PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo!Csak azért írok hogy tud vki medal of honour :European assaulthoz(Ps2)kódokat?A másik pedig hogy elmentést játékokhoz a neten honnan lehet leszedni?És azt hogyan tudom a ps2 memóriakártyájára felmásolni?gran tourismo 4.nek kéne meg gta:san andreasnak!!!Thx a segítséget!!!!
Szerintem mind a kettõnek a fos a grafikája (psp-re tervezték), sztem vegyél neki valami régebbi GTA-t, amit direkt ps2re adtak ki!

szerintetek a gta liberty city stories vagy a vice city stories a jobb?
karácsonyra veszek az öcsémnek de nem tom meiket.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Attila8805
Hali mindenki egy ismerõsöm kérdezteti velem hogy a monitorára rá tudja-e valahogy kötni a playstation 2-õjét?
A vékony verziós gépe van.
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sziasztok!
Eladó 25.000,-Ft-ért egy alig használt chippelt PS2 slim.
Tartozékok: 2db dualshock gamepad és 2db 8mb memóriakártya
Ha valakit érdekel akkor a [email protected] mailcímen tudtok érdeklõdni.

jaszy
Szerintem jó a Modbó chip ! Olcsó igaz de eléggé megbízható!
Gari nemsok van moddolt gépre! Éppen semmisem! 😊
De aki garit akar vegyen a tescóban!

Seth
felháborító, hogy nem a rózsaszínût választod <#idiota>

amúgy gondolom teljesen gyári csomagolás, +1 joy-jal egy rca-s kábellel, viszont ugye memókártya és plusz játék nélkül. Ez így ebben a formában, okosítva elfogadható ár.Garancia valszeg nem lesz rá. Modbo chipekrõl meg már olvastam hideget, meleget, vki tapasztaltabb talán megmondja a frankót ^^

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!

Ps2 vásárlásán töröm a fejem, de tanácstalan vagyok, hogy hol érdemes..

Ezt az oldalt néztem: http://www.multiformat.hu/index.php?ol=4

Ez ajánlott vagy árban/garanciában van jobb?

Ez a Modbo chip megfelelõ lesz? Lehet h hülye kérdés, de ha így rendelem, akkor ugye beépítik és nem mellé csomagolják? 😄
Gondolom 1 kontroller jár hozzá :S
Ja és a garancia mellé nincs írva semmi, nincs rá gari ha tõlük rendelem így?

Elõre is köszi a válaszokat!
Keresek gta vice city stories vagy liberty city stories -t
Ha van ide irj: [email protected] (sürgös, karácsonyi ajándék)

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Kojiro
alap <#wave>

Kojiro ergo sum.

Aki privizett és gondolkodott: jövõ hét folyamán vagyok aktív még, ill. a 2 ünnep közt, utána már január 2. hetéig várás...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

clean
Köszönöm szépen az információt!! Sokat segítettél vele!!

&#169;lean.

Fido4life
arra a stílusra gondoltam amit a #11630-as írtam...

😊 Meg is veszem majd ha jön EU-ba. 😊
Seth
Oké, igazából volt vagy 20, de nagyrésze 3 másodperces valami. Najó, még a végén úgy tûnhet hogy nem ajánlom a játékot,pedig de 😊

tudom...

DE amikor egy havernél próbáltam ott az elsõ 1 óra alatt volt olyan 8 videó.. Persze tuti csökkeni fog és majd a fõ történéseknél lessz de azért ennél több volt...
Seth
ez egyik se jrpg ^^

#11675 Nem, nagyon ritkák, lehetett vagy 6 az egész játékban. Mellesleg jövõre lesz Persona animesorozat, abból pótolhatod 😊

Én úgy tudom több .😊
Fido4life
nagyon nem vagyok oda érte, sõt kifejezetten irritál az egész képi világ, a szereplõk kidolgozottsága stb. ejj dekár hogy amik ebbõl a mûfajból érdekelnének azok meg csak x-re vannak (Jade Empire, Fable, Shenmue 2) 😞

Ha már az lcd tv-krõl van szó akkor valaki probálja ezt kilink!
Sztem felskáláza a játékokat hd felbontásra, bár lehet tévedek nemtudom!

Seth
Nem sok ilyen átvezetõ jelenet van ám benne, 10 óránként talán 1 😄

Sztem nem. 😊 Nekem nagyon tetszett hogy tele van jó kis anime bejátszásokkal... Végül is anime game...
Seth
és az baj??

Fido4life
uhh hát ez nagyon anime :S

zsolesz92
ok köszi

Seth
Action Replay, csalásokat lehet bevinni vele, be kell rakni a gépbe mint egy memóriakártyát

az elõzõleg feltett kérdésedre meg szerintem mindenki tudja itt a választ, csak le lett már írva kismilliószor, vissza kell kicsit olvasni

zsolesz92
ar2-es kódlemez, kódkártya, igy van kiirva

zsolesz92
Hali megint. elõzõ kérdésemre nem irtatok gondolom ti se tuggyátok.

