PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma volt az electroworldben az arena plazaban 20K-ért
õõõ, én a chippeltetés árát kérdeztem nem a Chippeltetett PS2 árát, vagy Ps2 árát, amúgy keresek PS2-õt de 20K körül.
szia!
kb 30-35 körül.
nekem van egy vastag ps2-m, amit el szeretnék adni a közeljövõben.
Ha érdekel, akkor privátban megbeszélhetjük:
[email protected]
kb 30-35 körül.
nekem van egy vastag ps2-m, amit el szeretnék adni a közeljövõben.
Ha érdekel, akkor privátban megbeszélhetjük:
[email protected]
SZóval amit most vesz az ember azzal már nincs ez a gond...
Jó állapotú Monster Hunter van valakinek?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Csáó, azt kérdezném hogy mennyibe kerül kb. egy PS2-õt chippeltetni ha van több típusú akkor a mezei változat kéne, köszi.
Hali!Haldoklik a TV-m és most nincs pénzem újra. Arra lennék kíváncsi, hogy van rá mód, hogy a gép monitorával PS2-zzek. Van a gépben TV-tuner viszont nincs rajta semmi olyan csatlakozó aminek ezen a téren hasznát venném, csak a rádiónak antenna ill. kábeltv bemenet.
Már sokszor leírtuk hogy csak a 70004 slim, illetve régebben az 50004 vastag gépekbe illett beletenni. Áramköri tervezési hiba miatt a szervorendszer túl szabatosan mûködik, megszaladhat, leég a fej lencseeltérítõ-tekercse. Megvalósítása diódás mátrix-os túlfesz korlátozással (számtalan forma, bizonyítottan nem túl hatékony de jól mutat)vagy egyéb módokon történhet. A fentebb írt 2 szérián kívül egy gép sem igényli, de némelyik jobb chipben benne van 1-2 alapvetõ biztonsági védelem egyébként is (ne a titansx 3-ra gondoljatok persze).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
fejvédelem? hmmm... talán adj egy bukósisakot a ps2-õdre <#buck>#buck>, nemtudom, gondolom az olvasóvej megóvását jeleni, fizikai hatásoktól, sokat tévedtem?...
Sziasztok!
érdeklõdnék, hogy a ps2-nél a fejvédelem pontosan mit jelent?
ha csippelést kérek, akkor ezt külön kérni kell?
Csippelés, fejcsere mostanában mennyibe kerül(szakeszerû javításra gondolok)?
érdeklõdnék, hogy a ps2-nél a fejvédelem pontosan mit jelent?
ha csippelést kérek, akkor ezt külön kérni kell?
Csippelés, fejcsere mostanában mennyibe kerül(szakeszerû javításra gondolok)?
ha ennyire bizonytalan vagy, vidd el bátran a PS2-t a boltba egy NTSC-s játékkal, és dugd rá a kivállasztott készülékre. az a tuti. én is így tettem anno.
jaj de túlbonyolítod a dolgot, mintha a ps2-höz vmi csúcsszuper tv kellene. Egy szaros orion , techwood, hyundai meg kitudja milyen gagyi márkák vannak 20-30 ezerért, azok tökéletesen megfelelnek
PSN ID.: Beegabor
kinéztem egy TV-t.2 scart csatlakozó van rajta.akkor ehhez okés lesz a PS2?
plusz a tv-n oldalt van RCA, és Jack csatlakozó(bár ezek nemtom mire jók)
elõre is köszönöm
plusz a tv-n oldalt van RCA, és Jack csatlakozó(bár ezek nemtom mire jók)
elõre is köszönöm
Rgb kábel...nekem is az a 3 jack dugós van alapból a ps2-höz,de én rátettem a ps1 ! -es scartosat és simán jó!Tökéletesen megy.Úgyhogy bátran ajánlom,ha azt olcsóbban betudjátok szerezni.
Nem olyan drága pontosan 7285Ft😊 De hely is problémás úgyhogy azért is jól lenne ez😊
Nem tudom mennyi egy VGA box, de szerintem vetekszik egy használt TV árával! <#kacsint>#kacsint>
Sziasztok nagyon fontos lenne ha megmondanátok hogy ha Ps2 -õt VGA box-al kötök monitorra akkor romlik-e a képminõség ha igen akkor mennyivel? Mert aztmondta haverom hogy sokkal rosszabb a képe mint ha TV-re csatlakoztatnám, de arra nem akarom mert azon nem tudnék nyugton játszani mert sokan vagyunk és mindenki mást akar és legkevésbõ az én játékomat nézni😄D
jah de akkor vegyél hozzá majd egy RGB kábelt attól majd a kép minõsége is jobb lesz meg minden szóval megéri
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
szval azon a tv-n amin van scart csatlakozó,ahoz jó.kössz
aza lényeg
hogy legyen rajt az a 3 alap valami piros-fehér-sárga csatlakozó az az alap olyat adnak ps2õhöz de az a tuti ha van rajta scrat csatlakozó is "százlábó" ha olyanisvan akkor faxa vegyél hozzá kábélt azt kész...
