ben, és ahhoz képest hogy Maxtor egyáltalán nem melegszik.
a 30GB hamar tele lesz 😉
Az ata vinyóhoz a bal oldali kábel (ilyen a csatolofelülete a network adapterek is, lásd lent), a sata vinyohoz pedig a jobb.

ez jó lesz bele?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
köszi
Mégegy kérdés felmerül: 1x írva a 2x lemezt, az olvasás gyors és tökéletes?
(kis elgondolkodás és meglesz a komplex válasz a problémádra. Nero nekem mindig mindent megír ahogy kell, de én 6-os szériát használok, a hetesek némelyike xar, bugos).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
EZ AZZZZZ!!!!!!!!!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Töltsük le az internetet!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!