PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Tökéletesen , azért legyen rajta scart

PSN ID.: Beegabor

Seth
a ps2 memókártyakezelõjével csak egyenként tudod

Milyen TV jó hozzá?

Egy 55 centis TV-n már élvezhetõek a játékok?
Sziasztok!

Szert tettem egy PS2-re, amihez van egy 32MB-os kártya. Ez tele van játékmentésekkel, és szeretném letakarítani. Nem találtam ilyen opciót sehol, de le lehet róla zúzni mindent egyszerre, vagy egyenként törölgessem azt a kb. 60 mentést?
theone91
áhhh, nemtok ps-ezni elromlott a tévém....aáhhhhh ;[

Csabesz6
eredeti sony kártyád van?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

segítségre lenne szükségem, mi oka lehet annak hogy a grand turismo4-el nem tudok mentést csinálni, délelött jáccottam vele, aztán félre raktam a játékot, este pedig jácottam egy másik játékkal, majd megint szerettem volna a grand turismoval , de nem tudta beolvasni a mentésemet, azt írta rá hogy corrupted save, hát gondoltam h jól megszívtam, létre akartam hozni egy új mentést, erre meg azt írta hogy corruptet memory card..., nem tudok vele semmit sem csinálni, a többi játékkal simán el tudom indítani a mentéseimet, szabad hely is van még bQven a kártyán...

Eladó Playstation 2 slim silver eredeti csomagolásban,chip-elt + memóriakártya, 1 joy, 3 eredeti game, plussz írt gamek. Ár: 30000 FT

érdeklõdni msn-en: [email protected]

képek:
http://i11.tinypic.com/86q6skk.jpg
http://i15.tinypic.com/8apkmk8.jpg
http://i16.tinypic.com/8avyr76.jpg
http://i18.tinypic.com/7w7us9d.jpg
http://i14.tinypic.com/6wx9erk.jpg
http://i16.tinypic.com/8365vk5.jpg
http://i15.tinypic.com/6xilojq.jpg

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

Fido4life
hát a töltések ettõl függetlenül felgyorsultak szóval valószínûleg bent hagyom. másrészt meg azt mesélte egyik ismerõsöm most hogy Staunton Islandre átérve a játékban már elmúlnak ezek a "szaggatások"

Mert az azthiszem csak Ps1-es játékoknál számít!

Fido4life
Sziasztok ! Nem tudjátok mért lehet az hogy a nem chippelt slim PS2-mön az eredeti GTA Liberty Cityben a képfrissétés néhol elég kritikus ? állítgattam a Disc Read Speedet Fast-re de nem nagyon vettem észre változást :S

cicai
nem!😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

jaszy
Akkor nemvolt komoly a gond!

cicai
háát, szétkapta az apám és megpiszkálta, azt most megy😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

jaszy
Akkor nemvolt nagy a gond!

cicai
müködik!!!!

cicai
és ezzel én nem tok semmit csinálni?

jaszy
Lehet fej!

cicai
Sziasztok!
Egy nagyon nagy problémával fordulok hozzátok. Az lenne a baj, hogy amikor beteszem az egyik játékot, ami nem eredeti, hallani egy nagyon pici búgást, de nem kezdi el a gép beolvasni a lemezt, annál sem amelyikkel mult hétvégén játszottam. (egyik játékomat sem olvassa be) Mivel lehet a baj? Mit lehetne csinálni vele? Esetleg valakinek volt már ilyen problémálya?
A gép karácsonykor lesz 1 éves.
Kérlek segítsetek ha tudtok!
Köszönöm!

jaszy
Az akciók csak vevõcsalogatók. Ha bemegy az ember vesz mellé budikefét meg paradicsomot. Na az a haszon nekik.
Általában 5-10 darabot kapnak. Amiatt hetekig mennek az emberek, aztán vesznek valamit, csak nem gépet mert az 20 perc alatt elfogyott!

