Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
valahogy így, de asszem attól függõen, hogy hova szedi le, uo, vagy main mappában kell lennie. De lehet rosszul emlékszem.

Nieleen

Dietrich
gyere ma..ez még nem hétvége <#eplus2>

Yoss tényleg faja ez a fejhallgató ami neked is van és most már nekem is. <#eljen>Mondjuk lehetne kicsit hosszabb is a szára vagy nekem kisebb fejem <#hehe>
Tesztelni kéne TS-n

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Malakai
Már 2x írtam le, hogy kell map/mode függõ cfg-t berakni (rifle only pl)... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magnetic
Nincs mit<#zavart1>

Köszi!!!!!!!<#worship>
Magnetic
// Enable first aid kits (0 = no, 1 = yes) (default 0)
set awe_firstaid "1"
// Number of first aid kits to give to each player (default 1)
set awe_firstaid_kits "3"
// Amount of health that can be recovered with a first aid kit (default 25)
// A random value of 0 to 14 will be added to this value
set awe_firstaid_health "25"
// Delay in seconds between being able to use the next first aid kit (default 10)
set awe_firstaid_delay "10"
// Drop health on death (0 = no, 1 = yes) (default 1) (not for UO)
// I've commented this out since it uses the same cvar as the built in cvar in UO.
set scr_drophealth "1"

Itt tudod beállitani. Keresd meg az awe.cfg-ben.

DJ Skyline
hi
szvsz a desert storm az egy bugos map nagyon...pl vannak olyan játékosok akik halhatatlanok lesznek egy 15-20 perc után,velem az az eset szokott lenni,hogy oda spawnolok akit épp nézek,de nem ritka az sem,hogy betesz az ellenfél kezdõjére! :|
akkor van akit a levegõbe spawnol,és leesik,meghal...viszont a tengerben lévõ távcsõ nem rossz,amiben 10 artilleri van!😄
a fort ocean is bugos...pl a levegõben robban az artilleri nem a talajon,így semmi értelme nincsen...én VPK szerveren tapasztaltam ezeket,és nem csak én panaszkodtam!😊

Igaz, nekem a medic hiányzik nagyon az awe-bõl! A GFM-ben az nagyon jó lett!
Lehet az awe-ban is valahogy gyógyítani, de egyszerûen nem tudom beállítani!!!
Hát, ja! De én bas-ban a legjobban partizánkodni szeretek az ellen bázisánál!
A játék sava-borsa, amikor az ellenfél harcba induló tankjait szétzilálod, megzavarod, vagy a flaknál és a tankok géppuskájánál kempelõ védõket leszeded és segíted ezzel a Te tankjaid támadását!
Magnetic
Merciless inkább csak dm, és tdm modokhozlett kitalálva. Legalább is én igy tudom.
Nekem annyira nem jön be mert a képeket elnézve szerintem már túlzásba vitték a sok vért....

A Fort oceane az nagyon gagyi, nincs benne!
Viszont a desert stormot nagyon szeretjük és szeretik sokan! :-)
Arra szokott is jönni a nép!! Szal az marad!
Ezek a bas-ok vannak/leszne estére: foy,kharkov,vitebsk,ardennes,barbarossa,desert storm (day-night)
Esetleg még a rhineyvalley, azt nagyon szeretem az alapból!
Magnetic
Hát igen, tankból szép az élet. Dominationban viszont csak a fegyveredre a csapatra és a tapasztalatodra számithatsz.
DOM-ban állandóan mozgásban kell lenned.

Mit szóltok az új merciless 3.0 módhoz!
Nagyon jónak tûnik: mustárgáz, molotovkoktél, medic, stb.
Csak szerintem az awe-val biztos nem mehet párhuzamosan, vagy igen?
Végre abba belejöttem, úgy-ahogy, most meg itt egy úgy néz ki még jobb extra mod...<#vigyor2>
Magnetic
Azokat a francia ratyi pályákat ugye nem raktad be a maprotba?
Pl. Desert storm és fort oceane. A játékosok nagy része utálja, mert tele van hibával (újraéledési helyek, halhatatlanság, elérhetetlen helyek). Inkább csak a fanatikusok játszák, de azok akik már régóta játszanak vele nagyban elkerülik.
Nem akarok beleszólni, de szerintem csak jót tenne a szervereteknek ha nem lenne rajta.

M.

