Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MOHAA száksz ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
még csak most szedem.. de ha már ilyen jok a visszajelzések akkor nem aggododk tovább^.^ tuti király mwhahaha
Itt van localban. 180Mbyte: http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1671&dl=1
Tehát nálunk 3-kor😞
Felvágom az ereimet és bekenemvérrel a monitort😞((((((((((((((((
Itt a teljes cikk:
Call of Duty még MA!
(kommentek: 41)
Nem kis kavarás történt a minap. Miután kiderült hogy a FilePlanet megszerezte az exkluzív jogokat a Call of Duty demójához (mely szerint egy hétig csak tõlük tölthették volna le az elõfizetõk), több nagy letöltõ oldal csatlakozott, és egy nyilt levélben tiltakoztak az Activision-nél. Azt mondták, ha ez így lesz, akkor az exkluzívitás lejárta után sem fogják feltenni magukhoz a demót. A herce-hurca végén végülis az lett az eredmény, hogy a demó nem exkluzív, és a korábban jelentett vasárnap helyett már ma éjjel megjelenik! Amint lehet, én is felteszem lokálba, addig pedig adagolom majd a mirrorokat!
szal nem hiszem hogy késöbb lene 😄 ma xjapánba lehet kséöbbb enyivel 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
itt..
Csakhogy most nézem 12:59am😞
Faszom
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Gamestar illetve az összes többi lap(Gamershell,stb)a hírt ma 8:29-kor kommentálta.
Az ottani linkben(http://www.shacknews.com/onearticle.x/28109)lévõ dátum(ami nálunk 8:29-kor jelent meg) 12:59
Tehát ott akkor már 12:59 volt.
Ami annyit tesz:Most ott jelenleg 0:55 van!
Tehát "ott már éjszaka van"
Szóval a demo bármelyik pillanatban itt lehet!
Amint lesz igyekszem megosztani én is veletek!
meddig feszítik a húrt?
Jön máááááááááááááááááár
?????????????????????
azt írja a Gamestar az éjjel.
Mármint nálunk éjjel vagy amcsiban?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem érdemes elolvasni de hát ez az én véleményem + én elfogult vagyok 😊
Gameport-Multigamer portal
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A medve nem játék.
Mocskos üzlet ez😞
Úgy tûnik, hogy a Call of Duty-val megpróbálják azt megvalósítani, amit a MOHAA-ban a kiadó EA Games nem engedett nekik.
Szerintem EZ lesz az igazi, az eredeti MOHAA...
csak más néven és kiadói megszorítások nélkül..
nagyon várom már!
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Az orosz videók 1 az 1ben az Ellenség a kapuknál c. film
War. War never changes.
A MOH:AA, Vietcong, Black Hawk és társaik szánalmas és erõtlen próbálkozásoknak tûnnek emellett! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ennek alapjául a jó öreg Quake3 motort vették, amibõl a lehetõ legtöbbet hoztak ki. Habár a grafika nem veszi föl a versenyt a legújabb fejlesztésekkel, azért még messze az elfogadható, szép kategóriába esik. De ami ennél is fontosabb, az a játékmenet.
Egy huszadrangú átlagos senkit játszunk, akik általában harcoltak a háborúban, és akinek a szakaszában szintén hasonló fontosságú emberek vannak, akik nem harcolni akarnak, hanem túlélni, és hazamenni. A játékosban a csapatszellemet tovább szeretnék fokozni az átvezetõ animációkkal, ahol a katonák barátságát is bemutatják, hogy a játékos bajtársként nézzen a mellette guggoló katonára - állítja Michael Boon, a vezetõ animátor.
Három szövetséges állam katonájaként vonulhatunk hadba a játékban, úgy mint orosz közlegény, angol kommandós, vagy, mint amerikai ejtõernyõs. A feladatok igen sokrétûek lesznek; kezdve a sima rohamoktól, a felderítésen keresztül, a szabotázs akciókon át egészen a tankcsatáig, de mindegyik hiteles, történlemi helyen fog játszódni. A legfrissebb képek például a francia falu, Ste. Mere Eglise támadásáról szólnak, amikor a németek egy Tigris nehézharckocsi támogatásával megpróbálják visszafoglalni a helységet.
Természetesen az egyjátékos küldetések mellett lesz többjátékos mód is, de errõl még nem sokat tudunk, a készítõk még nemigen nyilatkoztak róla.
A fejlesztõk igen nagy hangsúlyt feketetnek a mesterséges inteligenciára, melynek eredménye a Conduit nevû AI rendszer lett. Ennek köszönhetõen a csapattársak és az ellenség is kiahsználja a terepet, fedezéket keresnek, taktikáznak, fedezik egymást, a felettes parancsokat osztogat a helyzettõl függõen. Ha a szituáció úgy kívánja akkor az ablakon is kiugranak vagy a kerítésen, sõt, állítólag a megsebesült csapattársakat is kivonszolják a harcmezõrõl, valamint ha kell, ökölharcra is sok kerülhet. "Úgy fognak viselkedni mint a valódi katonák egy valódi háborúban!" Nos, mindez nagyon szép, csak igaz is legyen!
A bevezetõ a képek, illetve egy-két szerencsés ember leírása szerint, akik már láthatták a játékot éleõben az E3-on, nagyon hasonlít az Ellenség a kapuknál egy-egy jelenetére. Konkrétan pedig arra, amikor az erõsítés megérkezik Sztálingrádba, majd sikertelen roham után a visszavonuló oroszokat a saját géppsukáik mészárolják le. Kíváncsi vagyok hogy vajon a küldetéseknél is merítettek-e a filmbõl.
A motor 90%-ban a Return to Castle Wolfensteiné (az is Quake3-ra épült ugye), tisztességesen felturbózva; új T&L Renderer, animációs, világítási, AI, és fizikai rendszer van benne. Egy-egy jelenet több mint 200 ezer poligonból áll, ami több ezerszerese mint amennyi az RTCW-ben volt.
A fejlesztõk ígéretei mind nagyon szépek, és ha meg is valósítják õket, és nem ronatanak el semmit - ami azért csak nem történeik meg egy ilyen tapsztalt bandával - akkor nagyon nagy esélye annak, hogy a Call of Duty hatalmas sikert arasson. És a MoHAA multis népszerûségét ismerve az Infinity Ward biztosan figyel majd a többjátékos módra is. Reméljük hamarosan láthatunk egy demót is, és akkor már sokkal többet tudhatunk meg az õsszel megjelenõ teljes verzióról.
info:ía href="http://www.pcguru.hu">PC GURU
zzz