PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kremmer
Hogyhogy?<#szomoru1>

Én feladtam! <#szomoru1>

Kremmer
Lehet az a baj hogy a játék USA verzió?

Kremmer
Segítsetek létszi!Kiírtam a Call Of Duty 3 at!ugyanúgy ahogy a többi játékot IMGBurnnel,és akadozik a videó benne,de nagyon!Nem tudjátok mitõl lehet?

köszi

Afe
innen valamelyiket biztos le tudod szedni.

Kremmer
A HDLoader nevû progit le lehet tölteni valahol?

Banyapapa
dehát ha chipes a masina,akkor dvd-rölis elindul a hdloader,seperc alatt.
és utána kiis veheted,ennyi volt (illetve van cd-s verzio is,de ugyanugy elinditja azis játékokat hd-röl)

Kremmer
Mert miután kérdeztem mentem haveromhoz,akivel nem beszéltem kb 1 hónapja!
És nem tudtam hogy õ már vett!

Akkor meg miért kérdezed hol lehet venni?<#vigyor2>

Kremmer
Már megrendeltem haverom is külföldrõl rendelt,2 hét alatt megjött!Az adapter nevetséges 20 dollár volt(4000)FT!postaköltség 4000!tehát 8 ból megvan!

vinyot mindeképp tudsz bele rakni. A chip az miat fontos hogy csak dvd-rõl vagy memkártyáról is tudod futtani a HDLoader-t, de a dvd-t is csak pár másodpercig olvassa szóval nem használja sokat a fejet! Hát Network Adaptert elég nehéz találni, vadászni kell rá! A PH-n árul egy gyerek, de 15-ért, de annyiért én is szerzek ha kell!<#vigyor0>

Kremmer
Hol tudok még venni Network Adaptert?Sehol sem találtam!

Kremmer
De várjunk,lehet hogy még vinyót se tudok beletenni!De remélem hogy a chipp engedni fogja a devet!

Afe
mikor féléve megvettem az adaptert nekem se volt hirtelen pénzem winyóra, de volt itthon elfekvõben egy rosz 120-as, amit már a szervizben se tudtak formázni semmilyen progival.
kipróbáltam, és a winhiip pity-puty megformázta. azóta az van a PS2-ben, és ahhoz képest hogy Maxtor egyáltalán nem melegszik.

a 30GB hamar tele lesz 😉

Kremmer
Az én gépemben régebbi chipp van!

Kremmer
És azt honnan tudom meg?

hát attól függ milyen chipped van! Tudja a dev modot vagy nem!

Kremmer
Nekem egy olcsó vinyó kell az a lényeg,mert még az adaptert is ki kell perkálnom ami egy 10 es!30GB-os bõven elég,mert én egyszerre csak egy játékkal játszok!És ha a vinyó benne lesz akkor a fej már semmijen munkát nem fog végezni?megszûnik minden fejjel kapcsolatos dolog?

Banyapapa
nem kell notivinyo,jo a sima,ami a pc-benis van

a régi vinyom most a pc-be van!<#vigyor0>

sata az más

Az ata vinyóhoz a bal oldali kábel (ilyen a csatolofelülete a network adapterek is, lásd lent), a sata vinyohoz pedig a jobb.

Kremmer
És a régi vinyóddal mi lett?Mert ha jó megvenném!

Kremmer
Az a lényeg hogy az ATA Notebook vinyó nem??
És miért úgy írják valahol hogy S-ATA?

Összerelni gyerekjáték, egy ügyesebb 5 éves gyerek megcsinálja. De én nem vennék bele ilyen öskövületet, mert sztem hangos, meg csak 40 gigás, meg sztem még drága is!

Kremmer
Ez lejárt szval mind1!

Kremmer
http://www.teszvesz.hu/item225678702_maxtor_fireball_3_ata_133_40gb_winchester.html

ez jó lesz bele?

Kremmer
És ha megveszem a winyót,és a network adaptert,én is össze tudom kötni??vagy a winyót csak szervízbe tudják belerakni?

Ata vinyó kell bele. Samsung-ra esküsznek sokan, mert állítolag kevésbé melekszik. Nekem is régebben samsung volt benne, de most maxtor van. Állitolag a WD vinyót nem lehet rádugni a network adapterre (hacsak nem szereled le a fémet<#vigyor0>), mert nem egyeszik a táp és az ide csatoló közötti távolság.

Kremmer
Milyen winyó kell a PS2-be?ugyanaz mint számítógépbe?

