PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RCA, Scart, komponens. Ha lcd-t veszel, azon mind3 van.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

TidusX
Csõ srácok, csajok!
Valaki mesélje már el nekem, hogy csatlakozik a PS2 a TV- hez! Scarttal?
Mert én most akarok TV- t venni, aztán meg a gépet, és van olyan TV, amire rá se lehet kötni...<#hawaii>

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

több tévével is próbáltam, és a mostani tv-vel is scart-on is meg sima sárga+mono audio... próbálom mozgatni a kábelt mikor fekete-fehérre vált, de ashol semmi változás ( tehát a klasszikus pofozgatós szervíz módszer nem segít...;)) Lehetséges olyan, hogy a chip-et mikor berakták, akkor mozdult el valami? egyébként titanSX3 van benne, és arról olvastam valami oylant h az egyik kötéstõl függ az ntsc vagy az RW támogatás... vagy csak félrefordított a babelfish? mert ha az mozdul el az talán magyarázná ezt a jelenséget... azért veszek ma egy rgb kábelt, biztos, ami biztos. mit gondolsz/gondoltok ?

Nahar
A chippelés a gyakorlatban hogyan mûködik?
A szaki küld egy panelt amit nekem kell beépíteni, vagy fel kell cuccolnom a gépet Bp-re és megvárni míg megcsinálja?

Motorola Defy

16x-osra mehet 6-8-szorosan. Én azét állok meg 6x-nál itt is, mert a legtöbb író 6x sebesség felett z-clv módban ír, azaz megszakítja az írást és úgy vált sebességet. Nem egészséges dolog, adatnál ....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

öregharcsa
off: ass megcsinálta ha jól tudom...
ON:

hát így már fogalmam sincs.. én azért megnézném a tv-n és a kábelen is a csatikat...(kívül - belül) biztos ami hótziher...nekem is volt ilyen és a tv-n lévõ aljzat volt a ludas a dologban..ott nem érintkezett valami rendesen...

http://pspfilez.extra.hu/

mármint mi nem érinkezik jól, a jelenlegi kábelem? vagy lehet, hogy belül valami? és akkor pal-on miért nem jön elõ ez a probléma? (off: a pspfilez-on valami jelszó parám van, nem tudok belépni, mióta új fórumrendszer van.. arra ötlet?:D) bigup
öregharcsa
rgb kábel..és valószínüleg valahol nem érintkezik jól...

jajj, lefelejtettem, mi a pontos meghatározása ennek a kábelnek, ha az megoldás...

Háj again, az miért lehet, hogy ntsc-cuccokat a csippelt(toxic) ps2 váltogatja, h fekete-fehér vagy színes? mer' ugye írtátok ezt a kábelt ami jó a fekete-fehér-ség ellen, végigolvastam ezt a topic-ot mikor megvettem a gépet, de ilyent nem láttam senkitõl, hogy váltogat menet közben, tehát hogy nem folyamatosan fekete-fehér, vagy színes, hanem játék közben random váltogatja... elég zavaró, és nem tudom ,mi lehet az oka. Segítseteeeek:)
Köszi
OK, igazad van, amugy nekem is az van!

öregharcsa
méé..a pio sem drágább..és mégis jobb...

Ok, nem vitázok, mert megint CD vs. PS2 szitu lesz!<#vigyor>
Amugy ilyen fos iróik vannak az átlag user-nek!

sehol egy ASUS :D

öregharcsa
én is 4x-en írok..és eddig nem volt gond semelyikkel..amit viszont 8x-an írtam , az nem megy jópár gépben..(verba,tdk,ritek lemez)

mik ezek a fos írók???

sehol egy teac, pio, esetleg plextor...

Elolvastam! Sztem nem azt ajánlják, hogy mindenképpen 4x-esen irjuk mindent, csak azt mondják hogy 16-20x semmit se írjunk! link, de tõlem irhatjátok 4x-esen is!<#nemtudom>

Ez szívás <#rinya>

jaszy
Max shooter kell hozzá! Egy átalakító amit a joy portba kell dugni!
USB röl nemmegy!

Kössz az AR MAX-os válaszokat, egyébként azt nem lehet vele megoldani hogy memókártyának lássa a pendrive-t? Valahol ilyesmit olvastam... Usb-s billentyût meg egeret hogy lehet Ps2-vel használni? Valami cucc kell hozzá vagy, csak némely játék támogatja?

aricsi
Én is úgy tom hogy 4x-esen kell írni függetlenül a lemeztõl.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Smithie
Ja és ez nem ellened szól Tukko,tudom hogy te is benne vagy ebben a dologban jó ideje.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Nyilván,ezért csinálom igy már pár éve.<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jaszy
Tökéletes igazság!
A 4x es alatti viszont nemtesz jót a lemeznek !
Szerintem a 4x es az arany középút.

