PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Akkor ezt figyeld: Electro World - PS2
Úgy látszik nem egységes az ár...<#vigyor>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Naxos
ott sincs semmi 😞

jaszy
Ez a jelenség a servo (vezérlõ) ic hibára utal . 99% hogy az.
Fejhiba nemlehet mert annak a fiók kiadásához nincsköze, és a lmez is szokott forogni.
Ezt az IC-t 7-8 körül szolkták cserélmi. Egyébként a fejcsere 16-18 körül van.

lehet kicsippelt ps2-n ps1-es játékot játszani? ha mondjuk dvd-re írom ki? azt hallottam, hogy tönkreteszi a kicsippelt gépet.
Mi van akkor ha nem világit a CD kiadó gomb (a kék led) SCPH-30004R ez a gép típusa és a fej sem dolgozik nem tekeri és nemis adja ki a cd-t? Valaki Pls help!!! Fejhibás? Ha fejhibás egy új fej kb mennyibe kerülhet?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

jaszy
Vaterán és a teszveszen elvannak szállva az áraktol.
Egyébként ha kell valakinek 40.000 ért tudok új gépet ami chippelt! (Garantálltan vadiúj! )Itt megnézheted! Katt

jaszy
Az nemrossz, de nemigaz! Most néztem és 34.900 ft
Ide kattints !

KILLER2
A Socom 3: US Navy Seals nektek is rohadt sokat tölt? Mert engem már az õrületbe kerget, hogy fél óra alatt végre elindul, azt ha véletlenül kimegyek a küldetés területérõl, akkor megint várhatok ki egy csomó töltést. Jó a játék, de emiatt az iszonyatos töltési sebesség miatt már undorodom tõle.

Töltsük le az internetet!

LordVenom
Electro World: 32.900.-

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
vatera,teszvesz?

jaszy
36.900 Most a tescóban, a Media Marktban 39.900

Naxos
hello. erdekelne a d1 grand prix jatek de 1etlen webshopban sem talalom. 😞 tudom nem mai jatek... tud valaki valami okosat mondani?

LordVenom
Én is 30 körül szoktam látni a Tesco/Auchan szerû bev.központokban akciósan. Csip nélkül ennyiért nagyon korrekt egy zsír új masina. <#kacsint>

dinomano
Hmmm...sztem (ha nem akarsz chip egyelöre), akkor legjobban jarsz, ha akciokat nezegetsz és veszel egy vadizsir gépet...néha Mediamarktban, tescoban erre-arra(nezelödj!!) van akcio...30-ért is kaphatsz mar gépet, egy game-el; talan vmi kiegeszitövel is...(Eyetoy pl.)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

tigeroo
hy! szeretnék beszerezni egy PS2-t (nem akarok már annyira játszani,és néhanapján nyomnák ezt-azt konzolon...pl. a gta vice city stories kimaradt az életembõl <#smile>)
de látom hogy még mostis elég sok játék készül PS2-re (is), pl. fifa stb..

és szeretném minél olcsóbban meguszni...használt gépek mennyire strapabíróak? nem akarom megcsippeltetni, eredeti játékokat vennék hozzá (2-3at kezdésnek)

mennyibõl jönnék ki a legjobban?
öregharcsa
én egy Packard Bell usbs rádiós egeret használtam(age of empire 2 miatt) amíg szegény be nem halt...de tényleg mocskosul válogat a gép..

http://pspfilez.extra.hu/

jaszy
Nem! Kell hozzá Max shooter és akkoriscsak régebbi dugóst lehet rákötni!

Ps2-re bármilyen usb-s egeret meg billentyûzetet rá lehet kötni?

öregharcsa
ricoh, verbatim

http://pspfilez.extra.hu/

Azt tudom,csak nekem 1 olyan játék kéne.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

jaszy
Nemcsak 1 van!

Nekem olyan kérdésem lenne,hogy DVD9 -bõl milyet érdemes venni PS2-höz,az olcsóbbak közül,mert van egy játék ami dvd 9es.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Nem is igazából a graf a lényeg (de az se utolsó), hanem hogy burnout, egy igazi vérbeli konzoljáték, amit tv-n kell tolni!<#nyes>

dinomano
Jah,Burnout nagyon valosagos... En a B.out-ot mai napig a SW-pod racer leszarmazottjanak tekintem.... Szeretem a Burnout sorozatot; nagyion jo kis gamma a B.out2-tõl kezdve a sorozat (az 1. rész is jo, de az mar naon oldschool... :-P), Burnout game-ek jatszatjak magukat; de hat szo mi szo; gyakorlatilag raketak vagy féltéglák, ill. repkedö ufo-k is lehetnenek a game-ben (vegulis a WIPEOUT-hoz több köze van a cuccnak mint egy igazi autos game-hez). Fizika nuku... Max. egy kis törésmodell;...De hat ugye az nem kapcsolodik naon a game-menethez; szoval annyira light-os a fizikaja hogy szinte nicsn is. Viszont örültszép game-ek a Burnout-ok... 3+Revenge+Dominator egyik legszebb game-ek PS-en (PC-n mai napig megnyalnak a szajukat arra a grafra..)...

