PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
nem, nem kellene,erre vannak a bundle csomagok, de amit csak így simán,eredeti csomagolásban látsz,ahhoz nincsen semmi, demo sem

PSN ID.: Beegabor

illene adniuk....

ha minden igaz, akkor holnap veszem meg a pléjsztésön kettõmet. 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

tigeroo
amugy az ilyen új ps gépekhez adnak valami játékot vagy demo cd-t vagy valami?😊
tigeroo
ááá nemtudom mitvegyek😄 most jobb videokártyát + wowot vagy késõbb 20ropié ps-t meg pár játékot (black + ratchet + vice city stories-t néztem ki)
ha valakit érdekelnek játékok 500ft/db áron az írjon ide vagy írja ki az msn címét.
hogyha játszok ps(2)-emmel az elsõ másoltjátékot viszi deha 1 másikat beteszek rögtön utána akkor nem viszi,legalább 20percet várnom klell és utána megint elinditja.
ezt mért csinálhatja ps-em?
tigeroo
ühüm, az jó kár hogy szabolcsi vagyok 😞 max. tesco vagy mediamarkt jöhetne szóba nekem (meg euronics...de az sux)
Sziasztok!

PS2-ben szeretnénk az eredeti lemezek helyett, inkább a biztonsági másolatokat koptatni. Ha privátban tudnátok ajánlani BAZ megyében szakembert, aki ért ezekhez a gépekhez, akkor elõre is köszönöm.
testerlnx
Én 32k ért vettem 3-4 hónapja egy slim-et, utána kb 1 hónappal volt akciózva 20k ért, és elkapkodták, most 22k lesz akcióban Auchan-ben...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Seth
35 körül szoktam látni

tigeroo
amugy most kb. mennyibe kerül átlagosan a ps2 országszerte? ilyen 20K-s "tizperces" akciókat leszámítva? mert pl. az 576-on még mindig 40K egy starter pack..
OK! Köszi szépen mindenkinek😊

Alapbol jo a ps2 hütése csak pár havonta nem árt ki takaritani!
Fölösleges pénzkidobás.

Én személy szerint rühellem a Golemkonzolt! Haverom vett egy Xbox 360-at amikor még uj dolog volt a Flashelés. Megkaptuk a gépet és nem tudtuk bedugni a konektorba (mert 3 láb volt a dugón a 2 helyett). Felhívtuk aztmondja a gyerek vágjuk ki valahogy a középsõt! XD Rendben, megbarkácsoltuk! Akkor most játszunk vele egyet. Berak a dupla rétegü dvd (megjegyzem akkor még drága volt, kb.1200), de semmi! Ok kiir egy másik game az se jó! Felhívjuk, aztán mondja hogy a játékokkat nem lehet akármilyen íróval irni ám (persze hogy lg íronk volt XD), meg akármilyen lemezre se (mondott valami márkát is, meg azt is mondta hogy most fogyott el éppen ott is ahol ö szokta venni és mi meg sehol nem találtunk) Hát ennyit ezekrõl a boltokról! De lehet hogy csak nekünk nem volt szerencsék! Azóta rájötünk hogy az elsõ firmware gagyik voltak, de ezt elmondhatta volna a csóka mielött kidob az ember az ablakon 100 rugót egy core pack-ért (ebbõl 20 rugó volt a flashelés). Ja és azt még nem mondtam a szállítás 8 rugóba került és hogy ezt hogy csinálták fogalmam sincs!<#violent><#boxer>

Seth
golemkonzolról nem tudok nyilatkozni, de a hûtés a felesleges, nem xbox360 ez ^^

Sziasztok!
Tervezek beszerezni egy új chipelt PS2-t.
Néztem golemkonzol.hu-t hogy ott chipelnek meg minden szóval frankó, de azért megkérdezlek titeket hogy mi a vélemyényetek róla, meg hogy vegyek-e hozzá olyan ventilátorhûtést ami az oldalon van, csak mert lehet kéne, de ami az oldalon van az nekem elég noname-nek tûnik...

persze... okosan meg van ez oldva a részükrõl.

Persze fõleg azért, mert az adott boltban dolgozók ilyen-olyan módon elviszik.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

ez mindig így szokott lenni. 😞 mire eljut az emberhez az infó.... addigra már el is fogyott minden! 😞

Ennyiért tényleg ajándék! Kár hogy ezek az "akciók" kevés gépre és helyszínre vonatkoznak....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Mindegyiknek az a gyári tartozéka 😊)))))
Már nincs 1DB sem!

KarnerZsolt
Oh! És neten is lehet vele nyomni, köszönhetõ az integrált Network csatlakozónak.

KarnerZsolt
Sziasztok!
Tegnap vettem az Auchan-ban PS2-õt. Mint az alant hozzászóló írta: 21990 Ft volt. A típusa SCPH-77004CB. A csomag tartalma: 1 db Console, 1 db Analog Controller, 1 db Euro AV Connector Plug, 1 db AV Cable, 1 db AC Adaptor, 1 db AC Power Cord, Printed Materials. 11-ig még tart az akció, ha valakit érdekel.

jaszy
Csak ma volt az akció, és 70Db os készlet volt! 😊 10 órakkor egysem volt már!

