PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor már hátha tudtok segíteni a PSU-s online problémámon. Tehát. Van nekem ez a Phantasy Star Universe PAL MULTi3 PS2DVD SUSHi-m. Elvbileg mindent jól megcsináltam rajta az online-hoz. Kiírtam, de amikor rányomok, hogy connect to network, elkezd tölteni, amikor kész rámegyek a beállításomra. Kiírja, hogy connecting server vagy mi és utána kapok egy "DNAS" Error (-864)-et. Ez mitõl lehet?
Töltsük le az internetet!
de ennek nezz utanna ill h amivel jatszani akarsz az tamogatja -e?
a killzone/battlefield 2 tamogatja,sztem a monster huntered is..
de legtobbnel ott a virtualis keyboard azzal tudsz potyogni,csak kicsit idoigenyes
Hogy erted h nem talaltal PAL verziot?
Socom3 esetleg?
A Battlefielden vannak mindig egesznap eleg sokan szval ha neten akarsz gamelni inkabb valaszd a BF-et..
Köszi, így már bátran veszem meg a játékot!
Naponta 20-30 hozzászólás jön a témához.
Papesz
Papesz
Papesz
Csakhát 101-edszerre is leirni ugyanazt kicsit uncsi (inkább a smile-k beszéljenek<#mf1>#mf1><#violent>#violent>)! A lap alján meg van egy keresõ!
Nem!(sztem ez elég normális válasz)<#vigyor>#vigyor>
<#levele>#levele>
<#nezze>#nezze>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
PSN ID.: Beegabor
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
PSN ID.: Beegabor
Kiírtam néróval a játékot "adat DVD"-ként. Nem olvassa a gép. Néróval milyen DVD-ként állítsam be az írását,ha nem adat DVD? Remélem a tapasztaltabbak tudnak segíteni! Köszi! <#wave>#wave>
mobillal készített kép
"Leszeded a ps2 burkolatát.Ezután leszeded az olvasó burkolatát is és ott van elõtted a fej amin van egy kis csavar.Ezt a csavart kell állítgatni és közben próbálgatni a lemezeket. (nem kell összerakni a gépet próba közben csak a dvd olvasófejét kell rátenni,de ezt se kell csavarozni mert ráhúzza egy mágnes) Amikor jó akkor összerakod a gépet. Ja és meg is lehet tisztítani a fejet." ezt még egy régi sg-s topikból idéztem, de már nem tudom honnan és azt se tudom kiírta ezt az okosságot. a Lényeg a lényeg: aki ért egy kicsit a dologhoz, és tudna e tanácsot, segítséget adni azt megköszönném.. további jó estét