Altalanos tema: van 1 viszonylag ujabb konfigu pc-m kb.3honapja... Nem vmi erös hardver, de talan a most megjelenö PC-s game-ek elindulnanak rajt... 2004-nél ujabb PC-game-el nem jatszottam mar regota, mivel 3 honapja fejlesztettem a gépet... szoval már 3 honapja rastartolhatnak a 2004ota megjelent PC-game-ekre, söt a nagy része meg is van DVD-n...de nekik sem kezdtem!!! Nem is erdekel!!! Csak a PS2-öt tolom... :-P MAx. az Oblivionba neztem bele 6ora erejeig kb. ... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

KILLER2
Hát igen, ez a fõ különbség és amiért pont meg is éri. Egy PS2 megvan 50e Ft-ból kb. Most egy God of War azért nem gyenge graffal rendelkezik, meg jópár játék is és egy olyan PC, ami ilyen szintû játékot elfuttat ilyen szinten már százezres nagyságrendben van. Csak nekem a modok hiányoznak. De azért a konzol a konzol. Ez a PS2 nagyon fasza gép.
God Hand-on játszik valaki? Érdekes egy játék, én nagyon elvagyok vele.

Bocsi hogy belepofázok még egy hatalmas különbség van konzol és PC között, még a kinzolt egyszer kell megvenni és onnantól kezdev van egy kimondottan játékre készített szerkezeted addig a PC fél évente újítgathatod és bõvítheted nem kevés pénzért. Ja meg konzollal picit könnyebn játszani mert csak beteszed a gámét és már megy is, addig Pc telepítgetni kell, ha "szerzett" a játék crack-elni szóval bajosabb!Na csak ennyi!
LordVenom
A picsába: burnout. <#vigyor>

Nem belédkötni akarok, de tanuld meg: BURNOUT.

Papesz

LordVenom
hát szerintem,ahogy sokak szerint a bornout 3 felborulásai felelnek meg legjobban a valóságnak. De ez egy vélemény. Egyébként nem neveztem egyiket sem szimulátornak,hanem autós játékoknak hívtam õket.
És az összehasonlít sem jogos,mert nem hasonlítottam semmihez,csak azt írtam,hogy lehet azok után tûnik NEKEM irrealisztikusnak. Ez is az ÉN véleményem. <#rolleyes>

Prince of Máté
Hiába gyártanak 2011-ig játékokat, ha semmi exlkúzív cím nem lesz köztük.
Csak a szokásos EA játékok: NFS,NBA,FIFA, NHL, stb.
Persze lesznek még más játékok is, de nem annyi mint eddig.

Hmmm...

Seth már leírta elõttem, de a Need For Speed-et és a Burnout-ot kihozni reális irányítású játékoknak nem semmi.

Papesz

Seth
"De az is lehet,hogy csak a bornout,és az nfs után tûnt irreálisnak az autók mozgása."

Mert ezek aztán szimulátorok 😄 fõleg a burnout, mwahha <#idiota>
Ezekhez mérni egy f1 játék realisztikusságát kicsit morbid ^^

PSN ID.: Beegabor

LordVenom
Én játszottam vele,de nekem nem tetszett. Bár ez betudható,annak is,hogy nem szeretem alapvetõen a forma 1-et. De szerintem nem volt elég realisztikus az irányíthatósága. A grafikával semmi bajom nem volt. De az is lehet,hogy csak a bornout,és az nfs után tûnt irreálisnak az autók mozgása.

F1-el ment valaki Ps2-ön? Mia véleményetek? Az a legjobb szimulátor, legalább is pc-n azt szerettem a legjobban.
Egyre tisztábban látom a dolgokat, köszönöm!
You tube-on belenézhetek a játékokba? Tényleg! Ez egy jó ötlet!!! Köszi! 😊
LordVenom
Autós progamokban esetleg tudom még ajánlani PS2-re a Need for Speed szériát,és a BornOut szériát. Kezelhetõek szép grafikával,és élethû mozgással. <#kacsint>

Seth
nézzél videókat you tube-on, hogy mégis milyen grafikára számíthatsz. Már nem mai gyerek, 7 éves hardware, szóval ne várj olyan grafikát mint amit a pc-n látsz. Elsõsorban a változatosabb programfelhozatal az ami olyan jóvá tette a ps2-t. Szinte mindenki megtalálja a maga stílusát. (oké, rts és fps nem olyan jellemzõ, de van 1-2)
Említetted hogy szimulátorokat szeretsz. Autósban nagyon jó pl a gran turismo széria, repülõsben az ace combat széria(bár nem olyan komoly mint mondjuk egy pc-s repszim, de azért megvan a fíling)
You tube-on esetleg nézegesd meg ezeket.Meg még egy kis God of War 1-2, Shadow of the Colossus, Black, Final Fantasy X-XII ^^

PSN ID.: Beegabor

Helló!

