PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dvd filmet néztem és közben véletlenül lerántotam a gépet.ettöl lehet baja az olvaso fejnek? nincs chippelve, és kb 15 cmröl esett le egy ágymatracra.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Tud e valaki Bpest-en üzletet ahol árulnap Ps2-t és egyben okosítják is???
Ha igen,kellene a címe és tel.száma.És ha esetleg az árakat is tudnátok,az is jó lenne.
Ugyanis ahol én lakom,ott az okosítás majdnem annyiba kerül mint egy uj ps2 <#eplus2>#eplus2>
Köszi!
Bocsi, ha már volt kérdés, de nézzétek el nekem, ha ujra kérdezem, ezt a 11000 körüli hozzászólást körülményes lenne átnézni.. Szóval, annyi lenne a kérdésem, hogy egy 82-es LCD-n melyik fajta átvitel a legjobb? Euro vagy 3-as RCA?
Elõre is köszi a válaszokat!
DE most PS2-re keresnék! (öcsémnek) 😊 ha így jobban hihetõ! 😊
TOvábbi szép napot!!!
Üdv,lacy86
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Mert PC-re millió klónt találhatsz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem tom emlékeztek-e arra a játékra hogy Supaplex! 😊
Ehez hasonló játékok vagy ilyesmikben tudtok segíteni , adni egy pár tippet?
Elõrre is köszönöm!!!
TOvábbi szép napot!!!
Üdv,lacy86
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN ID.: Beegabor
Az 1. kérdésem az lenne mi a külömbség a sima PS2, és a PS2 silm között?
A 2.: Tudnátok egy olyan chippet mondani árral eggyüt amivel az írott Budokai tenkaichi 3 frankón megy mert ahogy olvasom chip és chip között elég nagy a külömbség tudd lenni, köszi😊
Olvasási problémám lenne, ami eddig nem volt...Kiírtam a pro streetet (USA-NTSC), berakom a dvd-t várok a playstation 2 felirat be is jön na mondom tuti lesz game, erre se kép se hang utánna... ez miért van?
Vagy valami boot cd-t kellene betenni elõtte?
Létezik olyan chip, ami az NTSC-s játékok jelét PAL ként adja le? És ha igen, van valami hely Debrecen környékén, ahol tudnak nekem segíteni?
ACER Aspire 5738ZG
köszi mégegyszer Papesz és Rip!!!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Papesz
Legközelebb a Soul Calibour 3 vagy 2 -jön. (a 2 jobban bejön)
Ebben a szellemben had jelentsem be elsõ Ps2 játékmat... a God of Wart. Rádásul a 576 akció keretében 3000ft-ért jutottam hozzá .😊 Erre monják hogy tuti vétel .😊
Papesz
de amugy régen mondták hogy 20,000huf lesz a ps2...namost én olyat is halottam hogy kiadnak egy slimnél is ujabb típust, és az 25-30,000huf között lesz..az nekem meg nemjo😄 max. 35K-m lenne rá (beleértve a 2gamezt)
a platinás cuccokban benne van az érték
amugy ebbõl a karácsonyi ár-zuhanásból milesz??
god of war 1, vice city stories, black lesz az elsõ "szeretetcsomagom".
1-2havonta ezekhez hozzádobok még stuffokat
érdeklõdni:[email protected]
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hálás köszönet, és sry, ha ezzel zaklattalak titeket.
(Próbáltam visszaolvasni, de ezekbõl nem tudtam kivenni, hogy most hogy is van)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ja és errefelé amúgy ne nagyon biztasd az embereket letöltésre, hisz illegális, mindenki úgy cselekszik ahogy akar, de azt nem kell feltétlen hirdetni 😉