PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok jártas benne ezért kérdezem, hogy milyen alkatrészek tudnak tönkremenni idõvel és ezek kb milyen árban mozognak.Mert ha ugy van kb ahogy mondod hogy 6ezer bele egy fej akkor kichippelem de ha az van hogy több 10ezer akkor még gondolkozok.Tehát mi romolhat,mennyibe fáj?
jaszy
Van amik vannak mindkét konzolra van ami nem. Ez a játék gyártón múlik nem a konzolon!

én nem azt mondtam hogy lejátsza az x360játékokat a ps
hanem akor elvileg kilehetne rá adni!!!!!!!!!
Smithie
JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!😄 Én SG-re gondoltam!!!!Whááááá!!Bocs!<#falbav>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ez egy ilyen nap. 😄

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

jaszy
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................ fene egye énis fáradt vagyok!

ki kell választanod, hogy mi akarsz lenni... eladó vagy vásárló. vásárlni szeretnék, ezért arra mentem.... küldtek nekem egy ingyenes sms-t, ami tartalmazta a kódot, amivel aktiválhattam a profilomat. innentõl kezdve már tudok üzenetet küldeni, licitálni, stb...

Prince of Máté
LOL szerinted azé nem adták rá ki a HALO3-at mert nem férne "4" gigára?<#idiota>

Smithie
<#wow1>SMS-ben? <#fejvakaras>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

na most már tudok üzit küldeni. csak sms-ben kellett ellenõriztetni a dolgot.

most a vatera.hu oldalról votl szó. nem errõl....

jaszy
Én nem másolatra gondoltam, hanem gyárira!
Gyáriban vannak 8GB osok,de ezek kiírva nemigazán mennek.
Nemtud x360 at lejátszani!!! vagyi pont annyira mint a mosógép porszívózni.
Végülis háztartásigép mindkettõ!

Glesthor
Nemlátsz privát felirtatot????
Pedig a "ma 19:14" melett nekem azvan!!!!

ja most nézem, hogy "ellenõriztetni" kell a profilomat. szóval akkor ezért nem tudok üzenetet küldeni. 😊 jól van! kicsit fáradt vagyok. 😊

akor én mikor kiirtam magamnak 4gb kiirtam a good of wart azért volt naon szar minõségû a videó mert 4gb ra írtam?
de akkor pl a ps kibirná adni a halo3at is+minden x360as játékot elvileg nem?
Papesz ezt félreértetted... 😊

dani, itt rohadtul nem látok "privát" feliratot....

jaszy
Ja.... arra ments már el valamit😊)) !!!
Nem ezvolt a kérdés szerintem! 😄

A processzornak 32 mega belsõ memóriája van, a grafikus egységnek meg 4 mega.

Papesz

jaszy
Húúú. A privát feliratra kell kattintanii....ennyi!

jaszy
0 MB ! Annak nincsen 😊 Venni kell egy 8MB os kártyát , az sokáig elég!

itt nem lehet privát üzenetet küldeni az embereknek? 😮

jaszy
Hogyan? A Gran turismo 4 a God of war 1-2 is duplarétegü lemezen van.
És vanmég 1-2 ,és is.
Tehát 8GB 😊

nm 😊
köszönöm! 😊

www.vatera.hu
itt találsz csak beírod hogy ps2es játékok
akkor úgy néz ki, hogy nincs. 😞
esetleg lehet valakitõl olcsóbban szerezni eredeti játékokat? esetleg használtan....

ha alap ps-2õt vettél slimet akor anak sztem nincs belsõ memóriája ,nekem is slim van de én nem tok róla ho lene belsõ memó.
Lizardman
valami egyéb? esetleg link?

na megvettem a ps2 gépemet. 😊 az a kérdésem, hogy ha van, akkor mekkora a belsõ memója? sajnos nem találtam errõl infót. az egyik ismerõsöm azt mondta, hogy 1-2gb körül van....

bár az is lehet, hogy ez egy hülye kérdés volt, de nem baj. 😊

hogy lehet ps2re 8gb-ot? ez érdekelne légyszi ird már le
kösz
jaszy
Létezik de nem olcsó!

jaszy
Ps2 re? 8gb ig lehet!

Lizardman
Sziasztok!

Haver pár napja vett ps2-öt, és kérdésem az lenne, hogy Magyarországon tudtok olyan helyet/boltot ahol lehet venni hozzá VGA kábelt? (ha egyártalán létezik olyan?)

deha kiis adnak új játékokat akkor aztis nagyon keveset mert 4gb-ba nehézleszbelesûríteni 8gb-ot .
Hogy vedd meg. Az már egy másik generáció.

