PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már végre értem...
Szóval vagy az egyik vagy a másik ( mindkettõ jó ) de eleve RCA-lessz csomagolva a PS2 - höz.
Akkor már csak az rgb -t magyarárázza el valaki hogy azt hova kell dugni. Akkor teljes lessz a lelki békém... 😊
szóval ha ilyen csatlakozó is van a tv-n az a legjobb, amíg be nem szerzel egy rgb-t, amivel jobb képminõséget kapsz
PSN ID.: Beegabor
Ezért kérem a segítsaégeteket...
Tervezek TVt venni. Persze nem újjat hanem egy TV szerelõtõl. Ami azt jelenti hogy tuti nem valami LCD csúcsmodell lessz de TV. 😊
Na akkor. Mire figyeljek? Minek kell meglennie egy TV-n hogy rá tudjuk dugni a PS2-t? És ne lehetõleg jól magyarázztáok el pls... Tehát nem scar + a többi henem érthetõen...
Tudom hogy marhaságot kérek de nem akarom elcseszni...
Kojiro ergo sum.
De nemért egyet veled!
Slussz passz!
Törjön le a kezem ha etémában írok még 1 sort is!<#hehe>#hehe>
Akit eddigis érdekelt a dolog PM ben megkeresett, ezutánis ígylessz!
Ha a PlayStation boltos még mindig nem érti, hát akkor ismét csak <#nemtudom>#nemtudom>
Papesz
De higgyetek neki!
Mégegyszer nemfolyok bele ebbe a meddõ vitába!
<#duhos2>#duhos2>
hogy lehetz betenni egy játékba eg ymentést amit letöltöttem?? mert entom hogy kell PLS segitsetek
Ne rakjatok bele irott lemezt és kész és akkor nem lesz baj!<#dumcsi>#dumcsi>
Papesz
seith 2000 ben azon néztem a filmeket! ( DVD-R )
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
(Folyamatosan olvas, már kérdés hogy nem mindig hasznos adatot feltétlenül, illetve játszás közben a dvd-nézési sebesség duplájával. Plusz, folyamatosan seek-el a fej).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Lalikink a film közben állandóan olvas a gép a játék közben csak az adott pályát tölti be és megáll az olvasás !
Bár engem emiatt letámadnak mingyárt!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
... got nothin to share with you...
Ebbõl mi az igaz? Pl. heti 2-3 film károsítja a fejet valamilyen mértékben?
Elõre is köszi a választ!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ha jol tom 10e éert már chippelnek, csak a garancia megy el akkor 😞
hallottam, hogy a ps2-hez lehet winchester-t kötni és a a winchester-rõl jáccani /nem flash-elt ps/
ez tényleg igaz?
és hogy lehet megvalósítani?
esetleg ha valaki linket tud adni, ahol találok leírást
THX
http://pspfilez.extra.hu/
itt egy keresõ oldal: isohunt.com
http://pspfilez.extra.hu/
A memókártyát kell formázni vagy valamit mielõtt elüször használjuk?
Papesz
... got nothin to share with you...
Ja,és van e nálatok PSP,használtan?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Papesz