PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
is..(ha van benne chip)
dvd backup (film)
game backup (+chip)

http://pspfilez.extra.hu/

Ps2 viszi a Back up lemezeket is,ez mit jelent???
Futnak rajta a másolt játékok,amit a netrõl szednek???
Melyek a legjobb játékok amiket coopban vagy egymás ellen lehet nyomni?

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

www.konzolvilag.hu itt memoriakártyát vettem 3000ért

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

öregharcsa
a lényeg: ha csak felszíni karcolások, akkor nem gáz, de érdemes róla egy biztonsági másolatot készíteni..amint erõteljesebb a karcolás ott már akadhat a játék (lejátszás közben) ill lehet hogy nem is tudod beolvastatni még a pc-s meghajtóban sem...
ha fény felé tartod az alját, rögtön látszik hogy melyik csak felszíni(vékonyka) és melyik a mélyebb (erõteljesebben-vastagabban látszik)karcolás...

Az a baj hogy én nem tudm mi számít kevéske karcnak... ez van... Bár PS2-be még nem raktam be de amikor egy ISO-t csináltam belõlel a havernak a PC DVD-je minden további nélkül vitte. (PS2 jelenleg nincs nállam) de akkor gondolom a PS2 is be tudja olvasni majd...
Van egy alapszint, utána a hibajavítás mértéke meredeken nõ, majd ha átlép egy szintet a jelkimaradás, az is felmondja a szolgálatot. Plusz erõsebb karcoknál a trackingservo-k is megdolgoznak rendesen 😊 Kevéske karc elszórva nem gáz.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

öregharcsa
tegyük fel hogy szemüveges vagy...ha összekarcolom a lencséit téged zavar a szabad látásban???

Az hogy mennyire karcos a DVD lemez befolyásolja valahogy a lejátszást?
csak úgy általánosságban gondoltam... de akkor legyen... távirányító, állvány meg ilyenek 😊

Ha esetleg leirnád mire gondolsz!

valakinek van olyan jellegû infója, hogy hol érdemes tartozékokat venni? Kizárólag az ár szempontjából kérdem, mert elég drasztikus hogy ami egyik helyen 5K az máshol 3K meg hasonlók... szóval valami tuti tipp jöhetne 😊

Na meg a másik, szóval a másik gép csak fejhibás, abban az esetben ha az a gép olyan mint ez, akkor az én fejem jó bele igaz? Feltéve ha az én olvasófejem nem kapott zárlatot... 😞

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Akkor felejtõs. Most vettem egy XB360 Elitet. Azthiszem ezt meg elajándékozom az egyik bartáomnak. Szereltesse meg valakivel. Mennyibe fájhat ez Neki? SCPH-30004 R 😊

Sok minden lehet, bexart a táp, elszállt 1-2 panelbizti, a chiprõl levált egy vezeték és bezárlatolt valamit....sokesélyes küzdelem lehet belõle.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hát eddig volt. De régen volt már használva, most hogy összedugtam már az sincs. Lemez nem maradt a tálcában, de eddig a logo feljött. Most meg az sem.

A servoic-k nem egyformák minden szériában, és a levétele mi ndkét panelrõl, illetve átrakása még ideális esetben sem mûködik, hiszen iszonyú meló megõrizni az SMD-tok épségét. Azaz, sztem nem nyersz a haverod gépével ilyen formában.
Kép, hang, joyport az van?

Bekapcsolom a gépet, de az eject gombra semmi reagálás, nem próbál nyitni, nem hallom, hogy dolgozna benne bármi is. Ez akkor mi lehet? Van egy régi gép egy haveromnak, az fejhibás. Elszeretném kérni Tõle alkatrésznek. Lesz nekem benne használható dolog?

Köszönöm jaszy.

turho: Úgy volt hogy egyik nap este még játszottam, másik nap reggel meg már nem indult be. Elõtte semmi kattogás, kerregés, a fej sem küszködött soha, ha kicsit is nehezen olvasott akkor egy kis fejtisztitást végeztem és mindent olvasott elsõre, de soha semmi csúnya hangja nem volt. Nemsokára megnézem megint amit leírtál.

Csak a 50004-eseket meg a slimeket lehet ki- és bekapcsolni a eredeti sony ps2 távirányítóval. De az eredeti távirányítóból is két fajta van. Van a amit vevõegységgel adnanak ezek a 50004 elötti gépekhez készültek és ezzel csak kikapcsolni lehet a gépet. Meg van amit vevõ egység nélkül adnak, ez az 50004-ekhez és a slim-ekhez készült, mert a vevõegységet már gyárilag a gépbe építették. Ezzel ki és be is lehet kapcsolni a gépet!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a az eredeti sony vagy akár utángyártott dvd távirányítóval lehet e ki- bekapcsolni a ps2-õt?

próbáld meg kikapcsolni a csipet (amikor bekapcsolod a gépet az eredeti lemezzel, akkor lenyomva hagyod a gombot 3 másodpercig).

