PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez nem számít akkor nyilván a legújabb szériát
fotográfik kolomp edisön :D
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Úgydöntöttem veszek én is egy ps2-t, eddig kimaradt az életembõl, most pótolni szeretném. Mire figyeljek a vásárlásnál? Volt olyan széria amit érdemes kerülni? Slim vs Fat? Én töksötét vagyok a ps2-höz, úgyhogy segítsetek légyszi:)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
vezesd le a biciklis asszonyodon, a biciklis playstation-odon vagy amin akarod, de trollkodj valahol mashol <#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy hülyeség, hogy ugyanaz a garfika ps2-n és ps3-on ha crt tv-n használjuk. PS3 sokkal jobb, még ha messze nem is olyan jó mint hdtv-n/projektoron.
Bár most szerintem GT5 lesz a kötelezõ vétel, de szép lassacskán be szeretném pótolni azokat a ps2-es játékokat, amik eddig kimaradtak.
//OFF
@Jaszy
Te esetleg próbáltad már a GT5-öt? Gondolom már készleten van a boltodban:)
Ha próbáltad, egy-két mondatot légyszíves írjál, csak oylan szinten, hogy szép, jó a vezetés, tetszik, vagy ilyesmi. Olvastam néhány lehúzú kritikát róla, ami nagyon elvette a kedvemet.:(
amúgy ne te mond meg hogy hová irogassak
!Forza Ferrari!
Jailbreak sem kell.....
50-60 ból vehetsz használt gépet 2-3 lemezzel. A vatera is tömve van vele.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

!Forza Ferrari!
PSN ID.: Beegabor
ki jon azzal a dologgal, hogy vegyek normalis autot, oszt te meg biciklivel kozlekedsz ?
25-30 (mar ha lehet egyaltalan hinni az adatlapodnak :DDDD) evesen ?!
en/mi rohoglek/rohogunk ki teged bazeg, inkabb maradj csendben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PSN ID.: Beegabor