17159

WAREZ = azonnali BAN!

• cracky86
    a mentéseimet tettem pendrive-ra (ezért is van meg minden) aztán barátnőm resetelte, vagy nemtudom mit csinált de annyi lett neki, üres teljesen a kártya.
  • Police72
    Köszönöm szépen. Most nézem van is.. Egy kérdés merült fel:
    ESR patchelve beolvassa a FMC-s gép?
    Ha igen: CD-re vagy DVD-re érdemes húzni?
  • Police72
    Kell egy másik kártya, vagy egy chippelt gép. Sajnos nem. Ezért vettem azonnal én is egy tartalék kártyát, amit megcsináltam.
    Hogy szállt el, magától nem szokása eltávozni? :)
  • cracky86
    ha elszállt a memóriakártyámról minden(többek között a flashmod is) azt vissza lehet csinálni? a teljes tartalma megvan, csak nem tudom pendrive-ról visszamásolni.
  • Smithie
    Action Replay kell neked,abban benne van a Budokai 3 full mentése,minden karakter,stb...

Pontosan nem tudom mennyi,MM-ban láttam legutóbb.
  • Police72
    Helló Csippelős Bácsik,, meg PS2 Bubuk.
    Mit tudtok ajánlani, mivel tudom importálni a játék mentéseket a PS2 memkarira? És hol találok mentéseket? Pontosan a Budokai 3-ról van szó. egyszer már kitoltam, csak letöröltem a save-t, most meg megvan újra a korong aztán jó lenne mondjuk egy minden kinyert karakterrel.
    Köszönöm.
  • Smithie
    Dúrva mi?:) Mi anno spanokkal nyomtuk így,kb 2 éve,egy élmény volt!
  • gabesz752
    Igen ott. Hiába nyomtam bármit is 10percig is töltött, de már találtam egy másik verziót. Végre megy rendesen 1920x1080i-ben :)
  • ironhorses
    Sziasztok! Olyat lehet csinálni, hogy cd-re írható játékot átkonvertálni, hogy dvd-re írható legyen?
  • benőmenő
    amikor az a gt felirat pörög az a kis vacak?
    Nekem mindig nyomni kell egy x -et és csak akkor jön be a menü
  • Kazuma92
    Ha a lemez karcos, akkor csinál ilyeneket, megpróbálhatod megtisztítani, hátha az segít.
  • ricsa008
    sziasztok a Death by Degrees című játékkal lenne egy olyan gondom hogy addig ok amíg rányomok a new game-re de a videonál beakad a hang kb 10 másodperc akadás és akkor ugrik egy kockát majd megint beakad
    mi lehet a gond?
  • gabesz752
    Megszereztem NTSC U verzióba a gt4-et. Betölti a játékot, megcsinálja a mentést, végigmegy az intro, utána meg bejön a GTs töltőképernyő és nem megy tovább. Valaki találkozott már ilyennel?
  • Seth
    A Pal verzióból kiszedték vmi blőd oknál fogva
    Amúgy még a szintén Polyphony-s Tourist Trophy is tudja, szintén csak ntsc verza
  • shenmuedc #16705
    Pedig az még 1080i-t is tud. Tudtommal az egyetlen ps2 játék ami tudja.
  • gabesz752
    A God of War 2 viszont megy 480p-be. Tényleg szebb.
  • gabesz752
    Köszi mindkettőtöknek.
    Sajnos a GT4-et nemtudom így sem elindítani 480p-ben :(
  • n000rbi
    *-is :P
  • n000rbi
    ...és ugyanazzal vezettük is fel :)
  • vegytek
    Nagyjából:
    A következő PS2-es játékok támogatják a HDTV-t vagy EDTV-t (gondolom itt van egy lista), amennyiben a játékban van 16:9-es szélesvásznú mód. Általában a progressive scan mód a következőképpen aktiválható: nyomva kell tartani a 3szög és X gombokat a PS2 logó megjelenésekor (és utána). Amikor ez kész, a játék tipikusan betölt egy képernyőt utasításokkal, h hogyan lehet engedélyezni progressive scan-t. Számos játék csak így ajánlja fel a progressive scan-t, a játék options menüje helyett. Mindkét módszer visszafelé kompatibilis a ps3-mal. Komponens kábel szükséges.

Amikor a progressive scan mód engedélyezve van PAL rendszeren a felbontás 480p 576p helyett. Nem minden PAL játék támogatja a progressive scan módot 480p-ben, habár az NTSC-s változata igen.
  • n000rbi
    Nagyjából:

Az alábbi lista HDTV-t, EDTV-t, valamint 16:9-es widescreen módot támogató Ps2 játékokat tartalmaz. A Progressive Scan mód általánosságban a "háromszög" és a "kereszt", vagy másnéven "X" gomb -közvetlenül a PS2 logó megjelenése utáni- nyomvatartásával aktiválható. Ha ez megtörtént, akkor a játék általában betölt egy képernyőt a progressive scan beállítására vonatkozó instrukciókkal. (vagy egyből átvált arra) A legtöbb játékban csak ezen módszer(ek) segítségével érhető el a progressive scan, amellett, hogy a játék "Opciók" menüjében ehhez kapcsolódó beállítási lehetőség egyáltalán nincs. Mindkét módszer működik visszafelé kompatibilis Ps3-mal is. (tehát a az első szériás 60gb-al) A progressive scan módhoz mindenképpen komponens videókábelre van szükség.

