PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi is ott vettük, és 2 éve semmi baja
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Visszakaptam a network adapterem,remek,inditom origi loadert,bejön a netes menüje,mintha nyomva tarottam volna egy gombot,következöre bejön a menü,de 2 mp és indul egy játék,amin állt a kurzor.
Én ökör meg mégeccer probáltam a vinyos témát,és becsapott a bumm,ahogy indult,már nyomottis gombokat,méghozzá azt amivel formatálja a vinyot😞
Na,mondom lehet a adapter elromlot sebaj,proba eredetivel,de ott se jo,amire reagal az csak a start gomb más nem,néha automatan nyomkodja magaban az X-et,ennyi.
Naaaagyon remélem csak a irányitó rossz,és nem más,pedig elég régota nem is hasznaltam,csak a gitar hero spéci joya volt bedugva(és még az sincs itthon)
Mellesleg ha ém is inkáb új PS2-t veszek. Ha már valami használt akkor...
1. Nincs garanciája.
2. Ki tudja hogy bántak vele.
3. Elromonlhat akár 1 nap múlva is. ( Egyszer egy ócskásnál vettem egy jó kis gáztûzhely gyujtót. Mire hazértem már nem mûködött. ) a PS2 ráadásul bonyolultabb ennél .😊
4. Lehet hogy már dögrováson van a PS2 és a gazdája így akar túlaldni rajta.
5. Sosem lehet tudni...
Úgy ennyi...
Papesz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vetem már alig használt cuccot... többet nem fogok.
Bár már kérdeztem de nem kaptam semmijen válszt ezért újból kérdzem remélem most lesz egy kis szerencsém...😊
Na szóval.
Letöltök torrentel egy játékot amit letöltött azt kicsomagolom és amit kicsomagoltam azt kiírom egy átlagos DVD-re, a kérdésem az hogy ha ezt beteszem a chippeltetett Ps2-be akkor fog e futni a játék?
PS3 ID: SDani456
Teljesen láma vagyok konzol téren, ezért kérnék tõletek segítséget.
A fiamnak szeretnék karácsonyra venni egy PS2-t. Addig teljesen tiszta a dolog, hogy chippelve lesz, mert sajnos nem tudom megengedni magamnak, hogy 8-10 eredeti játékot megvegyek neki, egy játékot meg elég hamar megunna.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami jó lehetõséget, ahol baráti áron meg lehet venni egybõl az új, de már chippelt PS2-t, vagy tudtok-e ajánlani valakit BP-n vagy környékén, aki megoldja a chippelést, szakértõ, nem kontár módon, esetleg valami garanciát is ad a munkájára.
Az ajánlatok jöhetnek PÜ-ben ;-)
Eladó 25.000,-Ft-ért egy alig használt chippelt PS2 slim.
Tartozékok: 2db dualshock gamepad és 2db 8mb memóriakártya
Érdeklõdni a [email protected] mailcímen tudtok.
Nemtudnátok nekem ajánlani valami jó játékot PS2-re? Nem nagyon ismerem a PS2-tõs játékokat és így nemtudom melyik jó és melyik nem olyan jó.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Már csak ezért is nem kockáztatom meg. 😊
egyetértek viszont hogy eredetivel teljesen más játszani.
+ Valahogy hangulatosabb eredeti játékkel játszani. Az biztos megy + másolt DVD sem készíti ki a fejet.
Bár a mostani PS2 kinálat eléggé gyatr leglaábbias MO-n... (Call of duty + fia légiók) de azért egy kis utánnajárással be lehet szerezni azokat a gaméket amik igaziklasszikusok A PS2-n...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy kell kiírni a ps2es játékokat, hogy a ps2 vigye is. Elõre is köszi
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Nemrossz áron adják játékokkal.
Nem az eladó erölteti rád hidd el! A köcsög nagyker akciói. MAGNEW Kft a kizárólagos playstation nagyker! Õk a bûnösök 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ennyi.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
A slim gépek nagyon is strapabíróak, és stabilag. Ha a fenti feltételek nem teljesülnek. Nagy gépek dettó, de abból már ugyebár csak használt van.
érdeklõdni:[email protected]
PS 2 for ever!!!!!
Ha megvetted majd irj, hogy mien a chip,valszeg én is ott fogom chippeltetem.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W