Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
te kérded? ki-be járkálsz a szerveren 😊 valami gond volt a neteddel vagy mi?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akkor pontosítok..hurtgenen a tank ellen mi esélyem van egy géppisztollyal? mert hogy panzerfaust meg bazooka nem sok helyen van a map közepán..arról most nem beszélek, hogy tegnap respawn killert is játszottál ott. <#hehe>
de mondom no problem..ha megunom a tankokat kilépek nézelõdõ módba.

KM
Gyere, borulj a vállamra, és sírd ki magad!<#nyes>
Ma lesz hent?

dr Kotász
Erre a kemp dologra hadd reagáljak annyit, hogy a tegnapi Hurtgen CTF-en az 5-bõl 4-szer én vittem be a zászlót. Ha pedig tankkal kempeli valaki, tankkal kell ellene menni. Ilyen egyszerû...
dr Kotász
Gyógyítás: ok
Bash: nem ok
Yossarian
Doki, csak rá kéne jönni, hogy miért nem ad már megint pontot a rádióra?
A többit nem figyelted? Bash, gyógyítás?

Nieleen

Magnetic
Drága Yossarian,

A világért sem akartalak lenézni vagy megbántani.Pusztán csak kicsit csipõsen reagáltam a példádra. <#zavart1><#zavart1>
Legkevésbé sem akartam kioktató lenni <#worship><#worship><#worship><#worship>

Dietrich
az a pálya akkor szar ha kevesen vagyunk..

Mondjuk a Sicily pályán is eluntam az életemet DOM módban. Mire átfutok a pálya túlvégére a zászlóhoz lemegy a nap és nem találom a zászlót<#eplus2>.
Sztem ez a pálya egy kicsit nagy DOM-hoz. Legalább is gyalog.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
szerintem elirta..cod2-t akart irni <#buck>

Dietrich
simán az emeletrõl odadobtam a zacsit..pusztultak is tõle..2 db tank meg egy jenki gyalogos..3 hulla...de ettõl még kurva izgalmas volt, hogy doki ott ûlt a tankba a jenki zászlónál....de ha maradnak a tankok no problem. van nézelõdõ mód is ahogy anno Serpa is tette ha jött az égi áldás..én azt is ellenzem hq,ctf,dom modban....tank, tüzérség a bas-ra való..

Dietrich
néha vannak furcsa dolgok is...de a bazi nagy tankos pályáknak semmi értelme mindig nyomunk egy next mapot, tankoknak meg pláne nem....az általam már több mint 2 éve utált hurtgenen viszonylag jól éreztem volna magam, ha nincs tank...Kotász rendszeresen csak ezekbe ül és kempel velük..szerintem direkt csinálja hogy vegyük ki a tankokat :p

Yossarian
Kösz a kioktatást! én nem értek még ennyire ehhez a játékhoz, hogy eszembe jutott volna, hogy azt a szart nem hozzávágni kell a tankhoz.
Mindenesetre az, hogy hülyének nézel, meg elküldesz péeskettõzni rendesen szarul esett...

Nieleen

KM
Ez ám a kihívás!<#eplus2>

Magnetic
Siman...kilövöm az emeletrõl bazookaval es megszerzem a zászlót. Hol itt a probléma?
Itt nem csak állni kell és várni az ellenséget, hogy megszerezze a rádiót. Persze ha valakinek nincs stratégiai érzéke az ilyen dolghoz az játszon PS2-ön <#vigyor3>

zaki
lol 😄DDDD

dr Kotász
<#hehe>
Yossarian
majd lesz, ha te próbálod megközelíteni Cassinon az amcsi zászlót, amikor Kotász tankkal kempeli a zsákutcában. Neked meg gyalog kell elvinni...

Nieleen

Magnetic
Hmmm....mintha ezt már forditva is mondtad volna <#vigyor3>

Nekem nincs bajom a tankokkal <#vigyor5>

és Boldog Szülinapot Zaki <#vigyor3>

Yossarian
de jó, hogy egyetértümk a tank ügyben.
<#worship>

Nieleen

Dietrich
mire beléptem 16-an voltak és dom modban..hq alatt meg kiléptek.

a tankokat kilehet venni meg a panzerfaustot is akkor..megöli a játékot..BAS-ra való.

Yossarian
sztem HQ-ból mindenképp. Többi nem idegesít, mert ha nem tetszik akkor kilépek 😄DDD

Nieleen

Yossarian
és a tankok megmérgezik a játékot...