És ezeket az akciókat emlegetik az emberek hónapokig "méé kérsz 24 ezret egy használt gépééé, a teskkóba 23 eze , tesó"
Én erre azt mondom odamenny és vegyél ott! Úgysincs 😊

kétlem h választani lehetne belõle.. meg ugye a gépek ha vannak egyáltalán azokis sztem ilyen régebbi vagy érdekesebb darabok... teszkóba is hallottam h volt akció eleve 3db gép volt de azis kaki

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

ez is igaz az esetek nagy többségében 😊

Seth
tökmindegy mert mire te azt olvasod , addígra már nem is lesz belõle (vagy sosem volt) 😄

van valakinek bármi extra infója az Electroworld akciójával kapcsolatban?
PS2+4 játék 32K (vagy 33 nem emlékszem pontosan)... viszont a reklámújságban levõ 4 játék nem igazán nyerõ... választani lehet vagy azok és kész? 😊

Az erõsítõn átállítottad "norm.surround"ra?Mert hiába,hogy optikai kábelen megy a dolog,attól még az erõsítõn (ha arra kapcsolod) sima sztereóban is hallgathatod (nálam ugyanígy van).Ha sony erõsítõd van,nyomd meg az a.dec-et és válaszd ki a norm.surround-ot.

Téényleg.De gáz. ) Köszi! )

Nálam a gta sa opciók menüjében,az audion belül mono-stereo és pro logic van,és tényleg úgy szól nem csak kamu kiírás.A god of warban surround van,és az sem kamu felirat.

Rip
surround

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

jaszy
Pro-gocic az erõsítõn (házimozin) van . A játék nemtudja......szerintem!

Sok játékban át kell állítani az opciókon belül, mono-stereo-pro logic vagy surraund (remélem jól írtam le ) ).

jaszy
Nem minden játék 5.1 es. Úgymint ahogy nemminden film sem.

WRC attol függ a hangminõség hogy mit játszol le!
Szépenszól ha jó a minõség!!

jaja mégegykérdés rákötöttem optikai kábellel erõsítõre a ps-t ugye akkor minden oké adnia kéne 5.1en.. de az erõsítõ csak sztereót ír ki plusz mélnyomót :S kint a systembe is be van állítva az 5.1 :S milehet játékokistámogatjak

wrcfan
Ha már a perifériáknál tartotok.. valaki tudna nyilatkozni a gép digis audiocsatlakoztatós részérõl!? Például milyen rendszereket köthetek rá, szépen szól-e egyáltalán, stb.

jaszy
Nekem volt, nagyon tetszett!
Viszont a gyári az igazi! Az a legstrapabíróbb és a legjobb kezelhetõségü!
Van 1 Logitech joy-om is itthon de abszolut nemvagyok megelégedve vele!

jaja van ám... korába láttam anno vagy teszkóba nemtom 3-4 körül 😄 am poén lehet azis

jaszy
Van angyonjó minõségü NYKO ventilátoros joy Ps2 re!Így nézki. KATT 😊

dinomano
Beepitett ventis szellözös kar? WTF? PS2-höz karbol csak original SONY-sat vegyel, az utangyartottak (legalabbis a 2-3000ft-osak) 2-3honap utan szo nelkül tönkremennek... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sziasztok!
Nincsen PS2-re olyan kar amiben van beépített ventillátor vagy szellõzõ mert láttam a mediaban h x360 os kar-ból van olyan de PS2-re nincs.
A másik szerintetek érdemes venni egy olyan kart vagy nem tud annyival többet a mezei válzotatnál hogy érdemes legy kifizetni 6-8K?
dinomano
Nekem vmi zörög a régi joyomban, neha beragad a gomb; és ha razogatom a kart, valami hangoskodik ottbent... :-P Talan vmi pici rugo? :-) Sebaj, amugy üzemel a kis Dualshock2... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

2008 február? All right! Gép márciusban lessz P3-at meg májusban tervezek venni! Akkor minden ok!
Seth
2008 február vége az eu megjelenés ( basszus nem bírnék magammal ha az eu-s pal verziókra kéne várnom, van hogy több mint 1 év a csúszás az usa megjelenéshez képest(és van úgy hogy nem is jön ki eu-ban - pl xenosaga), hát szakadjanak meg. Nade legalább még 2009-ben is jönnek "új" játékok a gépre😊

Nem tujátok hogy a Persona 3 nevû játék már kapható olyan verzióban (régióban) ami az itteni gépenek is megy? Perszte gondolom MO-n még nem kapható .😊
Ha már ugyis a joyokról megy a téma, nem érdekel valakit egy ilyen joy?

háá ez jó ott a pont :-)

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Au nalóg karok potenciométere kikopik, az okozza többek között...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nekem is "hülyült" már meg irányító..Elõször azt vettem észre hogy maguktól mászkálnak az embereim(természetesen teljesen rossz irányba),aztán a kamera forgott össze-vissza mintha beragadt volna az analóg kar.Annak az lett a vége hogy vennem kellett egy új irányítót.
PÜ ment 😊
Asszem szépen összefoglaltad 😉