PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
ha minden igaz, akkor holnap veszem meg a pléjsztésön kettõmet. 😊
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
ezt mért csinálhatja ps-em?
PS2-ben szeretnénk az eredeti lemezek helyett, inkább a biztonsági másolatokat koptatni. Ha privátban tudnátok ajánlani BAZ megyében szakembert, aki ért ezekhez a gépekhez, akkor elõre is köszönöm.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Fölösleges pénzkidobás.
Tervezek beszerezni egy új chipelt PS2-t.
Néztem golemkonzol.hu-t hogy ott chipelnek meg minden szóval frankó, de azért megkérdezlek titeket hogy mi a vélemyényetek róla, meg hogy vegyek-e hozzá olyan ventilátorhûtést ami az oldalon van, csak mert lehet kéne, de ami az oldalon van az nekem elég noname-nek tûnik...
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tegnap vettem az Auchan-ban PS2-õt. Mint az alant hozzászóló írta: 21990 Ft volt. A típusa SCPH-77004CB. A csomag tartalma: 1 db Console, 1 db Analog Controller, 1 db Euro AV Connector Plug, 1 db AV Cable, 1 db AC Adaptor, 1 db AC Power Cord, Printed Materials. 11-ig még tart az akció, ha valakit érdekel.
Papesz
lehidalok!!! 😞(
pénteken hazafelé a melóból láttam egy nagy auchanos hirdetõtáblát a következõ szöveggel: playstation2-> 21990
elkezdtem gondolkodni azon, hogy most már jól jönne egy ps2. elérhetõ áron van.
neten is lehet vele játszani? vagy ez csak ps3 és xbox360 tulajoknak szól?
Amúgy persze hogy felkészültem 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
még lejjebb az ára..Erõsen gondolkodom hogy be kéne spájzolni egyet arra az esetre ha a régi esetleg megadná magát.
vettem egy komponens kábelt a ps2m-hez de azt írja a tv-m hogy nincs jel, mi lehet a baj?
A "modchip a sok közül vagy swapmagic"-.. ezt hol tudom elvégezni, vagy milyen módon kell?
ui.: ezzel ugye elveszti a garanciáját..?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
pl. Ha netrõl letöltött PS2 gamet kiírok DVD/CD-re, akkor az fog e menni 1 uj gyári PS2-n, vagy kell valamit buherálni? és ha kell, akkor mit kell?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
22 ezer akciósan..Sajnos nem tudom melyik széria!
Kb 10 éves a TV.
Thomson.
Esetleg azt tudom elképzelni hogy rosszul köthettem be... már ha lehet az ilyet rosszul összekötni.
A kábel egyik végét a Konzolba dugtam a SCART-ot a TV-re, a közben levõ 3 egymás mellett elhelyezkedõ csatlakozóba nem dugtam semmit.
Esetleg itt ronthattam el valamit?
Nem RGB volt csak úgynézett ki!!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól egy olyan ügyben hogy a tegnapi nap folyamán vettem a Media Markt-ba egy RGB kábelt az NTSC-s játékok normális futásához, de a kábel használatával ugyanúgy fekete-fehér maradt az NTSC-s játék.
Esetleg a gépen is át kell állítani valamit? Vagy esetleg nem mindegy
hogy hogyan kötöm rá?
Segítséget elõre is köszönöm.