PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ez megy ps2höz?
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
lene még egy kérdésem ha tényleg nagyon katog a gép és már nem tölti be a játékot akor lecseréljem?? mert még van rá jotálás
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Na mind1 garis ugy is.csak majd vamikor chippelni akaromm és nehogy akkor mennyen tönkre.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
lene egy kérdésem én most kaptam egy ps2-töt és az lene a kérdés mikor
beteszem a játékot és elinditom akor minden rendben van de mikor elkezdi tölteni a játékot elkezd katogni valami leál a gép-be és katogni kezd
mi baja lehet???????
a segitséget is eröre köszönöm<#nezze>#nezze><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Az lenne a kérdésem, hogy az megoldahtó e valahogy. hogy a dvd-t úgy irjam meg, hogy a ps2 eredetinek lássa?
Vagy esetleg a record sáv letakarása a lemezen mûködik e?
(pc-nél mûködik, csak ügyesen kell rajzolni a filcel <#idiota>#idiota>)
jó fej volt aki a cd/dvd képfile-ból kirakta a benne lévõ fileok-at...
http://pspfilez.extra.hu/
PSN ID.: Beegabor
Letöltötem a NfS ProStreetet PS2-re. 30 partbol állt ezt kitömörítetem és kibontás után ezeket a fájlokat kaptam.: "00PADFIL.BIN, 01MOVIES.BIN, 02CARS.BIN, 03SOUND.BIN, 04PROSTR.BIN, IOPRP280.IMG, IRX281A.BUN, IRX281B.BUN, NAMES.HOO, ZDIR.BIN" Szerintetek ezeket kiírom lemezre mûködni fog?
http://www.youtube.com/watch?v=ZrvQCnYySzM
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
csak kíváncsi vagyok, ki mit tud, hol jobbak az árak 😊
Papesz