PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem az enyém<#vigyor0>#vigyor0> és most nézem hogy nem is mûködik! Azért raktam be a leirásomba, mert volt rajta néhány hasznos dolog!
Ha 25-ször bemásolod ugyanazt attól még nem fogsz választ kapni rá! Szted miért?<#nezze>#nezze>
Helosztok!Két kérdésem lenne!Az egyik hogy,hogy lehet a ps2 vinyójára menteni a játékállásokat?(ha lehet egyátalán),mert vinyót használok.A másik pedig az hogy Hd advance 3.0-át(Dvd) használok, és nem akarom állandóan lemezrõl indítgatni,nincs vmi olyan megoldás hogy bekapcsolom a ps2-õt és onnan elindítom vinyóról a játékokat?Mert hallottam hogy van valamilyen olyan megoldás hogy memóriakártyáról fellehet tenni és onnan indítom el,ha ezt lehet akkor Hd advance 3.0-val is lehet?,vagy ahoz Hd loader kell?,ha kell tudnátok adni egy címet ahonnan letudok tölteni dvd-és verziót?(Hd Loader)kösz!!!
Egyetlenegyet tippelhetsz.
Papesz
<#violent>#violent>
Akik ide járnak szerintem bûnnek tartják a ps2 játékok pc-n futtatását!
Ezt miért itt kérdezed? Van a pc-s topikban ps2 emu téma, ott talán tudnak segíteni
PSN ID.: Beegabor
Ha itt: https://www.yourgamingname.com/regisztrálom a gépet akorr kapok Network Acces discet és tudok online játszani?
köszike a helpet! még nincs konzolom, csak tervben van... szóval majd ha meglesz és megvan még neked is szólni fogok mert teccik a játék.
Hello tudna vki segíteni?pcsx2vel The Sopranossal szeretnék játszani.a konfigurálást elvégeztem a progin és megy a ps2 menüje csak nemtom a játkot hogylehet betölteni.iso ban van.ha berakom a cdvdromba és run/executét nyomok megint csak a ps2 menü jön be.pls segítsen vki.
Papesz
hali. meg tudná vki mondani, hogy mi a neve annak a játéknak, ami Adam Sandler új filmjében van (Reign over me)?????
Vadonat új Ps2 vezetéknélküli joy ( utángyártott ) eladó.
1 DB 4000 ft 2 db 7000Ft.
Több darab van 😊
Rengeteg Ps1 es gyári játék érkezett!!
Érd. Privátban!
1 DB 4000 ft 2 db 7000Ft.
Több darab van 😊
Rengeteg Ps1 es gyári játék érkezett!!
Érd. Privátban!
NANNNEEEEEE!!!!!<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
hol lehet kicsippeltetni a ps2-met kérlek mondjátok meg ELÕRE IS KÖCCCCCCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helosztok!Két kérdésem lenne!Az egyik hogy,hogy lehet a ps2 vinyójára menteni a játékállásokat?(ha lehet egyátalán),mert vinyót használok.A másik pedig az hogy Hd advance 3.0-át(Dvd) használok, és nem akarom állandóan lemezrõl indítgatni,nincs vmi olyan megoldás hogy bekapcsolom a ps2-õt és onnan elindítom vinyóról a játékokat?Mert hallottam hogy van valamilyen olyan megoldás hogy memóriakártyáról fellehet tenni és onnan indítom el,ha ezt lehet akkor Hd advance 3.0-val is lehet?,vagy ahoz Hd loader kell?,ha kell tudnátok adni egy címet ahonnan letudok tölteni dvd-és verziót?(Hd Loader)Thx!!!Help!!!
jogos😄<#nevetes2>#nevetes2>
www.myspace.com/aadammc
és ezt miért itt kérdezed? pc-s topikban van ps2 emu téma, ott talán tudnak segíteni
PSN ID.: Beegabor
csátok!! legyetek olyan szívesek és valaki segítsen abban hogy kell fifa street 2 vel gépen nyomni!! pls!! van emum de nem tom használni
www.myspace.com/aadammc
Ezzel az rgb-s dologgal kapcsolatban! Nekem egy 63-as Samsung tv-m van. 2 scart csatlakozó van rajta és csak az egyik rgb-s és csak azon tisztább a kép. Van egy 51-es tv-m is ezen nekem is 16:9-es a kép rgb kábellel, nem is nagyon eröltetem ezen a dolgot! Szóval szerintem, ha nem történik változás rgb kábel használatakor akkor vagy a tv nem rgb-s vagy az rgb kábel nem rgb kábel<#vigyor>#vigyor>, szóval nincs minden szál rendesen bekötve!
Megkövezném magam. Tényleg mûködik. Csak 16:9 szerû arányban összehúzza a képet és én mindig 4:3-ba visszaraktam. Azért írok "szerût", mert ha a PS2 beállításainál Full-ra rakom a képméretet, az összehúzás lényegesen kisebb lesz, mint a 16:9. Lényeg: hagytam a képet ahogy van és tényleg színhelyesebb, tisztább és élesebb lett.
