PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karácsonyra veszek az öcsémnek de nem tom meiket.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
A vékony verziós gépe van.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Eladó 25.000,-Ft-ért egy alig használt chippelt PS2 slim.
Tartozékok: 2db dualshock gamepad és 2db 8mb memóriakártya
Ha valakit érdekel akkor a [email protected] mailcímen tudtok érdeklõdni.
Gari nemsok van moddolt gépre! Éppen semmisem! 😊
De aki garit akar vegyen a tescóban!
amúgy gondolom teljesen gyári csomagolás, +1 joy-jal egy rca-s kábellel, viszont ugye memókártya és plusz játék nélkül. Ez így ebben a formában, okosítva elfogadható ár.Garancia valszeg nem lesz rá. Modbo chipekrõl meg már olvastam hideget, meleget, vki tapasztaltabb talán megmondja a frankót ^^
PSN ID.: Beegabor
Ps2 vásárlásán töröm a fejem, de tanácstalan vagyok, hogy hol érdemes..
Ezt az oldalt néztem: http://www.multiformat.hu/index.php?ol=4
Ez ajánlott vagy árban/garanciában van jobb?
Ez a Modbo chip megfelelõ lesz? Lehet h hülye kérdés, de ha így rendelem, akkor ugye beépítik és nem mellé csomagolják? 😄
Gondolom 1 kontroller jár hozzá :S
Ja és a garancia mellé nincs írva semmi, nincs rá gari ha tõlük rendelem így?
Elõre is köszi a válaszokat!
Ha van ide irj: [email protected] (sürgös, karácsonyi ajándék)
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
DE amikor egy havernél próbáltam ott az elsõ 1 óra alatt volt olyan 8 videó.. Persze tuti csökkeni fog és majd a fõ történéseknél lessz de azért ennél több volt...
#11675 Nem, nagyon ritkák, lehetett vagy 6 az egész játékban. Mellesleg jövõre lesz Persona animesorozat, abból pótolhatod 😊
Sztem felskáláza a játékokat hd felbontásra, bár lehet tévedek nemtudom!
az elõzõleg feltett kérdésedre meg szerintem mindenki tudja itt a választ, csak le lett már írva kismilliószor, vissza kell kicsit olvasni
Most uj kérdés. mi az az AR lemez, meg az AR kártya? mire jó?
Kojiro ergo sum.
©lean.
... got nothin to share with you...
480p PAL játékoknál PS2 lista (1080i GT4)
DVD-t is inkább a PS2-esen néztem, annyira jó ezzel a kábellel. Meg vagyok elégedve 😊 Már megijedtem, hogy hdtv-n nem lehet élvezni a képet.
Megszünt a homályos kép, baromi jók lettek a színek, teljesen olyan, mintha egy RGB-s kábellel összekötött hagyományos TV-n nézném, talán még egy fokkal annál is szebb. Igaz én az aranyozott végû, oxigén mentes réz sony kábelt vettem. Nem olcsó darab, de a kép magáért beszél.
Resident Evil 4-rõl sok jó olvastam, tényleg olyan jó? Ez lenne a következõ vételem azért is kérdem.
tehát mit visz el a ps2?
Köszi
kössé má bele mindenbe <#nevetes1>#nevetes1>
Kojiro ergo sum.
a komponens kábel mindenképpen megéri. a játékaim 90%án javított, de a GOWon szerintem nem. de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb lett a kép, csak nem volt rajta képes javítani.
a többi gamenél pedig nagyon jó lett a kép a kábellel.
2-3 ezer forintért szoktam látni ilyen kábelt. ennyirét tuti kapsz.
itt pl 1990 ft:
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=77
Kojiro ergo sum.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De komponens kábelért se adj 3000-nél többet, mert attól még nem ér 6000-et, hogy ps3-hoz is jó!
Megvan a God of War is és olvastam, hogy az nagyobb felbontásab is fut és progresszív szkennelést is tudja.(Tv tudja a prog. szkent.) Kérdés a PAL verziós GOW is tudja?
Fontos lenne a válasz mert aszerint venném meg a kábelt. Ha érdemes egyáltalán...
<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor><#circling>#circling> ijet sertést a ps2-tö ért<#taps>#taps>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
CSak így gyorsabb volt. DE többet nem fordul elõ.
Õõ mellesleg a PS2 nevében a 2 az azt jelenti hogy kétütemû mint a trabant?