PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx
Köszi kilcsir!!

ezt nem ismertem.

Üdv

Elado egy Ps2 slim, a gep nagyon megkimelt, es nagyon kevesett hasznalt. A gep chippelt, 20db irt jatekkal Ami jar hozza:gyari kabel, 1 kar, stb.+ Sony memcard, rgb kabel a szebb kepert. Ara:30.000Ft A gep Szekszardon talalhato, es termeszetesen ki is probalhato.Erd. priviben
jaszy
Ha megy akkor semmi! 15 CM röl ágymatracra? Szállítás közben jobban zötykölõdik!

helo
dvd filmet néztem és közben véletlenül lerántotam a gépet.ettöl lehet baja az olvaso fejnek? nincs chippelve, és kb 15 cmröl esett le egy ágymatracra.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

hát nemtudom mennyit jácottál ridiscen játékokkal de sztem hagyd abba nekem van egy tippen h az ölte meg a fejet 😞 de ha nem akkor próbáld meg másik verzióval vagy lasabban tdk dvd-re mást nemtudok

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Nem az a gáz, hanem az hogy valaki kifizet ennyit érte, mert minden annyit ér amennyiért megveszik!

jaszy
Az nemsemmi! 😞

Nem tudom hol laksz, de hallottam már olyanokat hogy némely városokban 25-30 k-t szedne egy tetves kínai Titan SX-ért is...na ez a gáz.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

http://www.multiformat.hu/?ol=4 33000Ft itt

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

carterx
Sziasztok.

Tud e valaki Bpest-en üzletet ahol árulnap Ps2-t és egyben okosítják is???
Ha igen,kellene a címe és tel.száma.És ha esetleg az árakat is tudnátok,az is jó lenne.
Ugyanis ahol én lakom,ott az okosítás majdnem annyiba kerül mint egy uj ps2 <#eplus2>

Köszi!

Sziasztok!

Bocsi, ha már volt kérdés, de nézzétek el nekem, ha ujra kérdezem, ezt a 11000 körüli hozzászólást körülményes lenne átnézni.. Szóval, annyi lenne a kérdésem, hogy egy 82-es LCD-n melyik fajta átvitel a legjobb? Euro vagy 3-as RCA?
Elõre is köszi a válaszokat!
lacy86
Azt tudom hogy PC-re van dögivel!
DE most PS2-re keresnék! (öcsémnek) 😊 ha így jobban hihetõ! 😊

TOvábbi szép napot!!!

Üdv,lacy86

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Rip
PS2-re??
Mert PC-re millió klónt találhatsz.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

lacy86
Hali mindenkinek!

Nem tom emlékeztek-e arra a játékra hogy Supaplex! 😊
Ehez hasonló játékok vagy ilyesmikben tudtok segíteni , adni egy pár tippet?

Elõrre is köszönöm!!!

TOvábbi szép napot!!!

Üdv,lacy86

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Gyengusz írásnál volt rá példa, meg paraszt chipeknél. Meg hibás iso-nál is 😊 De ezeket írtam lentebb is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
Megvan vkinek a Xenosaga 1 , 3dvd-s változat? Kellene nekem, aki tud segíteni keressen meg priviben létszi ^^ Az 1 dvd5-ös rip változatommal vmi bibi van, egyik résznél nem megy tovább és most szétvet az ideg hogy nem tudom tovább vinni,mert a sztori nagyon érdekelne.Plz

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!
Az 1. kérdésem az lenne mi a külömbség a sima PS2, és a PS2 silm között?
A 2.: Tudnátok egy olyan chippet mondani árral eggyüt amivel az írott Budokai tenkaichi 3 frankón megy mert ahogy olvasom chip és chip között elég nagy a külömbség tudd lenni, köszi😊
Köszi szépen, hát kiírtam ridisc dvd-re bejött a ps2 felirat és enyni kiírtam mindent ugyan úgy hátha a dvd volt rossz erre még a ps2 felirat se jött már be, megpróbálom tdk-ra kiírni, majd meglátjuk, de ha vaalki tapasztalt ilyet hogy a playstation 2 felirat után nem adott képet az írja le mért! köszönöm!
Rossz az iso vagy írd ki mégegyszer. Remélhetõleg nem a chip túl primitív/régi, hogy nem tudja kicselezni.

Amelyik támogatná is a forced PAL jelet, ott egyéb gondok miatt legtöbbször nincs értelme használni. (Tudniillik: elcsúszik a kép horizontálisan-vertikálisan, a színtelítettség-és hûség nem jó, a frameszám és frameszinkron elmászik, a kép szaggat stb. Ugyanis ez nem PAL-NTSC konverter, azok csak a tv-stúdiókban találhatóak az áruk miatt). Egy utóbbi 10 évben gyártott tv viszi az NTSC formátumait is (Usa, JAP) de a forced PAL és NTSC üzemmód nagyon tré, kvázi megerõszakolás. A szuperdrága DMS4 pro chipben sem mûködik....

Halihó!
Olvasási problémám lenne, ami eddig nem volt...Kiírtam a pro streetet (USA-NTSC), berakom a dvd-t várok a playstation 2 felirat be is jön na mondom tuti lesz game, erre se kép se hang utánna... ez miért van?
Vagy valami boot cd-t kellene betenni elõtte?
theone91
rossz! rossz, chip! mennyj innen! anyúúú! ma a chippek olyan brokik!!!<#buck>

vki
Hi!

