PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
jó lenne ha az üzleted, budapesten lenne (tudom õnzõen hangzik 😛) mert jók az árak nálad/nálatok!

jaszy
Olcsón bolt nemad használlt játékot. Magánszemélytöl olcsóbban megtudod venni. Hogy miért? Egy boltnak 200-300 E ft a havi rezsije! Sajnos ez tapasztalat!

theone91
nemtud valaki olyan helyet, ahol eredeti játékokat (használt is jó, csak ne szétpúzott állapotban legyenek) lehet kapni igencsak olcsón, budapesten (a legideálisabb érd és környéke, dél-buda)? thx

Nemis pont neked szántam!<#vigyor0>
Csak ugy általánosságban!

SD456
Azt tudom, hogy nem kell hozzá Network Acces Disc. Csak azt nem tudtam, hogy hogyan kell felmenni a netre. Kössz!

Bye!

PS3 ID: SDani456

Használd a keresõt, a "windip" kulcsszóval!<#kacsint>
És ezt ugy szeretm leirni: NEM KELL HOZZÁ NETWORK ACCES DISK!!!
Vagy inkább kiabálni?

SD456
Hy all!

Hogy tudok online-on játszani a PS2 Slim-mel?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

theone91
Ezt ma csináltam.

LordVenom
Kösz mindent!

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Neroval is jó.

Papesz

LordVenom
Köszönöm szépen a válaszod,akkor ezek szerint jó a néróval is a kiírás? vagy inkább szerezzem be az általad említett cuccok egyikét?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

theone91
van egy bin és egy cue fájl (kicsomagolás után) azokat hogy írjam ki cdre?

theone91
ps1-es (!) játékokat, hogy írjam ki? kitömörítem aztán simán pl. neroval

hali
lenne egy eladó ps2-m!!! ha valakit érdekel msn/email:[email protected]

öregharcsa
rar kibont!..az ebbõl kapott iso-t kiírod dvddecrypterrel/imgburn-el vagy amivel akarod 4x sebességgel jó minõségû alapanyagra...

http://pspfilez.extra.hu/

LordVenom
Az lenne a kérdésem,ha van egy PS 2 játékom a PC-n "rar" fájlba becsomizva,és abban van egy "iso" fájl,akkor hogy kiírnom,hogy mûködjön a PS 2-n? rarban,vagy kicsomagolva írjam ki? Elõre is köszi a választ.

Nekem magára a cstlakozóra lenne szükségem, hogy usbre vagy gameportra rá tudjam dugni a kormányt.
Csak nekem az a gondom vele hogy nemtudom rádugni a pcmre a playstationos csatit.
Minek ahoz usb átalakító??Nekem anélkül is megy.

Hali! Valki tudna olyanban segíteni hogy ps2-es kormányom usb-s átalakítója elveszett, hogy hol lehet beszerezni ps2 rõl usb átalakítót?
ok!<#nevetes1><#nevetes1>
köszi
Ha nem jó, kiirsz egy másikat!<#nevetes1>

Akkor azt leszedhetem,és kiírhatom egy DVD-re?
Hát a GOW 2 azért van odaírva, mert azzal megy a GOW 2 is!<#vigyor2>

Köszi tukko!még 1 kérdés!
melyik a sima DVD-s HD loader?
mert itt ahová DVD van írva ott olyaan van hogy God Of War 2 meg stb.
melyiket szedjem le?
köszi
Keresek eredeti Star Wars Episode 3, és DBZ Budokai Tenkaichi 2 PS2-es játékot olcsón. pm

Kismillió helyrõl le lehet tölteni, nehogy már ne találj egyet sem!
De lásd kivel van dolgod!<#kacsint>
http://www.sksapps.com/index.php?page=home.html
Itt próbálkozz!

nem kell ahhoz network acces disc, hogy neten játszhass!

Hy!
Valaki nem tudná nekem elküldeni a HDLoadert?
A próba ma lesz este, mer addigra lesz kész a gép. Csak gondoltam rákérdezek a személyes tapasztalatokra.

Seth
én csak azzal használom, szereti ^^

PSN ID.: Beegabor

jaszy
Próba?

Szerintetek a kék színû TDK dvd-ket mennyire szereti a ps2?

cicai
Lassan már azt is elérjük h a PS2 olvassa a Blu-ray Discet😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

SETH nincs meg neked esetleg a DVD-s HDLoader?
Mert sehonnan nem tudom letölteni!torrentrõl se jön!

köszi
az usb porton keresztül lehet rákötni irányítót? Vagy csak a ps2-es csatlakozófejeset szereti? Egyébként köszi az infókat Seth
Ahha! Az más jellegû mint amit gyárilag adtak hozzá?
Valami átalakító?
Seth
Igen, a tiédbe is lehet, és természetesen ha másolt dvd-rõl akarod futtatni,akkor chip nélkül nem fog menni

Seth
ntsc normában vannak, egy rgb kábel segít

Sziasztok! Azt kérdezném, hogyha néhány másolt játék fekete-fehéren fut (a legtöbb megy színesen), akkor az lehet a chippelés miatt? Vagy a DVD-k köszsösak, vagy többszörösen lettek megírva mint kéne? Vagy valamin állítani kellene? (nem hiszem, hogy kábellel van gond)
Hello!
Én azt szeretném megkérdezni hogy winyót minden vastag tipusú PS2 be lehet tenni?mert nekem 30004 es van,és elég régi chippel!Mert a Network Adaptert és a winyót megvettem!és a HDLoader DVD-rõl tuti futni fog?ott nem számít a chip?

köszi
theone91
nem tudja valaki, hogy lehet-e demó lemezeket rendelni, ha igen honnan?? elõre is thx!

theone91
le kell regisztrálni a ps-edet a plaxstationon!

Vki nem tudja hogy lehet kérni a sonytól network acces discet hogy nyomjam neten is a játékot.

nekem is szaggattak a cod3-ban a videóok, de nem mindegyik csak pár...ez nem a gép hibája ne aggódj!

jaszy
Próáld meg egy másig gépben! Biztos van a haveri körben 1. Ha ottis szaggat a lemez vagy az adat hibás, ha jólmegy akkor a géped! Ennyi 😊

Helo! Valaki tud colim mcrae rally 2005-höz(Ps2)kódokat?Nem találok sehol!!!!Help!!!!!Thx!!!!!!
Seth
valami bibi van a gépeddel,azt hittem eddígre már világossá vált

Kremmer
De remélem ha valaki tudja hogy mitõl szaggat leírja!köszi

jaszy
Egyetértek, én ezért nemírok sûrûn!<#ijedt>