A Burnout 3-ban már a messzebb lévõ dolgok is tisztán kivehetõk. Ha teljes képernyõre rakom a képet, akkor romlik a minõség is, emiatt maradtam a fentebb írtaknál. Szóval minden ok és faxa 😊
A Burnout 3-ban már a messzebb lévõ dolgok is tisztán kivehetõk. Ha teljes képernyõre rakom a képet, akkor romlik a minõség is, emiatt maradtam a fentebb írtaknál. Szóval minden ok és faxa 😊
Na hali!
Nekem is van RGB kábel a ps2-höz én csak azért vettem hogy szebb legyen a kép a tv, és beváltotta a hozzá fûzött reményeket!Szebb élesebb színesebb!Nekem még soha nem volt fekete fehér egy játék se(NTSC) még az RGB elõtt sem!
Szóval nem tudom hol veszitek vagy milyen kábelt adnak el nektek, de jónak kell lenni mert nálam mûködik!
PS2 4 ever!
Nekem is van RGB kábel a ps2-höz én csak azért vettem hogy szebb legyen a kép a tv, és beváltotta a hozzá fûzött reményeket!Szebb élesebb színesebb!Nekem még soha nem volt fekete fehér egy játék se(NTSC) még az RGB elõtt sem!
Szóval nem tudom hol veszitek vagy milyen kábelt adnak el nektek, de jónak kell lenni mert nálam mûködik!
PS2 4 ever!
Vettem egy RGB kábelt, de nem vettem észre javulást a képminõségben. A tv-m tudja az RGB-t pedig. Érdekes. Bár eddig sem volt rossz a kép, csak olvastam, hogy ettõl tisztább és élesebb lesz. Nem lett az sajna.
Szewrintem strapabíróbb és precízebb az olvasója, ha más szempont nem számít, mindenképpen slim. Újat kb. lehetetlen lenne szerezni, erõs 2 éve nem gyártják....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
na mind1 valószínûleg majd a köv. fizetésbõl veszek egy teljesen új gépet. ugye vékonyat nem érdemes venni ?
Ennek is mindegy. A játékoknak viszont nem.
Papesz
Csoki!
Lehet PS2re billt, meg egeret kötni? És ha igen milyeneket? mert ps3nak mind1, kiváncsi lennék hogy ennek is mind1 e
kösz elõre is
Lehet PS2re billt, meg egeret kötni? És ha igen milyeneket? mert ps3nak mind1, kiváncsi lennék hogy ennek is mind1 e
kösz elõre is
nekem az elsõ gépem kb 2-3 havonta tisztítani kellett mert nem olvasta be a lemezeket(sajna akkoriban költöztem egy lepukkant lakásba és nagy volt a por a felújítás miatt...lehetett ez végett is..egyébként még ma is müxik..)...a másodikkal már nincsenek ilyen gondok(az is van vagy 5 éves 😄 )talán fél évente 1x viszem el tisztítani...
http://pspfilez.extra.hu/
ha nagyon piszkos a fej akkor hogy viselkedik a gép?
és mien gyakran kellene tisztítatni?
és mien gyakran kellene tisztítatni?
Hi all ! Nos az a helyzet hogy nekem az olvasófejem teljesen tönkrement, semmit nem tudok beolvastatni a géppel 😞 Viszont tudtommal ugye lehet vinyót venni a gépbe, nos ha ezt megteszem plusz a szükséges cuccokat, akkor vinyóról még tudnék játszani a gépemmel, vagy mindenképpen szükséges hozzá hogy mûködjön a fej ? Köszi elõre is a választ
Nem modbom van...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Na ez viszont tényleg hülyeség!
Váááááááááááááááááááááááá!
Már megint megkérdezte valaki!
<#violent>#violent>
Már megint megkérdezte valaki!
<#violent>#violent>
Az lehet, hogy neked olyan chiped van ami bootolás után kikapcsol, de a kolléga a modbo-t kérdezte! De ha modbod van akkor megfogtál!
nincs mit.
egyébként egy übergéniuszzseni lehetek, hogy tudom használni a lenti keresõt<#vigyor5>#vigyor5>
egyébként egy übergéniuszzseni lehetek, hogy tudom használni a lenti keresõt<#vigyor5>#vigyor5>
PSTwo esetében USB-s külsõ rack-et használnak, de ugy tudom, hogy nem valami szuper, mert sok gamet nem támogat.
nézz utána itt !
nézz utána itt !
kösz ezt alinket!!
És ahhoz hogy nekem menjen a ,,vinyós,, buli ahhoz milyen kábelt kell vennem vagy mit kell tennem annak érdekében?
ezen a hsz-en szépen le van vezetve, hogy mit kell tenni az netplay érdekében.
én is kiprobálnám, ha nem USA adapterem lenne, amivel itt csak a winyós buli megy, a netes multi nem😞
én is kiprobálnám, ha nem USA adapterem lenne, amivel itt csak a winyós buli megy, a netes multi nem😞