Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maximálisan egyeértünk. Én se csinálok semmit megbeszélés nélkül...
Nieleen
Egyedül a Berlov és van még egy másik pálya amit nagyon szeretnek. Ezeket nézzétek meg. Ez egy partmenti térkép kikitõvel raktárakkal hajóval, nappal.
M.
Ezenfelül ez egy közös szerver. Szerintem a többiek egyetértése nélkül ne rakj fel és ne törölj pályákat. Mivel a szerver még mindig friss, és kevesen vannak, javaslom, ne kísérletezzünk a többség számárra ismeretlen pályákkal egy jó darabig még (minimum egy hónapig). Az emberek sokkal szívesebben bejönnek a jól bevált, kedvenc pályájukra, semmint, hogy ismeretlen pályákat tanuljanak.
Tehát a javaslatom:
1. DEL összes custom map
2. Várjunk, amíg a szerver eléggé népszerû lesz.
3. Custom mapok felrakása KIZÁRÓLAG közös megbeszélés alapján.
Tegnap volt egy csapat akiket megkérdeztem, hogy csak a hq mod miatt jöttek? Mert épp az futott. Mondták, hogy igen. Szóltam nekik, hogy itt 3 mod fut, mondták nem gond. A vége az lett, hogy nagyon jót játszottunk mind a 3 modban. Sõt domban elhangzott pár vazzeg is <#vigyor3>#vigyor3>
Azt már nem is mondom ,hogy egy custom mapra jöttek be.
Egy szó mint száz én úgy veszem észre, hogy a szerver most kezd beindulni. Nagyon sok visszatérõ arcot látok most is és 12/20.
Én csak az egyik carentant akartam kivenni, mert 2 van. Van a sima és az UO-s változat.
Yossarian: A kritika kell, és ne érezd magad vaskalapos majomnak mert ez nem igaz. Sokat segítettél és segitesz is. Sajnos tényleg igaz, hogy 1-2 sg-s más szerverre megy, de remélem ez meg fog változni. Tegnap egész jól összejöttünk. Remélem ez ma este is így lesz.
M.
Nieleen
nem tudom mibõl gondolta,hogy wh-zom mikor 1x lõttem le,és azt is úgy,hogy nem volt játékban,állt a fal mellett,én meg leütöttem 5 másodperc nézelõdés után!😄D
nagyon nagy jelentõséget nem tulajdonítottam neki, a sok "persze hihetõ",meg "miért is ne" beszólások mellett,amit egymásnak mondtak a játékosok
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tegnap nem poénból kérdeztem, hogy az RSK szerveren honnan vannak a fegyverek....hanem mert nem tudtam a hangok alapján ez GFM vagy cod2 vagy mi..mert mások kérdezték, hogy itt ma mindenki fejest lõ?..elkaptam a fonalat és már én is saját magamat lecsítereztem olyannak tûnt. 1 kirohanásom alatt elintéztem 6-8 oroszt mp40-el úgy hogy nem gránátoztam közbe. Minden lövésem tuti fejbe talált. És ilyen csak a cod2 szervereken van...
Tudom az RSK UO szerver de valamit variáltak azzal..ennyire azért nem vagyok ügyes..vagy csak a gyerekem felbaszta az agyam elötte a fél évi bizi beharangozójával és tomboltam egyet 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de hq, ctf, dom stb modba NEM VALÓK! de még dzsip sem..ha túl nagy lenne így a map akkor kikell venni..
továbbá bekell látni azt is, hogy a dom modnak nincs értelme..sajnos.
Én marhára meguntam a multkor, hogy 3 percenként lekellett írnom mi a lényege annak a modnak..tisztelet a kivételekenek de sok a hülye, idióta..
továbbá az embereket még mindig carentan vonzza...ez van
hiba lenne kivenni, hogy egy custom map bekerüljön a helyére.
Azt mondtuk 1-2 hét és összeáll a szerver..eltelik 1 hónap és nincs olyan nap hogy ne borulna a maprot.
Én megmondom a frankót amit páran még nem írtak itt le mert mittudom én mitõl tartanak 😊...ezért vagyok másutt megtalálható inkább, mint a saját szerverünkön, mert a mi szerverünk egy nagy turmix így..minden van és semmi sincs...egyszerûen játszhatatlan. Ha ment egy jó hent valamelyik pályán hq-ban, jött a váltás és valami bûn szar lett a tankokkal..pl. cassino..tudom bugos meg minden..de az addigi 16-17 fõs létszám rögtön lecsappant 8-ra mert tankoztak..
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nincs a custom mapokkal semmi bajom. Egyszerûen frusztrál, ha adott esetben csak 30 percem van jól érezni magam és egy labirintusban kell bolyonganom, ahol tök ismeretlen helyrõl kapok a hátamba egy golyót 😊 Ennyi. Ha van idõm, be szoktam menni hozzátok is az új mapokra, pedig a legtöbbet akkor látom elõször.