Létezik olyan chip, ami az NTSC-s játékok jelét PAL ként adja le? És ha igen, van valami hely Debrecen környékén, ahol tudnak nekem segíteni?

ACER Aspire 5738ZG

Köszi a választ. régen a PS1-re megvolt az a Warcraft és most eszembe jutott hogy szivesen játszanék PS2-õn is, de hát nem fogok.
köszi mégegyszer Papesz és Rip!!!

SD456
Hy all!

Chippel PS2-vel nemlehet játszani neten?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

te jó ég 😄

Rip
PSX-re volt egy Warcraft:

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

A Warcraft játékok jelenleg PC exkluzívok. PS2-re egész biztosan nincs, talán valamelyik nextgen konzolra lesz.

Papesz

Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy PS2-re van Warcraft játék? és ha van valaki tudna adni egy linket mert én nem találok. köszi szépen elõre is.

Majd csak túlélem valahogy. 😊 CSak márciusig kell várni .😊

Legközelebb a Soul Calibour 3 vagy 2 -jön. (a 2 jobban bejön)
ááá lekéne ülni blekkkezni csak ahoz minimum kell vagy 3 óra mert sokáig tartanak a pályák ooh shit 😊 am nincs valéami módszer h pálya közben men

Rip
Hát én nem bírtam várni az esetleges MM akcióig, megvettem bótban a héten! 😊

theone91
lol

Seth
Grat, viszont annál rosszabb nincs amikor ott hever elõtted a játék és még sokáig ki sem tudod próbálni<#nyes>

Lehet hogy perverzségnek tûnik de bár a PS2 még vagy 3 hónap múlva lessz de már mostszerek pár gamét be rá .😊 Így amint meg lessz a gép már nyomom is a jobbnál jobb gaméket.

Ebben a szellemben had jelentsem be elsõ Ps2 játékmat... a God of Wart. Rádásul a 576 akció keretében 3000ft-ért jutottam hozzá .😊 Erre monják hogy tuti vétel .😊
theone91
sztem erregondoltál

2008 elején jön az új típus, ugyanannyi a hivatalos ára, mint a "régi" slimnek. Persze akármibe lefogadom, hogy Magyarországon nem ugyanannyi lesz.

Papesz

tigeroo
nyíregyházán megnyílik a mediamarkt, remélem lesz vmi ps2-es akció

de amugy régen mondták hogy 20,000huf lesz a ps2...namost én olyat is halottam hogy kiadnak egy slimnél is ujabb típust, és az 25-30,000huf között lesz..az nekem meg nemjo😄 max. 35K-m lenne rá (beleértve a 2gamezt)
theone91
énis egy black-re vágyom, majd karácsonykor megveszem...(a god of war pedig istenkirály seggberugós játék <#wink>)

tigeroo
hát én tuti nem fogom csippeltetni..
a platinás cuccokban benne van az érték
amugy ebbõl a karácsonyi ár-zuhanásból milesz??
god of war 1, vice city stories, black lesz az elsõ "szeretetcsomagom".
1-2havonta ezekhez hozzádobok még stuffokat
eladó egy vadiúj bontatlan ps2 30000ft chippelve 38000ft
érdeklõdni:[email protected]

Bandee1987
És honnan lehet beszerezni, mit lehet vele csinálni? Hova lehet vinni beszereltetni a chipet? És kb. mennyibe kerül.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Seth
minden verziójú ps2-be kell modchip, anélkül hiába próbálkoztok másolt cuccal

Bandee1987
Na, most biztos hülyének néztek, mert megkérdezem, de nem értek hozzá, nem is nekem kell, havernak. Összefoglalóan leírná nekem valaki, hogy az SCPH-77004 verziójú ps2-höz kell e chip, vagy nem? Ha nem, akkor mi lehet a baj a tört játékokkal, hogy nem megy? Ha kell, akkor mit kell csinálni, hova kell vinni? (Privát üzi is jó lesz)

Hálás köszönet, és sry, ha ezzel zaklattalak titeket.
(Próbáltam visszaolvasni, de ezekbõl nem tudtam kivenni, hogy most hogy is van)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gercse
adnak hozzá gitár-alakú joy-t 😉
ja és errefelé amúgy ne nagyon biztasd az embereket letöltésre, hisz illegális, mindenki úgy cselekszik ahogy akar, de azt nem kell feltétlen hirdetni 😉

Akkor már miért nem töltöd le ha másoltan is jó?
tigeroo
ez a guitar heros izé sztetek megéri az árát?😄 én elbaromkodnék vele, de sztem max. használtat fogok venni..kicsit sokallom azt a 20ropit érte
Tulajdonképpen nincs, a kitüntetett széria a 70004 volt, illetve sajnos a hozá nem értés miatt a rengeteg szarul megokosított 70004. De efeletti szériák ettõl mentesek már.

jaszy
Ha valaki úgyis árul akkor igen!

Uhhh... ilyen drága? Úgy vesszük olcsóbb mindjárt chippeltetve venni nem?