Ellenben a Sony még 5 év támogatást igért a lastgen konzolja felé.

Papesz

komolyan 2012felé fog eljönni?
és akor minek dobták ki a piacra a ps3at??
Tényleg lesz olyan idõ, ez a hírek szerint 2012 környékén fog eljönni.

Szerintem továbbra sem itt kéne árulnod azt az átalakítót, hanem a PC-s topicokban. De ahogy gondolod.

Papesz

nekemis van ps-2esem de lesszoajn idõ majd amikor nem adnak ki erese játékot mint az x-boxra + a fifa 08nakis sokaljobb a pc a grafikája mint psen .na mind1 dbz bt 3 a király😄😄😄😄😄
Smithie
Minden vágyam hogy egy dualshock-al játszak a laptopomon!!!!!Nem tudtad?😄DDDD

Gondolod, hogy a PS2 tulajok PC-n akarnak játszani? <#integet2>

Papesz

egy olyan átalakító eladó amelynek 1ik vége USB-s a másikba pedig belebirod dugni a ps-2es joy-odat és így tudsz a pc-den is tátszani vele nem kell külön ahozis venned joy-t.
2500 ft.
Figyi? dönts el, 6ezer forintokért veszel játékokat vagy ha egyszer véletlenül beszarik a fej, veszel bele egy ujjat 6ezerért! Na melyik jobb?<#vigyor> Csak olyan emeberek nem chipelik ki a gépet akik elvbõl nem játszanak backup játékkal és ezért én tisztelem is õket! Hülyeség azon parázni, hogy beszarik!

Hellósztok.Lenne hozzátok egy kérdésem.Ps2 vásárlása elõtt állok és itt mifelénk lehet venni 28ezerért 0perces zsír új alap gépet 28ezerért.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek kichippeltessem-e vagy sem? Ha kichippeltetem akkor ugye netrõl szedek le játékot,kiirom dvd-re és kész,Viszont ebben az esetben elveszti az 1 év garanciát a gép és ha akármi bajom van mondjuk meghal az olvasó akkor vehetek bele drágán másikat vagy lehet kidobni az egész gépet.Tehát a chip mellett az áll hogy ,,ingyen,, játék a nem chippelés mellett viszont az hogy van rá 1 év garancia és az írott dvd-kkel sem ártok neki.Várom a tanácsotokat. Elõre is kösz!<#worship>
KILLER2
A CD tönkrevágja a PS2 olvasófejét, meg a kutya fogát, szóval inkább a DVDt ajánlom xD

Töltsük le az internetet!

Ezt nagyon rosszul tudod. Én szoktam letölteni játékokat a netrõl és kiírom CD-re, vagy DVD-re. Azután tök jól eljátszom vele a kutyámmal, frisbee-ként. <#wave>

Papesz

Soha nem lehetett játszani netrõl letöltött játékkal (de ezt egyántalán mibõl gondoltad?), csak azért vannak fent a neten a játékok, hogy az olyan emberek, mint te meg tudják kérdezni ezt és mi meg el tudjuk mondani nekik, hogy nem lehet! <#idiota><#vigyor2><#wow3><#gun><#boxer><#violent><#rinya><#nezze><#bdead><#lama>

Tatyla
Playstation 2! SCPH 30004-es chippelve, 2db gamepad-el, Sony memóriakártyával, kb 40db játékkal kifogástalan állapotban eladó!

Érd:06-70-33-99-004 vagy [email protected]

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

viktor9999
Lehet hogy nagyon hülye vok de mi az a swap magic meg ezek ? Ird le magyarul píz 😊
(amugy rémisztõ hogy ugyanazt irta mint ésn :S)

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

jaszy
Chippelt gépen megy, de chippeletlenen nem. Esetleg Swap magic lemezzel de az ugyanannyiba van!

Seth
#1908-1909

PSN ID.: Beegabor

viktor9999
Hali lehet hogy hülye kérdés de azért felteszem...Akarok venni egy ps2-t és azon gondolkoztam h megoldható-e az h a netrõl leszedek egy ps2-s játékot és kiirom cd vagy dvd-re és aztán elinditom a ps-en.Ez megoldható vagy teljességgel lehetetlen?De ha vki tud egy ilyesmi módszert akkor irjon ha lehet...

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.