Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Sokat mennék a 6-4-el. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
szállj be és egy ötszázasért lesz egy szavazatod ;-)

Nieleen

Malakai
Én is kiszedném CTF-bõl, nem kicsit. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
maradjon!😊

Yossarian
bár a CTF-bõl úgy kivenném mint a sicc 😊 gyalog hazavinni azt a zászlót, az lenne az igazi móka 😄

Nieleen

Yossarian
a nagy térképekre való tekintettel szerintem maradhat.

Nieleen

KM
Igen!

dr Kotász
Tudomásul vettük. Akkor HQ-ból ki kell venni a tankokat. A dzsip ugye maradjon?
Yossarian
lesznek 😊

Nieleen

Malakai
Akkor úgytûnik mégis lesznek jeep flag-rushok.. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Mindenki szavazott:

HQ: 2igen-7nem
DOM: 7igen-2nem
CTF: 6igen-3nem

Nieleen

HD JOHNNIE
Látod milyen rendesek ezek a srácok? <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

me and a monkey
Zanzásítva: Delete your multiplayer configuration file and let the game generate a new one. Also, download and install the latest patch. If that doesn't work, remove the game entirely and then reinstall it with the latest patch and PB version.

Töröld a multi konfigurációs file-t és hagyd, hogy a játék magától generáljon egy újat. Valamint frissítsd a játékot a legfrissebb verzóra.
Ha így sem megy: töröld és tedd fel újra.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey

Innen hámozd ki.
Legalább gyakorolod az angolt.

Dietrich
is..+ multi optionsba is beirni

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
kulcsot kell cserélnie?

Dietrich
de már ezt is frissíteni kell <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ez a fórum motor meg az ilyen hszk-re szokta ezt feldobni...

HI!amikor CoD OU-val akarok MP-zni akkor mindig bedobja ezt a kis ablakotés nem csak tdm-re vonatkozik ez az egész!lécci segítsetek mi lehet a probléma!elõre is kössz Mykee

me and a monkey
Már csak én maradtam azt hiszem:
HQ: nem
DOM: igen
CTF: igen

Lehet, hogy hülyét kérdezek: azzal nem lehet kiváltani a tank meglétét vagy hiányát, hogy csak a jeep-et engedélyezzük? Akkor nagyobb pályán megmarad a mobilitás, tudunk gyorsan mozogni a nagyobb pályákon de mégsem serkent kempelésre.

HQ: nem többi igen

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Ki nem?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
és melyik modban teszed már végre tiszteleted hosszabb távon is? <#mf2><#hehe><#vigyor>

Magnetic
Akkor én is szavazok 😊

HQ: Nem
DOM: Igen
CTF: Nem

HI!amikor CoD OU-val akarok MP-zni akkor mindig bedobja ezt a kis ablakotés nem csak tdm-re vonatkozik ez az egész!<#szomoru1>lécci segítsetek mi lehet a probléma!elõre is kössz Mykee

Yossarian
Tehát eddig szavazott 6 tag: Mentol, KM, Dietrich, Skyline, Kotász, Yossarian

HQ: 2igen-4nem
DOM: 4igen-2nem
CTF: 4igen-2nem

Nieleen

3*igen

KM
Ha már így, akkor: 3 igen!

Dietrich
mindháromra nem a válaszom

HQ: 4nem
DOM: 2igen-2nem
CTF: 2igen-2nem

Yossarian
HQ: 3nem
DOM: 2igen-1nem
CTF: 2igen-1nem

Nieleen

Yossarian
Egyáltalán meg tudjuk mi csinálni, hogy egyik modban legyen, a másikban ne?

DOM: nem
CTF: nem

Nieleen

Yossarian
Tudom, hogy nem te voltál. Mellékettyintettem. Kotásznak ment volna.

