PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre annyit tudni, hogy egy betaverziós program, nem visz mindent és nem stabil, a kompatibilitása rosszabb mint a Swap Magic. Illetve buherált memkártya kell hozzá. Még elég friss a dolog, de olyan úgysem lesz mint a chip.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ti mit tuttok a VAST-ról?
VAST-in progress
VAST-in progress
Van még 1 problémám a géppel , az hogy nem rezeg , pedig a kar jó , azóta nem rezeg mióta lerántottam a szekrényrõl (kb 1,5 méter magas) , szal nemtom mitcsináljak neki , az lehetséges , hogy 1 drót szakadt le vagy valami egyszerû probléma? aki tud segítsen , köszi
PS 2 for ever!!!!!
Hali! Az a helyzet , hogy 1 - 2 játék homályos , pl fifa 08 , szerintem kábel gond lehet , de nemtudom , h ti mit mondtok , valamint az 1 ik tv-nken pár játék fekete fehér , szal aki tud segítsen! Köszönöm
PS 2 for ever!!!!!
a kérdésed után egybõl van egy válasz, ha nemlátod, akkor egy nagy IQ fightert tisztelhetünk benned. másrészrõl ha használtan akarsz venni az függ az állapottól, és a kiegészítõktõl, ha újonnan akkor lényegtelen mert már nem kapsz pufi ps-t!
Hát ezt nem hiszem el! Hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni? Valaki szóljon már neki! <#guluszem1>#guluszem1>
Nincs, hülye vagy Pistike!<#violent>#violent>
Na, igen, arról a nyákról esett le az a fehér mûanyag darab, amit a bekapcsoló gombbal lehet nyomkodni a nyákhoz, csak tartotta valami fólia szerû lemez, és az engedte el.
Na most azt hova vissza?
Próbáltam a 4 szemben lévõ kis forrasztáshoz nyomkodni, de baszik rá, nem kapcsol.
Na most azt hova vissza?
Próbáltam a 4 szemben lévõ kis forrasztáshoz nyomkodni, de baszik rá, nem kapcsol.
köszi,
gonfolom az utóbbit érdemes venni... feltéve ha még a másikat is árulják 😊
gonfolom az utóbbit érdemes venni... feltéve ha még a másikat is árulják 😊
PS2 - régi, vastag, a v0-11 revízió
PStwo - új, vékony, v12 vagy afölötti a HW revízió (SCPH-7x00x)
AE
PStwo - új, vékony, v12 vagy afölötti a HW revízió (SCPH-7x00x)
AE
És jöjjön egy igazi amatõr kérdés egy nemsokára új konzolostól: PS2 és PSTwo közt mi a különbség?
Én egy slim változatt szedtem szét a múltkor (sajátot - kíváncsi voltam, milyen chip van benne). A bekapcsológomb egy L alakú apró nyákon van. Úgy tudod visszatenni, hogy az alsó mûanyag "fedélbe" beteszed a PS2 belsejét és a bekapcsológomb "helye" alatt van egy mûanyag tartó. Arra ráteszed a nyákot (úgy hogy a gombot tartalmazó rész felül kilógjon) és végül ráteszed a PS2 fedelét.
Amúgy, akiben annyi gyakorlat nincs, hogy egy szétszedés után ne tudjon egy 4 alkatrészbõl álló tárgyat összerakni, annak nem szabadna ilyesmibe kezdenie...
AE
Amúgy, akiben annyi gyakorlat nincs, hogy egy szétszedés után ne tudjon egy 4 alkatrészbõl álló tárgyat összerakni, annak nem szabadna ilyesmibe kezdenie...
AE
PS2 vagy PSTwo?
bocs, a fedelét
Tudna valaki segíteni?
Leemeltem a slim PS2-m feledél, és jött vele a bekapcsoló gomb is, kis szar fehér egy ugyanakkora lemez darabkával.
Hova, és hogyan kell vissza applikálni?
Leemeltem a slim PS2-m feledél, és jött vele a bekapcsoló gomb is, kis szar fehér egy ugyanakkora lemez darabkával.
Hova, és hogyan kell vissza applikálni?
Hali! Miért tõlünk kérdezed hogy meg-e éri, ne mi fogunk játszani vele!<#vigyor2>#vigyor2> Igen letöltöd kicsomagolod és kiirod, nem kell semmi hókuszpokusz!(gondolom chipelten veszed)<#vigyor2>#vigyor2>
Listám most nincsen, naponta sokat elvisznek.
Hétfõn megyek áruért, hozok játékokat is.
Begépelek egy listát ha lessz idõm!