Azért kérdeztem azokat az idegesítõ dolgokat, mert fogalmam nincs, hogyan mûködnek, még sosem játszottam egyikkel sem, nem is foglalkoztam PS-ekkel még gondolatban sem ezidáig. Egyszerûen nem értek hozzá. Ha ezért szidnak...hát egészségükre.
Köszönöm a válaszaid, máris oksodtam egy kicsit. 😊
Helló!
Olyan kérdéseket tettéll fel hallod,hogy fogod kapni a durvábbnál durvább szídásokat.
1.A különbség a kettõ között az,hogy a PC-n mindig is jobb grafika lesz,de a konzol játszhatóbb,és nem mindegyik játék jön ki mindkettõre.

2.Ilyet biztos nem mertem volna kérdezni,hogy mi PS2,és a PS3 között a különbség.Na most a Ps2 míg sima konzol gép,addig a Ps3 már Nextgen hez tartozik.Közük nincs egymáshoz,se grafikailag,se sehogy.
A PS3 már tudja a Blueray lemezeket is kezelni.
MAgyarul ne is vegyél PS3 játékokat a PS2-höz.
Ps2 játékok pedig még 2011-ig jelennek meg,de már tervezik,hogy tovább is lesz,mivel a PS3 igen csak nem fogy.Na meg miért lenne kuka,ha már nem gyártanak játékot,van már többb mint 2000 játék PS2-re,és nem hiszem,hogy mindet végigvitted.
Ami pedig PS2 kompatibilis kormány akkor az azt jelenti,hogy mindkettõhöz jó.
Örülök ha segíthettem<#buck>

Sziasztok!

Életem olyan pontjához érkeztem, amikor megõrülök, hogy valami jó játékkal játszhassak. Amolyan második gyerekkor effektus. 😊 Viszont fogalmam sincs, hogy mivel érdemes nyomulni. Szimulátor játékokat kedvelek. Legjobban a Play Station vonz, de nem értek hozzá és van jó pár kérdésem, hogy megvilágosodjak.
Pl:
Milyen külömbségek vannak a PC és PS játékok között?
PS2 játékok lejátszhatók PS3on? És fordítva, ami talán lényegesebb, hogy PS3-as lejátszható PS2-ön? (Bár szerintem nem, hiszen az már nem volna üzlet a Sonynak.)
Ha vennék egy Ps2-öt, ami kb. 37000Ft, ellenben a PS3 kb. 135000Ft, ekkora külömbség van a kettõ között? És mi az a nagy külömbség?
Ha nagyon elterjed a PS3, akkor gyakorlatilag a PS2-höz nem készülnek játkok, és így már az egész kuka lesz?
Egy új játékvezérlõ (kormány) PC-hez való kompatibilis a PS-hez, vagy direkt olyat keressek ami mindkettõhöz használható?
Elöre is köszönöm a segítségetek!
KILLER2
Tukko ezt írta és mûködik is:
A netes játék chiptõl fügetlen dolog:
Lépések backup játékkal való játszáshoz a neten:
1.iso fájl a gépen
2.meg kell keresni a megfeleõ dnas id-t a játékhoz a neten
Igynéznek ki: xx xx 6C 10 58
pl. itt:
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=5
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=6
(én eddig csak pal-ossal tudtam játszani)
3.Generálunk egy id-t a IDCheckGenerator progival az x-ek helyére
4.megpatch-eljük az iso-t a WinDIP progival
5.Kiírjuk!
Tehát máslolt játékkal is lehet neten tolni.

Online játszani csak eredeti játékkal lehet. Esetleg a patch-elt isoval HDD-rõl.

KILLER2
Na majd estefelé megnézem. Remélem tudtok segíteni.

lehetseges
KILLER2
Van benne beállítás. Meg is csináltam. De akkor ezek szerint lehet, hogy elcsesztem.

ha az adott jatekban nincs network configuration menu akkor kell hozza h betudd allitani:S
de nem tart semeddig a regi aztan 3heten belul kipostazzak neked😊
KILLER2
Úgy tudtam, hogy slim géphez nem kell lemez.

ha betudod allitani a monster hunter lemezen is a networkodet akkor nem kell de ha nem akkor regizd a ps2det es ingyen kapsz
kikuldik postan
kapsz meg egy teljes gamet meg par demot is😊
KILLER2
Az az igazság, hogy nincs is netwok discem. Slim PS2höz kell? Ha igen, akkor honnan a fenébõl tudok én most olyat szerezni?

a network-od jol be van allitva?
akkor irja ki ha vmit nem jol allitottal be a network acces disc-el!!!!!
jah azt el felejtettem mondani h az usb-s billt is tamogatja nemelyik uh hajra!!!😊