hogy legyen rajt az a 3 alap valami piros-fehér-sárga csatlakozó az az alap olyat adnak ps2õhöz de az a tuti ha van rajta scrat csatlakozó is "százlábó" ha olyanisvan akkor faxa vegyél hozzá kábélt azt kész...
bocs kérdésem lenne.sztnék Ps2-õt és mellé egy TV-t is venni.de csak 55 cm átmérõjüt.ahhoz is lehet PS2-õt kötni?mindegyik szines tv-hez megoldható hogy PS-t kapcsoljak?jelenleg nekem csak két csatlakozó van a tévémen,ehhez is lehet vmilyen kábellel Ps-t kapcsolni?
légyszi vki válaszoljon.bocs a hülye kérdésért,de én csak idáig Pc-n nyomultam,és nem értek Ps-hez. elõre is kössz <#worship>#worship>
légyszi vki válaszoljon.bocs a hülye kérdésért,de én csak idáig Pc-n nyomultam,és nem értek Ps-hez. elõre is kössz <#worship>#worship>
Hello
Segítségként itt találhatok néhány japán játék címet az idei évbõl, ha valakit érdekelnek az eldugotabb játékok, persze nem csak olyanok vannak ott, de nézzetek szét, ha érdekel valakit akkor a beszerzésben sajnos nem tudok segíteni.
Üdv.
Segítségként itt találhatok néhány japán játék címet az idei évbõl, ha valakit érdekelnek az eldugotabb játékok, persze nem csak olyanok vannak ott, de nézzetek szét, ha érdekel valakit akkor a beszerzésben sajnos nem tudok segíteni.
Üdv.
PSN ID: jay-jupiter
hmmm most nem kezdek el vitázni... jó bevallom nem láttam még " DRagon Quest, Soul Link, Shadow of tthe, ICO, Soul Calibour " Soul CAlibour 3 van meg ezekközül csak de most h elvileg lesz jobb netem megnézem ezeket is... de hát izlések és pofonok .. soha nem voltam nagy rpg-s és hát ezek mégiscsak rpg gamek.. de hátha most megtörik a jég 😊 am nekem carbon is teccett... fifa meg azért van már meg mert eddig szinte sose fifáztam szóval az nekem olyan mintha ha az elsõ fifát kezdenám el.. jó persze szinte minden évben hozzámkerültek de soha nem bírta 10percnél tovább :S jó játékok címeit várom akkor 😄 mik a nagy nevek?
neked a tv-s hozzászólásom szólt
és igen, PS2-n ezek szar nevek ( najó, maradjunk annyiban, hogy írtó gyengék 😊 )
és igen, PS2-n ezek szar nevek ( najó, maradjunk annyiban, hogy írtó gyengék 😊 )
Amúgy meg mi bajotok van az NFS-ekkel ez az idei szerintem egész korrekt lett szinte egy új játék annyi változás van a elöbbiekhez képest, meg a cod is méghogy ezek rossz játékok na jó az tény h a FIFA az már egy jóideje rókabõr de nem is vagyok fifás, de a codot meg az idei NFS-t az nagyon király gamek de csak PC-n játszok velük, lehet hogy PS2-õn mások a nagy nevek nem tudom😊
Nem kell nekem pont eredetiben, most nem fogom boncolgatni hogyan fogom megszerezni de valószinû mindenki kitalálja amúgy a BT2 megvan DVD igaz csak írott:S A másik mennyiért érdemes venni egy chippeltett PS2-õt használtan? Mert ezt akarok kérni karácsonyra😊
vki tud vmi jó játék címet ps2re amivel lehet pisztollyal nyomni?:?
elõre is kösz.!
elõre is kösz.!
Van ps2-re Pro Street, de minek. Gyerekek, japán igényes játékokat vegyetek ps2-re , ne az ilyen gagyi, minden évben felmelegített szarságokat, amik még kvarcórára is kijönnek.
http://www.game.co.uk/search.aspx?platform=9&s=pro+street
tess it 1link ha + akarod rendelni a pro street-et 😄
tess it 1link ha + akarod rendelni a pro street-et 😄
tévedsz
pro street lesz ps2 re.
pro street lesz ps2 re.
