PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszatérve a cd témához a gép visszafelé kompatibilis,.tehát alapból indítja a ps1 játékokat.A Sonynál nyilván számoltak az esetleges problémákkal.Amit Turho mester említ,vagis ps2 cd rip a gép igazi halála,sokan ezzel keverik a ps1 cd-ket!
Papesz
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN ID.: Beegabor
Pláne több játékot egy lemezre..Mert úgy tudom nem nagyon lehet.
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Az a kérdésem, hogy lehetséges-e PS1-es játékok lejátszása, vagy esetleg konvertálása PS2-es gépen/re.Tök amatõr vagyok, a kisfiamnak szeretnék örömöt okozni ezzel, ha lehetséges.
Köszi a segitséget!
itt minden játékot+taláéltok a-z ig
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
kapható ps2-re is.
😊
Papesz
Papesz
és beszerzek 1 ps3-ast 40gb vinyóval most 110ezer.
tudom h ez nem legális... 😛 de nagyon megköszönném a segítséget..
[email protected]<#vigyor4>#vigyor4>
Bye.
ACER Aspire 5738ZG
Plusz ha a tunered csak a PAL-t tudja, akkor sanszos, hogy úgy sem lenne jó. :-\
TV-k esetében is RGB kábel _és_ a tv NTSC támogatása szükséges ahhoz, hogy NTSC játékot színesben láss rajta.
Ha az RGB kábeleden van az a kis doboz a 3 RCA aljzattal, na ott a sárgán igaz, hogy video jel jön, de csak kompozit, azzal pedig nem lesz színes az NTSC játék.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Papesz
ACER Aspire 5738ZG
Nálam alapból fekete-fehér az NTSC játék a PAL-os tunerrel.
Az már más kérdés, hogy a chip-em tud PAL-osítani, így ha azt akarom, a tv-tunerrel is tudok felvenni színesben NTSC játékot.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nemtom, hogy valaki használ-e PS2-t szgépen TV-Tunerrel, de nincs valakinek ötlete, hogy miért nem jeleníti meg az NTSC-s gameeket? Ugyanis addig eljön, hogy PS2 bios, playstation 2 elirat, de utána hang van, csak kép nincs. A tuner egy USB avermedia, az oprendszer pedig XP. A válaszokat elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
Ja meg annyi hogy az USB-k és aza másik csatlakozó mire jó?
- 1 db hibátlan PS2-höz való dedikált billentyûzet, fekete (DATEL XTREME típusú). Elõzõ gazdi se nagyon nyúzta, én meg csak feltettem a polcra.
-1 db DATEL X_PORT nevû kütyü, szintén dobozában, ha jól veszem ki ez egy mentésmanager szerûség (the total cheat code and game save manager system) 😊
-1 db DATEL Action Replay 2 for PAL ps2. (kátya és lemezek, ez kicsit karcosabb de megy, nem szarrácseszve)
-egy darab MAX DRIVE szett szintén PS2-höz, ez 2 db 8 cm-es lemez plusz egy usb pendrive-szerûség.
Srácok, lehetõleg egyben szeretném eladni, nem mondok árat, egy tûrhetõ kispénzes ajánlat (pár k) viheti az egészet!
(reklám helye: DUO3 ULTRA-k heggesztése folyamaban, 2 db már vizsgázott)