Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha olyan feelingje lesz mint mohaanak (ami szerintem igen valószinû) + nem egy scriptes szar lesz mint a mohaa (tévedés ne essék, nagyon jó játék az a mohaa, de csak elsõre az igazi szerintem. Nos ha fentebb említett dolgok beteljesülnek , én nem kicsit lefogom szarni hogy milyen surranóba nyomják a srácok, mert ettõl eltekintve végre egy szinvonalas single player WW2 gamel játszhatok ami Mohaa óta nem kerül a piacra... na off

zzz

zaki
szóval itt...

zaki
itt van a játék honlapja, fent van 1 trailer is, nagyon állat, szerintem érdemes megnézni

zaki
ja eddig nem írtam, hogy a játékot a MOHAA fejlesztõi készítik

http://image.com.com/gamespot/images/2003/news/05/01/call_screen001.jpg

Na erre ne mondd azt hogy rossz
Jó az elõzõ télleg furcsa volt....

zaki
jó lesz az...

,annyira nem lesz rossz, sõõt...

hiba
http://image.com.com/gamespot/images/2003/pc/callofduty/0501/cl_screen002.jpg

hat en ezen a kepen elhasaltam a rohogestol 😊
hogy neznek ezek ki?😊)
2 pupos balettozik kozepen frissen lakozott cipoben (amely mellesleg akkora mint az alkaruk😊)enyhe gerincferdulessel, csak utana vettem eszre a muksot a jobb szelen, akinek a labaia tudejebol nottek ki 😊)

Akkor télleg már rossz nem lehet

zaki
nem, de szerintem tuti

Nem tudod lesz benne multi?

zaki
szerintem meg biztos, hogy az lesz

,télleg hát ez biztos nagyon jó lesz! 😊

Szerintem tök szép!Lehet jó lesz...

a.carkey
Szerintem a "rakétás James Bonddal" a BF új része sem lesz semmi. 😊
Szóval, kár szidni azt, ami még ki sem jött. Anno a CS rajongók is kb. így kezdték a megjelenõ "projectek" minõsítését ... 😊

A medve nem játék.

zaki
bazzeg, már fikázzátok is a game-t, pedig még semmit sem tdtok róla... kicsit nagyobb a lábuk a kelleténél, na és?

Kaszi46
tényleg bazze milyen nyúltappancsaik vannak ezeknek?😊)

*Posse*T.W.D*

hiba
Ezek gyerekek? Nem is tudtam hogy szovetseges oldalon is volt hitlerjugend...
Vagy inkabb liliput...
50es cipobe 150cm magas urgek 😊

zaki
sztem is inkább a MOHAA-ra hasonlít, mint a BF-re

a.carkey
Ja. Singli mód, játszható német és végre nemcsak amcsi hadjárattal, szép grafika stb. Inkább Mohaa, mint BF!

A medve nem játék.

zaki
október 28-án fog megjelenni egy új II. világháborús FPS, itt van néhány kép a készülõ játékról:

I.C.ram
A játék szerintem nagyon drona, ergo nem sok esély látok a fennmaradására a BF mellett.
I.C.ram
elsõ!