Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beagie
egy angol anyanyelvû ilyet soha nem írna le 😊

www.gtr-masters.hu

CELL StormBird
Ha ma kijön 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Csacsi
Ez majd kiderül, ha kint lesz a game. remélem minnél elõbb.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CELL StormBird
Még csak 13:00 óra van majd este fele dõl el.
És ez a cd-key dolog biztos?
Na ma majd kijön 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Fejbelövöm magam!

Beagie
vagy 2 floppy 😊

www.gtr-masters.hu

Eisenhower
sztem meg 1 cd^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dynamic
Ne vicceljetek már!Örüljetek, ha estére lesz belõle valami.Elvileg még csak MA jelenik meg, de az vicc hogy egyesek már napok óta az nforce-ot lesik.Oké volt már rá példa, hogy warezben elõbb jött ki mint a boltban, de nem ez a jellemzõ.
fm

zaki
😛

Kandurex
.............

fm
legyen 2cd,én úgyis a multira pályázom inkább,a single rész szinte felesleges

zaki
én l*szarom, legyen 5 cds, csak jöjjön már ki 😛

Mayday
Egyezzunk ki haromban...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
2+ CD = min. 2CD, de lehet több is 😉

fm
mit értesz azalatt,hogy 2+cd?? két cd-nél több lesz?

Kandurex
Figyeljétek meg ha ma ki is jön, szinte tuti, hogy 17:00 + után valamikor 2+ CD, hogy még véletlenül se tudjunk vele ma játszani

zaki
én is kipróbáltam, és csak 5 pálya játszható benne, szóval ez nem csak nálad van így, ez egy ilyen verzió 😊

Sziasztok!

Sikerült szereznem egy promó kiadást a COD-ból.
Azt írták hogy annyiban más az FULL-tól hogy csak az utolsó pálya hiányzik.
Azonban minden küldetésbõl csak egy pálya megy. (De azok nagyon jók😊)
Valaki találkozott ezen kiadással úgy hogy az mûködik???

zaki
úgy legyen 😊

Csacsi
Nah el kell mennem cd-ket venni, meg az autómért a szervízbe, és addigra ki kell jönnie. Mert ha nem, akkor

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
nekem most Netscape-m van, azzal is mûkszik

zaki
ja, meg balázs pali is ott volt 😄

Csacsi
Internet explorerben igen.

zaki
F5-el lehet frissíteni? nem is tudtam 😄

Csacsi
De azért a half life 2 nek sokkal nagyobb a neve, sokkal többen várják, és sokkal többen ismerik. Plusz ott volt az a balhé, ami az egész netközösséget megmozgatta.

zaki
😊))

Csacsi
Bár mondjuk már én billentyûzetem is kezd kopni az "F5" gomb a sok frissítéstõl... 😊

zaki
nemsokára elérjük az 1000-et, pedig még meg sem jelent a játék, bár hol vagyunk mi még a Half-Life 2 topictól 😛

Csacsi
Akkor jó, akkor nekem csak ezt a fórumot kell frissítenem, és nem kell állandóan néznem az nforcet.

Csacsi
Itt is van egy kis bizonyíték, hogy ma van a "shipping date"

zaki
ez van mindenhol 😊

zaki
én akarom elõször megtudni, hogy megjelent a game, így 5 percenként nézem az izonews-t, meg a nforce.nl-t 😛

Csacsi
Na már én is találtam vmit az ign.com-on : Availability: Pre-Release ETA: 10/29/03

illetve itt a link.

fm
😄D szar is lenne..

fm
le lett tárgyalva(legalábbis köztünk) plusz az a videó nem új! nekem már megvolt régebben is,most is leszedtem,aztán látom:nincs ebben semmi új..MA KELL JÖNNIE!

Csacsi
Zaki: Hol van ez írva? Melyik külföldi oldalon?

zaki
október 29.-ére bazz 😊

zaki
bazz, de már ezerszer el lett mondva, hogy november 29.-ére elõbbre hozták a megjelenést

Beagie
az amazon.com-on nov.4-re ígérik + az új videó végén is november van, szóval nem lesz itt ma semmi 😞((

www.gtr-masters.hu

Punker
most azonnal!!!!!!!!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
úgy van! 😊

fm
tessék ma kijönni!

Mayday
Jon ma.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

na gyerekek ma minden kiderül hogy nemjöne ki a cod vagy kijön e a cod és akkor mindenki derül
😄D

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

CELL StormBird
Azok a multi pályák nagyon ûtõsek 😊
Ha valaki multizott mohaa-val OBJ-t akkor ott a HUNT nem volt kis pálya de ezek enyhén nagyobbak 😄

CELL StormBird
Hajrá COD pöj pöj HL2 😄

zaki
ma estére sztem már biztos kint lesz a neten a game

CELL StormBird
mmeg ott már tesztelték a gammet.
akkor valszeg mi is fogjuk ma 😊
De inkább holnap.