PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a gyors választ.
Átlagosan 30körül mozgnak,az árak,ha szerencséd van,és belefutsz valami akcióba akkor 20-25 körül megkapod.Jön a karácsony biztos megpróbálják kipörgetni a készletet,bár még mindig jobban fogy mint a ps3 😊
Visszatérve a cd témához a gép visszafelé kompatibilis,.tehát alapból indítja a ps1 játékokat.A Sonynál nyilván számoltak az esetleges problémákkal.Amit Turho mester említ,vagis ps2 cd rip a gép igazi halála,sokan ezzel keverik a ps1 cd-ket!
Most mennyi egy PS2? Mert látam 30 és 39 ezerér is. És ugyaanaz volt és újj és bolti volt mind2.
Hagyd, jaszy szerint akkor is tönkremegy, ha filmet nézel rajta.

Papesz

Nah jó. Szóval: Nem árt a fejnek és nem lehet csak cd-re írni. Ez nem ps2 game cd rip, az bassza az egész mechanikát. Annak is megvan az oka. Már leírtuk/tam. Tessék már befejezni a rémhírterjesztést, és utánanézni miért kettõs felépítésû a ps2-ben a fejegység, milyen specifikációkkal olvas ps1 lemezt, illetve miért megy úgy mint egy kombájn ha cd alapú ps2 játékkal etetjük.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ha PS1-s játékot írsz dvd-re akkor nem olvassa be.Már kérdezték régen onnan tudom,bár én sose próbáltam.

Seth
Én is úgy tudom hogy nem lehet. PS2-es játékokal megoldható, de ps1-est nem fogja vinni. Teszemazt final fantasy 8 4 db cd jét nem fogod tudni 1 dvd-re írni, nem fog mûködni

PSN ID.: Beegabor

Killer! Áruld el hogy kell ps1 játékokat dvd-re,írni,hogy el is induljon!
Pláne több játékot egy lemezre..Mert úgy tudom nem nagyon lehet.
jaszy
De igen ! A cd lemez tönkreveri a fejet. Kerülni kell a használatát.

KILLER2
Bocs, nem tudtam. Bár szeritnem akkor is jobban megéri DVDre írni több PS1es játékot. Na mindegy.

Töltsük le az internetet!

Ps1-es game nem vágja tönkre!<#kacsint>

KILLER2
Csak arra figyelj, hogy inkább több PS1es játékot írj egy DVDre, mert a CD tönkrevágja a PS2 olvasófejét.

Töltsük le az internetet!

Persze, lejátssza a gép. Ha moddolt, mindet 😊 USA-PAL-JAP

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy lehetséges-e PS1-es játékok lejátszása, vagy esetleg konvertálása PS2-es gépen/re.Tök amatõr vagyok, a kisfiamnak szeretnék örömöt okozni ezzel, ha lehetséges.
Köszi a segitséget!
http://www.game.co.uk/PS2/AtoZ/default.aspx?page=2
itt minden játékot+taláéltok a-z ig
Lara Snake

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

Need for Speed ProStreet
kapható ps2-re is.

😊
OK, fáj a fejem nem tudok olvasni.... 😞

Afe
Splinter Cell, PSI-OPS, Mercenaries, Freedom Fighters, SOCOM U.S. Navy Seals, Syphon Filter, meg még kismilliohatszáz, de (szvsz) legjobb a Metal Gear Solid Subsistence 2-3.

mien játékoknak vannak még szerverei?(ps2)
Ja, hogy a játékok? Én aszittem, hogy a gépek...

Papesz

Seth
stílusra külön van bontva

Mi az a kategorizált PS2-es lista? <#fejvakaras>

Papesz

vki nem tud 1kategorizált ps2-es listát?
én már úgyis árulom a ps2-esem
és beszerzek 1 ps3-ast 40gb vinyóval most 110ezer.
Seth
Természetesen egyik sem fog jönni

huh ez ötõs játék.😄
úgyhogy muszály leszek beszerezni 1 ps3-at😄
vki tudja hogy kijön-e a gow3 és a rezi5 ps2 re mert oan híreket hallotam hogy egyikse jön ki és ez azért elszomnorító.
Seth
az FPS ^^

Egyet biztosan ajánlhatok, keress rá: Darkwatch

Ps2-re mik a legjobb tps-ek?

