PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, a menübe kienged. Párszor végigjátszottam, nekem mindig ez segített, ha lefagyott valahol. (Általában Pandora Templománál.)

Papesz

jaszy
Ha lefagy a gép nemtudsz a menübe visszamenni😊

egyik gombra se akar reagálni.

... got nothin to share with you...

Ha lefagy, lépj be a menübe, ugrálj párat az almenüben. Aztán folytasd, menni fog.

Papesz

jaszy
Mi ha veszünk használt gépet általában DL el is leteszteljük . 10 böl 7 nemviszi. Nemcsak chippeltekröl beszélek!!!!!!
Változó hogy vastag vagy vékony! Találkoztam a héten is gyönyörû szétszedetlen 75004 essel ami csak kattogott DL el. De volt mulkor egy kõkori 35004 esünk, lalakott, retkesen behozott és csontnélkül vitte!

God of war 1-2,Black,Final Fight:Streetwise,stb

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Rusnyi
nemtudnátok mondanni vmi jo Ps2-es játékot?😊

A gagyibb lemezeket annyira nem szereti, ez tény. Fuji Maxell meg a csõcselék... 😊 Játéknál nagyobb az olvasási sebesség mint filmnézésnél. Megy a slimekkel persze, de lényeges a minõségi korong, amúgy csak bosszúság...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
a slimnél ilyen probléma tudtommal nem nagyon van, ellenben a régi vastagoknál elõfordult

PSN ID.: Beegabor

Én sem pártolom annyira. Kiba korrekten kel megírni. Anno jól rendbetett v9-es nagygépem imádta a dl-t 😊 még a szart is megette 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hali.
Valaki nem tudna véletlenül küldeni linket,használati útmutatóról?
FONTOS.Köszi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

jaszy
Szerintem a DL es játékokat érdemes eredetiben beszerezni. Sok új gép nyögve viszi a gyári DL-er lemezt is, nemég egy másolatot!

Street
na??? Ha vki tudna segíteni az jólenne!!!

PS 2 for ever!!!!!

Minõségi DL lemezre!!! Ricoh, TDK, Verba. És a chip is kell hogy tudja....

Seth
Igen, DL lemezre kell kiírni, kezeli a ps2. Amúgy az 1. rész is DL lemezen jött ki eredetileg, szóval az összes dvd5 az rip

ok, akkor letöltök egy másikat.
másik kérdésem: gow2 egy 9gigás iso-ban jött le. azt hogy lehetne kiírni? ps2 ismeri a dual layert? 😮

Kérdésben a 2 lehetséges válasz, hacsak nincs egy harmadik is: azaz hibás a rip. Írd újra, addig nem leszel okosabb....

Seth
Igen a letöltött verzió szar. Van vagy 5 féle gow1 törés, abból 4-ben jelentkezik ez a hiba, fõleg a játék vége felé , Pandora templomában

nagy problémám van! Letöltöttem a god of wart, kiírtam, elkezdtem vele játszani. minden mûködött tökéletesen. ám a játék vége felé, egy folyosó közepén megáll a játék, kirakja a loading feliratot a sarokba és nem csinál semmit... gondoltam beleszaladtam valami bugba, vagy akármi, gép újraindít, uccsó állás betölt. megint ugyan ott akad be. írás hiba? kiírtam megint, betettem, ugyan ott akad... mi lehet a probléma?
lehet már az rossz volt, amit letöltöttem?

jaszy
Kártya, gép, lemez. Sokminden lehet!

Ha nem gyári a memo az is lehet ok a fagyásra mentéskor....vagy ha nincs hely.

Hát az elég gáz! Max annyit tudsz csinálni, hogy lemeted elötte a mentés pendrive-ra Ulaunch-al és ha beszarik vissza tudod rakni az elõzõ állást! De ez akkor sem megoldás, mert valami bibi van a gépeddel!