Nieleen

dr Kotász
DOM: igen
CTF: igen

+ figyelted a téket?
zaki
Köszönöm <#eljen>

DJ Skyline
HQ: Nem!
DOM: Igen!
CTF: Igen!

dr Kotász
Hát gyerekek, úgy látszik, alapvetõ nézeteltérés van a tankok megítélésében. Csak egy megoldás létezik: a többség dönt. Ha jól tudom, ugye 9-en vagyunk, azaz a szavazás eredménye döntetlen nem lehet. 2-3 nap alatt csak beérkeznek a válaszok. Véleményem szerint külön döntést igényel a 3 játékmód.

Ezennel tehát felteszem a kérdést minden kedves társunknak:

Legyen tank HQ-ban?
Legyen tank DOM-ban?
Legyen tank CTF-ben?
Serpa
miért is?

Dietrich
de már sokadszor bizonyosodik be...ezekre a modokra nem való a tank! Az a BAS-ra való ahol meg jó tank csaták is szoktak lenni.. én szeretem azt is (hülyék persze ott is vannak akik beugranak a dzsippe hogy elöbb érjék el a tankokat)szóval nem a tank ellen vagyok.

sõt tegnap még cod2-n is jártam, hogy kicsit felpörgessem magam az esti játékhoz..sikerült is a szerverünkön valami 1-12-vel indítanom :p

Dietrich
az nem én voltam mert tankkal nem hoztam el zászlót..max a toronyba voltam.

"Én annó a hurtgenen szerettem CTF-ezni, mert nem volt jármû és nem volt csipa. Azon a hatalmas pályán át kellett verekedni magad az ellenfél zászlójához és vissza. Valami hihetetlen nagy harcok dúltak végig a zászló körül és ha valakinek sikerült pontot csinálni, még az ellenfél is gratulál. Elképesztõ háború feeling volt, nem egy ilyen be a dzsippbe és fuss."

anno én is ott voltam ezen 😊

nem véletlen mondtam tapasztalatból..no tank, no csipa...

Hello!

Szerintem éppen a jármûvek, a futás, és a füst az a plusz, ami miatt jó a CoD:UO. Én azt mondom, hogy legyenek tankok, de akkor legyen is ellenszerük(pl.az a tankkilövõ nagypuska, ami csak telepítve mûködik - na, az durva)!

Egyébként én a tankok ellen hatásosan szoktam alkalmazni a füstöt, és a satchel-t. Ja, meg az rpg-t.

ELLENBEN azt nem tudom felfogni, hogy miért kell a rifle-only-t erõltetni például a powcamp-en? Azon a mapen pont a mészárlás a lényeg!

Yossarian
Brühühüüüüüü 😊
Na nem volt nekem ettõl rossz estém 😄 Bementem a WOFF-ra HQ-zni és még vagy másfélórán át jól kiéltem magam puskával puska ellen. 😊

Én nem hentelek. 3* éjszakás leszek. Majd legközelebb szombat este leszek itthon.

Nieleen

Yossarian
A cassinos esetre:

Igazad van, a tank ellen tankkal kell menni. Ha visszaemlékszel, elég sokszor felrobbantgattuk mi azt a tankot. Azon a pályán 3v2-be játszottunk. Ketten kempeltétek a zászlót. Egy a kezdõ épület ablakából, egy meg a tankból. Egy emberetek pedig mászkált a pályán a mi zászlónk után, bár nem egyszer õ is a zászlótokat védte a szemben levõ épület tetejérõl. Az épület (amibõl Magnetic olyan rém egyszerûen kilõtte volna tankotokat) minden ajtaját bedrótoztátok, meg a zászlót is totál körberaktátok tripwire-rel. Úgyhogy ha nagynehezen odaküzdöttük magunkat, már nem volt mivel felrobbantsuk az aknákat, felszedni meg idõnk nem volt, mert respawnoltatok. Ha valaki, akkor én nem szoktam feladni a sziszifuszi küzdelemet se, mert szeretem a kihívásokat. De a 15. halálom után besokalltam. Nem érzem fairnek, ha a nagyobb létszámú csapat kempeléssel (fõleg tankkal) ráül az 1 pontos elõnyre, mert az ellenfél úgyis támad, ha szépíteni akar. Nem azt akarom mondani, hogy ez csúnya dolog, vagy tilos lenne. De ez egy public game volt, nem egy war. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Én pedig a nyilt sisakos küzdelmet szeretem...