Smithie
Ennek a gépnek az a legjobb ha minél lassabban "pörkölöd" a lemezre a játékot--->Nem a minõségéröl hires az optikája. Cáfoljatok meg lécces'!!!
<#hehe>

jaszy
" Az dvd-tõl függ, hogy milyen gyorsan kell írni"
Az olvasót is megkérdezted? :)

8x os írással nemmegy stabilan a Ps2 ! Ne terjeszd a 8x os írást mert baromság! Én teszteltem Ridata 4x es tabilan ment 8x os új gépen is akadozott és furcsa hangja volt!

Smithie
Ajánlom figyelmedbe a prohardver tesztjét melybõl sok-hasznos,számomra már bevált dolog derül ki.

Ha egy 16X-os lemezt 4x-en megirsz, lehet többet fog hibázni az írod, mintha 8x-an irnád! Ezt a régen elterjedt hülyeséget "hogy a lehetõ leglassabban kell irni" el kell felejteni! Persze hogy lassan kellet régen írni mivel csak 2x-es meg 4x-es dvd-ket lehetet csak kapni! Meg attól hogy neked eddig nem volt gondod nem azt jelniti hogy jól csinálod! De majd megerõsít engem valaki aki jobban ért ehhez a dologhoz!

Smithie
Nálam ez bevált,nem hülyeségeket irkálok...(Kivéve ha ratyi ridiscröl van szó...)

Ezt a 4x-es dolgot, ne igen terjeszd! Az dvd-tõl függ, hogy milyen gyorsan kell írni!

Smithie
4x-en.<#eljen>

dvd filmet hányszorosan irjam ki? Mennyi a kedvezo? Tudom nem erre való a ps, de kiirtam egyet és néhányszor nem volt hang, pc-n volt.
aricsi: nincs mit

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

aricsi
kösz, ütõs a google-od:D

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

küldtem pü-t, hogy honnan szerezd meg ;)

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

aricsi
Nincs meg valakinek backup vagy eredeti Timesplitters 2? Megvenném. Már minndennel próbálkoztam, van egy torrent pl, de seeder hiány miatt 99,5%-nál van már õsidõk óta minden peernél.(legtöbben feladták,asszem már csak 2 peer van)

Hát én még igy közelebbrõl nem láttam a game-et, de miket tudtak belerakni a régi zenék helyett, el nem tudom képzelni<#vigyor0>, szóval a nintendo megnintendosította!<#vigyor2>

Szép az MGS remake, amit elcsesztek benne, egyedül annyi, hogy mások a zenék, nekem nem tetszett annyira....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Van amelyik tv nem annyira szereti a 60 hz-et. Nem menjünk bele, mûszaki megvalósítási oka van. Próba kérdése melyik a szebb. Néhány készülék hajlamos elkenni-homályosítani a képet 60 hz-en, illetve a színek is természetellenesebbek lesznek. Ez áramköri kivitelezési és gyártói téma, mondom, próba és ami a jobb azt kell használni. Már ha van választási lehetõség.... (Nem sok PAL game adja meg a PAL60 lehetõséget se).

Helo!!Csak azért hogy az Exploit cd v.1.0.4. hol tudom letölteni fontos lenne!!!Köszi!!!!!
FLeT
csá nép!
Eladó használt, jó állapotban lévõ játékok!(Eredeti)
- Ace Combat 5 Squadron Leader 5000 FT
- Singstar + 2 mikrofon 7000 FT
- Mission Impossible: Operation Surma 2000 FT
- F1 2004 2000FT
- Sled Storm 3000 FT
- Burnout 2 3000 FT
- Burnout 3 4000 FT
- GTA Vice City 2500 FT
- GTA 3 2500 FT
(Alkudni lehet!)

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

jaszy
Az 50HZ esen is szebb a kép! Három szint (piros,kék,zöld) külön viszi be a TV-be nempedig a kevert szin megy bele! Élesebb,szebb a kép!

Kazuma92
tehát ha én veszek egy ien RBG kábelt, és rákötöm a sima tv-mre (amin megy a 60 herz) szebb lesz a kép?

áááá, dehogy! Se zelda, se Mario, se Resident Evil fan nem vagyok.<#vigyor0> Mondjuk a felujjított Metal Gear Solid 1-et megnézném! De azt miért csak Gamecube-ra adták ki!<#rinya>

Nem szûz a kicsike de makulátlan!Érdekel?
Smithie
Tessék,itt az embered Tukko személyében!:)

Amugy chipes a "kocka"?

Ott is hirdetek az expressben is a hirdetesneten is,hirdetes lap oldaon is?Nemtudom,hogy létezik olyan olda ahol még nem hirdetek?!
Smithie
http://apronet.hu

És tudsz eladót?!Max 25E-be vagy csere?!
Nahar
Megnyugodtam :P

Motorola Defy

Smithie
Én !ONLY! SONY konzolokkal foglalkozok!<#vigyor0>