Seth
Mirõl beszélsz te? <#fejvakaras>

atika99
Hello, nemtudna nekem valaki küldeni esetleg letölteni szofterfissítõ, vagy formatáló cd-t?
tudom h ez nem legális... 😛 de nagyon megköszönném a segítséget..
[email protected]<#vigyor4>

Tudna valaki ajánlani nekem egy helyet Debrecenben, ahol Playstation 2-t vehetnék és akár még az életemet is rájuk bízhatnám?😄 A választ elõre is köszönöm!
Azért mert pal-os a tv-tuner kártyád! De én nem erõltetem a dolgot, mert a palos se szép, monitor ide vagy oda!

De már ebay-en is ritkul....Talán az ebay.co.uk, azaz az angol/brit terület.

vki
Hm... Ez felettéb elszomorító. Akkor marad a PAL-os game-ek keresése, plusz vagy NTSC to PAL converter. Mondjuk a dobozán az van, hogy NTSC/PAL/SECAM. Az is igaz, hogy ez az AnalogTV-nél van feltüntetve. Na mind1. Köszi a választ.

Bye.

ACER Aspire 5738ZG

Al Age
RGB kábel az a PS2 esetében scart csatis, azt hogyan tudod rákötni tv-tunerre? Ezeken általában csak kompozit, s-video bemenet van. Ha átalakítóval gondoltad, ami RCA, vagy s-video csatit csinál belõle, azon már nem RGB jel fog menni.
Plusz ha a tunered csak a PAL-t tudja, akkor sanszos, hogy úgy sem lenne jó. :-\
TV-k esetében is RGB kábel _és_ a tv NTSC támogatása szükséges ahhoz, hogy NTSC játékot színesben láss rajta.

Ha az RGB kábeleden van az a kis doboz a 3 RCA aljzattal, na ott a sárgán igaz, hogy video jel jön, de csak kompozit, azzal pedig nem lesz színes az NTSC játék.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Papesz

bubi07
Va laki leírná, vagy adna egy linket hogy hogyan tudok játszani neten, mit és hol kell regelni. Slim.

vki
Otthon van RGB kábelem, szal ha megpróbálnám ráerõltetni valahogy, akkor elképzelhetõ, hogy menne?

ACER Aspire 5738ZG

Al Age
Ha a tuner PAL és a játék NTSC, akkor valószínûleg azért.
Nálam alapból fekete-fehér az NTSC játék a PAL-os tunerrel.
Az már más kérdés, hogy a chip-em tud PAL-osítani, így ha azt akarom, a tv-tunerrel is tudok felvenni színesben NTSC játékot.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

vki
Hi!

Nemtom, hogy valaki használ-e PS2-t szgépen TV-Tunerrel, de nincs valakinek ötlete, hogy miért nem jeleníti meg az NTSC-s gameeket? Ugyanis addig eljön, hogy PS2 bios, playstation 2 elirat, de utána hang van, csak kép nincs. A tuner egy USB avermedia, az oprendszer pedig XP. A válaszokat elõre is köszi!

ACER Aspire 5738ZG

Banyapapa
ilyen network adaptert nagy ritkán vateran látni,vagy marad pl:ebay

Doki17
Köszi és ilyet hol lehet szerezni és kb mennyibe kerül.
Ja meg annyi hogy az USB-k és aza másik csatlakozó mire jó?

Talán ez segít, hogy tisztábban láss!
link

Doki17
Lenne egy lehet hogy alma kérdésem hogy kell a ps2-be winyó-t rakni?

Volna ps2-höz eladó kütyüm. Méghozzá:
- 1 db hibátlan PS2-höz való dedikált billentyûzet, fekete (DATEL XTREME típusú). Elõzõ gazdi se nagyon nyúzta, én meg csak feltettem a polcra.
-1 db DATEL X_PORT nevû kütyü, szintén dobozában, ha jól veszem ki ez egy mentésmanager szerûség (the total cheat code and game save manager system) 😊
-1 db DATEL Action Replay 2 for PAL ps2. (kátya és lemezek, ez kicsit karcosabb de megy, nem szarrácseszve)
-egy darab MAX DRIVE szett szintén PS2-höz, ez 2 db 8 cm-es lemez plusz egy usb pendrive-szerûség.

Srácok, lehetõleg egyben szeretném eladni, nem mondok árat, egy tûrhetõ kispénzes ajánlat (pár k) viheti az egészet!

(reklám helye: DUO3 ULTRA-k heggesztése folyamaban, 2 db már vizsgázott)