Kiváncsi vagyok mi lett volna, ha Dietrichhel leállunk mi is valahol a kezdõnk közelében és úgy fogjuk fel, hogy mivel úgyse nyerhetünk, nem megyünk önként a vágóhídra. Biztos uncsi lett volna a tankban cigiznetek és elindultok 😄
Félre ne értsd, nem téged bírálgatlak, vagy vmi ilyesmi. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy ha ott és akkor nincs tank, hanem gyalogos küzd gyalogos ellen, akkor egy izgalmas, kétesélyes csatát vívhattunk volna még öten is. Egymásra vadászgatva, ember ember ellen küzdve, amibõl a jobb, vagy a szerencsésebb kerül ki gyõztesen.

Nieleen

Yossarian
Én Hurtgenre 3:0-nál léptem be. Azt láttam, hogy a tankunkkal baromkodik egy faszi a kezdõn, a jeeppel meg rallizik egy másik hülye a völgyben.
Mikor felfogom, hogy mi is van, odaért a zászlónkhoz egy full amcsi dzsipp. Kettõt kilõttem, de a harmadik már száguldott is a zászlóval hazafelé. Pisztollyal a kezemben árkon bokron keresztül átvágtam a pályán, de már csak úgy értem a zászlós dombotokhoz, hogy csak a pont csinálás utáni méteren tudtam lelõni a fickót. A csapattársaim meg jól elvoltak, mint akik azt se tudják minek van az a zászló a hóba szúrva. Meg is kérdeztem, hogy "ebbe a csapatban csak engem érdekel a zászló? mert akkor nem strapálom magam"
Ha már ott voltam a zászlótoknál, gondoltam felkapom. Beugrottam a dzsippetekbe, de a fáról kilõttek.

Feléledek, erre azt látom, hogy egy német tankkal viszik a zászlónkat. Talán éppen Te. Rohanok utánatok, pár gyalogost le is szedtem, de kar98-cal a tank ellen nem sok sanszom volt 😊 5:0
Megérdemeltétek, az a csapat nyert, aki el tudta venni a hülyék elõl a jármûveket és ki tudta használni a lehetõségeit.
De! Én annó a hurtgenen szerettem CTF-ezni, mert nem volt jármû és nem volt csipa. Azon a hatalmas pályán át kellett verekedni magad az ellenfél zászlójához és vissza. Valami hihetetlen nagy harcok dúltak végig a zászló körül és ha valakinek sikerült pontot csinálni, még az ellenfél is gratulál. Elképesztõ háború feeling volt, nem egy ilyen be a dzsippbe és fuss.

Nieleen

Dietrich
én nem..szóval pasz

Dietrich
ja értem..te is - vedd feleségül akkor géped - ...üzenetek közt éled napjaid 😄

KM
Az asszony ingatag!<#nyes>

DJ Skyline
gyors off!
commandos 3-al játszott valamelyikõtök!? érdemes beszerezni,vagy nem nagy eresztés

Dietrich
találtam egy helyet ahonnan gyorsan jön <#ravasz1>

DJ Skyline
én nekem tetszik hurtgen,csak akkor rossz mikor vannak vagy 20-25-en...akkor már átmegy hentbe...tank meg nem kell rá,hisz' nem olyan nagy map,elég a jeep

Malakai
Remélem ma is lesznek/leszünk sokan, talán ma nem csak egy órát lesz a fenhatóságom alatt a gép. 😄

Sztem Hurtgenre nagyonnagyon gáz tankot tenni, amúgy is ellene vagyok, de Hurtgen vmi szörnyû volt így. 😛
Ha mások azt szavazzák, hogy maradjanak a tankok, akkor legalább egy mp_uo_hurtgen_ctf.cfg (+mp_uo_hurtgen_dom.cfg+mp_uo_hurtgen_hq.cfg) készítése tankok nélkül nem lenne rossz... 😛
Amúgy ami még nekem nem tetszik:
freespect
fg42
panzer (ha nincsenek tankok)

(\__/) ( X.x) ( } . { )