sztem vegyél utánna rájössz hogy nem csak a dragonballért érte megvenni... bár most nézem má pro street se lesz ps2re 😞 pcn meg má nincs kedvem játszani
És miért nem rendes tv-re kötöd?? Ehhez nem kell full HD-s lcd vagy plazma 😄
#11357 újonnan közel reménytelennek tûnik ilyen címeket itthol beszerezni
Most mé nem kellett a Fifa?? Gondolj bele milyen szarul érezhette magát utánad az eladó,õ csak segíteni próbált <#idiota>#idiota>
#11357 újonnan közel reménytelennek tûnik ilyen címeket itthol beszerezni
Most mé nem kellett a Fifa?? Gondolj bele milyen szarul érezhette magát utánad az eladó,õ csak segíteni próbált <#idiota>#idiota>
"...vagy olyan játékélmény lesz e kb. mint ha emuval játszanék". miva?? az biztos, hogy nem lesz teli, bugokkal, és nem lesznek framerate problémák 😉 lol
Én a dragon ball budokai tenkaichi 3-ért veszek PS2 õt csak van monitorom és arra akarom rákötni átalakítóval, de azt mondták hogy úgy nem olyan jó, de nem értem hogy mégis megéri e venni vagy olyan játékélmény lesz e kb. mint ha emuval játszanék:S
Hát igen... Ha ép PS2-t veszek akkor nem ezért veszem hogy a Medal of Honor vagy a Call of esetelg a FIFA ötezredik részével játszak rajta...
Én minõségi élményt adó játékokal akarok játszani! Olyanokkal amikért megéri PS2-t venni.
Mondom az eladónak hogy a Shadow Hearts + Project Zerot keresem... Erre csak néz hogy errõl õ még sosem hallott .. de a FIFA 2008 -most jött ki és ha érdekel... 😞
Én minõségi élményt adó játékokal akarok játszani! Olyanokkal amikért megéri PS2-t venni.
Mondom az eladónak hogy a Shadow Hearts + Project Zerot keresem... Erre csak néz hogy errõl õ még sosem hallott .. de a FIFA 2008 -most jött ki és ha érdekel... 😞
Na ez a nagy büdös helyzet van. A különlegességekbõl hoznak be 20 darabot, utána keresheted és rendelheted a neten. Ha ehhez nincs kedved,akkor meg vmi modchip és azt szedsz rá amit éppen akarsz ^^
Nézem a PS2 játékínálatokat és borzadok...
TEgnap a Média Marktban nem volt más csak FIFA FIFA hátán meg a Call of sorozat emg még néhány nagyon gagyi PS2 szenny...
Egyedül a GOW platinum volt az amit megérte megvenni.
Az igazi jó kis játékokat senki sem veszi? Hol volt egy FF vagy egy DRagon Quest, Soul Link, Shadow of tthe, ICO, Soul Calibour stb? Sehol! CSak FIFA + autóversenyzõs progik + sportprogramok mindem mennyiségben....
Ha JÓ MIÕSÉGI és esetleg régi klasszikus PS2 gaméket akarok venni akkor hol keressem õket? (Megjegyzem a helyi 576-ban is ez volt a helyzet...)
TEgnap a Média Marktban nem volt más csak FIFA FIFA hátán meg a Call of sorozat emg még néhány nagyon gagyi PS2 szenny...
Egyedül a GOW platinum volt az amit megérte megvenni.
Az igazi jó kis játékokat senki sem veszi? Hol volt egy FF vagy egy DRagon Quest, Soul Link, Shadow of tthe, ICO, Soul Calibour stb? Sehol! CSak FIFA + autóversenyzõs progik + sportprogramok mindem mennyiségben....
Ha JÓ MIÕSÉGI és esetleg régi klasszikus PS2 gaméket akarok venni akkor hol keressem õket? (Megjegyzem a helyi 576-ban is ez volt a helyzet...)
Sziasztok az szeretném meglérdezni h PS2 átalakítóval monitoron milyen képe van a játéknak?
A Platinum PS2 játék kiadások ugyanolyanok mint az eredeti csak olcsóbbak?
Obscure 1-2 A második rész kevésbé paráztatós, és nagyon ötletes fejtörõk is vannak benne! Mindkettõt ajánlom, szvsz mesteri darabok !
Sziasztok Mindenki,
nagyon szeretem a kalandjátékokat, és most éppen fogyóban vagyok ötletekbõl, léci segítsetek.
kérdés: ha ilyesféle játékokkal szeretek játszani, mint pl. Resident Evil 4, Syberia I;II, Da Vinci kód, Silent hill sorozat, Fahrenheit, tudtok valamit ajánlani?
Inkább olyan rejtvényfejtõs érdekelne, ami szép, a horrorból most egy kicsit elég volt, de az se baj, ha mégis az.
Sherlock Holmes jó?
Köszi!
nagyon szeretem a kalandjátékokat, és most éppen fogyóban vagyok ötletekbõl, léci segítsetek.
kérdés: ha ilyesféle játékokkal szeretek játszani, mint pl. Resident Evil 4, Syberia I;II, Da Vinci kód, Silent hill sorozat, Fahrenheit, tudtok valamit ajánlani?
Inkább olyan rejtvényfejtõs érdekelne, ami szép, a horrorból most egy kicsit elég volt, de az se baj, ha mégis az.
Sherlock Holmes jó?
Köszi!
sztem csak a felirat magyar. nem kis melo lenne leszinkronizálni azt a cuccot, tekintve hogy tele van filmmel.
Medal Vanguard magyar feliratos, Fifa 06 magyar feliratos 07-08 szinkronos. Harry Potter és a Fõnix Rendje magyar szinkronos. És a 24 is!