Nieleen

dr Kotász
De. A kérdés, hogy csak HQ módból, vagy CTF-bõl is?
zaki
thx <#eljen>

Magnetic
A DOM fanok visszatérnek 😊

Magnetic
A game-monitor szerint 11-en vannak a szerveren én meg itt dolgozom....el se hiszem.......Lehet becsempészem ide a codot 😊)) Az esti órákban jó az ha van. Bár a mindent látó szem sajna észrevenné 😞
Még fél óra.....

M.

Dietrich
13/20 a szerver dom mos fut rajta éppen és csak Mentolt látom rajta sg-st 😊

Dietrich
Zaki isten éltessen!

trident
Sok boldog születésnapot!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zaki
köszi 😊

tobias88
Nekem belép, választok embert, és kiírja a CoDMP.exe leállt, a kellemetlenségért elnézést kérünk(************************************!!!). Kell még valami plussz hozzá:Service pack vagy ilyesmi a Mikrofos Windosnál???Az 1.5 patch fent van!
KM
Éljen Zaki! Éljen Zaki!
<#eljen><#wave><#pias>

Yossarian
Kotász doki, nem gyomlálnád ki a a maprotból a gázosan nagy pályákat?

Nieleen

BSZ zaki 😊

Magnetic
Már én is javasoltam, hogy a nagy pályákat ne tegyük belep a maprotba, mert egyenlõre felesleges. Ha meg sokan vagyunk és kell akkor tudunk váltani bármelyikre.
Az új pályákat meg már szivesen megnézném 😊
Viszont minderre csak holnap este(10 után) tudok idõt szakítani, mert 12 órázom.
A szervert úgy lehetne kicsit jobban futtatni, hogy minden sg-s ide jön játszani egy adott idõben. Pl. este 8-10-ig vagy valami.

M.

Yossarian
a pingje még jó lehet attól, hogy 64Kbit, csak kevés a sávszél a játékhoz.

Nieleen

Malakai
Nem elég, de sztem nem az a gond, mert ha nagy a ping, akkor inább be se enged a szerverre, vagy úgy dob ki, hogy túl nagy a pinged/timeout.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
szerintem nem.

Nieleen

tobias88
64kb-es net akkor elég?
Yossarian
Tudom én... Meg hát hiába szeretjük ezt a modot, ha nem jönnek be rá az emberek.
Egy-egy jó HQ pálya behozza az embereket. De nem ártana eleinte lecserélni a Ponyri, meg Rhinevalley HQ pályákat valami kisebbre. Még mi is át szoktuk lépni õket, mert legtöbbször kevesen vagyunk rá.

Nieleen

nem,a kempeles az amikor valaki egy helyben áll és bevárja az ellent ugy lovi ki
ezt utálom a legjobban

zaki
thx

tobias88
AMÚGY AMIKOR MEG JÓ, NÉHA AZT ÍRJÁK KEMPELEK, MI A KEMPELÉS???SZAGGATÁS?
tobias88
De a játék csak MULTIBAN SZ*RAKSZIK, a single playernek az ég világon semmi baja, csak pont a fontos résszel van a gond, enníi információ tudatában valaki???TUDJA MI A BAJ??
Malakai
Nem vagyok (winfos) programozó, márpedig ez winfos ökörségnek tûnik, driver, directx gond lehet, vagy esetleg reinstall segít, ha másnál is elõfordulnak ilyan olyan gondok esetleg vinyó/memória probléma.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
"Légyszi valaki írjon már valami megoldást, ez a FORUM nem, ahol a problémákra válaszolnak!!!"

jaja nem is úgy hogy én megyek is játszani...

Dietrich
de azt is mondtam/mondtuk majd kiderül mi kell a népnek. Az addig oké, hogy mi szeretjük a dom modot csak mondjuk 4 embernek maradni a szerveren rohangálni nem éppen jó mulatság :p

tobias88
Légyszi valaki írjon már valami megoldást, ez a FORUM nem, ahol a problémákra válaszolnak!!! Betölti a játékot, de miután választok a felek közül, lefagy áés kíírja, hogy a Call of Duty hibát okozott!!!! VALAKI ÍRJON RÁ PLÍÍÍÍÍZ! Lehethogy a netem a baj, 64 kb es abszolute hobby netem van, de azt írja megy ezzel is, és látom hogy nem tölt föl olyan sokat!!!