PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
De ha rányomok egy USBs billentyûzetet akkor azzal lehet írogatni? Mert RPG Maker 3 pl felsimerte és mûködött is.
És akkor már hátha tudtok segíteni a PSU-s online problémámon. Tehát. Van nekem ez a Phantasy Star Universe PAL MULTi3 PS2DVD SUSHi-m. Elvbileg mindent jól megcsináltam rajta az online-hoz. Kiírtam, de amikor rányomok, hogy connect to network, elkezd tölteni, amikor kész rámegyek a beállításomra. Kiírja, hogy connecting server vagy mi és utána kapok egy "DNAS" Error (-864)-et. Ez mitõl lehet?

Töltsük le az internetet!

headset lehet kapni 2000huf v sztem barmilyen usb-s headset muxik rajta😊

de ennek nezz utanna ill h amivel jatszani akarsz az tamogatja -e?
a killzone/battlefield 2 tamogatja,sztem a monster huntered is..
de legtobbnel ott a virtualis keyboard azzal tudsz potyogni,csak kicsit idoigenyes
KILLER2
Tényleg, PS2n neten hogy megy a beszélgetés? Fõként a Monster Hunterben kérdezem, de úgy általában is érdekelne.

KILLER2
Nekem egy ilyenem van: Phantasy Star Universe PAL MULTi3 PS2DVD SUSHi

Eu-ban kiadtak a PSO-t? en azt hittem h csak NTSC-s teruelteken adtak ki mi EU-sok nem kaptunk belole...
KILLER2
Letölteni akartam, ott meg még nem láttam PALost. Most nézelõdõk online terén. Monster Huntert napokban megveszem, azt azzal tolom és akkor majd lehet, hogy más játékokat is kerítek. Mondjuk van egy warez Phantasy Star Universe-m, de azzal nem enged fel netre valamiért.

kevesen vannak killzone oneline-on csak azert kerdem nem tom meddig fog meg mukodni a server remelhetoleg mig ki nem adjaka 2ik reszt addig ezt se lovik le de ugy alt-ban egesznap vannak fent 10-12 esteneknet szoktak lenni 20 es afolott picivel..
Hogy erted h nem talaltal PAL verziot?
Socom3 esetleg?
A Battlefielden vannak mindig egesznap eleg sokan szval ha neten akarsz gamelni inkabb valaszd a BF-et..
KILLER2
Killzone-al tervezem. Most hogy lesz-e belõle valami... MEgvenni nics kedvem, PAL verziót meg még nem találtam.

jatszik itt meg vki neten battlefield 2 ,killzone-al?
KILLER2
Mert rossz fórumot néztem xD
Köszi, így már bátran veszem meg a játékot!

Kihalt? <#confused>

Naponta 20-30 hozzászólás jön a témához.

Papesz

Pal-os gépbe mindenkép pal-os játék kell az onlinehoz.

KILLER2
Néztem ezt, de elég kihalt. De azért majd megpróbálom. Amúgy akkor ha online akarok vele magyarokkal játszani, akkor minenképpen PAL játék kell mi?

Monster Hunter HUN Team

Jelentkezni már NEM a megadott linken lehet, keresd a fórumtopicot.

Papesz

KILLER2
Azt láttam, csak azt nem, hogy mai is, mert a topicjába elõttem 1 éve írtak utóljára és ami klánokat találtam vagy a PSPs verzióról szóltak inkább, vagy utóljára 1 éve írtak valamit. Mert szívesen mennék magyarokkal online, mert angoltudásom még nem engedi meg, hogy rendesen játsszak külföldiekkel. De ha azt mondod, hogy még tolják, akkor megyek meg is veszem.

Nagyon sokan játszanak online, ráadásul magyarok is.

Papesz

theone91
demó lemezt lehet-e rendelni, ha igen honnan? thx

Fido4life
Nekem senki se segít <#rinya><#rinya><#rinya>

KILLER2
Nézegettem a Monster Huntert és rendesen megtetszett, legalábbis online. Szóval nem tudjátok, hogy tolja-e ezt még valaki? Mert nem akarom feleslegesen megvenni, mert ha senki nem játszik már vele online, lehet, hogy kihagyom.

KILLER2
Rendben. Elismerem, a keresõre tényelg nem gondoltam elsõre.

OK, én befejeztem!

Te háborodtál fel anyira, amugy meg a mutogató smile nem semitmondó!
Csakhát 101-edszerre is leirni ugyanazt kicsit uncsi (inkább a smile-k beszéljenek<#mf1><#violent>)! A lap alján meg van egy keresõ!

KILLER2
Elõre szeretném elmondani tukko, hogy nem akarok veled vitázni, fõleg nem errõl, tehát még mielõtt elkezdenénk, hagyjuk ezt a témát.

KILLER2
Kérlek, akkor esetleg modd azt, hogy olvassak vissza. De ennél semmitmondóbb választ nem adhattál volna. És még te vagy felháborodva?

Hát ennél normálisabb választ nem fogsz kapni, mivel 30 hozzászólással lejjebb ugyanezt kérdezték! Remélem nézi valami moderátor, hogy ne keljen többet kérdezned! <#vigyor2>

KILLER2
Fasz. Szeritnem erre ez is egy normális válasz. Nem értem miért kell itt midnenbe belekötni és miért nem lehet egy szerencsétlen választ adni. Ha nem tudsz értelmesen válaszolni, inkább ne is írj semmit.