Amennyiben a progressive scan módot egy PAL (576i) játékban aktiváljuk, akkor a felbontás 480p lesz,576p helyett. Vegyük viszont figyelembe, h nem minden PAL régiójú játék támogatja a progressive scan módot 480p-ben, még akkor sem ha ugyanazon játék NTSC U/C verziója igen.
  • Kazuma92
    Köszi a válaszokat!
  • gabesz752
    The following is a list of PlayStation 2 games with support for HDTVs and EDTVs as well as the games that have a 16:9 widescreen mode. Generally, progressive scan mode is activated by holding the Triangle and Cross, or "X," buttons down after the PlayStation 2 logo appears. When this is done, the game will typically load a screen with instructions on how to enable progressive scan. Many games only offer progressive scan through this method, offering no related options in the game's options menu. Both methods work on a backward compatible PlayStation 3 as well. Component video cables are required for progressive scan mode.

When progressive mode is enabled on PAL (576i) games, the resolution is 480p, not 576p. Note that not all games from PAL territories support progressive scan mode 480p even if their NTSC U/C counterparts do.

Valaki ezt lefordítaná?
    Nekem a GT4ben(PAL) nem sikerült bekapcsolni. Softmoddal nincs ps2 logo csak két villanás...
  • gabesz752
    Szia. Elvileg akkor kel benyomni, amikor a ps2 logó megjelenik. Melyik játékról van szó? PAL-ba nem sok támogatja a 480p-t. Lentebb lett nekem linkelve egy lista. Nézd meg, hogy közte van-e!?
  • mistergta
    háát nem tom
    !
  • vegytek
    "PAL verziónál nem lehet menüben átváltani 480p-s felbontásra, hanem a gép indítása közben kell a "háromszög" és "x" gombokat nyomva tartani"

ha már elindult a játék, akkor már nem kell nyomva tartani a két gombot ugye?
  • Seth
    A cd lemezt 24x-es sebességgel olvassa, dvd-t meg csak 4x-esen,ezért van a zajkülönbség. Ez a fej kinyírás majdnem ,hogy városi legenda
  • shenmuedc #16692
    Hát a cd már csak ilyen. Ki is nyírja a fejet.
  • Kazuma92
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom, ha CD-t teszek a PS2-mbe, akkor hangosan, idegesítően rezeg. Ha dvd van benne, akkor nem áll fenn ez a probléma. Nem használok másolt játékokat.
    Futnak a programok ( pl Star Wars Starfighter) csak az őrületbe kerget, plusz esti játék ki van zárva, mert még a szomszéd is fel kel rá. Esetleg valami meglazult volna? Slim gépem van.
    Ha valaki tudja mi a probléma, leírná? Előre köszönöm!
  • jaszy
    Mért megy még valami?
  • benőmenő
    Aminek még elfelejtették kilőni a szerverét
  • mistergta
    hellótok mi megy most online ps2ön kösz
  • Rip
  • benőmenő
    Persze, hogy lehet, azért van rajta a megfelelő lyuk a külön megvehető talphoz. Mondjuk egyesek szerint nem tesz jót a cuccnak, de lehet ez is csak egy urban legend.
    am el nem tudom képzelni, hogy fektetve miért nem jó, mivel, ha olyan kis helyre akarod beszuszakolni, hogy csak állva fér el szvsz a szellőzés miatt nem lenne előnyös
  • jaszy
    Már vártunk :) Remélem jó lett!
  • gabesz752
    Sikerült beszereznem ma a komponens kábelt. Szemmel látható a különsbség. Élesebb lett a kép, eltűntek a villogások. Megérte.
    Megjött ma a memóriakártyám is. Megy a GT4is PAL-ba 720x570i-be. Progressive scant még nem próbáltam.
    Vegytek:
    www.mkonzol.hu-n vettem 2990-ért.
  • mistergta
    lehet ps2 vel oldalára fordítva játszani??
    válaszokat elöre köszi
  • szabika85
    Nagyon köszönöm a válaszod!A network disc nekem kell ahhoz hogy tudjak játszani neten?És ha igen hol tudom beszerezni?A ps2-öt kell állítanom vagy a fifat,vagy mindkettőt hogy tudjak játszani online.Bocsi de tök hülye vagyok ehez a részéhez.Várom a válaszod.
    Üdv
  • ViniSoundz
    A komponensel tudsz tényleg a legjobb képet elérni analóg szinten. én sokat kísérletezgettem már. van tunerboxom is, amire komponensel csatlakozom pl ps3-ból is és onnan már mehet akár sima monitorra is :)

ps2-ot is a 22es monitoron használom. ha a játék támogatja, akkor progressive scan-be kapcsolom, mert akkor jóval kellemesebb a kép.
  • Anubys
    Valszeg sz*r a memóriakártya, el kéne tudnod érni a PS1-es kártyát is a browse menüből. Ha nem látszik, az nem jelent jót. Viszont én a helyedben nem játszanék írott CD-s játékot (mindegy, hogy PS1 v. PS2 játék) PS2-n, nagyon szétcseszi az olvasófejet. Ha mindenképpen Ps1 játékokat akarsz játszani, vaterán fillérekért kaphatsz már csippelt Ps1-et (legalább is jóval olcsóbban, mint amennyibe a fejcsere fog kerülni pár hónap múlva).