PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
ha szereted a rock zenét akkor addigra mire meglesz a ps2-d, vedd meg a Guitar Hero 3-at 😉
Én most a Rocks the 80s résszel játszom, de bazi jó játék, pedig nincs gitárom hozzá(7999ft lenne), de gamepaddal is nagyon tuti

theone91
"kardnak nincs ereje"- Ez sajnos -szerintem- minden SW játékban így van, lehet az: PC-s, X-Box-os, PS-s...

Én márcisusra tervezek ps2-t venni de mivel nem lessz nagy különbség inkább a mostani PS2-t verziót veszem. Legalább addig talán lejebb megy az ára...

Most az 576-ban 40k egy gép de úgy hogy adnak hozzá +1 kártyát és +1 gamepadot. Mivel a amgában árult gampead+ kártya cucc is olyan 10-k ezért sztem megéri. + Márciusig még lejebb is mehet- Bár gondolkodok a decemberi akciókban is. Bár lehet hogy akkor csak amolyan elõvásárlásként jaátékokat fogok venni... 😊

PS2-n engem nem nagyon érdekelnek a FIFA és tsai vagy a medal of... széria. Én azt imádom benne hogy jó kis (töbségében japó) game jön ki rá amivel nem tidsz PC-n játszani. Szóval a "kétéltû" játékokat inkább hanyagolom... Amiket elsõ körben tervezek megvenni...

God of War
Shadow Hearts: Covenant
Soul Calibour 2 (Sztem hangulatban jobb mint a 3)
ICO+Colossus
Persona 3 (reméllem nyárig kijön PS2-re.)
FFX X2(talán) A XII még a jövõ zenéje...
Samurai izé 2 (olyan miknt a Dinasty csak szamurályokkal)
Devil Knight

Na persze nem egyszerre. Ngyréászüket úgy márciusig szerzem be hogy mire meglessz a gép már csak be kelljen rakni a lemezt majd enjoy!

theone91
..meg gondolom a méret is

theone91
..gem gondolom a méret is

theone91
nemtod hol lehet legolcsóbban beszerezni eredetiben?

helo helo ! valaki tud segíteni? commandos 2 'save private smith' pályán nem találom az egyik bonus könyvet ha valaki tud segíteni írjon. PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#schmoll2><#schmoll2>
Yup, csak éppen a képeket, videókat, meg minden szart pop-up-okban jelenít meg, és ha jól emlékszem videók elõtt még meg is kell nézni valamilyen reklámot.
Nyugottan vegyél! Nekem kettõ is van ebbõl a fajtából!

Simán van olyan minõség mint a sony és az elemek is sokáig birják!

Ha egyszer letiltja, akkor nem teljesen mindegy, hogy vannak-e pop-upok? <#wilting>

Papesz

ps2.ign.com
Nekem ez jön be, gamespot-ot rühellem a pop-upjai miatt, Firefox le is tiltja mindíg.
gamespot.com azserossz monnyuk az nem magyar...

és hha rosszul van bekötve a csippem szóval nemviszi a psx játékokat azt meglehet valahol oldani vagy esetleg ha pl hdloadert használok akkor azzal valahogy betudom tölteni? oO

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Csabesz6
köszi szépen.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Papesz

Csabesz6
sziasztok
tudom volt már,de tudtok olyan magyar oldalakat linkelni ahol ps2 jatékokat tesztelnek?
köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Számottevõ nemlessz. Talán az irányíthatóság lessz "wii"-s.

Legjobb tudomásom szerint semmi köze hozzá, mivel tolod, ha egy bármilyen hardveresen kompatibilis irányítór nyomsz be a ps2 aljzatába. Mindegy hogy Csingchung vagy Logitech, mennie kell. 😊
(Volt egy régifajta böszme, 4 cerkaelemes nagy bumeráng Logitech rádiós czuccöm, az vitt mindent 😄)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

sziasztok, a mai napon akartam venni egy logitech wireless joyt ps2-höz, és az eladó szerint nem mûködik a gran turismo 4-gyel, mert az sony entertainment játék, nektek mi evvel a tapasztalatotok? én azért tartom ezt furcsának, mert a logitech kormányokat támogatja a játék.

