PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

létezik ps2-re magyar játék?

... got nothin to share with you...

Rip
Nem megy akart lenni...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Nem egy PSP-s játék PS2-n.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

jaszy
Mitöl menne a PSP játék ps2 õn? Ki mondta? Pistike a szomszédban?
Ez a hét vicce 😊
Warez mics az SG-n !!!

magus755
Bocsika tényleg psp a game ezt benéztem és igen chippelve van a gép!Hogy tudom én ezt kiirni lemezre hogy menjen mert elvileg megy a psp játék psp2-ön azt mondták vagy nem megy!De ha tudnátok mondani néhány jo oldalt azt is megköszöném!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Rip
Egy PSP játékot szedtél le, nem PS2-t.

Hja, és ha warezolni akarsz, ugye csippelt a géped?

jaszy
Pfffffffffff

öregharcsa
cso??? az psp-n van(tömörített iso)...bizti hogy ps2-es játékot szedtél le??

http://pspfilez.extra.hu/

magus755
sziasztok tudnátok abban segiteni,hogy most vettem egy ps2-öt,szedtem le játékot hozzá de valami cso a fájl neve és nem tudom ezt hogy lehetne kiirni,hogy menjen a ps2-ön,nagyon megköszöném ha tudna nekem valaki segiteni!!<#wave>

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

eladtad 27ezerért azt a gépet? 😄 jó vétel lehetett

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Panzeradler
Eladva!!!!!!!
😄😄D

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Panzeradler
De 27000ft meg is lehet venni
theone91
aki válaszol, az eszi a vödör kakit <#finom>

Panzeradler
Elcserélném play station 2-met egy NINTENDO DS LITE-RA (min. 4 játékot kérek hozzá)

PS2:slim (nem chipes), 1 eredeti joy, 1 utángyártott joy, 8mb memoria kártya, 13db eredeti játék: Gran Turismo, Road Trip, The Sims Bustin' Out, WWII: Soldier, WWII: Tank Battles, SW Episode 3 (német nyelvû), Terminator 3, WRC 4, Rayman Revulotion, Worms 3, Max Payne2, ATV Offroad Fury 3, Splinter Cell.

Érd. [email protected]
Én legszívesebben mást irtam volna, csak visszafogtam magam!

jaszy
Énis elkeztem hasonót írni mint te de abbahagytam a felénél!<#worship>

Remélem erre senki nem fog válaszolni 1826-odszorjára!<#violent>

Hogy kell PS2 játékot kiírni DVD-re és milyen programmal?
Shenlong
Ha valakit érdekel egy 2 napos wireless gitár ps2höz, 1 év garival, írjon üzenetet.
Guitar Hero fanoknak😊
[email protected]

http://gamer-planet.freeblog.hu

SD456
OK! Köszönöm a válaszokat! Természetesen a TV van SCART és RGB is.

Bye all!

PS3 ID: SDani456

dinomano
Jah-jah..ollan TV van nekem is...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Persze, a dobozkáról a 2 RCA aljzatról leveheted a bal-jobb hangcsatornát, mehet erõsítõbe.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az utóbbi 10 év készülékei tartalmazzák többnyire. 2 scart-aljzatos tv esetén az egyikben többnyire az egyes) szokot csak benne lenni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

dinomano
De gondolom ebben az esetben kell legyen rgb-bemenet a tv-n? Ugye? Marmint nalam (még az volt a mákom a TV-vel), hogy volt rajt egy RGB-s SCART csati plusszban... :-P /pedig nem is a PS2-höz vettem a tv-t/

SD456
Tehát akkor ezt megvehetem ezzel szép lesz a kép? Meg a hangot is kitudom kötni hangfalra?

Elõre is köszönöm!

RGB módban természetesen igen. Amint látod a képen, a kompozit kép+a hang is ki van vezetve rajta a kis dobozkán. Ott ugyanaz mint a gyári.

SD456
Hy all!

Megszeretném kérdezni, hogy ez a kábel jobb képminõséget ad mint az eredeti?

