PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
lehet konzolboltban is használtan venni, adnak rá garanciát is...
mi is ott vettük, és 2 éve semmi baja

Rip
Haha, szó szerint ezt akartam írni! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

jaszy
Ez az igazság!!!!!!!!!!!

Banyapapa
Volt valakinek már olyan hogy "behülyült" az irányitó?

Visszakaptam a network adapterem,remek,inditom origi loadert,bejön a netes menüje,mintha nyomva tarottam volna egy gombot,következöre bejön a menü,de 2 mp és indul egy játék,amin állt a kurzor.
Én ökör meg mégeccer probáltam a vinyos témát,és becsapott a bumm,ahogy indult,már nyomottis gombokat,méghozzá azt amivel formatálja a vinyot😞

Na,mondom lehet a adapter elromlot sebaj,proba eredetivel,de ott se jo,amire reagal az csak a start gomb más nem,néha automatan nyomkodja magaban az X-et,ennyi.

Naaaagyon remélem csak a irányitó rossz,és nem más,pedig elég régota nem is hasznaltam,csak a gitar hero spéci joya volt bedugva(és még az sincs itthon)

Ja. Hová fajulna a világ... Hát még ha mindenki NI!-t mondhatna...

Mellesleg ha ém is inkáb új PS2-t veszek. Ha már valami használt akkor...

1. Nincs garanciája.
2. Ki tudja hogy bántak vele.
3. Elromonlhat akár 1 nap múlva is. ( Egyszer egy ócskásnál vettem egy jó kis gáztûzhely gyujtót. Mire hazértem már nem mûködött. ) a PS2 ráadásul bonyolultabb ennél .😊
4. Lehet hogy már dögrováson van a PS2 és a gazdája így akar túlaldni rajta.
5. Sosem lehet tudni...

Úgy ennyi...
Ujjat tényleg nem érdemes venni, az embernek a két kezén van mindjárt tíz. Nem kell még egy. <#hehe>

Papesz

Csabesz6
ha cd-képként(cd image) írod fel ,akkor megy.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sztem meg ujjat nem érdemes venni! De ha a pénz nem számítana, akkor és is ujjan vennék mindent!

Azt láttam 😄 Viszont engem új érdekel, nem "alig használt"
Vetem már alig használt cuccot... többet nem fogok.
lásd 11478 hsz.....egy hsz.-t, azért visszaolvashatnál 😊

Sziasztok
Bár már kérdeztem de nem kaptam semmijen válszt ezért újból kérdzem remélem most lesz egy kis szerencsém...😊

Na szóval.
Letöltök torrentel egy játékot amit letöltött azt kicsomagolom és amit kicsomagoltam azt kiírom egy átlagos DVD-re, a kérdésem az hogy ha ezt beteszem a chippeltetett Ps2-be akkor fog e futni a játék?
Fido4life
Obscure 1-2 multira tökéletes, ha egyik félt se zavarja a para 😄 (de amúgy egyikse annyira túlélõ horror, inkább csak horrorisztikus elemekkel megáldott akció/kaland)

SD456
Hát...autós,lövöldözõs, meg olyan játékok amivel ketten is lehet játszani. Most játszottam a Gran Turismo 4-el az elégé jó!

PS3 ID: SDani456

Sziasztok.

Teljesen láma vagyok konzol téren, ezért kérnék tõletek segítséget.
A fiamnak szeretnék karácsonyra venni egy PS2-t. Addig teljesen tiszta a dolog, hogy chippelve lesz, mert sajnos nem tudom megengedni magamnak, hogy 8-10 eredeti játékot megvegyek neki, egy játékot meg elég hamar megunna.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami jó lehetõséget, ahol baráti áron meg lehet venni egybõl az új, de már chippelt PS2-t, vagy tudtok-e ajánlani valakit BP-n vagy környékén, aki megoldja a chippelést, szakértõ, nem kontár módon, esetleg valami garanciát is ad a munkájára.
Az ajánlatok jöhetnek PÜ-ben ;-)

Sziasztok!
Eladó 25.000,-Ft-ért egy alig használt chippelt PS2 slim.
Tartozékok: 2db dualshock gamepad és 2db 8mb memóriakártya
Érdeklõdni a [email protected] mailcímen tudtok.