Hétfõn megyek áruért, hozok játékokat is.
Begépelek egy listát ha lessz idõm!
Hi!
kedden veszek egy ps2-õt, szerintetek megéri?
és ha letöltök rarban egy famet, kicsomagolom kiromn akkor márt tudok vele jáccani? milyen árban van a Ps2? és mennyi kicsippeltetni?
kedden veszek egy ps2-õt, szerintetek megéri?
és ha letöltök rarban egy famet, kicsomagolom kiromn akkor márt tudok vele jáccani? milyen árban van a Ps2? és mennyi kicsippeltetni?
ha valaki tudna ps2-es gitárt használtan, az szóljon, mert kéne egyet vennem, nagyon vonz a Guitar Hero😊
Ez érdekes... És mennyibe kerül? Mrt bár már viszonlag régi (de még mindig király)játékok ezek de azért gondolom márlejebbn ment az áruk...
Szokott nálam lenni mindkettõböl.Most nincs😞
Hétfõn megyek áruért elképzelhetõ hogy kapok belõle.....
Hétfõn megyek áruért elképzelhetõ hogy kapok belõle.....
Szerintem mindkét játék beszerezhetõ,különösebb gond nélkül.Ráadásul mintha hirdetnék is egy másik topicban,ha ott nincs akkor se keseredj el páran foglalkoznak eladással,beszerzéssel.Itt van pld Jaszy.
A tévével kapcsolatban meg elég ha sima scart csatlakozó van rajta,az pedig alap már jó pár éve!
A tévével kapcsolatban meg elég ha sima scart csatlakozó van rajta,az pedig alap már jó pár éve!
A Peronsa 3-al már játszott valaki? Mennyi most?
A FFX és a Soul Calibour 2 még megvehetõ?
A FFX és a Soul Calibour 2 még megvehetõ?
ne nézzetek hülyének, mert a kérdés az lesz: honnan a fenébõl lehet sajtó-prezentációs játékokat beszerezni (tudjátok, amik négyzettokban vannak 😉),nem kell hozzá valami sajtóigazaolvány? na akkor a második hülye kérdés: hallotam hogy németországban lehet ingyen, demólemezekhez jutni, csupán a konzol sorozatsáma kell, ilyen nincs m.o.-n? (a regisztrációt leszámítva?)
Ha netán valakit érdekel egy eladó ps2 slim az jelezze.
...ja elfelejtettem, inkább örülj 😛, ha az emberek nem suckszerûen használják a konzoljukat, így szintek csak hozzádvágják a lovét 😉
Olvasva a PS-ról látom hogy itt mér nem a antenna bedugásával kell vacakolni hanem azzal a 3 (audio video stb )dologgal...
De pl egy régi TV-n ha nincs olyan akkor mi van?
Bár erre majd figyelek a használt TV vásárláskor...
De pl egy régi TV-n ha nincs olyan akkor mi van?
Bár erre majd figyelek a használt TV vásárláskor...
Látom nem megy ez Neked személyeskedés nélkül.
Papesz
Most ha innen-onnan kölcsönkért, 40 forintos, agyonkarcolt, maxon irt dvd filmet raksz bele akkor persze, hogy tönkremegy!
nem tudjátok hogy hol lehet e még kapni valahol swap MAGIC ET
<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Nem mondom azt,hogy nincs igazad,mert hát..na. ) De tény,hogy filmnézés+játéktól (vagy csak filmnézéstõl) hamarabb kifullad,mint csak játéktól.Mondjuk ezek rám nem nagyon vonatkoznak,mert én egyik konzolomat se nyírom (a dreamcastet és a többi gépemet talán egy éve nem vettem elõ,pedig van rájuk egy-két játékom),a ps2-mel is havi max. 10órát játszom,de a haverok gépei mind a nyírás -sûrû használat- +filmnézés miatt adta meg magát.
Mki ismerjük már egymást, beszltünk telefonon nemegyszer. Az a gond tudod hogy a "sok filmet néztünk rajta" az gyakorlatilag szinte mindig egyenlõ a "sokat is játszunk rajta meg általában küldjük neki ezerrel" dologgal. Amúgy is jó "kapaszkodó" valami okot találni az elhasználódásra, vagy a V12 szindrómákra. A nagy PS2-knél is mondták már többen is ezt. A nagy gépek típushibái, mechanikai sajátosságai miatt a romlásuk ép fej esetén is fokozatos. Ott sem egy film vagy egy ps1 game a ludas. Az üzemóra, a körülmények (por kosz pára nikotin) a valós és mérhetõ dolgok.