Seth
Nekem megvan a biztonsági másolata. 1 x végigjátszható, de a végére kicsit meguntam. Az a legnagyobb bajom hogy a kardnak nincs ereje, olyan mintha csak suhogtatnának vele a levegõbe, nem találkozik az ellenféllel, mintha nem lenne közegellenállás, de az azért sebzõdik. Szóval nem az a namost aztán szétszellek a lézerkardommal fíling és érzem ahogy áthatol a kard.
Nade mint mondottam 1x végigvihetõ.
Ja és van egy alternatív vége, ahol kifingathatjuk nyikhaj Kenobi mestert és az uralkodót is ^^

PSN ID.: Beegabor

theone91
Érdekes egy kis Kütyü

theone91
nincs vkinek meg a sw:revenge of the sith, mijen gamma?

theone91
lesz valami külömbség, netán mégkisseb lesz 😉 <#vigyor2>

jaszy
Hát az a bekapcsológomb😞
Figyu 2000 ért tudok adni neked bekapcsolópanelt, ha nemakarsz szenvedni!
Összerakskor könnyû letörni róla. Már nekemis sikerült 1 et letörnöm😞

lacy86 2008 eleje. Énis ígytudom!

én is mostanság tervezek venni egyet, de nem várom meg az újat... 2008 márciusra tervezik a dolgot ha jól emlékszem...
épp kivárok egy jó karácsonyi akciót... 😊

lacy86
Ez az új tipus kb mikor fog kijönni? mert nemsoká tervezem a vásárlását de akkor értelem szerûen megvárom az újjat! vagy sok különbség lesz a kettõ között?

Üsv,

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Szeva, ezt a mûa darabot engedte el a forrasztás.
Meg nem találom azt a sárga gombot a tetejérõl, lés ezért kérdeztem, h van-e annak jelentõsége?
Seth
Hihetetlen hogy egy 7-8 éves géppel még egyeltalán foglalkoznak, az meg méginkább az hogy egy új típust is készítenek , ha jól tudom beépítik a tápot, meg apróbb módosítások lesznek rajta, amúgy semmi extra. De azért na, jó érzés hogy kedvenc masinámmal ennyit fogalkoznak. Bár tuti azéért csinálják, mert ettõl várnak egy nagyobb bevételnövekedést, hamár ps3 nem muzsikál úgy ahogy szeretnék

PSN ID.: Beegabor

jaszy
biztosan 😊

jaszy
Játékokat 3-4 évig fognak kiadni rá! Legalábbis a sony ezt igéri.
A legtöbb a Ps2 böl fogy, most jönki egy új tipus.

3-4 éve bitosan van.

lacy86
Hali mindneki!

Szerintetek menniy "ideje" van még a PS2-nek?
Pont most voltam egy külföldi oldalon és ott már azt szavazták meg hogy 2008-ban ne legyen PS2-re "igény"!

Most akarok venni egyet! 😞

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

A beszerelõtõl függ, bekötötte-e rendesen a ps1 ágakat (5 vezeték többnyire.). Már ha ez a hiba...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nem tudsz egyéb megoldást ajánlani? Mert szeretnék tolni néhány régi kedvenc játékot ps2-n is!
Bandi 18
Köszönöm szépen a segítséget

Ha modbo chiped van, akkor a logójánál tartsd nyomva az x + o gombokat egyszerre. Van még egyéb kombináció is, mint a chip kikapcsolása (start gomb szintén a logónál), vagy funkcióváltások. De a menübõl mindent elérsz.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

prodigy chippem van és nemviszi a psx játékokat :S vagyis eddig egyet akartam kiírni kiírtam midnenre dvd cd de egyiket se vitte csak egy nagy fekete képernyõ jön be... sztetek a csipp nemviszi?

