Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
#1150 kép sztem frankó!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
na ja, legalább vmi ütõs kép lenne, vagy mi too domain

I.C.ram
Ezeken a képeken elég szarnak tünnek a pályák. :/ Lehet, hogy a Demóba pont a két legjobb páylát rakták bE?
I.C.ram
Pihenj!
zaki
lényeges volt 😛

shaba23
Vadkacsaszezon rulez

zaki
nem modem, kábelnetem van, de akkoris

shaba23
mivan bazzeg modem?
Kandurex
jó képek! Mééééégg......😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
tök felesleges képeket benyomni, láttunk, és tudjuk milyen lesz a game

zaki
basszátok meg faszért kell benyomni ide ilyen bazi nagy képeket, teljesen hazabassza a topicot

Eisenhower
hát ezek a képek tuti gf2 röl vannak mert itt van pár igazán klafa kép
http://www.telefragged.com/screenshot.php3?url=reviews/callofduty/shots/5.jpg
http://www.telefragged.com/screenshot.php3?url=reviews/callofduty/shots/9.jpg

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

I.C.ram
Addig nyomok egy kis ET-t.
I.C.ram
NÉMET KAMPÁNY LESZ A MEGLEPI KAMPÁNY, UGYE????? MONDD, HOGY AZ!!
Alexease
Kicsit lehangoloak ezek a "manoemberek", meg a csempezett, steril, arnyeknelkuli mappok;(((
toMpEr
miben jobb/mas ez a jatek, mint a mohaa?

Ja a gamespyról, látom már!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ezek a képek honnan vannak?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

Punker

ha nem lesz jó a multi a biztonsági másolatokban akkor lehet hogy kicsit ideges leszek

És ezt ki mondta? Szerintem csak pletyka! Megbízható a forrásod?

CELL StormBird
Ha jól számolom azt mondták amcsiban a tört 03:00-kor lesz elérhetõ (nem biztos) akkor arra rárakunk 6-ot ami azt jelenti hogy CET (közép Európai Idõszámítás) Szerint mi kb 9:00 -kor kapjuk meg szóval az ilyen mezei emberkék mint mi délutánra leszedhetik 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Nem jött be tegnap amit mondtam😞 Bár több helyen fönn van, de az nem a végleges😞

DrBigSlingShot
Ez megnyugtató. Bár karácsonyra biztosan meg lehet lepni vele egymást

Élni vagy égni???!

CELL StormBird
Jól hitted nincs kint.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

DrBigSlingShot
Szevasztok!
Kint van már a játék? Nem hiszem el......

Élni vagy égni???!

Máktenger 😊))

LezLee
Köszi a jókívánságokat Szaki.

Eisenhower
onnan hogy g.joe megmondta tudod aki megkapta az activisiontol a gammát. épp most mesélte hogy hajnal 2-ig nyomult az infinity ward-os csákókkal^.^ mákos

zaki
egészségedre

LezLee
Ez is egy lehetõség...
Én meg a Cod-ot, meg a Fifa2004-et, meg a Pes3-at, de ez nem ide tartozik.
fm
ne fessük az ördögöt a falra

zaki
én a Sims 2-t várom

fm
honnan tudod?

zaki
bazzeg itt durvább a helyzet, mint a Max Payne 2-nél... úgy emléxem ott hétfõn már vártuk a game-t, és vmi szerda estére jött ki, vagy valami ilyesmi vót asszem

LezLee
Hát szerintem sokkal többen várják a Call of Duty-t mint a Simset. Velem együtt.
Eisenhower
nah az már tutko hogy 2 cd-s lesz !!!

zaki
😛

Beagie
na és a sims magic akármi? az neked smafu?

www.gtr-masters.hu

fm
nemáááááááááááááááá 😞((((((((((((( azt hittem mire hazaérek a nehéz napom után,lelölök egy egész orosz sereget..így most feszült maradok

zaki
vazz jött ma már worms3d. silent hill3, de call of duty sehol

LezLee
Vazze mikóó jön máá, már percenként frissítem az nforce.nl-t. Hány cd-s lesz? A mai játékból már nem lesz semmi.
ako meg normálisan nyomkod a válasz gombot legközelebb 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
hát bazzeg, Iso még sehol 😞

[HUN]PAStheLoD
és a demó milyen? 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Eisenhower
hát mayday akart játszani velünk én meg vettem a lapot ^.^ mondtam amig nincs kint nforce-on addig a gamma nem létezik kapisch?

Szerintem megint csak szopatás! Na mind1, akkor beszívtuk!