Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
jó változatos..te csipáztál én meg robbantottam <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Ja, tegnap kircsi játék volt, végig minimum 10 fõ :-)
Tök üres volt😞 Berlov CTF-ben legyen a customok közül. Én szavazok erre.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

tigeroo
grr mindig olyan mapok kellenének amik nincsenek a cod.hu-n...:S

(most pölö mp_wreck2)
Magnetic
Látod...ezért kell a saját szerverünkön játszani <#vigyor5>

Dietrich
Hi All.

Ja egész jó volt a hent tegnap.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magnetic
Ma este 8 körül már játékközelben leszek. Addig sajnos dolgozom. Holnap 12 órázom, de jó lenne megvitatni azt a két új térképet amit szeretnek az emberek. Mikor lenne idõtök élesben is megnézni a pályát és véleményt mondani róla?

M.

Magnetic
<#mf2><#vigyor2>
Nekem is kezd az a gyanum lenni ,hogy kezdik felfedezni a szervert. Van egy IMI nevezetû srác aki közölte, hogy a miénk lett a kedvenc szervere <#eljen>

Tegnap délután felmerészkedtem egy UO SD szerverre. Furi volt, hogy lövök egy emberkére közvetlen közelrõl mint az eszetlen és nem hal meg. A többiek meg TK-ztak. Szóval jó szerver volt.<#mf3><#violent>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

me and a monkey
Tegnap este fél 12-kor jó háromnegyedházzal üzemelt a szerverünk, német vendégmunkások is voltak és Magnetic felfedezettje, Andika is a játszott. <#eplus2>Mellesleg egész ügyesen.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Magnetic
A berlov jó pálya, csak még nem dölt el, hogy betesszük -e a maprotba vagy sem.
A fagyásra viszont lövésem sincs. Talán hibás konfig vagy file-ok....<#fejvakaras>

trident
majd légyszives írd meg, ghány privátot kaptál, amiben kérik az oldal url-jét.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tigeroo
háth én tudok egy aimbot-letöltõ oldalt😊) csak pb-s szerver egybõl kibaf

most nyomultam coddal, hát nem egy enemy territory...inkább megfontoltabb Q3😄

de azon csak hangosan kacagok amikor mp44-el fejenlövöm😄!
KM
Nem kell benne célozni!<#hehe>

DJ Skyline
ugyanaz!
sõt könnyebb benne lõni,de lesznek idegesítõ dolgok,pl a shotgunos alakok!!😄D
vagy,hogy csípõbõl fejbelõnek sniperrel ugrásból meg ilyenek! viszont mivel nincsen Pb,így a csíterek is nagyobb teret kapnak

tigeroo
aham..és ugyanolyan egyszerûen lehet multizni a 2-vel is?😊 mert akkor azt is felrakom ^^
DJ Skyline
CoD2...ASE szerint UO-t most ~400-an, CoD2-t meg ~1600-an játszák (magyar szervereket néztem)! Meg a szerver is több CoD2-ben! Viszont többek szerint rosszabb a CoD2 multija,mint az UO-jé

tigeroo
az united offensivet vagy a cod2-t játszák többen multiban??
Herold
Jó volt tegnap este a Berlov ctf!

Az mitõl lehet, hogy DEM módban (másik szerveren) ahogy lerakom a bombát, lefagy a szerver?

Csirke4
Van Free Trial a WWII Onlinéhez 😊
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM!
by
Dietrich
már indultam is volna a gazdájához, hogy letörölték, de nem csak én nyomtam le az ö betût is véletlen a linkben <#vigyor>

Dietrich
rossz a linke amit írtam 😄

ez a jó

Dietrich
upsz letörölték???
na mindjárt utána járok..

Dietrich
telepítés után elsõ, hogy azt beállítom, de most nem volt ott semmi. Ha elállítom másra pl. 56K-ra akkor is van ott valami a mezõbe..mindegy beállítottam 😊

DJ Skyline
HIBA - 404, A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ AZ ULTRAWEB SZERVERÉN!

Dietrich

Yossarian
nálam jó.

Nieleen

Sziasztok!
VGA driver törlõ progit tudnátok ajánlani.

Magnetic
Nekem van biztonsági mentés. Szinte 3 naponta lementettem, ki tudja miért. Viszont a fagyások nem onnan erednek az szinte biztos. Mondom azért, mert amikor nem fagyott, akkor is kiirta, hogy hibás a maprot. Ha visszaolvasol akkor szerintem látni fogod, hogy már irtam korábban is még mielött a fagyások elkezdõdtek. Legalább is azt hiszem ide is beirtam <#zavart1>

Persze ha gondoljátok visszatöltök egy 4-5 napos mentést.