De ami piszkosul idegesít, ha bugos egy pálya. A múltkor is egy kerítés mellett álltam, a két vizszintes vas között volt kb 50 cm. Az én golyóm nem ment el, csak szikrázott a nagy semmin. A túloldalról meg jól lesoroztak 😄
Az meg, hogy véletlenül elöl végeztem, csak annak köszönhetõ, hogy úgy elvesztem a pályán, hogy a többiek se találtak és sok kört túléltem ;-)
Nieleen
Akkor magyarázd már el nekem, hogy miért esik az neked jobban, hogy a sima harboron játszol mind a 3 modban, holott játszhatnád az egyiket az mp_harboron, a másikat meg az mp_uo_harboron? Szal mér rosszabb, ha fent van mindkét változat? Nem fér a szerveren? Mert akkor meggyõztél, de egyébként fel nem tom fogni...
Nieleen
Alapban van vagy 8 map a GFM-hez, abból 3 fagy linux alatt (két nagyméretû, jármûves, ami BAS-ra való).
Értem én, hogy a sok ismeretlen map zavaró lehet, de harmadik évedban futó kárentán már deprimál legalább ennyi embert.😄
Amúgy nem is tudom ki volt mostanság jópárszor benne az elsõ két helyezésbe..<#nyes>#nyes>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A kedvedért az általad idézett posztomból hadd citáljak ide én is egy mondatot!
"Szerintem jól megcsinálta a DOki a maprotot, vegyük ki esetleg azt a pár pályát amivel gond van, mert 5 embernek játszhatatlan, és tedd be azt a custom mapot ami nélkül nem élhetünk!"
Nieleen
De mint mondtam várjuk meg a többieket is ,hogy mit válaszolnak.
Még mindig azt mondom, hogy 1 pályából csak 1 legyen. Az, hogy ez most az UO-s vagy a sima változat azt majd megbeszéljük.
Mentem dolgozni <#szomoru1>#szomoru1>
Nieleen
Kiváncsi vagyok a többiek véleményére is. DE megkérnék mindenkit, hogy mielött véleményezi, nézze már meg a pályákat. Tegnap pl. 3x játszottunk le egy custom mapot, és talán nem azért mert annyira borzalmas vagy bugos volt....
Egyébként nem értem miért kell ennyire parázni egy új maptól. Szerintem meg kell nézni, játszani rajta és ha nagyon gáz akkor törölni. A Dawnville? pályán HQ-ban játszottunk és olyan helyre került a rádió, ahova csak "születni" lehetett, de nem lehetett megközeliteni.
M.
egyszer nyomsz egy HQ-t a harboron, majd 7-8 körrel késõbb egy CTF-et mondjuk az UO harboron?
A két játék között ég és föld a különbség, attól, hogy a pályán 2 doboz másutt van. Meg az is lehet, hogy 7-8 kör múlva már a szerveren sem vagy. Szerintem jól megcsinálta a DOki a maprotot, vegyük ki esetleg azt a pár pályát amivel gond van, mert 5 embernek játszhatatlan, és tedd be azt a custom mapot ami nélkül nem élhetünk! De ne variáljunk már annyit ezzel a maprottal!
A GFM-hez meg: tudom, hogy van hozzá millió custom map, de nagyon sok embert pont az riaszt el tõle. Sokszor látom tridenték szerverén lenne hely, de éppen valami seoicfnzcisec map megy, amit még sose láttam. Aztán inkább be se megyek. Ezzel nem csak én vagyok így, mert pár haverom, de még itteni fórumozó is mondta ugyanezt...
Nieleen
A Custom mapokat elöször nézd meg <#vigyor3>#vigyor3>. Van pár pálya ami igen is felveszi a versenyt a gyári pályákkal. Ha jól tudom GFM-ban is van csomo custom map <#dumcsi>#dumcsi>
Nieleen
Szinte mindegyiknek van UO-s változata (kivéve, Bocage, TigerTown, Chateau) azért lettek az én listámból kiszedve, mert minek legyek egy pálya kétszer.
Bár a harbor-on gondolkodtam, mert lehet mégis az uo-s verziót kellene kiszedni.
M.
ide
vagy ide
ez ugyanaz mint a másik kettõ 😊
sõt ez is 😊
vannak tõlem is "hülyébbek" így délelöttönként mikor pang a szerverük 😊
mp_chateau
mp_harbor
mp_rhinevalley ?!
mp_bocage
mp_carentan
mp_tigertown
mp_dawnville
mp_powcamp
Én ezeket szedném ki a maprotból, és tenném be helyettük a custom pályákat.
Ti mit szóltok?
M.
Hofitom: Van még pár jó custom pálya <#vigyor3>#vigyor3>
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
..Sziasztok...Szia...bye all..
más nem is kell
Nieleen
pl Szevasztok...nem 1x volt,hogy lelõttek amíg beköszöntem
annyit tudok,hogy a konzolban kell ügyeskedni
Olyan tescogazdaságos "heccsát a fejeskirálytól, mer megérdemled" bindre gondolsz?
Nieleen
Nieleen
Egyforma videókártyánk van, a gépem sem erõsebb, kíváncsi lennk mi lehet a gond.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com