Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Talán Boncz Géza-nagyon király😊)
bocs, h komolytalan téma...
A kérdés:
-Szerintetetk mivel éri el az egész "gépezet" azt, hogy ilyen megszállottan várunk (többek között én is
) egy játékot?
Gondolom Ti sem 8 évesek vagyok, (a hozzászólások folyamatosságából ítélve vagy rendszergazdák vagy ráérõ kollégisták lehettek...
-akinek nem inge, ne vegye magára)és mégis percenként frissíti mindenki az nforce-ot.
Örülnék, ha minél többen leírnátok a véleményetek.
Üdv mindenkinek: insp
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Lesz is.
(A lepenyhal eloszor, a remenyhal meg utoljara...) 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
lehet szándékosan nem adják még ki a progit, az nforce és isonews oldalak találatainak feltornászása érdekében
www.gtr-masters.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Info: hardwired
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szép is lenne..