Seth
Milyen stílusú játékok érdekelnek? Hogy kicsit könnyebb dolgunk legyen ^^

PSN ID.: Beegabor

SD456
HY all!

Nemtudnátok nekem ajánlani valami jó játékot PS2-re? Nem nagyon ismerem a PS2-tõs játékokat és így nemtudom melyik jó és melyik nem olyan jó.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Ezt csak frissítésnek írom mert van aki nem szeret visszaolvasni😊 Ha valakinek van 20K környékén eladó PS2-je akkor itt az msn címem és az emailem: [email protected] jó ha chippeltett és csak karácsony környékén tudok fizetni mert ajándék lesz😉
Igaz. De én meg ismerel arcokat akiknek pár hónap után ment szét a PS2 a chip miatt.

Már csak ezért is nem kockáztatom meg. 😊
cáfolom... nekem 2 éve minden nap használatban van a chippelt nagy fekete (lekopogtam) és semmi baja.

egyetértek viszont hogy eredetivel teljesen más játszani.

Egy idõben elgondolkoztam én is nem kéne e majd a megvevendõ PS2-t chippeltetni de arra jutottam hogy nem éri meg hogy esetleg elromoljon, vagy valami barom elarmolja vagy csak simán elromoljon majd a chippeléstõl magától.
+ Valahogy hangulatosabb eredeti játékkel játszani. Az biztos megy + másolt DVD sem készíti ki a fejet.

Bár a mostani PS2 kinálat eléggé gyatr leglaábbias MO-n... (Call of duty + fia légiók) de azért egy kis utánnajárással be lehet szerezni azokat a gaméket amik igaziklasszikusok A PS2-n...

katt katt bummm<#sniffles><#banplz>

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Ki mondta azt neked, hogy írott játékkal lehet játszani? Szerintem felejtsd el!

Hi all!
Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy kell kiírni a ps2es játékokat, hogy a ps2 vigye is. Elõre is köszi

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

Üdv! Ha vkit érdekel ps2 játékok írj erre az emailra: [email protected], utánvéttel, küldök listát, 400ft/db
Amúgy ha valakinek van 20K környékén eladó PS2-je akkor itt az msn címem és az emailem: [email protected] jó ha chippeltett és csak karácsony környékén tudok fizetni mert ajándék lesz😉
Egy mezei vásárlónak sztem nem nagyon van esélye a chipek között válogatni! :/

am tényleg nemrossz árona dják.. sõt most fifa amúgyisjó ha eredeti legalább lehet neten jáccani... ha meg nem vagy fifás akkor máshol veszed meg 😊 most pistikének anyukája úgyis a fifásat fogja megvenni mert jaj focis játékot is adnak hozzá le is van rendezve a játékkérdésis azt csá...

jaszy
Nade nem annyival drágább mint a játék ára + a gép!
Nemrossz áron adják játékokkal.

Nem az eladó erölteti rád hidd el! A köcsög nagyker akciói. MAGNEW Kft a kizárólagos playstation nagyker! Õk a bûnösök 😊

Akkor érdemesebb inkább a drágábbat venni😊 Egy egy másik témához tartozó tapasztalatom lenne: Ha valaki akar venni egy PS2-õt akkor az eladók miért eröltettnek rá méregdrága fos játékokat hogy annyival többet keljen nekünk fizetni? Pl.: a pécsi mediaban PS2 õt csak fifa 08 al lehet venni, lehet hogy már azt hiszik hogy a fifa az már annyira szent hogy azt BÛN nem megvenni mert hát fifa istenem.....
Rip
Haha! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ui: Azaz tulajdonképpen a chip arra való ami írtál. A többi felesleges sallang 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Arra való persze, csupán átlag 22 vezetékkel csatlakozik az alaplap számtalan pontjára, a képáramkör, az összes fej és mechanikavezérlõ servojel, a bios megfelelõ lábai stb. Nem egyszerû. A chipekben program fut, ami általában az olcsóbbakban régebbi. Illetve lopott vagy ne befejezett (Made in China design). Eredmény: Indokolatlan basztatása a servorendszernek, a fej áramkörére ülõ zavarjel és tûimpulzusok, a gagyibb program miatt egyes játékok fagynak vagy rendellenesen mennek stb. Csupán ennyi. Jah, és árban egy normális és egy dzsunka chippel történõ szerelés árdifferenciája kb. 3 k. 😄DD (az egyéb dlgokat és a felhasznált anyagokat vezetéktípust neadjisten ezüsstartalmú forrasztóónokat és digitális hõfokszabályzó forrasztóállomást meg se merem említeni. Olyan ez kicsit mint a sebészet, van rosszabb meg jobb orvos, szegényes és felszerelt kórház).
Ennyi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Rip
külöNbség...

