PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most a Rocks the 80s résszel játszom, de bazi jó játék, pedig nincs gitárom hozzá(7999ft lenne), de gamepaddal is nagyon tuti
Most az 576-ban 40k egy gép de úgy hogy adnak hozzá +1 kártyát és +1 gamepadot. Mivel a amgában árult gampead+ kártya cucc is olyan 10-k ezért sztem megéri. + Márciusig még lejebb is mehet- Bár gondolkodok a decemberi akciókban is. Bár lehet hogy akkor csak amolyan elõvásárlásként jaátékokat fogok venni... 😊
PS2-n engem nem nagyon érdekelnek a FIFA és tsai vagy a medal of... széria. Én azt imádom benne hogy jó kis (töbségében japó) game jön ki rá amivel nem tidsz PC-n játszani. Szóval a "kétéltû" játékokat inkább hanyagolom... Amiket elsõ körben tervezek megvenni...
God of War
Shadow Hearts: Covenant
Soul Calibour 2 (Sztem hangulatban jobb mint a 3)
ICO+Colossus
Persona 3 (reméllem nyárig kijön PS2-re.)
FFX X2(talán) A XII még a jövõ zenéje...
Samurai izé 2 (olyan miknt a Dinasty csak szamurályokkal)
Devil Knight
Na persze nem egyszerre. Ngyréászüket úgy márciusig szerzem be hogy mire meglessz a gép már csak be kelljen rakni a lemezt majd enjoy!
Simán van olyan minõség mint a sony és az elemek is sokáig birják!
Papesz
Nekem ez jön be, gamespot-ot rühellem a pop-upjai miatt, Firefox le is tiltja mindíg.
és hha rosszul van bekötve a csippem szóval nemviszi a psx játékokat azt meglehet valahol oldani vagy esetleg ha pl hdloadert használok akkor azzal valahogy betudom tölteni? oO
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
tudom volt már,de tudtok olyan magyar oldalakat linkelni ahol ps2 jatékokat tesztelnek?
köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(Volt egy régifajta böszme, 4 cerkaelemes nagy bumeráng Logitech rádiós czuccöm, az vitt mindent 😄)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nade mint mondottam 1x végigvihetõ.
Ja és van egy alternatív vége, ahol kifingathatjuk nyikhaj Kenobi mestert és az uralkodót is ^^
PSN ID.: Beegabor
Figyu 2000 ért tudok adni neked bekapcsolópanelt, ha nemakarsz szenvedni!
Összerakskor könnyû letörni róla. Már nekemis sikerült 1 et letörnöm😞
lacy86 2008 eleje. Énis ígytudom!
épp kivárok egy jó karácsonyi akciót... 😊
Üsv,
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
PSN ID.: Beegabor
A legtöbb a Ps2 böl fogy, most jönki egy új tipus.
3-4 éve bitosan van.
Szerintetek menniy "ideje" van még a PS2-nek?
Pont most voltam egy külföldi oldalon és ott már azt szavazták meg hogy 2008-ban ne legyen PS2-re "igény"!
Most akarok venni egyet! 😞
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Solidsnake87 te hogy hoztad be a menüjét a chippnek hátha enyémen is valami iylesmi van. 😄
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Egy olyan programot keresnék PS2-höz mivel PenDriveról lehet a memkártyára másolni (mind2 a ps2-re van dugva)
Köszönöm
Ha nem speciálisan kézzel kell indítani a chipedet, akkor akár hiányos is lehet a bekötése, azért nem megy.
Valaki nem tudja, hogy a Slim Ps2-õm (modbo chip 1.93)miért nem játssza a Psx másolataimat? A chip menüjében már bekapcsoltam a psx multidisc opciót, de semmi sem történik. Ha dvd-re írnám õket mûködne?
Vagy a fólia vagy az elektronika szokott tönkremenni. Ha a vezeték szakadt álltalában semmi sem megy!
2000 ft alatt nemigazán cserélnek vezetéket. és neminden esetben oldódikmeg a hiba.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Alapjaiban kb olyan minõségû lesz a képed, mint az RGB kábellel, de van egykét játék, ami támogatja a nagyobb felbontást, vagy a progresszív képfrissítést, ezekhez viszont komponens kábel kell.
Árat nem tudok én sem, de a lényeg, hogy ha jobbat akarsz akkor ezt kell keresned.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Konzolboltok weplapján nézzél szét!
Ugyanaz jó hozzá mint a ps3 hoz, mivel a csatlakozójuk egyforma!
Kojiro ergo sum.
A 4 lábát is fel kell forrasztani, vagy a 2 alsó lógjon, és bekapcsolásnál azt nyomom a nyákra, és azzal záródik, vagy mind a 4 felforraszt és kis fehér gomb zárja az áramkört?
van egy olyan gondom hogy a ps2-õmhöz elromlott mind a két kontroller, mert az egyiken csak néhány gomb mûködik a másikon meg egy sem. ezt meg lehet e javítani egy sima kábelcserével? és szolnokon vagy környékén van szervíz? thx a válaszokat
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.