PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
itt is egy hülyeség

PSN ID.: Beegabor

Seth
Igen, zárjuk le, mert nem érted <#idiota>

Smithie
Biztonsági másolattal nem.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Hát akkor zárjuk ezt itt le szerintem mert ugy látszik nem értjük egymást!<#pardon1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

másoltjátékkal megy a netplay?mert úgyhallotam nem😞
Seth
szerintem a lemezekre vonatkozó hozzászólásodra gondolt, ha így van,akkor igazat adok neki én is😄

Smithie
Fifába is be van kapcsolva a csendes bejelentkezés és láss csodát müxik.

Smithie
Miért irok hülyeséget??Nekem 2 eredeti játékom is megy online,és nem tartok nyomva semmit!

Seth
nagyon <#idiota>

Barney Tech
nehezedre esik kivenni egy dvd-t ? 😛P

Seth
Na ha már itt van két szervizes arc is,akkor tudja valaki, hogy lehet e olyat csinálni, hogy teszemazt van egy lemez a gépben, és ne indítsa a lemezt,hanem helyette jöjjön be a browse-system settings menü???? Vmi joy gombnyomvatart vagy ilyesmi? Mert hülyeségnek tartom fenyitni a tetejét vagy kivenni a lemezt hacsak a memókártyán akarok kotorászni

ezt leirnád részletesen???hogyan,meddig,stb...

Nem tudom milyen modbo-d van, de modbo 760-nál nyomva kell tartani a START gombot!
Smithie te meg ne irj hülyeségeket!

Center???Mit mondasz hogyan lehet???

Szoval akkor te ....???

Seth
oké, nyugi 😄

jaszy
Titudjátok! esetleg lehetne hogy mindenki a maga dolgával.............

Nem megy kiirja ,
hogy DNAS-402 error!

Smithie
Simán elinditod az eredeti játékot.

Hali!
Tudja valaki hogy modbo chippelt pstwo-ban , a chippet hogyan lehet ki és be kapcsolni hogy lehessen vele eredeti játékkal neten játszani?

Smithie
Gyáááá,de mennyire!<#nevetes2>

schrank
az aushanban 22k az új a teszkóban pedig 12k-ért lehet 3 játékot választani én be ruházok a pc mellé egy gépbe meg gt4-be meg még két valami másik nagy szavatosságú gémbe mert egy vga áráért "öõõm bódottá ..." <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

jaszy
Nem-nem! Szeretnénk versenyképes árakat itt vidéken is!
Ha olcsóbban veszem olcsóbban adom! Aki ismer az tudja!

Seth
De nem fogod,mert ha eddíg ment a bolt ezután is fog, csak olcsóbb alkatrész miatt nagyobb lesz a haszon . Igazam van vagy igazm van <#idiota>

jaszy
Érdekes mert Miskolcon csak mi csináljuk és nemsokalják a 11 E et.
Nade nemis olcsón kapom a fejet....
Ha olcsóbban beszerzem a pickup-öt akkor tudnánk olcsóbban csinálni!

Attila889
Én most PS2-t szeretnék.De anyámék nem engedik 😄
15 000 alatt szívesen fogadok el Ps2-t játék és gamepad nélkül 😊

Hát az nagyon sok!<#vigyor2>

Smithie
Nem gondolom,és nem is irtam olyat hogy az volnál.Csak hangsúlyoztam én nem vagyok az!😊

Én is a tapasztalataimat írtam le. By the way, mibõl gondolod, hogy Veled ellentétben én hétvégi kocajátékos vagyok?

Papesz

Smithie
Asszem ebbe a topicba(v a ps2 chip) már leirtam részletesen hogy mi a különbség,de én nem keresem meg...😄

jaszy
Köszi szépen, hálás vagyok a segítségért!!!!
Regisztráció megtörtént!!!

Smithie
Én tapasztalatot irtam le.Minuszos lemezzel használt 3xxxx-es gépem már kifingott,viszont a 3 éves 7xxxx-es slimnek semmi baja,csak plusszos pörög benne,és én NEM hétvégi kocajátékos vok!

tudom valahol olvastam hogy mi a különbség a + és - dvd-k között de valaki mégis le tudná irni röviden mibe különbözik,vagy melyik miért jobb?Tehát ha ezekre vigyázok akkor valószínûleg sokáig fogja birni?
Igen, ezekre gondolok. Nálam páldául csak TDK vagy Verbatim jön szóba. Viszont nem plusszos, hanem mínuszos.

Papesz

Seth
akkor nem ebbõl a publikus shop-ból kell kiindulni, hanem INNEN,igényelni kell a kódot

Smithie
Ha tutira akarsz menni akkor plusszos lemezre,4x-en ird ki.<#eljen>

Mire gondolsz?Mire figyeljek majd oda?Hogy kis sebességgel kell kiirni a dvd-ket és jó minõségû dvd-re vagy mire gondolsz?
jaszy
Énis szervíz vagyk nem 1db ot vennék😊

jaszy
Köszi, megkeresem õket!

Chipes gépem van, már úgy vettem. Pici odafigyelés kérdése az egész és nincs vele baj.

Papesz

és te írott játékokkal is játszol rajta vagy neked nincs kichippelve?mert ugy tudom az írott dvd-k ártanak neki!
Seth
PVR802-est most pl bruttó 3000,- ért tudnék beszerezni. Azt nem tudom hogy milyen minõségû mivel még nem volt rá szükség, de kérdezd tukko-t ,szerintem õ már kipróbálta
INNEN, mi szerviz lévén(hozzáteszem sony cuccokkal amúgy nem foglalkozunk) olcsóbban kapjuk kicsit,de neked sem lenne sokkal drágább, 5-6száz különbség.

Nekem hat éve van gépem, még nem ment tönkre benne semmi. Remélem ezután sem fog.

Papesz

jaszy
Hol? Énmég nemláttam! Vagy a hibrit utángyártott vacakrol beszéltek?

De gondolom a fej se ,,sûrûn,, megy tönkre tehát megéri akkor kichippelni inkább és néha ha ne adj Isten tönkre megy valami kicserélni mint a játékokat megvenni 10-15ezerért.Köszi a válaszod<#worship>
Seth
olcsóbbért is kap hidd el ^^

És az optika cserélhetõ?ha igen mennyibe kerül mostanság?köszi a válaszokat neked is és tukko-nak is!<#worship>
jaszy
6000 ért holkapsz fejet? Nekünk szervizünk van de én nemkapom ennyiért. 11 E nálunk a csere. Más hiba nem gyakori.
Glesthor a hûtése nemrossz!

a slim hûtése mennyire van megoldva?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Smithie
Optika,ez a leggyakoribb.