Kremmer
De olvasófejet remélem nem kell benne cserélni!

Bizonyos játékok, fõleg ps2-ben, a korlátok miatt, sokat töltögetnek játék alatt is lemezrõl. Amit leírtál az alapján a ps2-d olvasója valamivel gyengébb mint az átlag, vagy nyersanyagot kellene váltanod (Pl. személyes favoritom a 8x ezüsstetejû traxdata és ridata lemez 4x sebességgel vésve)továbbá az íród típusa, minõsége, kora és állapota is kérdéses.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kremmer
2X esen írom és tökéletesen mûködik!ha 6x-vagy 8X osan írom akkor ha beteszem a gépbe a lemezt akkor egész végig kattog!És lenne még egy kérdésem,játék közbe mennyire szoktak hangosan tölteni a gépek?mertt nekem F1 2006 közbe,miközbe vezetek hangosan tölt,ezt szabad neki?vagy csak a ventilátort kéne hallanom?

köszi

Nézd, vannak írók, amik nem szeretik vagy a hardverük iatt, vagy a firmware verziójuk miat a régi 2x lemezt. Az olvasód állapotának valós feltárására egyszerû keresztpróbát javaslok: valami újabb íróval gyorsabban megírt gyorsabb típusú lemezt tesztelj le a ps-edben.
Mégegy kérdés felmerül: 1x írva a 2x lemezt, az olvasás gyors és tökéletes?
(kis elgondolkodás és meglesz a komplex válasz a problémádra. Nero nekem mindig mindent megír ahogy kell, de én 6-os szériát használok, a hetesek némelyike xar, bugos).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

cicai
Köszönöm a segítséged😊
EZ AZZZZZ!!!!!!!!!!!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

jaszy
Gyenge a Ps ed olvasója!

Kremmer
2x es lemezt használok!De a Neroval írt dolgokat nem komálja!Az IMGBURN jó lesz szted?

1x-esen dvd-t írni manapság? Lehetetlen, hacsak nem nagyon régi az íród vagy 2x lemezt használsz. Általános hardveres korlát hogy a felénél lassabban nem írhatsz egy 4x és 8x lemezre sem....

Kremmer
Rájöttem ha 1X-esen írom ki a lemezeket akkor hibátlanul viszi a gép!Ez mitõl van?

Sokféle. 😄

KILLER2
Érdekes. Engem most inkább a Resident Evil 4 foglalkoztat. Még nincs is meg a PS2m, de kölcsönkértem havertól estefele (resi 4 már megvolt és nem bírtam tovább) és azóta 3 és fél órát játszottam vele, szinte megállás nélkül. Nagyon jó játék ez. Nem gondoltma volna, hogy ez ennyire jó.

Töltsük le az internetet!

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

hát akkor egy 20-ast készits (persze ha van vinyod elfekvõben akkor olcsóbb)! Amugy nekem is van benne vinyó, jó dolog!<#vigyor2>

Kremmer
Mindenki akármit is mond,jobban járok ha veszek bele egy winchestert!Minden gond megoldódna,és inkább egyszer megveszem mint kitudja hányszor szervízbe vigyem a gépet!

Kremmer
Úgy érzem hogy a 8 X os lemezírástól kattog a gép,meg a silány rossz lemezektõl!

Kremmer
Jaaaaaa!Hogy újra átolvasom!!Már értem!😄

Seth
nem értetted a poént ^^ lehet szarul sikerült 😄

PSN ID.: Beegabor

Kremmer
Háth SETH én úgy gondolom,bár ezt a konzolboltosok nem szeretik😄meg lehet találni a megfelelõ módot arra hogy még azt a 2000-t se add ki a játékra!Amúgy is,inkább a gépre költöm azt a pénzt,mert ha a géped nem jó,akkor cseszheted a játékot!

Kremmer
Rájöttem hogyha mindent 2 X-esen írok akkor jó!De csak a sony és a Philips DVD-t szereti!Az a mázlim hogy báttyám haverjának konzolboltja van,és nekem olcsóbban csinálja!De a 2500 FT sztem egy elég reális ár!mondjuk ugy soknak tartom hogyha még tísztíttatni is szeretnék,mert úgy akkor 5500 Ft!Mert a tisztítás mindenhol 3000 körül van!

Seth
de igen sok, többe kerül mint egy új játék <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

jaszy
Mi 2500 ért javítjuk ezt a hibát! Nemhinném hogy az nagyonsok! 😊