Most uj kérdés. mi az az AR lemez, meg az AR kártya? mire jó?

Kojiro
sniper elite

itt azt irja 8an lehet egyszerre neten (ps2 persze)

Kojiro ergo sum.

clean
Sziasztok! Látom, ti nagy ps2 fanok vagytok, így minden bizonnyal tudtok válaszolni a kérdésemre is... Anno 2005-ben megjelent ps2 re (is) a Sniper Elite nevû játék. A kérdésem csak annyi lenne hozzátok, hogy ps2 verzában van e neki online elérhetõsége? Az tudom hogy pc-n lenet játszani vele online-t, de én nem pc-n, hanem ps2 szeretném ezt játszani... Van rá lehetõség?

&#169;lean.

Sokan istenítik a (p)resident evil 4-et. nekem nem jött be az irányítása

... got nothin to share with you...

Köszi az infót. Most már én is saját szememmel látom. Tegnap épp arra jártam, ahol ezt a kábelt meg lehet venni és pont azt kaptam tõle amit vártam. GoW-ot néztem én is, de csak interlaced módban fut. Viszont így is szebb. Wikipedian láttam egy listát, ami mutatja, hogy melyik PAL verzió játékok támogatják a progressive scant. Black pl. ilyen, arra majd beruházok.

480p PAL játékoknál PS2 lista (1080i GT4)

DVD-t is inkább a PS2-esen néztem, annyira jó ezzel a kábellel. Meg vagyok elégedve 😊 Már megijedtem, hogy hdtv-n nem lehet élvezni a képet.

Megszünt a homályos kép, baromi jók lettek a színek, teljesen olyan, mintha egy RGB-s kábellel összekötött hagyományos TV-n nézném, talán még egy fokkal annál is szebb. Igaz én az aranyozott végû, oxigén mentes réz sony kábelt vettem. Nem olcsó darab, de a kép magáért beszél.

Resident Evil 4-rõl sok jó olvastam, tényleg olyan jó? Ez lenne a következõ vételem azért is kérdem.
jaszy
Helyesbítettem nem belédkötöttem!<#mf2><#mf2><#violent>

zsolesz92
Halihó, visszapolvasva azt láttam hogy neroval lehet kiirni ps játékokat. ha leöltöm, milyen formátumban kéne lennie a játékak?
tehát mit visz el a ps2?
Köszi

Kojiro
ok 2-3000 ft-ot írtam, szal belefér sztem <#mf2>
kössé má bele mindenbe <#nevetes1>

Kojiro ergo sum.

jaszy
Rosszul látod! 2990!

Kojiro
nekem lcdm van és ps2m szintúgy.
a komponens kábel mindenképpen megéri. a játékaim 90%án javított, de a GOWon szerintem nem. de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb lett a kép, csak nem volt rajta képes javítani.
a többi gamenél pedig nagyon jó lett a kép a kábellel.

2-3 ezer forintért szoktam látni ilyen kábelt. ennyirét tuti kapsz.
itt pl 1990 ft:

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=77

Kojiro ergo sum.

jaszy
<#eplus2>

Csabesz6
11644re ment

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ez ugye nem nekem szólt.?Mert ha igen akkor valamit nagyon benéztél.

Biztos hogy van értelme, mert az RGB kábelt nem az lcd-khez találták ki!
De komponens kábelért se adj 3000-nél többet, mert attól még nem ér 6000-et, hogy ps3-hoz is jó!

Olyan kérdésem lenne, hogy a héten vettem egy hdtv-t és van ugye a ps2 konzolom. Az rgb kábelem van, de nem túl jó minõségû a kép. Komponens kábel javítana ezen? Láttam ps3/ps2-höz aranyozott végû komponens kábelt, igaz nem túl olcsó, de ha élesebb lenne a kép, akkor megérné.

Megvan a God of War is és olvastam, hogy az nagyobb felbontásab is fut és progresszív szkennelést is tudja.(Tv tudja a prog. szkent.) Kérdés a PAL verziós GOW is tudja?

Fontos lenne a válasz mert aszerint venném meg a kábelt. Ha érdemes egyáltalán...
akormár: kolbász,szalona,töpörtyü,hurka,
<#nevetes1><#vigyor><#circling> ijet sertést a ps2-tö ért<#taps>

Töpörtyûért adtok PS2 gamét? Monjuk ajánlok 3 merék törürtyût meg egy nagy szõrös pörcöt a FFXII-ért!
<#vigyor><#taps>

Rip
Nem "lessz", hanem lesz, tanuld meg, sokszor kell majd használni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

jaszy
<#mf2>

Késsel szoktam enni a levest. 😊

CSak így gyorsabb volt. DE többet nem fordul elõ.

Õõ mellesleg a PS2 nevében a 2 az azt jelenti hogy kétütemû mint a trabant?
Válasz erre:11629...