theone91
videó digitalizáló kártya, tv-tuner, dvd-felvefõ, vhs aztán digitalizáló (ez nem túl célszerû, ha az ember jó minõséget akar elérni) stb...

tcsabi
hali, nem tudna valaki segiteni? szal szeretnék felvenni egy videót ps2-rõl nem tudja vki hogy lehetne?

Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.

theone91
életttartalm, minõség, kompatibilitás...metro 😛

Sziasztok el tudná nekem magyarázni h mi a külömbség 1 olcsóbb és egy drágább chip között azt hittem h a chip csak arra való h az írott gamek is fussanak rajta:S
Nekem modbo 760 van a gépemben, ahhoz képest hogy olcsó nagyon sokmindent tud!

modbo chiprõl vélemény?
A PS2 kurvára nem bírja a barbár szerelõket 😊 ez az egyik nagy igazság. Amikor a "forrasztás"-nak csúfolt mûvelettel smd alkatrészeket tesznek ki részleges hõhalálnak vagy elektronikai értékváltozásnak, a fej munkapontja vagy a lencsemozgató félrebillen, esetleg a rondán kivitelezett, kerékpárdróttal és folyasztószer nélkül, ruszkipákával többszöri nekifutásra rátaknyolt drótmadzag elválik vagy rsézlegesen vezet, a chip hamis és régi kódú, a fejet kilopják vagy eltekergetik, a tetejébe szarul is rakják össze, azt kevés gép bírja. 😄DD
A slim gépek nagyon is strapabíróak, és stabilag. Ha a fenti feltételek nem teljesülnek. Nagy gépek dettó, de abból már ugyebár csak használt van.

legfQképp az érdekel hogy mennyire bírja a chipelést a gép, az egyik haverom eladta, mert hogy mindíg valami baja volt, és biztos a chip miatt , a másik meg azt modja hogy nincs baj a chippel, én arra lennék kíváncsi hogymennyire bírják a chipelést, mindenképpen ilyet szeretnék, mert nem akarok vagyonokat játékokra költeni, és hogy melyik jobb? a slim, vagy a régebbi vastag, kora miatt ugye a slim, de valaki azt mondja h a vastag jobban bírja a chipet..., szóval asszem ennyi lenne, meg elvileg rá tom kötni a sima koax( no RCA, no Scart) bemenetes tv-re is iagz, mert ha jól láttam akkor lehet ilyen átalakítót is kapni..., bocs h ilyeneket kérdezek, csak ezen a téren láma vagyok... tudom olvassak vissza

jah csak ne legyen a következ: mivel írjam ki a játékokat? valamint írott swapmagicel tudok másolt játékkal jáccani? vagy esetleg fekete-fehér a kép ááá !! szóval ilyeneket ne 😄

tigeroo
lökheted ide is a kérdéseket😄 kibirjuk..
hali! a közeljövQben tervezem ps2 vásárlását, szívesen beszélnék 1-2 emberrel aki megválaszolná a ps2-vel kapcsolatos kérdéseimet, msn: [email protected]

Olyan kicsi a fejszerkezet, és olyan rafinált a felfüggesztés, hogy simán kibírja. Gond akkor van ha kõkemény padlóra esik le 2-3 méterrõl. Ez az erõ elég ahhoz hogy a fejben lévõ prizmarendszer leszakadjon. Persze ekkora ütés az alaplapnak sem tenne jót már 😊

Eladó új bontatlan Ps2 slim 28000ft kérésre chippelés megoldható +9000ft
érdeklõdni:[email protected]

Street
nyugi , semmi baja nem lesz , az enyémet másfél méterrõl rántottam le véletlen 😄

PS 2 for ever!!!!!

aaatttika: vegyél fel MSN-re [email protected] de nem biztos h megveszem csak érdeklõdni szeretnék😊
Szivesen😊
Ha megvetted majd irj, hogy mien a chip,valszeg én is ott fogom chippeltetem.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W