(Technikai érdekesség, lentebb lemaradt. A fejvédelem fogalma, a meghibásodások nem a V12-esekkel kezdõdtek, a V9-V10 50004-es készülékekben jelentkeztek elõször. Romeo mod néven terjedt el a vastag gépek 50004-es szériájának fejvédelme. Érdekességképpen írtam le, volt anno a baráti körömben 1-2 hitelen halál.)
(Aki egészségtelen mértékben filmezik meg játszik, többet veszít mint egy konzol.....)
(Technikai érdekesség, lentebb lemaradt. A fejvédelem fogalma, a meghibásodások nem a V12-esekkel kezdõdtek, a V9-V10 50004-es készülékekben jelentkeztek elõször. Romeo mod néven terjedt el a vastag gépek 50004-es szériájának fejvédelme. Érdekességképpen írtam le, volt anno a baráti körömben 1-2 hitelen halál.)
(Aki egészségtelen mértékben filmezik meg játszik, többet veszít mint egy konzol.....)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ha elfogadsz egy tanácsot vágjál bele! Hiddel megéri!
Sok az idegesség és a "buta" ember de aztcsinálod amit szeretsz és
most úgyis ez az egyik "sláger" !
Sok az idegesség és a "buta" ember de aztcsinálod amit szeretsz és
most úgyis ez az egyik "sláger" !
köszi az infót
"Viszont az is igaz,hogy egy konzol boltos természetesen a chipelés ellen van,vigyék az eredetit,abban nagyobb az üzlet.. )"
Ez ígyvan!!!!! Egy chippelésben 1X van pénz , a gyári játékot évekig viheti!
"Több barátomnak bizonyítottan azért ment tönkre a ps2-jükbe a fej,mert "sokszor" néztek rajta filmet."
Na ezeket énis sûrûn hallom a boltban emberektöl!
Ez ígyvan!!!!! Egy chippelésben 1X van pénz , a gyári játékot évekig viheti!
"Több barátomnak bizonyítottan azért ment tönkre a ps2-jükbe a fej,mert "sokszor" néztek rajta filmet."
Na ezeket énis sûrûn hallom a boltban emberektöl!
Ok, no problem. Csak a leírtakon maradjon a lényeg, a tanulság lentebb van, mit miért használjunk, és miért ne. Nem akarok én versenyezni, sok mindent csináltam életemben, nem is mindig a szakmában. (tv-stúdióban voltam karbantartó, majd operatõr és digitálios vágó, jelenleg meg elektronikákat tervezünk és építünk speciális egyedi papíripari készülékekhez). Énis ismerem a konzolok típushibáit, természetesen. Álmodtam én is konzolboltot sokszor, meg Pestre költözést, lehet hogy bejött volna....(sok ott a félmûvelt papírról taknyolós "kolléga" , tisztelet a kivételnek.) Amit a ps2 témában eddig leírtam azt tudom és hiszem.
A 70004 es volt a hibás abbolis a V12. Azmár nemnagyon kapható.
Most a 77004 es kapható , azokkal nincs eféle hiba.
Bár vettem a boltban egy 2 hete vásárolt 75004 est is ami a Cora-ban vettek. Azsem rossz.
Most a 77004 es kapható , azokkal nincs eféle hiba.
Bár vettem a boltban egy 2 hete vásárolt 75004 est is ami a Cora-ban vettek. Azsem rossz.
Sziasztok! ...ö...khm. ) Egy-két tapasztalatos mondat..Több barátomnak bizonyítottan azért ment tönkre a ps2-jükbe a fej,mert "sokszor" néztek rajta filmet.Félre ne értsetek,egyáltalán nem szeretnék beszállni az eszmecserébõl átment vitába csak leírtam a tapasztalatomat. (Turhot igazi mesternek tartom..) Viszont az is igaz,hogy egy konzol boltos természetesen a chipelés ellen van,vigyék az eredetit,abban nagyobb az üzlet.. )
sziasztok
most készülök egy ps2-t venni... vagyis szerintem kivárom a legközelebbi akciót, annyira nem sûrgõs a dolog...
láttam, hogy említettetek verziószámokat... melyik a legutolsó, amiben már kiszûrték a hibákat? milyen szép számot kapott? feltéve ha a legutolsó a legjobb...
most készülök egy ps2-t venni... vagyis szerintem kivárom a legközelebbi akciót, annyira nem sûrgõs a dolog...
láttam, hogy említettetek verziószámokat... melyik a legutolsó, amiben már kiszûrték a hibákat? milyen szép számot kapott? feltéve ha a legutolsó a legjobb...