"Valaki beavatna?"
Nem!(sztem ez elég normális válasz)<#vigyor>
<#levele>
<#nezze>

KILLER2
Mondjuk ezt gondoltam, mivel van rajta csatlakozó a kábelnek. De hogy? Valaki beavatna? Ha lehet ne úgy, hogy bedugod vagy ilyesmi, hanem vlaami normális választ kérnék, ha lehet. Köszönöm.

Seth
DE <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Nem!<#duma><#violent>

KILLER2
Vékony PS2vel lehetséges online játszani?

Sajnos nincs.3-4hét múlva elkészül.Addig telefonon vagy személyesen.

theone91
és van valamiféle honlapjuk?

LordVenom
Sikerült! Köszönöm a segítséget!

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Seth
képfájl írása ( vagy tükörfájl), nincs ilyen választható? kell lennie - indítsd a nero express változatot,és ott legalul lesz

LordVenom
Igen,egy iso file az egész,de ha képfájlként kell kiírni,akkor azt hol tudom a néróba beállítani, Bocs ha hülye kérdéseket teszek fel,de ez az elsõ PS2 lemez,amit szeretnék kiírni.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Seth
képfájlként kell kiírni, nem úgy hogy fogod a fájlokat aztán rápakolod a lemezre .

LordVenom
Srácok új kérdés. <#vigyor3>
Kiírtam néróval a játékot "adat DVD"-ként. Nem olvassa a gép. Néróval milyen DVD-ként állítsam be az írását,ha nem adat DVD? Remélem a tapasztaltabbak tudnak segíteni! Köszi! <#wave>

theone91
ma úgy döntöttem, hogy elmegyek veszek egy 2990 huf-os, ea-s játékot a teszkóba. az ssx-on tour-ra esett a választás, de haverom szemét kiszúrta, hogy volt egy hibásan felcimkézett darab, ami 934 huf volt, így spóróltam 2000-ret.<br>
<br>
mobillal készített kép

Seth
monster hunter 1-2

KILLER2
PS2re nincs valami végtelenített játék? Lehetõleg nem RPG, de ha az, az se baj, csak ne legyen vége. Persze lehet fõcélja, meg minden, csak utána is lehessen játszani. valami fejlesztgetõs kéne.

Fido4life
koszos volt a cd, és a csap alá tette XD viszont megtörölni már nem állt szándékában... na de akkor megmutatom pontosan ezt tettem ami ebben van leírva:
"Leszeded a ps2 burkolatát.Ezután leszeded az olvasó burkolatát is és ott van elõtted a fej amin van egy kis csavar.Ezt a csavart kell állítgatni és közben próbálgatni a lemezeket. (nem kell összerakni a gépet próba közben csak a dvd olvasófejét kell rátenni,de ezt se kell csavarozni mert ráhúzza egy mágnes) Amikor jó akkor összerakod a gépet. Ja és meg is lehet tisztítani a fejet." ezt még egy régi sg-s topikból idéztem, de már nem tudom honnan és azt se tudom kiírta ezt az okosságot. a Lényeg a lényeg: aki ért egy kicsit a dologhoz, és tudna e tanácsot, segítséget adni azt megköszönném.. további jó estét

jaszy
Csatlakozom Tukko hoz. Ez nemcsak úgyvan hogy tekerünk 1-2 õt és megy 😊
Jóis lenne.

nem nagyon értem melyik csavarról beszélsz és azt se miért szedted ki, azt meg végképp nem hogy sikerült vizes lemezt rakni a gépbe! Amugy lehet nyertél egy utat a szervizbe!

Fido4life
légyszi válaszoljatok, épp kint a konyhában vár szétszedve arra hogy összeszerelve rakjam fel a polcra, avagy még próbálkozzak e vele

jaszy
Telitalálat! 😊

Szerintem a Gömb utcai Gömb city a legolcsóbb pesten.Ha személyesen mész be,kevesebb árat mondanak,mint emailben vagy telefonon..

Banyapapa
vatera,teszvesz ponthu-n körbelestél?
érdre is postáznak onnan,én má csak tudom

Fido4life
Szasztok ! Az lenne a kérdésem hogyha a lézerfej melletti kiscsavart, sikeresen kihúztam a gépbõl (nem hagytam el csak kicsit átjárta a gépet de már visszatettem) azzal tönkre tettem kedvenc konzolomat ? Tudni illik azért álltam ennek neki mivel az öcsém lökött fejjel vizes lemezt tett a gépbe, azóta a másolt játékok elnem indultak, egyikse.. Na akkor az eredetikkel elvoltam egy ideig, ám az 576-bõl vett 24 The Game-et semmi pénzért nem volt hajlandó olvasni a gép.. Jó visszamentem, becseréltem egy másikra, a probléma ugyanaz.. Így hát szétszedtem a gépet, viszont jelen állapotba semmitse akar lejátszani <#buck> Szóval a második kérdésem az lenne hogy ezzel a módszerrel (lézerfej melletti kis csavar állítgatása) visszatudnám hozni az életet a gépembe, vagy hadjam az egészet ? Köszönöm elõre is a választ

theone91
u.i.: vannak képek valahol az üzletrõl?