Dietrich : Nálam lan.

Dietrich
Hi.

Nézzetek meg légyszíves, hogy az uo-ban multiban mi most a kapcsolódás tipusa nálatok?
ugyanis a mi szerverünkrõl átmentem egy másikra még tegnap..ott azt láttam, hogy nagy lett a pingem és nem értettem miért.
Most nézem ennél a résznél nem volt beállítva semmi! Nem lehet, hogy az a automata rate állítja el? Ha nem az akkor mi?

Yossarian
Dehát már jó volt egy ideig. nincs biztonsági mentésünk a belenyúlkálás elõttrõl?

Nieleen

Magnetic
Ha elinditjátok a dedicated.cfg-t akkor kiirja, hogy error in maprotation....erre még nem sikerült rájönnöm, hogy mi vagy melyik pálya okozza.
Tegnap a harbor_ou fagyott le és nyomni kellett egy restartot....
Dr. Kotász. Ha megtennéd, hogy átnézed hétvégén, mert én dolgozni fogok....<#worship>

Yossarian
én 4 pontos vezetésnél is megyek a zászlóért, aki nem az gyáva kemper! <#mf1>

Nieleen

Yossarian
carentan CTF után mi jön? mert nem váltott, nekem kellett átlökni, de a nextmap helyett az elejérõl indult. Most meg totál lerohadt.

Miért van lángszóró a szerveren??? Arról volt szó, hogy nem lesz...

Nieleen

Dietrich
Foy kifagyott...vagy inkább lefagyott merthogy téli map 😊

Magnetic
Lehet a pálya miatt léptek ki?

Tegnap este tényleg normális társaság volt...remélem csak ritkán találkozunk valami idegbeteg "játékosal". De arra ott van a clientkick meg a ban

Dietrich
nekik betöltödött csak kiléptek.

DJ Skyline
tegnap mûködött a dolog,megkértnk mindenkit,hogy tank nélkül játszunk cassinon,mindenki megértette,az újak akik feljöttek azok beszálltak tankba,de mondtuk,hogy no tank,és megértették...aki meg nem érti,az meg kick

Hajrá Berlov. Télleg nagyon jó pálya fõleg CTF-ben. Tegnap nagy hent volt este. Jó csapat jött össze.

DOM: Tényleg jó de nem tolonganak érte az emberek. De nem azért indultunk?😊 Ha nem jönnek rá az emberek akkor vegyük ki.

Maprot: Karantén szerintem kell mert sok embert be hoz, meg Harbor is. A többi mind1

Yossarian
ha egy szerver teli van és jól érzik magukat az emberek, akkor ok nélkül nem ürül ki egyik percrõl a másikra. Csak meg kell ezt az okot keresnünk és változtatni rajta.

Nieleen

Yossarian
a Tank nem lesz letiltva, a többség tankokat akart.

Nieleen

Yossarian
szedjük

Az a baj vele, hogy összeakad a GFM-es tigertownnal. Nekem legalábbis ez volt a gáz

Nieleen

Yossarian
szóltam neki 2* aztán kivágtam.

(beállt a respawnunkra és folyamatosan lõtte tankkal, akkor is amikor éppen senki sem élt.)

Nieleen

Magnetic
A Tigertown sok embernek nem töltõdik be. Többek közt nekem se 😞
Javaslom szedjük ki.

Dietrich
és könyörgöm vegyük már ki azt a buzi tankokat...az egyik fasz beállt vele a német respawnra és gyakoroltatta Yossal a kicket..egy ilyen idióta miatt kiürülhet a szerver..

Dietrich
nem azért írtam, hogy egyet érts vele 😊
de most is tele volt dom alatt a cassino, félház után ctf-n majd most tigertown hq alatt 2-2 maradt..kiléptem már annyi se.

Yossarian
amikor belépsz egy szerverre, akkor írd be. De elvileg az is megoldja, ha a multi opcióknál beállítod a kapcsolatodat lan/cable-re

Nieleen

tobias88
Vagy akkor írjam be, mikor elindul a pálya, és kérik?
tobias88
ennyi? és én mennyit veszõdtem, és ez megtartja, mert én ASE-bõl lépek be?