Solidsnake87 te hogy hoztad be a menüjét a chippnek hátha enyémen is valami iylesmi van. 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Bandi 18
Hello

Egy olyan programot keresnék PS2-höz mivel PenDriveról lehet a memkártyára másolni (mind2 a ps2-re van dugva)
Köszönöm

A psx multidisc az töbnyire egy hackelt menüvel, több játék egy cd-re helyezését jelenti. Nem igazán terjedt el. DVD-re sehogyan sem tehetõ ps1 úgy hogy fusson.
Ha nem speciálisan kézzel kell indítani a chipedet, akkor akár hiányos is lehet a bekötése, azért nem megy.

Üdv!

Valaki nem tudja, hogy a Slim Ps2-õm (modbo chip 1.93)miért nem játssza a Psx másolataimat? A chip menüjében már bekapcsoltam a psx multidisc opciót, de semmi sem történik. Ha dvd-re írnám õket mûködne?
jaszy
Nemér annyit hogy megjavittasd. 5500 ft ért lehet kapni gyárit, 1500 ft ért utángyártottat. Nemminden esetben a kábel a ludas! Ezt neúgy képzeld el hogy minden gombtol 1 vezetékmegy a gépbe és ha 1 elszakad akkor 1 gomb nemmegy. 9 vagy 10 vetetékesek a joy ok, és egy elektronika van a joy ba !
Vagy a fólia vagy az elektronika szokott tönkremenni. Ha a vezeték szakadt álltalában semmi sem megy!
2000 ft alatt nemigazán cserélnek vezetéket. és neminden esetben oldódikmeg a hiba.

valaki a 11244-re?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Kojiro
htx

Kojiro ergo sum.

Al Age
PS2 esetében egyetlen jobb lehetõség van az RGB kábelnél, a komponens.
Alapjaiban kb olyan minõségû lesz a képed, mint az RGB kábellel, de van egykét játék, ami támogatja a nagyobb felbontást, vagy a progresszív képfrissítést, ezekhez viszont komponens kábel kell.
Árat nem tudok én sem, de a lényeg, hogy ha jobbat akarsz akkor ezt kell keresned.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

jaszy
Léteznek ahozis kábelek! Pontos árat nemtudok, mert nekünk most nincsen.
Konzolboltok weplapján nézzél szét!
Ugyanaz jó hozzá mint a ps3 hoz, mivel a csatlakozójuk egyforma!

theone91
a demós kérdésemrõl nem tudtok vmit?

Kojiro
jaszy te nagy szaki vagy, tudsz nekem az 11243-as kérdésemmel kapcsolatban valami infót adni?

Kojiro ergo sum.

jaszy
A kis "L" alaku panelrol tört le a szalagkábel ajzata?
Nemegészen világos 😊

Köszi, erre gondoltam, de ahogy nézem a kis fehér gomb is leesett nekem, azt meg nem találtam meg.
A 4 lábát is fel kell forrasztani, vagy a 2 alsó lógjon, és bekapcsolásnál azt nyomom a nyákra, és azzal záródik, vagy mind a 4 felforraszt és kis fehér gomb zárja az áramkört?
szvasztok.
van egy olyan gondom hogy a ps2-õmhöz elromlott mind a két kontroller, mert az egyiken csak néhány gomb mûködik a másikon meg egy sem. ezt meg lehet e javítani egy sima kábelcserével? és szolnokon vagy környékén van szervíz? thx a válaszokat

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Kojiro
PS2-re: Final Fantasy X és Matvel Ultimate Alliance játékokat keresem, jó minõségben, ócsóé.
Privi rám.

A másik, hogy LCD tévét és PS2-t szeretnék összekötni valami jobbal, mint a Scart (rgb). Milyen lehetõségeim vannak és kb milyen árban?

Kojiro ergo sum.