Hello mindenkinek, ma épp ezzel az új need for speed-del játszottam, mentek egyet, közben lefagy a gép. Gondoltam nem indítom újra azonnal, várok egy kicsit talán nem sérül a mentés, újraindítottam, de nem ismeri fel a mentést, kb 2 hete játszottam vele mire eddig jutottam, de most kezdhetem elölrõl, valaki nem tudja, hogy ha mentésnél lefagy hogy lehet megmenteni a a játékállást?

theone91
puszi a pocidra 😛 <#vigyor2><#worship>

Intelligencia ahhoz is kell ám, hogy magát a szót le tudjuk helyesen írni... <#wave>

Papesz

Street
Hy! Az a probléma , h a ps2-m nehezen olvassa a játékokat(4-5 próbálkozásra) , de ha megdöntöm kb 45 fokban akkor van hogy 2.djára beolvassa. Mi lehet a baj?? Egy fejtakarítás segítene rajta??

PS 2 for ever!!!!!

theone91
ittvan mert nem vagy annyira inteligens, hogy visszaolvass, minden harmadik kérdés ez...

Zizou5
vááá 11564 hsz van. kosznem. mondj hsz szamot ha annyira inteligens vagy. koszi.

theone91
vhááááááá fuck OLVASSSS VISSSSZZAAA!!!!!!<#violent><#gun><#duma><#falbav><#lama>

Zizou5
sracok hogyan lehet irni ps jatekot dvd re?

Vagy esetleg egy még közelebbi keresõ eredménye

köszz

Seth
létezik, bõvebb információhoz google ^^

létezik olyan, hogy ps2-hez van winchester, amit a szg. vel is össze lehet kötni?? és a winchesterre másolt ps2 játékot az NEM Flash-elt ps2 elvisz???

aki tud az kérem válaszoljon!

Seth
Nem 1 ilyen oldal indult már,ahol aztán alábbhagyott a lelkesedés, fogytak a leírások,aztán vége, ráadásul , ha még egyedül is csinálod. Úgyhogy sok sikert hozzá és kitartást. 😊

http://oups2.blog.hu/

ps2 játék tesztek...

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Lassan már kimennek a divatból a képcsöves tv-k és még valakinek mindig magyarázni kell, hogy mi az a scart! Erre már nem nagyon lehet mit mondani!<#idiota>

Ilyen sztem lessz rajta. Ha már a 10 évvel ezelõtti ócska TV-nken volt akkor az újonnan vett Samsungon is tuti lessz. 😊
Seth
Nem, az az RCA, a scart az a sokérintkezõs téglalap alakú csati,ilyen

Az az a 3 kis foglalt az oldalán? Piros + más szinekben...
Fido4life
Action Replay-el tudsz egyszerre törölni mindent.

Voltam már úgy hogy semmi sem segített egy gyári memokártyánál, formázni sem lehetett. A program neve nem jut eszembe (MC format vagy valami ilyesmi) ki kell íni cd-re és chipelt gépen bootolni a lemezt. Ez magjavította a kártyát. Persze ez csak a legvégsõ eset, de jobb mint eldobni....

igen corrupt save, letörlöm de nem tudok újat létrehozni, é ezt eljátszottam kb 10szer, de nem tudok vele mit csinálni...

Már megint ujjat? Hány ujjad van már összesen? <#hehe>

Papesz

Ilyen már volt velemi is! Én letöröltem fullon a kártyát, persze a többi mentést lementettem elötte! GT4 mentés az már nem lett jó, de legalább tudtam ujjat menteni!

Seth
Ha corrupt save van rajta akkor azt egy ilyen kék kocka szimbolizálja, töröld le és akkor tudsz új mentést létrehozni

igen, gyári sony memóriakártyám van

Seth
Van, de az már máshova tartozik 😊

jaszy
Nincs más megoldás!

Köszi, akkor nekiállok, egy fél nap :-)