Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
A végét nem néztem <#zavart1>#zavart1> Ez igazán hasznos <#worship>#worship>
mp_sicily mp_uo_stanjel mp_foy
mp_bocage mp_cassino mp_uo_harbor
mp_carentan mp_uo_hurtgen mp_arnhem
mp_ponyri mp_uo_powcamp mp_dawnville
mp_uo_carentan mp_powcamp mp_brecourt
mp_pavlov mp_peaks mp_tigertown
mp_kursk mp_railyard mp_kharkov
mp_uo_dawnville mp_hurtgen mp_berlin
mp_depot mp_harbor mp_streets
mp_stalingrad mp_chateau
Ime a térképek. Ebben nincs custom. A kérdés az, hogy melyik maradjon és melyik az ami nem. A custom térképek késöbb, amikor meg is tudjuk nézni õket többen játék közben.
M.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Dr. Kotász azért nem semmi idõt tölthettél a maprot összeállitásával. <#worship>#worship><#worship>#worship>
Ma még szabin vagyok. A maprotot átnézem, mert hibát ir ki. Amint kijavitottam felteszem ide, hogy ti is át tudjátok nézni.
Jó lenne egyszer egy olyan nap is amikor mindenki ittvan. Akkor átnéznénk az új térképeket, meg megbeszélnénk azt, hogy melyik térképek nem kellenek a játékba.
M.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Még nem volt idõm mindent megcsinálni.😞 Meglesz, köszönöm a segítséget.
Most egy (gondolom láttad) grafikus felületû rcon van fenn, jó, csak a ban nem mûködik.
Közben találtam két olyan pléjert, akik szintén zenészek.
Az egyik bevallja, hogy van csalása, csak nem tudja használni (persze)
a másik pedig leírja, hogy mit használ és hol lehet letölteni.
Az ilyen kis szerencsecsomagok miért nem jönnek el velünk lanozni?
Pozitív megerõsítéssel segítenék leszokni nekik.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amúgy rcon-olgatás sikeres volt?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én meg néha olyan vagyok mint a bolhás kutya.
A Cod2 szeveren is volt egy kis pöcs, de rájött: én gyorsabban tudom írni a kick parancsot, minthogy be tudna lépni.
Idézek, összevágva:
^8
^8
^8Officer^7: akkor apadat
^9Officer^7: NE
^9Officer^7: PLS
^9Officer^7: MA
(GAME_SPECTATOR)Officer^7: ISMERT VOK
(GAME_SPECTATOR)Officer^7: MINDEN KLANBA
(GAME_SPECTATOR)Officer^7: ES JO HAVERSAGBAN MINDENKIVEL
Az is lehet csak én vagyok háklis és nem is kéne idegesítsen mikor lopakodunk a bokrok mögött és valaki folyton üvöltözi melletünk, hogy hülye vagy? 😊
A shot: ez a fickó már akkor is fent volt amikor én?
Kurvára nem értem mi ebben az élvezet? Fõleg az lehet szar, mikor még ezzel is lealázzák 😄
Nieleen
Sok embernek bejött az új pályák. Érdemes megnézni õket.
M.
Cserébe a sok vsay-ért itt egy natyon ketves fijatalember fényképje....

Nieleen
A ghosttown nem volt még fent az uw-n azért nem töltötte be.
Most már megy az is, de ma már nem váltok pályát.
Yossarian: Nem értem miért nem ment neked...Próbáld a honlapról leszedni...
M.
Mennék fel megint és újból leszedi, pedig ott van...
Nieleen
Mentem Woffra...
Nieleen
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]