PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 100%ban egyetértek veled.Ezen kár is "vitázni" (bár ez inkább eszmecsere,nem bunkó,pancser emberekkel megy a téma).

Most majdnem megírtam, hogy hova dugd az rgb kábeled!<#eplus2> De ha egy kicsit (de tényleg csak egy kicsit)használnád a google-t, akkor nem kérdeznél ilyen kérdéseket, mint pl.: A levest mivel egyem, kanállal vagy villával?

Nem. Még mindig a Gyõzika show magasröptû cselekményét boncolgatom...

Most már végre értem...

Szóval vagy az egyik vagy a másik ( mindkettõ jó ) de eleve RCA-lessz csomagolva a PS2 - höz.

Akkor már csak az rgb -t magyarárázza el valaki hogy azt hova kell dugni. Akkor teljes lessz a lelki békém... 😊
Legközelebb meg elmagyarázzuk, hogy a joy-on hol található az X, a kör, a háromszög, meg a négyzet gomb!!! XD

gercse
tudom, én is arról copyztam 😄

Seth
Egyébként a gyári csomagoláshoz nem ilyen scart-ot kapsz(#11635), hanem RCA-sat, ilyet:

szóval ha ilyen csatlakozó is van a tv-n az a legjobb, amíg be nem szerzel egy rgb-t, amivel jobb képminõséget kapsz

PSN ID.: Beegabor

Seth
😄 Ugyanezt a képet linkeltem be neki jómúltkor, még mindíg nem jutottál tovább rajta Prof ?? 😊

gercse
legyen rajta ilyen

Igen! Bevallom! Láma vagyok! Csak annyit értek a TV-hez hogy be lehet kapcsolni/hangolni és rá lehet kötni a videót...

Ezért kérem a segítsaégeteket...

Tervezek TVt venni. Persze nem újjat hanem egy TV szerelõtõl. Ami azt jelenti hogy tuti nem valami LCD csúcsmodell lessz de TV. 😊

Na akkor. Mire figyeljek? Minek kell meglennie egy TV-n hogy rá tudjuk dugni a PS2-t? És ne lehetõleg jól magyarázztáok el pls... Tehát nem scar + a többi henem érthetõen...

Tudom hogy marhaságot kérek de nem akarom elcseszni...
Kojiro
Thx, hogy ezt beírtad, mert itt törtem a felyem, mi lehet az a "febriár" <#dumcsi>

Kojiro ergo sum.

februárban
Persona 3. Febriárban jön asszem...
Fido4life
nem tudtok valami mély, sok dialógussal rendelkezõ, unlineáris akció/kaland/rpg-t PS2-re ? pl.Knight's Of The Old Republic, Vampire The Masquerde Bloodlines..

jaszy
A Playstation boltos érti!
De nemért egyet veled!
Slussz passz!

Törjön le a kezem ha etémában írok még 1 sort is!<#hehe>
Akit eddigis érdekelt a dolog PM ben megkeresett, ezutánis ígylessz!

Nem is kell. Többen leírtuk már technikai magyarázattal együtt, hogy mi az igazság. Akit nagyon érdekel, majd visszaolvas.

Ha a PlayStation boltos még mindig nem érti, hát akkor ismét csak <#nemtudom>

Papesz

jaszy
Ezt egy amatör mondja a Playstation boltos, szervizesnek. 😊
De higgyetek neki!
Mégegyszer nemfolyok bele ebbe a meddõ vitába!

<#duhos2>

Rusnyi
természetesen ps2-es játék

Rusnyi
csõ!

hogy lehetz betenni egy játékba eg ymentést amit letöltöttem?? mert entom hogy kell PLS segitsetek

Meg lassan már utánnatok dobják a ps2-öt, szóval alap hogy legalább kettõ legyen otthon!<#vigyor>

Ne kezdjük sztem!<#vigyor>
Ne rakjatok bele irott lemezt és kész és akkor nem lesz baj!<#dumcsi>

Nem felesleges, de ha jaszy (lásd alább) még most is terjeszti a hülyeséget, akkor... <#nemtudom>

Papesz

jaszy
Igen! Nemiskell elõröl kezdeni!!! Bár én mostis azt állítom hogy káros a fejnek a dvd film! De nekezdjük elõröl!!!! 😊)))))

Jah, kb 20 hozzászóláson keresztül ment a vita és nem is olyan rég (szóval nem kell sokat visszaolvasni). Ennek ellenére még mindig nyomják a hülyeséget "3-4 filmet egymás után az már árt". Tök fölösleges ide értelemeset hozzászólni, úgyse olvassa el senki!

jaszy
Ebbe nemfojok bele😊 Eztmár kitárgyaltuk egyszer!

seith 2000 ben azon néztem a filmeket! ( DVD-R )

