PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látszik nem egységes az ár...<#vigyor>#vigyor>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Fejhiba nemlehet mert annak a fiók kiadásához nincsköze, és a lmez is szokott forogni.
Ezt az IC-t 7-8 körül szolkták cserélmi. Egyébként a fejcsere 16-18 körül van.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Egyébként ha kell valakinek 40.000 ért tudok új gépet ami chippelt! (Garantálltan vadiúj! )Itt megnézheted! Katt
Ide kattints !
Töltsük le az internetet!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
de látom hogy még mostis elég sok játék készül PS2-re (is), pl. fifa stb..
és szeretném minél olcsóbban meguszni...használt gépek mennyire strapabíróak? nem akarom megcsippeltetni, eredeti játékokat vennék hozzá (2-3at kezdésnek)
mennyibõl jönnék ki a legjobban?
http://pspfilez.extra.hu/
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Altalanos tema: van 1 viszonylag ujabb konfigu pc-m kb.3honapja... Nem vmi erös hardver, de talan a most megjelenö PC-s game-ek elindulnanak rajt... 2004-nél ujabb PC-game-el nem jatszottam mar regota, mivel 3 honapja fejlesztettem a gépet... szoval már 3 honapja rastartolhatnak a 2004ota megjelent PC-game-ekre, söt a nagy része meg is van DVD-n...de nekik sem kezdtem!!! Nem is erdekel!!! Csak a PS2-öt tolom... :-P MAx. az Oblivionba neztem bele 6ora erejeig kb. ... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
God Hand-on játszik valaki? Érdekes egy játék, én nagyon elvagyok vele.
Papesz
És az összehasonlít sem jogos,mert nem hasonlítottam semmihez,csak azt írtam,hogy lehet azok után tûnik NEKEM irrealisztikusnak. Ez is az ÉN véleményem. <#rolleyes>#rolleyes>
Csak a szokásos EA játékok: NFS,NBA,FIFA, NHL, stb.
Persze lesznek még más játékok is, de nem annyi mint eddig.
Seth már leírta elõttem, de a Need For Speed-et és a Burnout-ot kihozni reális irányítású játékoknak nem semmi.
Papesz
Mert ezek aztán szimulátorok 😄 fõleg a burnout, mwahha <#idiota>#idiota>
Ezekhez mérni egy f1 játék realisztikusságát kicsit morbid ^^
PSN ID.: Beegabor
You tube-on belenézhetek a játékokba? Tényleg! Ez egy jó ötlet!!! Köszi! 😊
Említetted hogy szimulátorokat szeretsz. Autósban nagyon jó pl a gran turismo széria, repülõsben az ace combat széria(bár nem olyan komoly mint mondjuk egy pc-s repszim, de azért megvan a fíling)
You tube-on esetleg nézegesd meg ezeket.Meg még egy kis God of War 1-2, Shadow of the Colossus, Black, Final Fantasy X-XII ^^
PSN ID.: Beegabor
Azért kérdeztem azokat az idegesítõ dolgokat, mert fogalmam nincs, hogyan mûködnek, még sosem játszottam egyikkel sem, nem is foglalkoztam PS-ekkel még gondolatban sem ezidáig. Egyszerûen nem értek hozzá. Ha ezért szidnak...hát egészségükre.
Köszönöm a válaszaid, máris oksodtam egy kicsit. 😊
Olyan kérdéseket tettéll fel hallod,hogy fogod kapni a durvábbnál durvább szídásokat.
1.A különbség a kettõ között az,hogy a PC-n mindig is jobb grafika lesz,de a konzol játszhatóbb,és nem mindegyik játék jön ki mindkettõre.
2.Ilyet biztos nem mertem volna kérdezni,hogy mi PS2,és a PS3 között a különbség.Na most a Ps2 míg sima konzol gép,addig a Ps3 már Nextgen hez tartozik.Közük nincs egymáshoz,se grafikailag,se sehogy.
A PS3 már tudja a Blueray lemezeket is kezelni.
MAgyarul ne is vegyél PS3 játékokat a PS2-höz.
Ps2 játékok pedig még 2011-ig jelennek meg,de már tervezik,hogy tovább is lesz,mivel a PS3 igen csak nem fogy.Na meg miért lenne kuka,ha már nem gyártanak játékot,van már többb mint 2000 játék PS2-re,és nem hiszem,hogy mindet végigvitted.
Ami pedig PS2 kompatibilis kormány akkor az azt jelenti,hogy mindkettõhöz jó.
Örülök ha segíthettem<#buck>#buck>
Életem olyan pontjához érkeztem, amikor megõrülök, hogy valami jó játékkal játszhassak. Amolyan második gyerekkor effektus. 😊 Viszont fogalmam sincs, hogy mivel érdemes nyomulni. Szimulátor játékokat kedvelek. Legjobban a Play Station vonz, de nem értek hozzá és van jó pár kérdésem, hogy megvilágosodjak.
Pl:
Milyen külömbségek vannak a PC és PS játékok között?
PS2 játékok lejátszhatók PS3on? És fordítva, ami talán lényegesebb, hogy PS3-as lejátszható PS2-ön? (Bár szerintem nem, hiszen az már nem volna üzlet a Sonynak.)
Ha vennék egy Ps2-öt, ami kb. 37000Ft, ellenben a PS3 kb. 135000Ft, ekkora külömbség van a kettõ között? És mi az a nagy külömbség?
Ha nagyon elterjed a PS3, akkor gyakorlatilag a PS2-höz nem készülnek játkok, és így már az egész kuka lesz?
Egy új játékvezérlõ (kormány) PC-hez való kompatibilis a PS-hez, vagy direkt olyat keressek ami mindkettõhöz használható?
Elöre is köszönöm a segítségetek!
A netes játék chiptõl fügetlen dolog:
Lépések backup játékkal való játszáshoz a neten:
1.iso fájl a gépen
2.meg kell keresni a megfeleõ dnas id-t a játékhoz a neten
Igynéznek ki: xx xx 6C 10 58
pl. itt:
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=5
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=6
(én eddig csak pal-ossal tudtam játszani)
3.Generálunk egy id-t a IDCheckGenerator progival az x-ek helyére
4.megpatch-eljük az iso-t a WinDIP progival
5.Kiírjuk!
Tehát máslolt játékkal is lehet neten tolni.
de nem tart semeddig a regi aztan 3heten belul kipostazzak neked😊
kikuldik postan
kapsz meg egy teljes gamet meg par demot is😊
akkor irja ki ha vmit nem jol allitottal be a network acces disc-el!!!!!
jah azt el felejtettem mondani h az usb-s billt is tamogatja nemelyik uh hajra!!!😊