Elõre is köszönöm!

dinomano
Hmm... Jövö heten megyek Pestre... Hol kapok legolcsobban PS2 kart, és mennyiért? Adjatok cimet please!

Így már értem.

Gépet inkább újat veszek március körül...
Seth
A Persona széria a Shin Megami Tensei család gaiden-je ( egy animésnek tudnia kell ez mit jelent ugyebár 😄 ), nem egyenlõ vele. Japánban például nincs is sehol feltûntetve a SMT a borítón sem, az usa verzióban viszont igen.Useless info vége ^^
Esetleg ha használtan is jó, chippelve, én március környékén megválok a gépemtõl, jó áron megkapod, mivel már majdnem mindent végigvittem ami érdekelt ( játékokban én is japánpárti vagyok úgyhogy akad egypár jrpg is, nulla sport progi 😄 )

PSN ID.: Beegabor

ÉS az még csak az elsõ kör. 😊 A Shin Megami Tesnei sorozat érdekel csak én a angol nevét mondtam vagyis a Persona 3-t. Vajon meg leeht majd venni MO-n? Reméllem.

Ja és mint a felsorolásból látszik nem fogok kétltû gaméket mint a Call of Duty meg FIFA venni. Én a hamsitatlan PS2 hangulatú és utánozhatatlanul jó japán játékok miatt veszek PS2-t...

Melleg az itt felsorolt gamék beszerezhetõk még? Persze eredetiben. a Gow-ot jövõ jéten veszem de a többit m ár nem nagyon láttam az 576-ban vagy a Media Marktban... Esetleg tudok valam,i nagy PS2 gaméket áruló áruházat céget ahonnan lehet venni, rendelni?
Seth
Nem, nem fog kijönni ps2-re

PSN ID.: Beegabor

lacy86
Szerintetek a COD4-et kiadják PS2-re? 😞
mert általában PS-re hamarabb kiadják mint PC-re! nem? 😞

Üdv,lacy86

Ja és pont most olvastam az új tipus kerek 140 dolcsi lesz (SCPH-90000 kódnév) + beépített adapterrel és új lábakkal fog rendelkezni!!

Akkor szerintem nincs értelme megvárni az újjat ha csak enniy különbség van! nem?

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

gercse
nincs mit, én is csak azért tudtam, mert itt vettem a ps2-t, meg anno a ps1-et is

jaszy
Na ezt nemtudtam...... Köszi!

gercse
cenobite
Ja és a Gran Turismo 3-4-et ki ne hagyjuk! (Bár ha nem szereted az "ótós" játékokat, akkor... nos ezt akkor is látnod kell!!!) 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Jó választások! Bár én az FF X-2-t kihagynám és inkább a 12-t venném meg. 2 napja jött meg nekem postán, és valami csoda! Nagyon belezúgtam, pedig még csak kb. 4-5 órát tettem bele. Ha meg még jrpg: Rogue Galaxy, Dragon Quest 8, Shin Megami Tensei sorozat, stb... 😊

Jó játékot elõre is!

gamertag: kenobita

jaszy
Gitárt csak szoftverrel árulnak!

gercse
tudom..., de nekem így is nagy élmény,
amúgy nem zárom ki, hogy venni fogok hozzá gitárt, csak nem sok zsém van mostanában...😞, de majd dolgozok nyáron 😄

Csak éppen az a játékélmény veszik el, amiért megalkották a Guitar Hero-t.

Papesz

komponens (de tudnia kell a tévédnek - Y/Pb/Pr)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Telefonkábellel!<#nyes>

SD456
Hy all!

Valaki megmondaná nekem ha nemgond, hogy melyik kábelell tudnám elérni a legjobb képminõséget?

Elõre is köszönöm!

Csabesz6
ps2nek tálcás, a pstwo felhajtós.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mintha ugyanúgy nézne ki...

Valami szoftwer/hardwer frissítés lessz benne leagalább?

Ûberláma kérdés? A PS2nek még felhajtható teteje van? Tehát felnyílik-dvd-berak-lecsuk...
theone91
elvileg ugyanannyi lessz mint az elõzõ tipus.

theone91