Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
amikor azt látod, hogy itt elszabadult a pokol 😛

Eisenhower
na jó azt meghagyom neked^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

kisficege
Na mikor jön már ki?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki
bazz, már írni sem tok 😊

1005

zaki
nem baj, enyám lesz a 10000. 😄

Beagie
vagy mégsem? 😊

www.gtr-masters.hu

Eisenhower
áááááááááááááááááááááááááááenyém lett az 1000. hozzászolás b+ !! ^>^

zaki

Eisenhower
anh^>^

Eisenhower
deviance powa^>^

Beagie
1000?

www.gtr-masters.hu

Punker
deviance

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
mingyá jön az 1000., arra rástartolok 😊

zaki
http://www.nforce.nl/

zaki
aki elsõként megtudja, hogy kijött a game, annak imába foglaljuk a nevét 😄

zaki
mikor a mennyezet reppedezett

zaki
hát engem ez érdekel most a legkevésbé 😛

Eisenhower
hu bammeg látom mindenki gyufaszállal kitámasztotta az f5 gombot me olyan gyorsan írtok vissza^.^

Eisenhower
na ki lesz a gyorsabb? deviance vagy fairlight? ^.^
igy legalább nem a gammára koncentráltok állandoan^.^

😊)

Kandurex
mikó?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
jaja, csak még nincs mivel 😛

zaki
ecsém, én még életemben nem néztem meg ennyiszer a nforce-t, ahányszor most kb az elmúlt 1-2 napban 😊

Eisenhower
vki akar játszani?

Punker
na?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alexease
Vagy mar ma este😊)
Beagie
ami annyit jelent hogy maholnap tölthetjük lefele 😊

www.gtr-masters.hu

Kandurex
Jah, kapható a boltokban :p

Beagie
na most lehet elkezdeni várni a gamet!

Activision, Inc. today announced that Call of Duty has shipped to retail outlets nationwide. Created by Infinity Ward, which is comprised of more than 20 individuals who developed Medal of Honor: Allied Assault, Call of Duty "transports fans into a gripping, movie-like World War II combat experience where they must survive the chaos of battle as ordinary soldiers fighting together as a squad." Best Price: $42.90

gamershell

www.gtr-masters.hu

Meggymag
Srácok ha ez a gém olyan jó lesz amilyennek láccik akkor olyan sorsa lesz mint a Battlefield-nek. Én régi Battlefield-esnek mondhatom magam és tudom, hogy a magyar szerverekbõl van jópár(bár sok idõ kellett hozzá) és ezeknek a szervereknek a 80%a tört szal nem kell aggódni, hogy hol jáccon az ember és még van pár külföldi tört szerver is. Amíg egy gém 1x ezer forintba kerül addig sztem senkitõl se lehet elvárni, hogy megvegye. Na de most már jöjjön ki a gém

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Eisenhower
LOL^>^

Lacc
Még mindig nincs kint?? Hihetetlen...
Kandurex
És ez mi?

Dehogy veszek meg mindent! Csak ami jó, elõbb mindig megnézem warezon!

Ismerem a CODE erejét! Lordred a SOTE-n gondolom indít servert! Az jó lesz😊))
Majd én is megveszem, de az még karácsonyig eltolódik 😞

Eisenhower
eredeti cd-key majd warozáshoz kell inkább^>^ de én nem izgulok me én megveszem eredetibe

Alexease
Miert, Te mindent megveszel?!?! Vagy BSA-s vagy, vagy mi faj?
Eisenhower
smoke!
Mert itthon ha vki a saját otthoni kis adsl kábel stb-vel akar szervert indítani, abból megint egy gyönyörû kis lagparty lesz! nem tudod te a CODE erejét mire vagyunk képesek^.^

Ja és még vmi, mi van ha a cd key dologgal tudnak olyat alkotni mint a hl-lel?

Tudom, én már játszottam amcsi serveren még anno a mohaa-val

Pár napon belül igen! De akkor már inkább megvárom az európait. Ki indít normális tört servert? Mert itthon ha vki a saját otthoni kis adsl kábel stb-vel akar szervert indítani, abból megint egy gyönyörû kis lagparty lesz!
"400as ping? 😊" Na erre nem mondok semmit, ezek szerint még nem játszottál amerikába. Ja és én 512-es adsl-lel nyomom. Honnan vagy benne olyan biztos hogy lesz normális tört server?

Eisenhower
smoke.
1. szted a többi cd-key-es gammát eddig hogy oldották meg? ^.^
2. a gameportos interjunál a 400-as ping az innen magyarországról amerikába volt azért volt annyi....

Igazad van nem lehetek. Mert megint gondolod végig, töltsd le, ez eddig rendben van, a single tényleg jó lesz! De multizni hogy fogsz ha lesz ilyen cd-key hülyeség? Ja és ha még találsz is tört szervert, akkor elõre is sok sikert kívánok a 400-as pingedhez!

Ja és tényleg no comment.

Kedves Karalábé Ugyan nem sokat tudok angolul de az hogy US tudom mit jelent! Ha te nem akkor most leírnám United States! Következtesd ki ezek után hogy a mondat mit jelent!

Eisenhower
na mostmár télleg^.^ ámerikábá ma vagyis oktober 29.-e a megjelenés napja
európában november 5.-e ^.^
de lehet g.joe-t meg fogom erõszakolni a cod-ért ^.^

Skacok, nov 5-én jön ki! Ne is reménykedjetek. Ja és lesz cd key, szóval akinek warezos cucc lesz meg annak kell keresgélnie a tört szervereket!

CELL StormBird
gameport.utca.hu ott G.Joe már megkapta a teszpéldányt szóval... mi is fogunk holnap vele gamelni remélem 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Alexease
En ugy tudom, hogy mar "legyartottak", es holnap jelenik meg Amcsiban. Persze, ez nem jelent semmit, a CD-ket be is zuzhatjak😉))