KM
Remek ötlet!<#eljen>

Abszolut egyetértek és támogatom!
Mindkét szerverre ráfér egy kis forgalom növekedés!<#eljen>
Viszont dominationban boritékolom a kudarcunkat, mert a többség még nem játszott!

De nem számít a játék a lényeg!!!
Magnetic
Valahogy igy Yossarian?

set sv_wwwDownload 1
set sv_wwwDlDisconnected 0
set sv_wwwBaseURL "http://sgfanatics.tvn.hu/maps/"

vagy minden térképet/modot egyenként be kell irni?

M.

KM
Nekem hétvége kiesik, de jövõ héten teljes vértezetben várom a halált!<#bohoc>

Magnetic
Mi pedig visszahivnánk titeket utánna egy Domination partira. SG vs. Index 😊
Ezt akár minden nap megrendezhetnénk. Szerény véleményem szerint ez jót tenne mindkét szervernek.

M.

Dietrich
nekem jó az idõpont (ha az asszony nem tervez valamit ) 😊) és mikis fejhallgatóm is lesz normálisan mûködõ.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szia!

Köszi az infót, akkor este regisztrálok!
Láttalak már én is! Egy desert storm pályán nyomultunk pár napja, egy csapatban!

Hát srácok mi igazából bas fanok vagyunk, úgyhogy nyitott kapukat döngettek, ha azt szeretnétek játszani!

Akkor ezúttal is meghívok minden SG tagot egy esti bas partira!
Este 9 után leszek én is fent, mert még fel akarom rakni az ardenes1944,vitebsk s barbarossa mappot is!

Ha valakinek nincs meg az ahz vehicles fájl, az töltse le a honlapjukról, mert több mint 50 megás és akkor csak szombat reggelre tud fellépni!<#nevetes1>

http://after-hourz.com/cod

Mentol! Mi is hasonló gondokkal küszködünk, kevesen jönnek még viiszonylag, de idõ kell, hogy a játékosok megtalálják/kipróbálják és átszokjanak egy szerverre!
Én akkor is fellépek hozzánk, ha nincs senki, mert utána mindig elkezdenek jönni az emberek!
Hello srácok!
általában minden este ráérek játszani egy kicsit, de még csak 2-3-szor tudtam a mi szerverünkön nyomulni, mert soha nincs rajta senki. Vagy csak én próbálom rosszkor. Mindenesetre jó lenne egy idõ pontot kijelölni(pl.: este 7-tõl 1 óra), amikor az itteniek többsége ráér, és akkor játszhatnánk egy közöset. Így csak kidobott pénznek érzem a szervwerbérleti díjat...

Magnetic
Szia Ryan!

Párszor már mi is taliztunk a VPK szerverén 😊
A honlapnak nincs költsége. 100MB ingyen tárhely van. Egyszerûen csak regisztrálnod kell és már meg is van.
www.tvn.hu
Nekünk kezd kevés lenni a 100MB igy azon gondolkodom, hogy megkérek valakit, hogy regeljen és akkor már 200MB a szabad tárhely. A http redirektnek meg ahogy elnézem teljesen mindegy, hogy hova van belinkelve 😊

HQ baráti mérkõzés? 😊 Nem rossz, de egy BAS baráti mérkõzésnek jobban örülnék😊

M.

Szép kérdés! <#nevetes1>
Addig még én sem jutottam el! Azt láttam, hogy van fent egy rifleonly.cfg fájl, de még nem volt idõm belenézni, mert az awe minden idõmet elvette!
Hétvégén megnézem!
KM
Barátilag lõlek hátba!<#hehe>

dr Kotász
Szia! Akkor megírhatnád priviben (Yossariannak vagy Magneticnek vagy nekem) hogy hogy kell rifleonly konfigot csinálni, ami emellett még játékmódfüggõ is.
Így van csak baráti gyilok! <#gun>
Viszont mi még csak egyenlõre 4-5-en vagyunk! <#rinya>
Dietrich
viszont van benne tank és repcsi..nekem nem jönne be ez a mod <#hehe>

Dietrich
annyi kiegészitéssel, hogy ez nem war lenne csak baráti gyilok 😊

Sziastok!

