Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
30000 forintos és Szalacsi Sándor, az abszolú kiráyl ember! Szégyeld magad, hogy nem ismerted fel. :-)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Légyszives ird mán le h ki ez a fószer a 10.000 forintoson??
Talán Boncz Géza-nagyon király😊)

bocs, h komolytalan téma...

Beagie
pótcselekvés

www.gtr-masters.hu

insp
Skacok, bedobnék egy kicsit komolyabb kérdést, örülnék, ha komolyan válaszolnátok. (én szinte mindig olvasom az aktuális játékok fórumait, de ritkán írok)

A kérdés:
-Szerintetetk mivel éri el az egész "gépezet" azt, hogy ilyen megszállottan várunk (többek között én is) egy játékot?
Gondolom Ti sem 8 évesek vagyok, (a hozzászólások folyamatosságából ítélve vagy rendszergazdák vagy ráérõ kollégisták lehettek... -akinek nem inge, ne vegye magára)és mégis percenként frissíti mindenki az nforce-ot.
Örülnék, ha minél többen leírnátok a véleményetek.

Üdv mindenkinek: insp

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Nem, utoljára az ember maga hal meg.

Mayday
Nem csak "lenne"...
Lesz is.
(A lepenyhal eloszor, a remenyhal meg utoljara...) 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fm
jó reggelt! este cod multi? szép is lenne..

Beagie
paranoia ON

lehet szándékosan nem adják még ki a progit, az nforce és isonews oldalak találatainak feltornászása érdekében

www.gtr-masters.hu

Szevasztok!

Beagie
szerintem reklamálj a kiadódál hogy még mindig nincs kint az nforce-on

www.gtr-masters.hu

Kandurex
Cdkey nem cdkey, kit érdekel?? A CS is cdkey -s volt és mennyi, mennyi nowon volt 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

remélem nem lesz cdkeyes

FAszomat bele hogy nem lehet valamit pontosan kiadni.HA EGYSZER AZTMONDJÁK 29 AKKOR AZ 29 NEM 30 NEM 31 HANEM 29.4 cd lesz CD KEYES(állitolag) szal meg kell ám venni kurvadrágán.és akkor basszák kiadni idöben.

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

shaba23
még semmi...
shaba23
hiszem ha látom
fm
induljon..

shaba23
Lusta disznók...most indul a nap
Mayday
Csatlakozom.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
na én megyek aludni császtok, remélem reggelre már arról beszélgettek, hogy ki honnan tölti a game-t 😊

zaki
797 & 798-as hozzászólások 😊

zaki
úgy lesz! 😄

I.C.ram
..és nyilvánosan megalázzuk!!!!
zaki
nemsokára megyek aludni, de ígérem, hogy kiderítem, hogy ki mondta ezt, majd visszaolvasok pár 100 hozzászólást, hogy kiszúrjuk a "tettest" 😊

Lol! Akkor aztán pláne ne, itt ugyanis elég sok dezinformáció terjed hogy ki mit gondol a játékról, vagy hogy mit szeretne tõle, de azt már nem írják a komment végére, hogy ezt csak õk akarják. Viszont ha vki ki tudja szûrni hogy mi a valóság, vagy a tényleges hír akkor itt fontos infokhoz lehet jutni, a legkisebb erõkifejtés nélkül!

zaki
itt ebben a fórumban kérdeztem + 😊

Ha ezt nem egy hivatalos forrásból hallottad, akkor, ne adj neki olyan nagyon sok alapot!

zaki
még jó hogy megkérdeztem nemrég, hogy mennyi lesz a játékidõ, valaki azt választolta, hogy 20-30 óra 😛

I.C.ram
Én tuti, hogy Veteránban fogom végigtolni, mert csak úgy van értelme. Úgy talán tovább tart.
Eisenhower
thnx ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

I.C.ram
Ehhez csak azt tudom hozzáfûzni, hogy jó töltögetést 😄
Eisenhower
ez lol -->>> 2003-10-29 GameBoy Advance Megaman Zero 2 (C) Capcom (E) 64 CDs EURASIA 64 CD!!!!!!!!!! ez elég loller^.^

I.C.ram
Egy kampány ilyen hosszú, vagy mindhárom összesen????
fm
😄 akkor mikor játszunk végre mi is??

Csacsi
Najó, annyit nem ér eegy játék sem, hogy holnap ne tudjak dolgozni a fáradságtól, úgyhogy mindenkinek további jó várakozást.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Eisenhower
hát b+ 3 iso gamma egymás után és egy sem a cod

zaki
Óriási várakozás elõzte meg a Call of Duty megjelenését, amely ma elérte végsõ rendeltetését, felkerült az üzletek polcaira. Az Activision alaposan teletömködi a zsebét aztán jöhetnek a sorozat további játékai. Megjelentek az elsõ rivjúk is a nagyobb szájtokon és a várakozásoknak megfelelõen az egekbe dicsérik a játékot: az IGN 9.3/10, a Gamespy 5/5, a Telefragged 90%

Info: hardwired

zaki

Punker
még mindig semmi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
elõször regisztráld magad, ne üvöltözz, és talán majd érdekelni is fogsz

zaki
szóltál?

Beagie
minden hülyeség kijön, csak a COD nem 😞

www.gtr-masters.hu

Beagie
ezt már ismerjük

www.gtr-masters.hu

zaki
aha... honnan van az info? vagy csak te is unatkozol? 😊

fm
hallo,van itt vki? cod!? te vagy az?

Punker
😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fm

zaki
hát nagyon úgy néz ki, hogy csak holnap lesz CoD... 😞

I.C.ram
Eisenhower
http://www.telefragged.com/screenshot.php3?url=reviews/callofduty/shots/3.jpg

zaki
ja, cool