Próbálkozik az ejectnél, indulna a motor, vagy az sem? Ha nem ad hangot kicsit sem (érzed és hallod, néha a tálcán egy minimális mozdulás is látszik) akkor servoic 100 %. Egyéb esetben a beékelõdött, beszorult mechanikának van némi esélye. Hibaanalízisként az is számít, hirtelen következett-e be a baj vagy folyamatosan kezdett el rosszalkodni. A fejnek ehhez semmi köze.

jaszy
Egyértelmü servo IC! A fejhiba miatt csak nem olvas de minden más mûködik!

Sziasztok

Ha a gép mindkét gombra (lemez kiadó és bekapcsoló gomb) csak bekapcsol illetve kikapcsol, de semmiképpen nem adja ki a tálcát akkor mi a baja? Mindenki mást mond. Fej vagy IC? 😞

jaszy
Tuti fej! A gépek jórésze vagy küszködik csak vele vagy abszolut nemviszi!

ronso
sziasztok..nincs valakinek eladó RING OF RED nevü játék ps2 [email protected]öszi

Sakkoo.......Baszkiiii

A chipelés nem indokolja hogy ne menjen. Semeddig sem jut el töltésben? (mindkét lemez dvd9 eredetiben, gyenge lenne a géped feje?)

csippelt psem van. kölcsön kaptam 2 eredeti játékot: god of war 1-2
viszont nem akarja lejátszani. mi lehet a gond? 😮

... got nothin to share with you...

Smithie
Pl a Freedom Fighters-be sok hó van,meg táj(ly 😄) is...Csak levan bombázva,de jól néz ki!😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

gercse
oks, akkor megtekintem

Ja az SSX on tour nekem is megvan jó játék!

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

theone91
énis az ssx-et ajánlanám, abból is az on tour-t

gercse
tudom,
na mindegy, majd körülnézek akkor vmi nagy siteon

jaszy
Hóóópikék törpikék 😊

Nemsok havas van!

A legjobb a havas rally 😊

gercse
😊 oks, mondjuk én csak címekre vagyok kiváncsi

Szerintem nézz be az olcsó konzol, game topikba. Valaki árul SSX-et, ami tartalmaz némi havas mókát.

gercse
vmi jó kis havas játékot tudtok ?😄
(mindegy milyen, lehet sport féle, vagy bármilyen más csak legyen benne hó meg szép táj 😄)

Seth
nem és nem

PSN ID.: Beegabor

És a Motorstorm?

Csá a Colin Mcrae Dirt megjelenik PS2-re?

jaszy
Én nemtenném bele! Inkább a 10000 ft os asztali dvd be tenném amit arra gyártottak, mnempedig egy játékkonzolba aminél ez másodlagos funkció !
Annyi egy Ps2 fejcsere mint egy akciós asztali dvd, ami divx et, mp3 at is visz,+ távirányító van hozzá álapbol!

Igen jó minõségû írás, és márkásabb lemez esetén ajánlom csak. Úgy rendeltetésszerû használatnak minõsül.

theone91
ja, 5000-ért dobálják utánad a teszkóban...(igaz az olyan is ;])

Ha egy picit visszaolvasol, akkor léthatod, hogy eltéröek a vélemények!
De nem igaz hogy nem birtok venni egy kibaszott dvd lejátszót!

wrcfan
Sziasztok!

DVD9-es írott film nagyon "megerõltetõ" a gép számára, vagy nyugodt szívvel nézhetem az ilyen filmeket a Play-en??

Fido4life
de végülis mind1, bármelyik GTA-val ellehet lenni ha az ember a 100%-ra hajt<#idiota>

Fido4life
Vice City Stories-t ajánlanám több tekintetben veri az LCS-t. viszont egyetértek tukkoval a stories részek inkább csak fanatikusoknak valók, ha még nincs meg egyikse akkor inkább régebbiek.

gercse
Cheats List
To enter the following cheats, press START to pause the game and hold down L1 + R1 while you press CIRCLE, CIRCLE, LEFT, TRIANGLE, CIRCLE, X.

Disable HUD ... CIRCLE, DOWN, CIRCLE, UP, TRIANGLE, CIRCLE
Disable Shellshock ... L2, R1, L2, L1, TRIANGLE, TRIANGLE
Get Documents ... UP, X, R2, R1, UP, SQUARE
Kill Level's Nemesis ... DOWN, L2, L1, UP, SQUARE
Suicide ... X, TRIANGLE, CIRCLE, RIGHT, TRIANGLE, CIRCLE
Infinite Ammo ... L2, L1, SQUARE, L2, L1, R1
Refill Life ... SQUARE, L2, L1, TRIANGLE, TRIANGLE, L2
100% Adrenaline ... L1, R2, R1, UP, TRIANGLE, CIRCLE

Submitted by Kenny, RichMortimer, beckymdragonfly
All unverified