Tegnap láttam a tévében egy Cora reklámot, 19.500 forint náluk a PS2. Valószínûleg csak korlátozott ideig, úgyhogy siess, ha érdekel.

Papesz

kábelnet van otthonra bekötve. kompatibilis ezzel a ps2?

200db???????????????????? 😮OOOO
lehidalok!!! 😞(

jaszy
Nemhinném hogy vanmég belõle! 200DB volt a boltokba 😞

üdv mindenkinek!

pénteken hazafelé a melóból láttam egy nagy auchanos hirdetõtáblát a következõ szöveggel: playstation2-> 21990
elkezdtem gondolkodni azon, hogy most már jól jönne egy ps2. elérhetõ áron van.

neten is lehet vele játszani? vagy ez csak ps3 és xbox360 tulajoknak szól?

22 k már erõsen lélektani alsó határ egy vadiúj ps1-ps2-dvdplayer-cdplayer kombóért ami akkora mint a Kincskeresõ Kisködmön VII. kiadása 😄DDD
Amúgy persze hogy felkészültem 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Biztos voltam benne felkészültél az új verziókból 😊Kíváncsi leszek megy-e
még lejjebb az ára..Erõsen gondolkodom hogy be kéne spájzolni egyet arra az esetre ha a régi esetleg megadná magát.
hali
vettem egy komponens kábelt a ps2m-hez de azt írja a tv-m hogy nincs jel, mi lehet a baj?

Seth .. köszi a választ..de még valami...
A "modchip a sok közül vagy swapmagic"-.. ezt hol tudom elvégezni, vagy milyen módon kell?
ui.: ezzel ugye elveszti a garanciáját..?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Seth
kell buherálni,valamilyen modchip a sok közül vagy swapmagic

hy.. lenne 1 kérdésem.. terveznék venni 1 ps2-t... a kérdésem az lenne, hogy:
pl. Ha netrõl letöltött PS2 gamet kiírok DVD/CD-re, akkor az fog e menni 1 uj gyári PS2-n, vagy kell valamit buherálni? és ha kell, akkor mit kell?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Remek! Egyszerûbb lesz az élet 😊 thx
Seth
Ez egy baromság, nyugodtan lõdd le a gépet bármikor (persze ha mondjuk éppen ment a memóriakártyára akkor azért ne^^), nem kell kivenni a lemezt.

Kérdés: PS2 kézikönyvében olvastam, ha befejezek egy játékot vegyem ki a lemezt. Ezután visszajön a fõmenü és hosszabb nyomásra készenléti üzemódba kapcsol a gép. Okés is ez, csak kissé körülményes, hogy minden egyes játék után beteszem, kiveszem a lemezt. Drasztikus megoldás az, ha a játék fõmenüjében vagyok, már mentettem és fogom kikapcsolom a gépet? Amikor bekapcsolom legközelebb úgyis egybõl tölti a játékot. Így legalább nem kell örökösen basztatni a gépet ezzel a lemezcserével. Vagy ilyet ne tegyek? Ti hogy szoktátok?
Szerelés szempontjából mindegy 😊 (már) de annyiért ajándék...

Hi. Nem tudjátok, Gyõrben hol lehet ps2es komponens kábelt kapni a kisdunán kívül? Köszi

jaszy
Jaaaa...köszi

Az "ósen"-ben 😊
jaszy
Holis van az?

Azoknak üzenném akik új PS2 beszerzésén gondolkodnak a "madaras teszkóban"
22 ezer akciósan..Sajnos nem tudom melyik széria!
Hát az igazság az hogy nem egy új a TV, de nem is egy fadobozos Videoton. 😊
Kb 10 éves a TV.
Thomson.
Seth
nem,annk úgy kel llennie. A tv-d nem valami õskövület?

A gépet nem állítottam át mert ahogy néztem az volt az alapbeállítás.
Esetleg azt tudom elképzelni hogy rosszul köthettem be... már ha lehet az ilyet rosszul összekötni.
A kábel egyik végét a Konzolba dugtam a SCART-ot a TV-re, a közben levõ 3 egymás mellett elhelyezkedõ csatlakozóba nem dugtam semmit.
Esetleg itt ronthattam el valamit?
jaszy
Énmár vettem a Mediában olyan RGB kábelt ami nemvolt bekötve rendesen 😞
Nem RGB volt csak úgynézett ki!!!

Seth
A gép system settings-ben a video output-ot RGB-re állítottad?

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól egy olyan ügyben hogy a tegnapi nap folyamán vettem a Media Markt-ba egy RGB kábelt az NTSC-s játékok normális futásához, de a kábel használatával ugyanúgy fekete-fehér maradt az NTSC-s játék.
Esetleg a gépen is át kell állítani valamit? Vagy esetleg nem mindegy
hogy hogyan kötöm rá?
Segítséget elõre is köszönöm.