PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ez a hét vicce 😊
Warez mics az SG-n !!!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Hja, és ha warezolni akarsz, ugye csippelt a géped?
http://pspfilez.extra.hu/
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
PS2:slim (nem chipes), 1 eredeti joy, 1 utángyártott joy, 8mb memoria kártya, 13db eredeti játék: Gran Turismo, Road Trip, The Sims Bustin' Out, WWII: Soldier, WWII: Tank Battles, SW Episode 3 (német nyelvû), Terminator 3, WRC 4, Rayman Revulotion, Worms 3, Max Payne2, ATV Offroad Fury 3, Splinter Cell.
Érd. [email protected]
Guitar Hero fanoknak😊
[email protected]
http://gamer-planet.freeblog.hu
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Megszeretném kérdezni, hogy ez a kábel jobb képminõséget ad mint az eredeti?
Elõre is köszönöm!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Gépet inkább újat veszek március körül...
Esetleg ha használtan is jó, chippelve, én március környékén megválok a gépemtõl, jó áron megkapod, mivel már majdnem mindent végigvittem ami érdekelt ( játékokban én is japánpárti vagyok úgyhogy akad egypár jrpg is, nulla sport progi 😄 )
PSN ID.: Beegabor
Ja és mint a felsorolásból látszik nem fogok kétltû gaméket mint a Call of Duty meg FIFA venni. Én a hamsitatlan PS2 hangulatú és utánozhatatlanul jó japán játékok miatt veszek PS2-t...
Melleg az itt felsorolt gamék beszerezhetõk még? Persze eredetiben. a Gow-ot jövõ jéten veszem de a többit m ár nem nagyon láttam az 576-ban vagy a Media Marktban... Esetleg tudok valam,i nagy PS2 gaméket áruló áruházat céget ahonnan lehet venni, rendelni?
mert általában PS-re hamarabb kiadják mint PC-re! nem? 😞
Üdv,lacy86
Ja és pont most olvastam az új tipus kerek 140 dolcsi lesz (SCPH-90000 kódnév) + beépített adapterrel és új lábakkal fog rendelkezni!!
Akkor szerintem nincs értelme megvárni az újjat ha csak enniy különbség van! nem?
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
gamertag: kenobita
Jó játékot elõre is!
gamertag: kenobita
amúgy nem zárom ki, hogy venni fogok hozzá gitárt, csak nem sok zsém van mostanában...😞, de majd dolgozok nyáron 😄
Papesz
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Valaki megmondaná nekem ha nemgond, hogy melyik kábelell tudnám elérni a legjobb képminõséget?
Elõre is köszönöm!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Valami szoftwer/hardwer frissítés lessz benne leagalább?
Ûberláma kérdés? A PS2nek még felhajtható teteje van? Tehát felnyílik-dvd-berak-lecsuk...