Az Index fórum csapatát képviselem! Elöször is gratulálok a szerveretekhez!
A mienk kb. 2 hete indult -BAS INDEX TEM by Clan- (csak BAS and HQ)!
Kb. hasonló ötlettõl vezérelve indult a szerverünk, mint a tietek (25-30 évesek vagyunk és munka, család mellett akarunk esténként 1 jót "warozni"! Nicko (Dietrich) kolléga hozzánk is jár néha, illetve az index fórumba!

A configgal elég sokat szenvedtem, de szép lassn megtanultam, nagyjából már mükszik minden!

Hasonló gondokkal küszködünk, mint Ti, hogy 12kb/s a letöltési "sebességünk"!
Mennyi költsége van a tvn. honlapotoknak, hogyan kell megrendelni?
Tudom, van egy honlapjuk, de kedves munkáltatónk korlátozza az internet hozzáférést és az oldal le van tiltva!

Elõre is köszi! Dietrickel már beszéltük, hogy valamikor összjöhetnénk egy SG v. IBT Hq partira!

A szerverünk címe: 195.228.155.115:28963

További jó munkát és jó játékot!

Üdv.
szerezo (IBT Ryan)
dr Kotász
SD - nincs respawn.
Dietrich
TDM <#ravasz1>

KM
Õk mit nyomnak? Dom-ot vagy HQ-t?<#nyes>

Dietrich
Ma este 21:00-tól lesz a TV2-n a Ryan közlegény. Ki nem látta még? 😊

Dietrich
de az BAS mod 😊

Dietrich
ezt már mikor jeleztem, hogy ha a szerver ok akkor erre kellene a figyelmet fordítani..

trident
Hogy haladtok a szerverrel?
Nem lesz tankos romantika?

Pedig nincs is annál szebb, mint amikor a 6-8 tagot számláló harckocsizó oszlop elindul...Barbarossa map...😊

Csikorognak a fogaskerekek, az ellenfél egy fõs merész kommandósai zörögnek a bokorban...😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Nem baj, hogy nem találkoztunk tegnap, mert olyan voltam mint a bolhás kutya...^^

Ilyenkor szokott az lenni, hogy mivel tiszt kasztot szoktam választani, a parancsnak ellenszegülõket és a dezertõröket kivégzem.😄DD

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Jaa. Tegnap tömegesen hagyták ott a szervert a feljelentkezés után.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
set sv_wwwDownload 1
set sv_wwwDlDisconnected 0
set sv_wwwBaseURL "elérési útvonal"

Nieleen

Magnetic
Ha szerver oldali akkor nem lényeges 😊
Viszont, hogy lehet redirectelni a térképeket és az awe-t?

M.

Yossarian
nem tom a fájl nevet fejbõl, innen a dolgozóból pedig nem tudom megnézni.
egy pk3 fájl és benne van a nevében a fanatics is. Ebbõl megtalálod.
De ez miért lényeges? Ezt nem töltik le a userek, ez szerver oldali fájl.

Nieleen

Magnetic
Hofitomal rájöttünk egy nagyon fontos dologra.
SOS be kell állitani a http redirektet, mert ez kb. a játékosok 88%-át elrettenti a szerverrõl.
Minden olyan file-t ami letöltõdik a szerverrõl fel kell pakolni arra a tárhelyre amint a térképek is vannak. Sajnos csak 100MB szabad hely van.
Pár térkép hibás az újjak közül igy lesz megint szabad hely annyi, hogy az awe meg a rate beállitó mod fel tudjon kerülni.
Yossarian: Mi annak a file-nak a neve ami rate-t állitja be?

M.

me and a monkey
Tank nem fontos (nekem) de a Jeep nagyon hasznos. Egy-egy kör alkalmával 2-3 ellent is össze lehet "gyûjteni" a kocsi orrával 😊

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Yossarian
Sztem tank meg kocsi nélkül csak szimulátor fíling csökkenne. 😊)

Nieleen

Dietrich
<#hehe><#banplz><#falbav><#ravasz1><#mf2><#fejvakaras>

DJ Skyline
de tank nélkül meg csökkenne a második világháborús "fíling" !😊

Yossarian
de ha még egy ember belátja, hogy mennyivel izgalmasabb gyalog harcolni, mint egy tank viszonylagos biztonságából vadászni a gyalogosokat, akkár már 5-5 lenne ;-)

Nieleen

Dietrich
😊)

Dietrich
kár hogy ez a kis game-monitor nem mutatja milyen modban megy a szerver :p