Akkor már kezdett megfizethetõ lenni valamelyest a házi dvd-írás. Lehet azért marketingelték hivatalosabban...De a gép az elejétõl fogva olvassa a dvd-r és a cd-r lemezeket. Persze ahogy haladt elõre az idõ még stabilabb lett a konstrukció, de hát ez az evolúció.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Minden PS2 vitte valóban a dvd-r lemezt, az írott filmet és zenét. Viszont a második kijelentésedért letámadlak 😊))
(Folyamatosan olvas, már kérdés hogy nem mindig hasznos adatot feltétlenül, illetve játszás közben a dvd-nézési sebesség duplájával. Plusz, folyamatosan seek-el a fej).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
Tévedés, már majdnem 3 éves volt a gép mire DVD-R, DVD-RW, DVD+R ,DVD+RW kompatibilitis supportot kapott( pl progressiv scan sem volt)

jaszy
Minden Ps2 vitte az írott DVD filmet! Az elsõ szériás is!

Lalikink a film közben állandóan olvas a gép a játék közben csak az adott pályát tölti be és megáll az olvasás !

Bár engem emiatt letámadnak mingyárt!

Rip
Kösz a választ.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

na akkor egy hülye kérdés 😊 mi a különbség a film és a játék olvasása közben?

... got nothin to share with you...

Én úgy tudom hogy a heti 2-3 nem. Sztem ha mondjuk minden nap megnézel vagy 3-4 filmet egymás után az már árt, de heti 1-2-3 nem hiszem hogy tönkrevágná a fejet...
Rip
Azt hallottam, hogy a filmnézés (eredeti DVD) nem igazán használ a PS2-nek.
Ebbõl mi az igaz? Pl. heti 2-3 film károsítja a fejet valamilyen mértékben?

Elõre is köszi a választ!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Seth
Igen. A régebbi vastag elsõszériások nem vitték azt sem, de aztán késõbbieken már engedték ezt a feature-t

Akkor ezek szerint az írot DVD filomet viszi chip nélkül is?
Garancia minek, ha nem chipelteted ki ugyse szarik be, ha meg kicsiplteted akkor se biztos! Lényeg az, hogy a sony szervize semmiképp se látja!😄

értem, akkor inkább érdemesebb cshipeltetni, aztán írni rá ki dvd-re
ha jol tom 10e éert már chippelnek, csak a garancia megy el akkor 😞

Elöször is, ha egy nem chipelt ps2-vel akarsz vinyot használni, ahhoz a legfontossabb, hogy sok pénzed legyen (bár kinek mi a sok<#vigyor>), meg egy nagy adag szerecse se árt!

most tervezek venni ez ps2-t
hallottam, hogy a ps2-hez lehet winchester-t kötni és a a winchester-rõl jáccani /nem flash-elt ps/
ez tényleg igaz?
és hogy lehet megvalósítani?
esetleg ha valaki linket tud adni, ahol találok leírást
THX

öregharcsa
van benne chip? mert ha nincs az elsõ hogy ezt rakasd bele egy szakértõvel...annélkül nem fog menni semmilyen írott lemez(kivéve dvd film)...

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok. Új vagyok még itt, ezért lehet, hogy béna lesz a kérdésem. Arról lenne szó, hogy vettem PS2 játékkonzolt, és nem futnak el rajta az írott játékok. Szeretném egy profi segítségét kérni, hogy konkrétan ilyenkor mi a teendõ (de ne csak félszavakban, hanem pontos elnevezéssel), mit tudok tenni. Én szegedi vagyok, esetleg ha foglalkozik szegeden valaki ilyennel, szívesen venném a segítségét. Elõre is köszönöm szépen.
öregharcsa
torrent...ha már töltikézni akarsz... 😞

itt egy keresõ oldal: isohunt.com

http://pspfilez.extra.hu/

jaszy
Gyere be tudok adni használatit! Másolnom sem kell!
Hivatkozz az SG-re !
Psp m csak új van!

Hali! Vki nem tudna olyan oldalt/oldalakat ), ahonnan PS2re játékokat lehet letölteni ??? Elõre is köszi 😊
Seth
Nem kell

Láma kérdés...

A memókártyát kell formázni vagy valamit mielõtt elüször használjuk?
Akkor passzolom, nekem a menüben turkálás (vagy Select, vagy Start) segített, nem is egyszer.

Papesz

az a baj, hogy megáll, kirakja a loading feliratot, de nem villog, ahogy szokott, sárgán-pirosan. csak kattog a gép.

... got nothin to share with you...

Jaszy,Ha bemegyek az ületetekbe,te nem tudnál nekem másolni egy magyar kezelésit PS2-höz?
Ja,és van e nálatok PSP,használtan?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

HI!Ismeri valaki közületek a Conan The Dark Axe cimû PS2-es játtékot?Elakadtam az elején és szeretnék egy kis segitséget kérni!
A gép lefagyásáról szó nincs.

Papesz